LaLola
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: LaLola

 1. #1
  Nov član
  Učlanjen
  13.05.2008.
  Poruke
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano LaLola

  Ej počela je nova serija na TV Košava LaLola!!!!!!!! Sinoć je bila prva epizoda, baš je supeeeeeeeeer!!!!!!! Ide svakim radnim danom u 21:15h! 2. #2
  Nov član
  Učlanjen
  13.05.2008.
  Poruke
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: LaLola

  Ramiro Lalo Padilja je direktor uspešnog časopisa za muškarce DON. Opsesivni ženskaroš, on vodi svoj život i časopis pod istom filozofijom da žene treba iskorištavati i ostavljati. Upoznajemo Lala u trenutku kada raskida sa Rominom, njegovim poslednjim plenom.
  Fakundo, šef odseka za grafiku i dizajn u časopisu DON, ima malo toga zajedničkog sa Lalom. Perfekcionista je i na poslu i kod kuće gde je potpuno predan svojoj jedinoj ćerki Melisi koju odgaja sam.
  Hajfajv je izdavačka kuća, matična kuća časopisa DON, poseduje je i vodi Agire koji se priprema da proda veći deo svojih akcija moćnoj grupi investitora.
  Lalo i njegovi ljudi pripremaju se za prelomnu prezentaciju koja će odlučiti budućnost i časopisa i izdavačke kuće. Lalo je ključna osoba u ovoj prezentaciji.
  Veče pre Lalo opet odbija Rominu i ona besno i osvetoljubivo baca čini na njega uz pomoć veštice, i on se pretvara u ženu preko noći.
  Grejs, urednik trenutno najuspešnije radio emisije i Lalova cimerka koja je potajno zaljubljena u njega, jedina koja zna da je „Lola“ (Lalovo novo ime) Lalo, i ona nagovara Lolu da uskoči u Lalov život i da ode u Hajfajv i zameni Lala na prezentaciji.
  Serija LaLola je osvojila na argentinskom festivalu Clarin Entertainment Awards 2007. sledece nagrade: najbolja komedija, najbolji scenario, najbolja TV komičarka, najbolji TV komičar, žensko glumačko otkriće godine.
  Glavne uloge:
  Carla Peterson
  Luciano Castro
  Rafael Ferro
  Lola Berthet
  Luis Ziembrowsky

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •