Kakve su mi sanse?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvoli clanak sa astrolook.com

Na zalost, ovde je rec o kombinaciji koja vec na prvi pogled ne ostavlja pozitivan utisak o medjusobnom privlacenju ili mogucnost za uspeh u poslovnoj saradnji i dobar odnos u prijateljskoj ili emotivnoj vezi.

Medjutim, ukoliko se oboje trudite u granicama svojih moci, postoji mogucnost za nekakav vid poslovne saradnje ili za prijateljsku vezu.

U tom smislu nesto vise obecava kombinacija izmedju zene Jarca i muskarca Strelca nego obrnuta kombinacija, izmedju zene Strelca i muskarca Jarca. Ova druga kombinacija je zaista izuzetno teska i naporna za oboje.

Naravno, ukoliko Vam je stalo da izgradite dobar i pozitivan odnos, Strelac obavezno mora da koriguje svoje avanturisticke porive, neumerenost, impulsivnost i rasipnistvo. Za uzvrat, Jarac mora da koriguje preterivanje u moralisanju, strogu principijelnost, tradicionalnost, suvise krute stavove i svoju potrebu da ogranicava neciju slobodu ili da namece zabrane.

Naglasavamo da ukoliko izmedju Vas postoji pozitivan odnos, onda zaista izuzetno retko dolazi do pravog prekida ili ozbiljnog razdvajanja.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top