KRENI

WEB direktorijum za Hrvatsku, Crnu Goru, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu

Za prijave idite na:energetika.kreni.com


Imaš tamo skroz dole opciju "Registruj se kao urednik!"

Tamo upišeš Username, e-mail i svoje ime i prezime (moraju biti tačni). Kad potvrdiš, stiže ti mail sa password-om.

Sa tim password-om ćeš ući na sajt i posle ćeš ga izmeniti.
Popuniš svoje tačne podatke, adresu i broj telefona tamo na sajtu i uradiš sledeće:

Izabereš jednu temu (koju još nema na sajtu), i koja je najaktuelnija. Imaćeš tamo oko 100 naslova, pa izaberi jedan.

Odaberi naziv svog sajta i napravi prozore. U njih bacuješ linkove. Minimalan broj linkova je 80 da bih ti odobrili sajt. Kad ti odobre krene odbrojavanje. Ako je tvoj sajt najposećeniji na Kreni.com u narednih mesec dana, dobijaš oko 250EUR. Ako si na drugom mestu oko 150EUR ili 100EUR, ali sve to zavisi od tebe.

Cilj ti je da imaš posećenost i tako zara­uješ. Svakog koga registruješ dobijaš 5 EUR čim napravi svoj sajt. A na svakog drugog ti se taj iznos uvećava za 5 EUR.
Za upornost i posećenost, za mesec dana možeš dobru lovu zaraditi, a da ništa ne radiš. Pare stižu poštom na kućnu adresu, zato moraš ostaviti tačne podatke i tačnu adresu.

Dobra je stvar da si međ­u prvih 700 urednika, jer kad dođe do 2500 onda se obustavlja prikupljanje urednika, ali ostaješ kao urednik sajta i, i dalje dobijaš lovu od poseta. Kad jednom napraviš svoj sajt, treba samo da ga održavaš. A kasnije dobiješ mogućnost napraviti još nekoliko svojih sajtova nevezanih za tvoj prvi. Tako od svakog možeš dobiti pare.

Ništa ne plaćaš već živiš na račun drugih koji plaćaju sajtu da ih reklamira. Čist posao, duga ljubav. Pokušajte.... Pozz...


energetika.kreni.com