Palma neće ni da čuje da Koštunica bude premijer!
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Tema: Palma neće ni da čuje da Koštunica bude premijer!

 1. #1
  Domaćin
  Učlanjen
  04.11.2006.
  Lokacija
  Part of Belgrade
  Poruke
  4.803
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Exclamation Palma neće ni da čuje da Koštunica bude premijer!

  Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica juče nije delovao zabrinuto zbog izjava jednog od lidera koalicije okupljene oko Socijalističke partije Srbije Dragana Markovića Palme, koji pravi sve veći otklon od potencijalnog saveza sa radikalima i narodnjačkom koalicijom. Za njega će, kako se juče moglo čuti na konferenciji za novinare DSS-a, biti validan jedino odgovor Ivice Dačića, kao nosioca liste SPS–PUPS–JS.

  Dačić, koga sada i radikali gotovo svakodnevno pozivaju da se izjasni s kim će u vladu, i juče je pokušao da dobije na vremenu objašnjavajući da prethodno mora da postigne konsenzus unutar svoje koalicije po pitanju pravne analize Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, koju je uradio pravni tim DSS-a.

  Zbog te analize, čiji je zaključak da Skupština Srbije ne treba da prihvati SSP u postojećem obliku, jer je pravno nevažeći i protivan Ustavu Srbije, lider Jedinstvene Srbije u samo dva dana prešao je put od potencijalnog koalicionog partnera DSS-a i SRS-a do otvorenog zalaganja za savez sa listom Za evropsku Srbiju Borisa Tadića i protivljenja da Koštunica ponovo bude premijer.

  Iako se čini da je Marković definitivno prelomio kojem će se bloku prikloniti, njegov koalicioni partner Ivica Dačić poručio je juče da neće biti parlamentarne većine ukoliko ne budu prevaziđeni različiti politički stavovi unutar koalicije SPS–PUPS–JS o SSP-u. Dačić je podsetio da je ta stranka protiv poništavanja Sporazuma, dok je JS za njegovu ratifikaciju.

  „Ali, ovde je neophodno da se iznese zajednički stav cele koalicije”, rekao je Dačić Tanjugu. On je pojasnio da nije dovoljno da stav iznese samo SPS, nužno je da se oko toga saglase i PUPS i JS”, ocenio je lider SPS.

  „Socijalistička partija Srbije jeste najveća stranka u koaliciji koju okupljamo, ali takođe su i ravnopravni partneri u toj koaliciji, bez kojih nema parlamentarne većine, i PUPS i JS”, istakao je Dačić, koji je dan ranije odbacio mogućnost da se koalicija okupljena oko SPS-a raspadne i da JS ode u koaliciju sa listom Za evropsku Srbiju.

  „To nije moguće i to se neće desiti. Baš zato hoćemo da dođemo do jedinstvenog stava – ili svi ili niko. Moguće je da svi imamo svoj politički stav. Moguće je i da neko ne podrži određenu odluku, ali nije moguće da neko bez SPS-a pravi neku drugu koaliciju”, izjavio je Dačić u intervjuu radiju „Dojče vele”.

  Iako je tokom predizborne kampanje iz narodnjačke koalicije bilo najava da će SSP biti poništen već na prvoj sednici nove vlade, sada se čini da DSS, koji ne odustaje od svoje negativne ocene tog sporazuma sa EU, nudi svojim potencijalnim koalicionim partnerima odlaganje izjašnjavanja o tom aktu kao moguće kompromisno rešenje.

  Naime, tekst sporazuma, koji je usvojila tehnička vlada već je prosleđen Skupštini Srbije, čiji bi novi saziv o njemu trebalo da se izjasni, ali prema rečima potpredsednika DSS-a Slobodana Samardžića, to se ne može dogoditi dok prateći Privremeni sporazum o trgovinskim odnosima sa EU ne stupi na snagu. On je podsetio da taj sporazum stupa na snagu 1. jula, ali da će ga, „po svoj prilici”, Savet ministara EU suspendovati zbog negativne ocene saradnje Srbije sa Haškim tribunalom.

  Na pitanje da li parlament Srbije ne može ili ne treba da se izjašnjava ranije, Samardžić je rekao da su deset zemalja Istočne Evrope i četiri zemlje Balkana ratifikovale SSP tek pošto je i njihov trgovinski sporazum sa EU stupio na snagu, tako da bi na isti način trebalo da postupi i Srbija.„Ovde se vidi da neko drugi koči Srbiju, a ne Srbija samu sebe”, rekao je Samardžić na konferenciji za novinare u DSS-u.

  Da li će ovaj predlog biti prihvatljiv za sve članice koalicije SPS–PUPS–JS znaće se posle sastanka lidera tih stranaka, čiji datum još nije određen. Dragan Marković Palma je juče izjavio za Fonet da sa svojim koalicionim partnerima može da razgovara „u svako doba”, ali da će stav JS ostati nepromenjen. „Neću da mi Koštunica ponovo bude premijer, posle izgubljene Jugoslavije i sada Kosova”, zaključio je Marković.

  I pored toga, predsednik NS Velimir Ilić je optimista i veruje danjegova opcija i dalje ima priliku da sastavi vladu. „Ako neko ko ima tri poslanika može da diktira s kim će da se dogovora i pregovara o vladi, to je velika moć, ali u to ne verujem i smatram da će razgovori narodnjačke koalicije, radikala i socijalista biti nastavljeni”, rekao je Ilić.

  Kako prenosi Beta, on je ocenio da pojedini mediji vode prljavu kampanju protiv njega i negirao je da je razgovarao sa predstavnicima DS-a o novoj vladi.

  „Nikakvih razgovora sa DS, s moje strane nije bilo, iako su me zvali na desetine puta”, rekao je Ilić i naveo da nije prihvatio nijedan sastanak. Ilić je kazao da su, međutim, „neki već prihvatili to šta im se nudi pa su sada veoma glasni po medijima”.

  Iz suparničkog tabora, pak, pozdravljaju istupe predsednika JS. Pošto je portparol DS Jelena Trivan ocenila da stav Dragana Markovića Palme da će nova vlada ili biti formirana sa DS ili predstoje novi izbori predstavlja razumnu, promišljenu i dugoročno dobru odluku, Vlajko Senić, funkcioner G17 plus, dodaje još da je Palmin stav – ispravan.

  „To znači da je on razumeo za šta su građani Srbije glasali i kao čovek koji ima odgovornost za vođenje lokalne samouprave shvata neophodnost i važnost evropskih integracija”, rekao je Senić Beti i dodao da će se narednih dana znati da li će lista Za evropsku Srbiju početi pregovore sa koalicijom okupljenom oko SPS-a.

  B. Baković

  -----------------------------------------------------------

  Penzija

  Vojislav Koštunica je juče naveo da ne želi da uđe u novu vladu „samo zarad vlasti, jer postoje bitniji interesi za svaku državu, koji se, između ostalog, odnose i na njeno dostojanstvo", a na pitanje kakva će opozicija DSS biti ako posle osam godina više ne bude na vlasti, i da li zaista nameravada se penzioniše, kako to spekulišu neki mediji, on je rekao da su to ideje koje dolaze iz drugih stranaka.

  „Varijacije na tu temu, ima ih puno kao što znate, dolaze po pravilu iz drugih stranaka. Ono što karakteriše DSS jeste da se u stvari drugih stranaka ne meša. To je, dakle, naša stvar, a mogu da vam kažem, jednostavno, da ono što me u ovog trenutku zanima, ma koliko nekoga privlačilo nešto drugo, jeste ova pravna analiza, jer se ona tiče sudbine Srbije i tiče se toga šta je zapravo Srbija, koje su joj granice", rekao je Koštunica.

  -----------------------------------------------------------

  Pat pozicija?

  Bez tri poslanika Jedinstvene Srbije i dva poslanika Sulejmana Ugljanina nema nove vlade, jer će onda novi saziv parlamenta biti u pat poziciji - 125 prema 125 poslanika. Ovako je lider JS Dragan Marković Palma obrazložio svoj stav da će se ako koalicija SPS-PUPS-JS ne formira vladu sa Demokratskom strankom ići na nove izbore.

  Ugljanin lidera JS-a nije demantovao ostavljajući tako i dalje mogućnost za spekulacije o tome da li je njegova Bošnjačka lista za evropski Sandžak više sklona ulasku u vladu sa koalicijom Za evropsku Srbiju nego sa radikalima i narodnjacima.

  Mada im je Demokratska stranka Srbije u pregovorima ponudila mesto ministra za regionalni razvoj, a nezvanično takvu ponudu dobio je i od DS-a, Ugljanin je nedavno, po povratku iz Turske zvanično zauzeo neutralan stav: „Bošnjaci neće učiniti nijedan potez koji bi mogao da izazove neprijateljstvo srpskog naroda", rekao je tada Ugljanin ukazavši da dva poslanika koje će ta politička grupacija imati u Skupštine Srbije neće biti presudna za formiranje parlamentarne većine i nove vlade.

  Prilikom odlučivanja o ulasku republičku vladu, Ugljanin će svakako morati da vodi računa i o budućoj lokalnoj vlasti u Novom Pazaru, gde će odlučujuću ulogu imati odbornici Jedinstvene srpske liste koju čine SRS, DSS-NS i SPS: od njih zavisi da li će Novim Pazarom vladati Ugljaninova lista, koja ima 18 odbornika, ili lista Rasima Ljajića, kojoj (sa 23 odbornika) nedostaje samo jedan mandat za većinu u lokalnom parlamentu koji ima 47 mesta.

  P. R.

  -----------------------------------------------------------

  Konstitutivna sednica Skupštine Srbije 11. juna

  Konstitutivna sednica novog saziva srpskog parlamenta biće održana u sredu, 11. juna. Ovaj datum odredio je Oliver Dulić, predsednik Narodne skupštine Srbije, posle, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, telefonskih konsultacija sa predstavnicima izbornih lista. Šta će se tačno dešavati na toj sednici znaće se, međutim, tek u ponedeljak, posle sastanka predstavnika stranaka i koalicija koje su osvojile poslaničke mandate.

  Prema Poslovniku o radu, na konstitutivnoj sednici treba da budu verifikovani mandati novoizabranih poslanika, da se izaberu predsednik, potpredsednici i članovi radnih tela i da se imenuje sekretar Narodne skupštine. Parlament je, prema Ustavu, konstituisan potvrđivanjem mandata dve trećine poslanika.

  S obzirom na toda, barem do juče, niko nije imao većinu od 126 poslanika za formiranje vlade, a izbor predsednika skupštine uvek ide u paketu sa izborom vlade, moglo bi se dogoditi da se poslanici u sredu okupe samo da bi verifikovali mandate, a potom bi predsedavajući parlamenta (najstariji poslanik) Jovan Krkobabić dao pauzu. Ovakav „scenario" smo videli i prošle godine, kada je tek koji dan pre isteka zakonskog roka održana konstitutivna sednica na kojoj su samo potvrđeni poslanički mandati da bi potom tadašnji predsedavajući Borka Vučić odredila pauzu koja je potrajala sve do 7. maja.

  U svakom slučaju, ukoliko konstitutivna sednica bude održana u sredu, 11. juna, od tada bi počeo da teče ustavni rok od 90 dana za izbor nove vlade. To znači da bi stranački pregovori o vladi mogli da traju sve do 9. septembra. Ukoliko do 9. septembra u ponoć ne bila izabrana nova vlada, skupština bi bila raspuštena i raspisani novi parlamentarni izbori. 2. #2
  Reg nije na forumu
  је констернирана због прескордиције
  Buduća legenda Reg (avatar)
  Učlanjen
  27.07.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  tamo gde je gradonačelnik sramota grada
  Poruke
  25.449
  Reputaciona moć
  714

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio 1234 Pogledaj poruku
  Iako je tokom predizborne kampanje iz narodnjačke koalicije bilo najava da će SSP biti poništen već na prvoj sednici nove vlade, sada se čini da DSS, koji ne odustaje od svoje negativne ocene tog sporazuma sa EU, nudi svojim potencijalnim koalicionim partnerima odlaganje izjašnjavanja o tom aktu kao moguće kompromisno rešenje..
  Šta reći? Da li bi oni voleli da su normalni? Ej, koje gnjide. S 11% oni rešavaju sudbinu Srbije.

 3. #3
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.475
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio Registra. Pogledaj poruku
  Šta reći? Da li bi oni voleli da su normalni? Ej, koje gnjide. S 11% oni rešavaju sudbinu Srbije.
  Таквима као што си ти судбину ће решавати Палма са своја 3 посланика........

  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 4. #4
  Veoma poznat Corto Malteze (avatar)
  Učlanjen
  12.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  fix her
  Poruke
  12.044
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  175

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  pajz sada kada se upetlja ldp sa svojim poslanickim mestima
  a palma za par zirafa, slona i belog lava za zoo jagodina prihvati tu kombinatoriku
  hehehe

 5. #5
  Reg nije na forumu
  је констернирана због прескордиције
  Buduća legenda Reg (avatar)
  Učlanjen
  27.07.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  tamo gde je gradonačelnik sramota grada
  Poruke
  25.449
  Reputaciona moć
  714

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Таквима као што си ти судбину ће решавати Палма са своја 3 посланика........

  ]
  Koze su Veljine omiljene životinje, nemoj tako.

  S druge strane, iskreno, možda taj tvoj Koštunica i nema lošu nameru, ali je urnisao sve čega se dohvatio. Stvarno, dokle više? Pa koliko puta treba da bude premijer, a da ništa ne uradi? Džaba mu i doktorska titula (a odlično se razume s doktorom iz Haga) i sve što zna, kad u stvari ne zna ništa. Glup je, brate i gotovo. Forest Gamp.

 6. #6
  Iskusan IDI_DADA_AMIN (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2007.
  Poruke
  5.425
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Таквима као што си ти судбину ће решавати Палма са своја 3 посланика........

  Ne, bajo.....tebi i takvim kancelarijskim pacovima sto su se zaposlili preko DSS sekte, je palma upravo resio sudbinu........fajront.....otkaz

 7. #7
  Domaćin
  Učlanjen
  04.11.2006.
  Lokacija
  Part of Belgrade
  Poruke
  4.803
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Talking Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio Corto Malteze Pogledaj poruku
  pajz sada kada se upetlja ldp sa svojim poslanickim mestima
  a palma za par zirafa, slona i belog lava za zoo jagodina prihvati tu kombinatoriku
  hehehe
  palma zove betovena javi se https://www.youtube.com/watch?v=6l5DIQHneWo 8. #8
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.475
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio IDI_DADA_AMIN Pogledaj poruku
  Ne, bajo.....tebi i takvim kancelarijskim pacovima sto su se zaposlili preko DSS sekte, je palma upravo resio sudbinu........fajront.....otkaz


  Па твоја Мишчевићка предвиђа да ће УДЕСЕТОСТРУЧИТИ СЛУЖБЕНИКЕ У КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА ПРИДРУЖИВАЊЕ У ЕУ (послао сам ти на другој теми вест)
  од 350 на 3 500 НОВИХ СЛУЖБЕНИКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ.......дадо-глупердо........
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 9. #9
  Aktivan član Србенда100% (avatar)
  Učlanjen
  02.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Иријски Вртови
  Poruke
  1.362
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Хмммм, овом Палми неко је дао грдне паре да окрене кормило на дугу страну.. Човек се `вата за ССП као пијан плота иако зна да ако га ратигикујемо нема ништа од тога јер треба да испунимо једно 1000 услова... Један од услова је да предамо Младића и Караџића а он зна да ће то бити на свети никад...

 10. #10
  Iskusan Ha-Nocri (avatar)
  Učlanjen
  05.04.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vojvodina
  Poruke
  6.834
  Reputaciona moć
  111

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  hahahahhaaahahah

  Kakav je Palma car... usprotivio se najvecem zlu. Ovim potezom mu je ugled skocio bar 10 puta

 11. #11
  Iskusan Ha-Nocri (avatar)
  Učlanjen
  05.04.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vojvodina
  Poruke
  6.834
  Reputaciona moć
  111

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Opet voki toki preti. On se to samo sali, posto je isto pricao i ranije, al' nikad' nista uradio :wink:

 12. #12
  Buduća legenda Banshee (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  25.782
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  307

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  idi amin i toki-voki javna opomena pred karton.vredjajte se na pp ili koristite opciju ignore,ali prekinite da maltretirate ostale zatrpavanjem teme uvredama.
  you make me sick because i adore you so

 13. #13
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio Ha-Nocri Pogledaj poruku
  Opet voki toki preti. On se to samo sali, posto je isto pricao i ranije, al' nikad' nista uradio :wink:
  To je zato sto niko nema muda da me kontaktira na pm, pa da vidimo onda.
  Sve junaci od foruma!!!

 14. #14
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio Banshee Pogledaj poruku
  idi amin i toki-voki javna opomena pred karton.vredjajte se na pp ili koristite opciju ignore,ali prekinite da maltretirate ostale zatrpavanjem teme uvredama.
  Primljeno k' znanju!!!

 15. #15
  Iskusan Ha-Nocri (avatar)
  Učlanjen
  05.04.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vojvodina
  Poruke
  6.834
  Reputaciona moć
  111

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio Toki-Voki Pogledaj poruku
  To je zato sto niko nema muda da me kontaktira na pm, pa da vidimo onda.
  Sve junaci od foruma!!!
  Bolje da se smiris. Pretnje su zaista glup nacin resavanja konflikata.

 16. #16
  Iskusan IDI_DADA_AMIN (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2007.
  Poruke
  5.425
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio Ha-Nocri Pogledaj poruku
  Bolje da se smiris. Pretnje su zaista glup nacin resavanja konflikata.
  ....narocito kada si slabiji.....

 17. #17
  Buduća legenda Banshee (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  25.782
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  307

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio consiglieri Pogledaj poruku
  Dok se dvoje svadjaju, treci iskoristava. Ajde momci *fight* dok ja povalim ovu hrvaticu, opet mi je nervozna
  ovo ide laciju na pp
  you make me sick because i adore you so

 18. #18
  Iskusan Ha-Nocri (avatar)
  Učlanjen
  05.04.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vojvodina
  Poruke
  6.834
  Reputaciona moć
  111

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio Banshee Pogledaj poruku
  ovo ide laciju na pp
  Sta ima Laciju da ide. Banuj za tako primitivne postove :wink:

 19. #19
  Primećen član
  Učlanjen
  30.03.2008.
  Lokacija
  HRVATSKI FORUM KRSTARICA
  Poruke
  957
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio Ha-Nocri Pogledaj poruku
  Sta ima Laciju da ide. Banuj za tako primitivne postove :wink:
  Budes li se svadjao sa mladicima, punit ce te ***vicima ... vidi se da si mladi LDP-ovac, nikad ti dosta, covece pa ovo vise nije ni interesanto koji si ti mazohisticni pacenik, naprosto obozavas da te neko istrpa k'o budalu, pa cak i ako je samo verbalno Ae shibe, u tor

 20. #20
  Primećen član
  Učlanjen
  05.02.2008.
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Novi izbori..........., slepci...........!

 21. #21
  Iskusan Ha-Nocri (avatar)
  Učlanjen
  05.04.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vojvodina
  Poruke
  6.834
  Reputaciona moć
  111

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio consiglieri Pogledaj poruku
  Budes li se svadjao sa mladicima, punit ce te ***vicima ... vidi se da si mladi LDP-ovac, nikad ti dosta, covece pa ovo vise nije ni interesanto koji si ti mazohisticni pacenik, naprosto obozavas da te neko istrpa k'o budalu, pa cak i ako je samo verbalno Ae shibe, u tor
  Hebote, koje reci. Slucaj za posmatranje, idealno zamorce

 22. #22
  Veoma poznat
  Učlanjen
  05.03.2004.
  Lokacija
  R1a 15,93% :D :D :D
  Poruke
  11.430
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio IDI_DADA_AMIN Pogledaj poruku
  Ne, bajo.....tebi i takvim kancelarijskim pacovima sto su se zaposlili preko DSS sekte, je palma upravo resio sudbinu........fajront.....otkaz
  ih braticu kako bi volio da si u pravu!
  al...
  za par meseci
  svi ce oni da se kunu u novog vozda

  to nisu ljudi...

 23. #23
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio Registra. Pogledaj poruku
  Pa koliko puta treba da bude premijer, a da ništa ne uradi?
  To k'o narkoman...samo još ovaj put

 24. #24
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Lokacija
  Banovan korisnik jel to pise ispod mog nicka?!
  Poruke
  268
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Palma nece ni da cuje da bude kostunica premijer!

  Citat Original postavio DellBoy-011 Pogledaj poruku
  To k'o narkoman...samo još ovaj put

 25. #25
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.787
  Reputaciona moć
  1242

  Podrazumevano Re: Palma neće ni da čuje da Koštunica bude premijer!

  [QUOTE=1234;6740962] ..........
  U svakom slučaju, ukoliko konstitutivna sednica bude održana u sredu, 11. juna, od tada bi počeo da teče ustavni rok od 90 dana za izbor nove vlade. To znači da bi stranački pregovori o vladi mogli da traju sve do 9. septembra. Ukoliko do 9. septembra u ponoć ne bila izabrana nova vlada, skupština bi bila raspuštena i raspisani novi parlamentarni izbori.[/QUOTE]


  O Bože...

  A ako se raspišu novi izbori, koliko vremena ćemo još izgubiti?
  Prvo ide datum raspisivanja izbora, pa dva meseca za predizbornu kampanju, i ako ne bude prigovora sa izbora, još dva meseca da se sklopi vlada? A onda već dolaze novogodišnji i božićni praznici, slave...
  Dakle, u najboljem slučaju, dobili bismo vladu negde u februaru 2009???

  Koliko ja vidim svi izbegavaju da se bace na pravi posao, da se spase što se spasti da.
  Ma ni ne moramo da dobijemo vladu ako nemaju hrabrosti da se suoče sa problemima u kojima je Srbija! 'Aj'mo non-stop da izlazimo na izbore! Neka bude prava demokratija!

  Ionako je lepše živeti od njihovih obećanja i u nadi u svetliju budućnost, nego u stvarnosti!

Slične teme

 1. Koštunica neće biti premijer
  Autor WEISHAUPT u forumu Politika
  Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 21.05.2008., 16:57
 2. U mojoj Vladi Kostunica nece biti premijer II
  Autor Karamazov u forumu Politika
  Odgovora: 90
  Poslednja poruka: 16.03.2008., 13:03
 3. U mojoj Vladi Kostunica nece biti premijer
  Autor Karamazov u forumu Politika
  Odgovora: 50
  Poslednja poruka: 14.03.2008., 01:01
 4. DS: Koštunica može da bude premijer ha ha
  Autor ratnistrateg u forumu Politika
  Odgovora: 31
  Poslednja poruka: 07.04.2007., 01:21
 5. Odgovora: 22
  Poslednja poruka: 06.03.2007., 08:43

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •