ARMAGEDDON
Prikazujem rezultate 1 do 1 od 1

Tema: ARMAGEDDON

 1. #1
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Exclamation ARMAGEDDON

  Da li je nekad neko od vas dao sebi za pravo da racionalno razmišlja o Armagedonu? A ne da bezrezervno i bezuslovno vjeruje u ono što kaže Biblija, da je Har-Magedon, bitka na brdu Megidu, kraj Jerusalima, gdje će se u sudnjem danu sudariti nekakve božje i satanske vojske.

  Ovo što slijedi su najveće masonske tajne. Vežite se, poljećemo.

  Dok ja ovo pišem, niko, pa ni ja, ne zna šta će da bude sa mnom za minut-dva, za sat, dan ili mjesec dana. Zašto? Zato što ja (ne znam za vas) posjedujem slobodnu volju. I zato što imam pravo da radim šta hoću. Dakle, niko ne može da predvidi šta ću da uradim u naredna 24 časa, pa čak ni ja sam. I niko ne može da predskaže šta će se dogoditi sa mnom u godinama koje dolaze. Niti može da predskaže bilo šta. Iz toga slijedi da ne postoje proroci kojima treba bezuslovno vjerovati kao nekakvim „božjim” prorocima, jer ni sam bog, ma šta to biće bilo i predstavljalo, ne može znati šta će se dogoditi u budućnosti, iz prostog razloga što sva živa bića posjeduju slobodnu volju.

  Idemo dalje. Jevrejska elita je veoma davno, vjerovatno kada su se Jevreji organizovali kao narod, osnovala brojna tajna društva. Jedno od njih, ujedno i najopasnije, bilo je „B'Nai B'Rith”, odnosno „Sinovi zaveta”. Njihov primarni interes i cilj bilo je uspostavljanje što je moguće šire vladavine jevrejske elite; njihov sekundarni cilj bio je da od bistrijih ljudi odaberu „proroke” kojima će naložiti da pišu proročanstva koja će oni ispunjavati. I to se i dogodilo. Imali smo gomilu proroka u Starom zavetu koji su pisali proročanstva, Sinovi zaveta su ih ispunjavali – i slijepe narodne mase su vjerovale da se proročanstva ispunjavaju do detalja.

  Prošlo je na desetine vijekova od njihovih prvih tajnih akcija. Prvog dana maja 1748. godine, u bavarskom gradu Ingolštatu, rodio se Johann Adam Weishaupt. On je na svoj 28-mi rođendan, 1 maja 1776. godine osnovao Red illuminata. Da ovom prilikom ne ulazimo u detalje, on je između ostalog isplanirao Francusku buržoasku revoluciju koju su u delo sproveli braća iluminati. Bio je doktor kanonskog prava i profesor na univerzitetu u Ingolštatu sve do 1785. godine, kad je morao da bježi iz Bavarske jer je na volšeban način razotkrivena njegova zavera da se smeni tadašnja bavarska vlada. I da ne dužimo priču, čovjek je umro u izgnanstvu 1811. godine, iza sebe ostavio gomilu raznoraznih spisa i pamfleta, i, između ostalog, svoje životno djelo, pod naslovom „Protokoli iluminata”.

  Tokom cijele 1897. godine, po dva puta mjesečno, u švajcarskom gradu Bazelu, na obali Bazelskog jezera, u dvoru Žana Kalvina, sastajao se krem krema tadašnje masonerije. Predsedavajući tih skupova bio je Teodor Hercl (umro 1904. godine ne dočekavši ništa od onoga što je isplanirao), osnivač modernog cionizma i prvi i glavni zagovornik obnavljanja države Izrael. Oni su na 24 sastanka prepravili Vajshauptovu knjigu „Protokoli iluminata”, povećali je sa 17 na 24 poglavlja i dali joj naslov „Protokoli skupova sionskih mudraca”, odnosno „Protokoli sionskih mudraca”. U njoj su se nadogradili na Vajshauptova „proročanstva” vezana za čitav niz svjetskih revolucija, dva svjetska rata, svjetske ekonomske krize i ostale prirodne i neprirodne nepogode, i sve što su napisali bespogovorno su i ostvarili. Ta je knjiga u XX vijeku namerno podmetnuta Jevrejima, da bi bila razlog za masovne progone tog naroda, naročito od strane nacista, da bi se pobila 1/3 naroda, kako bi se posle WW II obnovila država Izrael i kako niko ne bi smeo da govori protiv njihove zavere. I ja posjedujem svoj primerak te knjige, čitao sam je i proučavao više puta, i neodoljivo me podsjeća na proročke knjige iz Biblije. Zapravo, izgleda kao nastavak Biblije. Sve što su isplanirali, sionski mudraci su ispunili. Osim tri stvari: rušenje svih religija, Armagedon i uspostavljanje Novog svjetskog poretka, i krunisanje prvog cara celog čovečanstva iz „svetog sjemena Davidova”.

  I tek sada dolazimo do glavne teme – Armagedona. Bolje bi mi bilo da ne znam ove stvari, ali kad ih već znam – imam neodoljivu želju da ih podelim sa nekim. Masoni planiraju da izvedu režirani Armagedon. U te svrhe, u toku dvadesetog vijeka, uspjeli su da miniraju 300 velegradova (gradova sa više od 1.000.000 stanovnika) širom svijeta, sve posle 1955. godine, tako što su u tunele metroa uzidali atomske bombe. Glavni grad Srbije, Beograd, miniran je tek 1995. godine, kada su završeni prvi tuneli Beovoza, beogradske gradske železnice. Masonsko „proročanstvo” glasi ovako: „Vi kažete da će se na nas dići s oružjem u rukama ako prije vremena prokljuve u čemu je stvar. Ali mi za taj slučaj na zapadu imamo takav terorizujući manevar, da će i najhrabrija srca zadrhtati: metropolitenovi podzemni hodnici biće dotle provedeni u svim prestonicama, odakle će one biti bačene u vazduh sa svim svojim organizacijama i zemaljskim dokumentima.” (Protokoli sionskih mudraca 9.12.) Prema mojim saznanjima, to bi se moglo dogoditi između 2017. i 2026. godine. Novi svjetski poredak bi mogao biti proglašen 24. juna 2017. Iza toga slijedi masovna seoba masona u Braziliju i Denver. Zašto baš ta dva grada? Kao prvo, brazilski arhitekta Oskar Nimajer sagradio je novi glavni grad Brazilije daleko od mora i morskih talasa, na nadmorskoj visini od oko 1000 metara, na terenu gdje se prije prve zgrade nalazila obična brazilska visoravan. To je najmoderniji grad na svijetu, čije su zgrade tako građene da ih ne može oštetiti ni najjači zemljotres. Temelji zgrada su „umočeni” u naročitu vrstu ulja, da se pri potresu zgrada može samo ljuljati lijevo-desno. Brazilija će biti centar novog čovječanstva poslije Armagedona. A Denver, planinski grad u Koloradu, biće sjedište američke Vlade, Kongresa i Senata. Za Evropu to će biti grad Ex an Provance u Francuskoj. (Neki bogataši iz svijeta show business-a već uveliko kupuju kuće i imanja u Provansi).

  Fizički, režirani Armagedon izvešće takozvani Savjet trinaestorice, najviše tijelo moderne masonerije. Svih 300 atomskih bombi u metroima u 300 gradova širom svijeta povezane su i aktiviraju se pritiskom na jedno dugme, koje se nalazi u Braziliji. Kad se to dogodi, doći će do najvećeg zemljotresa u poznatoj ljudskoj istoriji i maltene sve što je stvorila ljudska ruka biće uništeno za nekoliko sekundi. Tada će se ispuniti Hristovo „proročanstvo” iz Jevanđelja po Mateju: „Kad dakle ugledate mrzost opušćenja, o kojoj govori prorok Danilo, gdje sjedi na mjestu svetome (koji čita da razumije): tada koji budu u Judeji neka bježe u gore; i koji bude na krovu da ne silazi uzeti što mu je u kući; i koji bude u polju da se ne vrati natrag da uzme haljine svoje. A teško trudnicama i dojilicama u te dane. Nego se molite Bogu da ne bude bježan vaša u zimu ni u subotu; jer će biti nevolja velika koja nije bila od postanja svijeta do sad niti će biti. I da se oni dani ne skrate, niko ne bi ostao; ali izabranijeh radi skratiće se dani oni.” (Matej 24:15-22. prevod Daničić-Karadžić)

  Ko će biti taj car iz Davidove loze, to niko ne zna. Priča se da se čovjek zove Gotlib Bencion i da je rođen u Bjalistoku, u Poljskoj 1923. godine.

  Pošto masonerija nije monolitna organizacija, jer ne postoji neka masonska centrala (ako ne računamo glavni masonski hram u Aleksandriji, kraj Vašingtona, u zgradi koja liči na aleksandrijski svetionik iz starog Egipta), možemo se uzdati u to da neki masonski redovi neće pristati na jevrejski diktat.

  http://www.illuminati.org
  Poslednji put ažurirao/la WEISHAUPT : 15.05.2008. u 21:59Slične teme

 1. ARMAGEDDON
  Autor ILLUMINAT u forumu Zanimljivosti
  Odgovora: 79
  Poslednja poruka: 28.09.2008., 16:03
 2. WORMS Armageddon!!!!
  Autor lizer92 u forumu Video igre
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 17.06.2008., 20:19
 3. ARMAGEDDON
  Autor WEISHAUPT u forumu Teorije zavera
  Odgovora: 30
  Poslednja poruka: 26.05.2008., 06:54

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •