Šta u stvari koči Srbiju...
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 97

Tema: Šta u stvari koči Srbiju...

 1. #1
  Iskusan DraGo70 (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  6.510
  Reputaciona moć
  114

  Podrazumevano Šta u stvari koči Srbiju...

  Iako se ovde danima raspravljamo o putu Srbije ka EU ili izolaciji, o izboru buduće vlade, natežemo se (mahom sa Hrvatima) o tome ko je više kriv za zločine i ko je prvi počeo... postoji i neke druge teme koje u stvari govore najviše o nama samima i o tome u kakvoj državi živimo...

  Više od pet stotina osuđenika neće otići u zatvor jer su im zastareli predmeti

  Kriminalci na slobodi zbog nemara sudija
  Autor: Uroš Piper | 02.06.2008 - 06:25

  BEOGRAD - Više od pet stotina kriminalaca kojima su srpski sudovi u poslednje tri godine odredili zatvorsku kaznu nikada neće otići u zatvor, jer su im predmeti zastareli. Prema kaznenoj evidenciji, oni će se voditi kao osuđena lica, ali država nema mogućnost da ih pozove na izdržavanje kazne.

  Pored osuđenika koji nikada neće videti unutrašnjost zatvora, mnogo je i onih kojima predmeti zastarevaju i pre presude. Slučaj bivšeg igumana manastira Hopovo Ilariona, koji je bio optužen za nedozvoljene polne radnje sa maloletnim dečacima, nije dobio sudski epilog pošto je predmet prošle godine zastareo. Zbog propusta u ovom slučaju, ministar pravde Dušan Petrović pokrenuo je postupak za razrešenje trojice sudija Vrhovnog suda Srbije - Dragomira Milojevića, Predraga Gligorijevića i Miroslava Cvetkovića, ali je Veliko personalno veće odbilo sve predloge za razrešenje i samo je izreklo opomenu sudiji Cvetkoviću. Međutim, na opštoj sednici Vrhovnog suda većinom glasova je doneta odluka da se ukine opomena tom sudiji, tako da je neažurnost suda u slučaju Ilarion prošla bez bilo kakve sankcije.
  Svoju odgovornost pred zakonom izbegao je i vladika Pahomije, kome su u niškom sudu zastarela dva predmeta seksualnog zlostavljanja dvojice dečaka. Veće Opštinskog suda u Nišu, kojim je predsedavala Katarina Ranđelović, 6. marta 2006. odbacilo je optužbe za seksualno zlostavljanje dva maloletnika iz 1999. i 2000. godine jer je nastupila apsolutna zastarelost. Ministar Petrović je i u ovom slučaju podneo zahtev za razrešenje sudije Ranđelović, ali je njegov zahtev i ovaj put odbijen.
  Javnost u Srbiji ostala je prošle nedelje uskraćena da čuje presudu za utaju poreza protiv bivšeg generalnog direktora Industrije ulja „Dijamant“ i predsednika Upravnog odbora „Dijamant banke“ Save Kneževića, pošto je predmet zastareo. Knežević se teretio da je oštetio državu za 22 miliona dinara. Suđenje Kneževiću je trajalo punih pet godina i s različitim obrazloženjima odlagano je više od trideset puta. Suđenje nije moglo da se održi jer je Knežević najčešće bio bolestan u vreme kada je trebalo da sedne na optuženičku klupu, ali je tokom suđenja promenio i adresu, pa sud nije mogao da ga nađe u njegovom zrenjaninskom domu, dok nije utvrđeno da mu se dokumenta vode u opštini Surčin. Cena svega toga je da su poreski obveznici u Srbiji ostali uskraćeni za 22 miliona dinara koji su nestali iz državnog budžeta, a za to na kraju niko nije snosio posledice.
  Duhovit, zanimljiv, iskren, avanturistickog duha... 2. #2
  Iskusan DraGo70 (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  6.510
  Reputaciona moć
  114

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Razrešenja sudija
  Tokom 2006. Veliko personalno veće Vrhovnog suda donelo je odluku o razrešenju četvorice sudija zbog odugovlačenja rešavanja predmeta, kao i zanemarivanja propisanih rokova u pisanju presuda protekom više meseci pa i godina (od osam meseci do pet godina) od dana završetka suđenja. Veće je petorici sudija u postupku za razrešenje izreklo mere upozorenja.
  Državni sekretar u Ministarstvu pravde Snežana Malović za „Blic“ kaže da veliku ulogu u dobrom i blagovremenom radu sudova imaju predsednici tih institucija.
  - Predsednik Vrhovnog suda je naložio donošenje pravilnika o rešavanju starih predmeta. To znači da će predsednici sudova od sada pratiti rad na krivičnim predmetima starijim od godinu dana, to jest zakazivanje ročišta o tim predmetima - objašnjava Malovićeva.
  Prema njenim rečima, predsednik suda je dužan da svakog meseca prati da li su zakazana ročišta i da preduzima mere ako nisu. Veliki broj predmeta protiv bivših čelnika SPS-a i JUL-a, protiv kojih su sudovi pokrenuli krivične postupke posle oktobarskih promena 2000. godine, do danas je zastareo.
  U Prvom opštinskom sudu u Beogradu je u avgustu 2006. zastarelo krivično gonjenje protiv više funkcionera SPS-a i JUL-a i urednika i novinara više elektronskih i štampanih medija zbog krivičnog dela širenja lažnih vesti. Optužba se odnosila na kvalifikacije da su otporaši „strani plaćenici, delinkventne ličnosti sklone kriminalu, psihijatrijski slučajevi“.
  Nedavno je zastareo sudski postupak i protiv funkcionera Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića po tužbi novinara „Građanskog lista“, koji su ga tužili zbog njegove izjave iz februara 2004. kada je rekao da je to „ustaški i prohrvatski list u kome rade svi smradovi u novinarstvu“. Suđenje je tokom četiri godine više puta odlagano pošto se Mirčić nije pojavljivao pred sudom ili se pozivao na imunitet.
  Sagovornik „Blica“ iz Palate pravde objašnjava da je sudska procedura vrlo restriktivna i da i najmanji nedostatak dovodi do odlaganja suđenja. Pored toga, advokati okrivljenih često namerno odlažu sudske procese, a često su i sami sudovi zatrpani predmetima, što na kraju dovodi do zastarelosti.
  - Sudska procedura je takva da, ako na primer okrivljeni kaže da se ne oseća dobro, suđenje se tog dana odlaže i može da bude zakazano tek za mesec-dva. To često koriste branioci ako žele da prolongiraju kraj sudskog postupka - navodi naš sagovornik.
  Jedan od načina za odlaganje suđenja je i nemogućnost da se okrivljenom uruči sudski poziv.
  - Evidencija ko gde živi je potpuno nesređena. Čak i ako poštar nađe optuženog na adresi na kojoj je evidentiran, ovaj čim vidi plavu kovertu odbije da je primi i kaže da nije kod kuće - kaže izvor „Blica“.
  On ističe da je ranije do zastarelosti često dolazilo i zbog obima posla koji su imale sudije, pa je postupak po žalbi trajao jako dugo.
  Duhovit, zanimljiv, iskren, avanturistickog duha...

 3. #3
  Iskusan DraGo70 (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  6.510
  Reputaciona moć
  114

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Suđenja kojima preti zastarelost
  MLADIĆEVI JATACI
  Suđenje optuženima za pomaganje u skrivanju haškog optuženika Ratka Mladića počelo je u septembru 2006. godine, ali je od tada konstantno odlagano. Nekoliko puta glavni pretres nije održan jer su optuženi bili bolesni. Sada se čeka odluka Okružnog suda u Beogradu da li će predmet ostati pred Drugim opštinskim sudom ili će ga preuzeti Sud za ratne zločine.

  AFERA „KOFER“
  Početak suđenja akterima afere „kofer“, nekadašnjem viceguverneru NBS Dejanu Simiću i bivšem funkcioneru SPS-a Vladimiru Zagrađaninu, trebalo je da počne 1. oktobra 2007. godine, ali je od tada tri puta odlagan početak suđenja. Suđenje je odloženo i krajem januara i u aprilu 2008. godine zato što nisu došli ključni svedoci, državljani Izraela.

  VILA „MIR“
  Suđenje optuženima za sprečavanje policije u vršenju dužnosti tokom hapšenja Slobodana Miloševića 2001. godine u vili „Mir“ trebalo je da počne još 22. decembra 2006, ali do danas nije odmaklo od početka. Od tada je zakazivano više glavnih pretresa, ali nijedan nije održan jer je uvek nedostajao neko od optuženih.

  MILANOVIĆ - DODELA STANOVA
  Suđenje bivšem direktoru RTS-a Dragoljubu Milanoviću, koji se tereti za zloupotrebu službenog položaja prilikom dodeljivanja stanova i kredita zaposlenima u toj kući, ne počinje već šest meseci pošto se Milanović žalio na loše zdravstveno stanje. On se tereti za pribavljanje protivpravne imovinske koristi od 38 miliona dinara, ali je suđenje do sada četiri puta odlagano, a nastavak je zakazan za 5. jun.

  ŽIVKA - CICA KNEŽEVIĆ
  Suđenje bivšem generalnom sekretaru Vlade Srbije Živki - Cici Knežević, koja se sa još desetak bivših funkcionera SPS-a i JUL-a tereti za nezakonitu dodelu stanova, počelo je u martu 2003, ali se ni posle pet godina ne nazire kraj i donošenje presude. Pored nje su optuženi bivši direktor Carine Mihalj Kertes i nekadašnji republički i savezni funkcioneri Branislav Ivković, Danilo Pantović, Bratislava - Buba Morina...
  Duhovit, zanimljiv, iskren, avanturistickog duha...

 4. #4
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.242
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  pa problem pravosudja je definitivno jedan od najvecih u zemlji Srbiji ,mada ne moze se ocekivati nezavisno i efikasno sudstvo kada ni ostale grane drzavne vlasti i institucije sistema ne funkcionisu kako bi trebalo a one opet ne mogu da funkcionisu bez nezavisnog i efikasnog pravosudja i tako sve u krug ...

 5. #5
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Koci nas mentalitet, i samo mentalitet!!!!

 6. #6
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  SPS koči Srbiju.

 7. #7
  Iskusan DraGo70 (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  6.510
  Reputaciona moć
  114

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Pa dokle god se nekima gleda kroz prste oni će krasti...
  I korupcija će postojati i u sudovima i u opštinama i kod lekara i u školama, na fakultetima...
  A dok postoji, napretka nema i to je to...
  Duhovit, zanimljiv, iskren, avanturistickog duha...

 8. #8
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.936
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Ja mislim da Srbiju koci to sto smo napustili put zacrtan od druga Tita.

  Samo kada se osvestimo i vratimo na taj svetli put dicicemo celo i krocicemo smelo i cvrsto cemo stiskati pest.

 9. #9
  Iskusan DraGo70 (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  6.510
  Reputaciona moć
  114

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Šta mislite da li će ova "umetnica" i "ponos i dika Srbije" u zatvor???

  Završena istraga protiv Svetlane Ražnatović
  Autor: Tanjug | 04.06.2008 - 17:35

  Istraga protiv folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović je završena i predmet je danas upućen u tužilaštvo na dalje postupanje, izjavila je Tanjugu portparol Okružnog suda Ivana Ramić.

  Okružni sud u Beogradu sproveo je istragu protiv Ražnatovićeve zbog sumnje da je, kao nekadašnja predsednica Fudbalskog kluba Obilić protivpravno prisvojila novac od transfera 15 fudbalera tog kluba u strane klubove.
  Istragom je bila obuhvaćena i njena sestra Lidija Veličković, zbog sumnje da joj je u tome pomagala. Tužilaštvo bi trebalo da odluči da li će podići optužnicu, zatražiti dopunu istrage ili eventualno odustati od krivičnog gonjenja.

  Bankarska dokumentacija iz Rusije, koja se čekala da stigne u Okružni sud od septebmra prošle godine do kraja maja, i kočila kraj istrage protiv Ražnatovićeve, prevedena je na srpski i pripojena predmetu. Dokumentacija iz Moskve tiče se transfera fudbalera Obilića Milana Obradovića u moskovsku Lokomotivu. Okružno tužilaštvo tereti Ražnatovićevu da je zloupotrebila službeni položaj i prekoračila ovlašćenja tako što je od 1998. do 2003. godine prodavala igrače stranim klubovima, a u poslovnim knjigama prikazivala da su fudbaleri prodavani bez obeštećenja.
  Udovica Željka Ražnatovića Arkana tereti se da je na taj način protivpravno pribavila 22.529.000 maraka i 480.000 američkih dolara, za koliko je i oštetila klub sa Vračara. Ona je uhapšena u toku akcije "Sablja" i preko dva meseca je provela u pritovru
  Lidija Veličković je osumnjičena da je, u nameri da pomogne svojoj sestri, otvorila devizne račune u kiparskoj "Popular banci" i "Rajfajzen banci" u Segedinu.

  Na ove račune "slivao se" novac od prodaje igrača, a Veličkovićeva ga je podizala i odnosila ga sestri. Po nalogu Ražnatovićeve, Veličkovićeva je novac prebacivala i na druge račune. Ražnatovićeva se sumnjiči da je zloupotrebila službeni položaj u slučaju prodaje 15 fudbalera, među kojima su pored Milana Obradovića, Dragan Šarac, Vladica Đurović, Zoran Ranković, Milorad Korać, Nikola Lazetić i drugi.
  Poslednji put ažurirao/la DraGo70 : 04.06.2008. u 23:45
  Duhovit, zanimljiv, iskren, avanturistickog duha...

 10. #10
  Veoma poznat 7of9 (avatar)
  Učlanjen
  18.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Borg Empire
  Poruke
  12.845
  Reputaciona moć
  658

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  SPS koči Srbiju.
  Jesi li li ti čovek ili papagaj ? Ponavljaš tu rečenicu a tvoj predsednik guli kožu s kolena da namoli šefa SPS-a kako bi skrpio većinu za "pobednike", tzv. "većinsku Srbiju".

  Ali to papagajstvo je sklonost demokrata pa te donekle razumem. Ni Tadić nije uspeo da se odmakne dalje od "Sloba je kriv za sve". Razlika je samo u tome što oni znaju zašto to ponavljaju a kod tebe je neki teži slučaj slepila.

  Nije to skroz negativno, samo nastavi, bolje i to nego da piješ benzedine

 11. #11
  Domaćin
  Učlanjen
  10.03.2008.
  Lokacija
  El sueno, la realidad, la luz, la oscuridad
  Poruke
  3.343
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Pa zivimo u lopovskoj i korumpiranoj drzavi .

  Zato ja odavno tvrdim da jedino resenje za Srbiju koje bi je u roku od godinu dana vinulo u nebesa jeste da se pohapse svi politicari od 90-id do ovih danasnjih kao i tajkuni ali i oni manji biznismeni, da se pocisti policija,sudstvo a i vojska bogami.

  Da se doticnima oduzme SVE sto poseduju ali bukvalno SVE i goli sprovedu u radne logore gde ce oni najgori biti momentalno smaknuti a ostali ce biti osudjeni na dozivotnu uz prinudni rad.Sve to sa porodicama njihovim zajedno.

  Znaci garantujem da bi se u roku od godinu dana u Srbiji zivelo bar kao u prosecnoj clanici EU.

 12. #12
  Domaćin
  Učlanjen
  10.03.2008.
  Lokacija
  El sueno, la realidad, la luz, la oscuridad
  Poruke
  3.343
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio Seven of Nine + Pogledaj poruku
  Jesi li li ti čovek ili papagaj ? :
  On je crnogorac. Gde ces gore od toga.

 13. #13
  Elita
  Učlanjen
  03.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.598
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio Torrente-Bgd Pogledaj poruku
  Pa zivimo u lopovskoj i korumpiranoj drzavi .

  Zato ja odavno tvrdim da jedino resenje za Srbiju koje bi je u roku od godinu dana vinulo u nebesa jeste da se pohapse svi politicari od 90-id do ovih danasnjih kao i tajkuni ali i oni manji biznismeni, da se pocisti policija,sudstvo a i vojska bogami.

  Da se doticnima oduzme SVE sto poseduju ali bukvalno SVE i goli sprovedu u radne logore gde ce oni najgori biti momentalno smaknuti a ostali ce biti osudjeni na dozivotnu uz prinudni rad.Sve to sa porodicama njihovim zajedno.

  Znaci garantujem da bi se u roku od godinu dana u Srbiji zivelo bar kao u prosecnoj clanici EU.


  Zdravstvo, skolstvo.........

 14. #14
  Domaćin
  Učlanjen
  10.03.2008.
  Lokacija
  El sueno, la realidad, la luz, la oscuridad
  Poruke
  3.343
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio karpos Pogledaj poruku


  Zdravstvo, skolstvo.........
  Ma ovi navedeni su prioritet posle ostali se ciste lako.

 15. #15
  Iskusan
  Učlanjen
  02.02.2008.
  Lokacija
  Okupirana Srbija pod rezimom srpskog Sakasvilija - poglavnika Borisa Tadica-Francetica
  Poruke
  6.211
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  pa problem pravosudja je definitivno jedan od najvecih u zemlji Srbiji ,mada ne moze se ocekivati nezavisno i efikasno sudstvo kada ni ostale grane drzavne vlasti i institucije sistema ne funkcionisu kako bi trebalo a one opet ne mogu da funkcionisu bez nezavisnog i efikasnog pravosudja i tako sve u krug ...
  a ciji bese mali onaj sapcanin petrovic sto je ministar pravosudja?

 16. #16
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.242
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio Markowac Pogledaj poruku
  a ciji bese mali onaj sapcanin petrovic sto je ministar pravosudja?
  DSov ,al nije pre godinu dana sve bilo bajno i sjajno pa onda dosao Petrovic i raskantao sve ,takvo stanje je vec 20 godina ,verovatno je bilo i ranije u komunizmu samo tada nije bilo organizovanog kriminala ,a o korumpiranim politicarima se nije smelo pricati pa je tada jos delovalo da je dobro .

 17. #17
  Veoma poznat 7of9 (avatar)
  Učlanjen
  18.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Borg Empire
  Poruke
  12.845
  Reputaciona moć
  658

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio Markowac Pogledaj poruku
  a ciji bese mali onaj sapcanin petrovic sto je ministar pravosudja?
  Ko će njega shvatiti ozbiljno, gleda Avalu vidi Savu. A počesto i pijan. Katastrofa.

 18. #18
  Buduća legenda cizmice (avatar)
  Učlanjen
  17.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pivo
  Poruke
  49.504
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  616

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  SPS koči Srbiju.
  E da je onaj Drobnjak ukocio voz u Kanjon Morache nebi bilo tragedije.

 19. #19
  Primećen član
  Učlanjen
  11.03.2008.
  Poruke
  940
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  ako smim ja,kao Ustasha.
  Srbe i Srbiju najvishe koci
  poviesni krivo percepirani INAT.

  uvik ste se inatili,i uvik ste dobivali batine.
  najveca budala bi jednom shvatila,nakon toliko batina,da je jednom dosta.

  odbacite taj yebeni inat,svima i svakome,i bit cete u roku nekoliko godina na nivou jedne prosjecne srednjoeuropske drzavice.

 20. #20
  Domaćin vuk_ (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Gorshtachki krajevi
  Poruke
  3.751
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Pa podele. To nas najvishe kochi...
  Karadjordjevici - Obrenovici, partizani - chetnici, patriJote - DEMONokrate, Zvezda - Partizan....

  Podele na sve strane, a prepucavanjima nikad kraja, shto produbljuje podele.... i tome nikad kraja.

 21. #21
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.242
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  pa gde si ujo jeba li te caca ,znao sam da ces ti nesto konstruktvno napisati ,mi se vec zabrinuli da si overio na Tupsonovom koncertu

 22. #22
  Veoma poznat 7of9 (avatar)
  Učlanjen
  18.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Borg Empire
  Poruke
  12.845
  Reputaciona moć
  658

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio ZDS Pogledaj poruku
  ako smim ja,kao Ustasha.
  Srbe i Srbiju najvishe koci
  poviesni krivo percepirani INAT.

  uvik ste se inatili,i uvik ste dobivali batine.
  najveca budala bi jednom shvatila,nakon toliko batina,da je jednom dosta.

  odbacite taj yebeni inat,svima i svakome,i bit cete u roku nekoliko godina na nivou jedne prosjecne srednjoeuropske drzavice.
  Inat? E Srbine, pokrtsio si se, postao ustaša i sad misliš da si drugačiji ?!

 23. #23
  Iskusan
  Učlanjen
  02.02.2008.
  Lokacija
  Okupirana Srbija pod rezimom srpskog Sakasvilija - poglavnika Borisa Tadica-Francetica
  Poruke
  6.211
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  DSov ,al nije pre godinu dana sve bilo bajno i sjajno pa onda dosao Petrovic i raskantao sve ,takvo stanje je vec 20 godina ,verovatno je bilo i ranije u komunizmu samo tada nije bilo organizovanog kriminala ,a o korumpiranim politicarima se nije smelo pricati pa je tada jos delovalo da je dobro .
  a ciji je bio ministar batic?

 24. #24
  Iskusan
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  ženski
  Poruke
  6.020
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Šta u stvari koči Srbiju...

  ...Srbi.
  internet - disconnecting people

 25. #25
  Veoma poznat 7of9 (avatar)
  Učlanjen
  18.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Borg Empire
  Poruke
  12.845
  Reputaciona moć
  658

  Podrazumevano Re: Šta u stvari koči Srbiju...

  Citat Original postavio Markowac Pogledaj poruku
  a ciji je bio ministar batic?
  Pinokiov tata

Slične teme

 1. Internet je ucinio puno stvari oko razjasnjenja stvari
  Autor Rain Song u forumu Politika
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 24.02.2009., 20:26
 2. kad tv kartica koci
  Autor panovic u forumu Hardver
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 19.05.2008., 08:18
 3. Koci mi net
  Autor Drinco u forumu Internet
  Odgovora: 24
  Poslednja poruka: 10.09.2007., 18:29
 4. Win mi se koci!!
  Autor sudopera2003 u forumu Operativni sistemi
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 20.03.2005., 17:17
 5. Oce li da koci
  Autor lazacar2003 u forumu Hardver
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 10.03.2004., 20:29

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •