Ukratko.... www.rolerijada.rs

SNICKERS URBAN JAM Part 3


(INLINE & BMX EXTREME SESSION)

U odnosu na prošlu godinu, ovogodišnji session SNICKERS URBAN JAM part 3 imaće nekoliko novina:

* Pre svega, osim in line vozača, učestvovaće i momci na BMXu i to kako u skejt parku tako i u tzv. flat vožnji. Momci koji će voziti bmx bajkove dolaze iz Hrvatske i Srbije (Pančevo) i članovi su profesionalnog tima.
* Takmičenje u in line street vožnji se održava u okviru dve skupine: AMATERI i PROFESIONALCI.
* Osim toga na SNICKERS URBAN JAM part 3 sessionu, pojaviće se gosti iz Hrvatske, Slovenije, Bugarske i Makedonije, tako da ovo postaje pravi međunarodni extreme ivent.
* Svi učesnici SNICKERS URBAN JAM part 3, dobiće sponzorske majice sa takmičarskim brojevima, koje su obavezni da nose sve vreme tokom vožnje.
* Organizator će posebno nagraditi najbolje domaće učesnike u amaterskoj i pro session vožnji.

ostalo...


ROLERIJADA 2008

Prvi dan – petak, 06. Jun
u večernjem terminu (od 18:00 do 23:00)

Kao i prošle godine, kada smo zahvaljujući kompaniji MARS i njihovom izuzetnom proizvodu SNICKERS, imali prilike da se kotrljamo u ZORBOVIMA, i ove godine moći ćete da probate jedan od ekstremnih sportova.

Ovog puta biće to SNICKERS FREECLIMBING, ali ne u vis već u stranu! U svakom takmičenju, startovaće po dva takmičara, koji će petnaestak metara dugačak zid (i visok oko 3m) savladati pentrajući se dužinom zida. Pa ko pre do kraja zida. Ovo takmičenje će biti održano na samom Trgu Republike, a svi koji su zainteresovani da se oprobaju u freeclimbingu, mogu da se prijave na jedan od ova tri načina: preko sajta www.snickers-srbija.com ili u šoping molu - DELTA CITY, Jurija Gagarina 16, kod hostese rolerijade (od 20.maja, svakog dana od 10:00 do 22:00).

Drugi dan – subota, 07. Jun, (od 11:00 do 23:00)

Drugog dana Rolerijade, pripremite se za nekoliko interesantnih novina!

* S obzirom da će ove godine doći veći broj takmičara profesionalaca da učestvuje na pojedinim brzinskim trkama, odlučili smo da u tim trkama razdvojimo jedne od drugih.
* U trci FILA WATCHES (za odrasle - starije od 16 godina), organizovaćemo posebno PRO SPEED TRKU i FITNESS TRKU. Takmičari će se međusobno razlikovati u roškama u kojima učestvuju. Za PRO SPEED TRKU takmičari moraju imati odgovarajuće rolere - plitku cipelu, sa 5 točkića ili 4 točkića većim od 90 milimetara. Takmičari sa svim ostalim rolerima - duboka cipela, 4 točkića, učestvuju u FITNESS TRCI.
* Istovremeno ćemo imati i neka nova takmičenja - TIME ZONE TRKE NA 400m - PRO & FITNESS, stariji od 16 godina (na kružnoj pisti na Terazijama od 20h), gde ćemo na isti način, kao kod FILA WATCHES trka za odrasle, organizovati odvojeno trke profesionalaca od fitnes vozača.
* I na kraju, kada su u pitanju novine, u okviru SNICKERS URBAN JAM 3 sessiona u ekstremnoj vožnji, osim što ćemo ponovo videti trikove na roškama, ekskluzivno ćemo videti i bravure bmx vozača, kako iz zemlje tako i iz inostranstva - u skejt parku ali i u okviru tzv. flat vožnje.

ULIČNE TRKE (od Slavije do Kalemegdana), od 11:00 do 17:30 i od 20:00 do 23:00

*
FILA WATCHES trke za odrasle
*
WIENER STÄDTISCHE OSIGURANJE trke za najmlađe
*
CHIPSY porodične trke
*
GATORADE štafetne trke
*
PEPSI trke na 100m
*
TIME ZONE trke na 400m

EXTREME (Trg Republike), od 18:00 do 23:00

* SNICKERS URBAN JAM PART 3
o
INLINE SESSION
o
BMX SESSION

ZABAVNI PROGRAM

Tokom celog dana Rolerijade, pripremili smo raznovrstan zabavni program:

Dečja dens grupa (FREEDANCE), dens grupa (TEA DANCE TEAM), mlađi brejkeri (UMS) i brejk dens grupa BDS (BRAKE DANCE SQWAD).

Osim njihovih mnogobrojnih nastupa na bini (Trg Republike), na trkačkim stazama ili u skejt parku, oni koji to žele moći će da se besplatno zabave na najnovijim NINTENDO i PLAYSTATION 3 video igricama, zahvaljujući BEOSOFTU, ili uz odbojku iza ''Konja''.

Za najmlađe tu su animatori za klince i klinceze.

Detaljnije o zabavnom programu i učesnicima, potražite u okviru stranice - zabavni program.

SIGURNOST

O sigurnosti svih učesnika Rolerijade brinu:

*
Dom zdravlja Dr Milutin Ivković (sa dve lekarske ekipe) i
*
Crveni krst Zvezdara (sa 50 pripadnika)
*
Wiener Städtische osiguranje

I ove godine, WIENER STÄDTISCHE OSIGURANJE je istovremeno i zvanično osiguranje Rolerijade (povrede tokom takmičenja)! Uz njihov slogan ''bez brige'', vozite se bezbrižno. To ipak ne znači da svi učesnici takmičenja ne treba da zaborave na oprez i da koriste zaštitne kacige i štitnike!

www.rolerijada.rs
.................................................. ..............

www.myspace.com/antigravfusion