Korumpiranim osobam_plavcima_ZABRANjEN PRISTUP...

JA sam jednom sa drugarom vozio bajs i on je vozio moj .
I tek izleti neko dete od mozda 9 godina da pretrci ulicu na pola metra od mog drugara i on zakoci ali joj pregazi nogu.
Onda je nju boleo zglob i odvezli je u bolnicu a meni i drugaru dolazila murija na vrata pa josh da vadimo biciklu da gledaju oshtecenje .Pola sata nas ispitivali tamo ispred nashih kuca(inace zivimo preko puta ).
I na kraju su videli da nema nishta.
Inach eta mala je bila kriva .
 
Ništa poseebno, legitimisanje i tako to. S tim što su ovi moji već navukli dosijee, a na grupno pitanje "da li je neko od vas nekad privodjen", uvek ja odgovaram NE. :lol: Ostali ćute.
Još me nikad nisu zaustavili dok vozim, hvala Bogu. Veoma često vozim bez saobraćajne (jednostavno zaboravim da je uzmem), pri tom i napravim neki prekršaj. Nayebao bih kada bime tako zaustavili. Inače, tek kada se vratim kući ukapiram da nemam saobraćajnu, a i bolje je tek tada - ne može da mi škodi ono što ne znam. :D
 
jesu hehe i to vise puta....najvise zato sto se obucem ko mafioza....a stvarno se nekad obucem tako(ono big smith jakna onako kao hip-hop pantalone ili trenerku skejterke i preko glave kacket i kapuljacu)...a i nikad nista ne nosim sto ne treba tako da mogu slobodno da me pretresaju...par puta su me bas detaljno pretresli....ali nista nisu nasli....
 

Back
Top