хрватски злочини излазе на видело!
Strana 1 od 8 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 196

Tema: хрватски злочини излазе на видело!

 1. #1
  Ističe se
  Učlanjen
  12.12.2007.
  Lokacija
  Ромеја, Косовска Митровица
  Poruke
  2.609
  Tekstova u blogu
  16
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano хрватски злочини излазе на видело!


  Petak, 18. april 2008. 17:32


  U nastavku suđenja generalima Rahimu Ademiju i Mirku Norcu pročitana je izjava zaštićenog svedoka, hrvatskog vojnika, koji je haškim istražiteljima ispričao da je zbog prikrivanja zločina u akciji Medački džep zakopao masakrirane leševe srpskih civila i ratnih zarobljenika.

  Svedok koji se u sudskom spisu vodi pod rednim brojem devet, bio je u vrieme akcije pripadnik 9. gardijske brigade Hrvatske vojske (HV), kojom je u to vreme komandovao optuženi Norac.

  Svedok je u istrazi, koju su vodili haški istražioci, ispričao da je na terenu učestvovao u sakupljanju leševa koji su kasnije pregledavani, a oni na kojima nije bilo tragova zlostavljanja, mučenja i masakriranja upućeni su na razmenu.

  Leševe za razmenu, prema izjavama svjedoka, birao je bolničar za koga je kasnije doznao da je bio vojni obavještajac, a on je lično učestvovao u zakopavanju 40 do 60 izmasakriranih tela, te je procenio da je na području Medačkog džepa bilo pedesetak takvih grobova.

  Zločini su, keko je rekao, počeli dva dana pre povlačenja hrvatske vojske iz Medačkog džapa, kada se pročulo da je potpisan mirovni sporazum prema kojem je HV morala da napusti područja koje je zauzela u akciji nekoliko dana ranije.

  Svedok je potvrdio i da su vojnici samoinicijativno započeli sa pljačkanjem kuća i imovine, te da su osim vojnika pljačkali i civili iz Gospića, koji su po plen dolazili kamionima.

  "U Gospić su se vraćali s punim kamionima. Za to se moralo znati, ali nikoga očito nije bilo briga" konstatovao je u svojoj izjavi zaštićeni svedok.

  On je rekao da smatra da je glavni i odgovorni komandant akcije bio prvooptuženi Ademi, koji je u vreme akcije bio komandant vojne oblasti Gospić, te da je Ademi akciju Medački džep osmislio zajedno s brigadirom Zvonkom Brajkovićem i komandantom 9. gardijske brigade Norcem.

  Svog komandanta, optuženog Norca, nazvao je "divljakom", objasnivši kako ga zbog toga na početku akcije nadređeni i nisu stavljali u prvi plan.

  Čitanju ove izjave prigovorili su advokati optuženih generala, ističući da nije bilo zakonskih pretpostavki za čitanje izjave, ali i da su, s obzirom na ranije dokaze, podaci o broju leševa netačni.

  Drugooptuženi Norac je reagovao na izjavu svedoka u kojoj ga je ovaj nazvao "divljakom", tvrdeći kako se radi o neverodostojnom svedoku i vojniku koji je u vreme akcije konzumirao velike količine alkohola.

  Svedok broj devet jedan je od dvojice bivših pripadnika HV-a koji su uz zaštitu identiteta saslušani u ovom postupku.

  U prvom suđenju za ratni zločin koji je hrvatsko pravosuđe preuzelo od Haškog suda generali Ademi i Norac su po komandnoj odgovornosti optuženi za zločine nad zarobljenicima i civilima , kao i uništavanje njihove imovine prilikom zauzimanja sela u vojnoj akciji Medački džep u septembru 1993. godine.

  (Beta) 2. #2
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Ma sve ce jednom da se sazna, al tad ce Srba biti toliko da stanu "pod sljivu"!

 3. #3
  Iskusan
  Učlanjen
  03.07.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  VU HR EU
  Poruke
  6.433
  Reputaciona moć
  360

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  u Lovasu 1991. godine pred Specijalnim sudom za ratne zločine u Beogradu optuženi pripadnik paravojne postrojbe "Dušan Silni" Petronije Stevanović zanijekao sudjelovanje u ubijanju civila, te kao najodgovornijeg označio prvooptuženog Ljubana Devetka, zapovjednika civilnih vlasti u Lovasu 1991. godine.

  Stevanović je u svojoj obrani rekao da je nakon napada na Lovas 10. listopada 1991. godine sudjelovao u privođenju civila, ali nije ih ubijao, niti je bacao bombe na kuće i u dvorišta.

  "Nikoga nisam ubio, niti sam vidio nekog mrtvog toga dana. Nisam ulazio u kuće i dvorišta. Ako je bilo mrtvih, stradali su od granata", rekao je optuženi Stevanović, kojeg optužnica - kao i druge suoptužene - tereti da su tijekom napada na Lovas ubili 21 civila u kućama i dvorištima, a do 18. listopada još 23 osobe u improviziranim zatvorima.

  Mještani Lovasa koji su tih dana bili uhićeni, ispričao je optuženi Stevanović, odvođeni su u poljoprivrednu zadrugu u pritvor i tamo držani dok prvooptuženi Ljuban Devetak, tada zapovjednik lokalne vlasti u Lovasu ne odluči što će s njima.

  Osporavajući navode optužnice da je sudjelovao u ubijanju mještana Lovasa, Stevanović je priznao da ih je malo šamarao i tukao palicama.

  "Svi smo ih tukli. Ja sam ih udarao palicom po nogama, bilo mi je žao da ih udaram po glavi", rekao je Stevanović, negirajući da je - kako je to u istrazi reklo više svjedoka, oštećenih iz Hrvatske - koristio nož i kao lud mahao nožem.

  "Nije istina, grozim se noža i prije bih puškom pucao u čovjeka", branio se Stevanović, niječući i svoje sudjelovanje u odvođenju civila u minsko polje 18. listopada 1991. godine, kad je poginulo njih 20, a 12 je teže ili lakše ozlijeđeno. Tvrdio je da toga dana nije ni bio u Lovasu.

  U svojoj je obrani optuženi Stevanović objasnio i to da je bio simpatizer stranke Srpske narodne obnove iz Nove Pazove, te da je njemu i ostalim dobrovoljcima iz postrojbe "Dušan Silni", koju je ta stranka osnovala, predsjednik stranke Mirko Jović, prije nego što su krenuli za Lovas, kazao: "Hvala braćo što ste se odazvali".

  Za ratne zločine u Lovasu, osim Stevanovića, optuženi su pripadnici tadašnje lokalne vlasti u Lovasu Ljuban Devetak, Milan Devčić, Milan Radojčić i Željko Krnjajić, pripadnici bivše JNA Miodrag Dimitrijević, Darko Perić, Radovan Vlajković i Radisav Josipović, te pripadnici postrojbe "Dušan Silni" Jovan Dimitrijević, Saša Stojanović, Dragan Bačić, Zoran Kosijer i Aleksandar Nikolaidis, koji je u četvrtak prvi iznio svoju obranu i zanijekao da je sudjelovao u ubijanju 70 civila u Lovasu, te optužio prvooptuženog Devetka da je izdavao naredbe za ubijanje mještana.

  Optužnica srbijanskog Tužiteljstva za ratne zločine tereti 14 osoba osumnjičenih da su kao pripadnici JNA, lokalne teritorijalne vlasti i paravojne postrojbe Dušan Silni u listopadu 1991. počinili ratni zločin – ubojstvo 70 civila – u Lovasu.

  Za ratne zločine optuženi pripadnici tadašnje lokalne vlasti u Lovasu Ljuban Devetak, Milan Devčić, Milan Radojčić i Željko Krnjajić, pripadnici bivše JNA Miodrag Dimitrijević, Darko Perić, Radovan Vlajković i Radisav Josipović, te pripadnici postrojbe Dušan Silni Jovan Dimitrijević, Saša Stojanović, Dragan Bačić, Zoran Kosijer, Petronije Stevanović i Aleksandar Nikolaidis.

  Prema optužnici, prvooptuženi Ljuban Devetak početkom listopada 1991. godine, zajedno s pripadnicima stranke Srpska narodna obnova na čijem je čelu bio Mirko Jović (koji nije optužen), osnovao je u Novoj Pazovi i Šidu postrojbu od 60 dobrovoljaca, s ciljem da se napadne selo Lovas u kojem je živjelo uglavnom hrvatsko stanovništvo.

  Napad je izveden 10. listopada 1991. godine, kad su u ranim jutarnjim satima optuženi upali u selo i nekoliko sati nasumce otvarali vatru, bacali bombe na kuće, te ubijali civile u kućama i po ulicama.

  Toga dana ubijena je 21 osoba, a nakon toga su Devetak i ostali optuženi preuzeli lokalnu vlast u selu i saslušavali, privodili, mučili i ubijali stanovnike Lovasa, te je od 10. do 18. listopada ubijeno više od 20 osoba.

  Teritorijalna vlast na čelu sa Devetkom, navodi se u optužnici, izdala je 17. listopada naredbu da se svi muškarci stari od 18 do 65 godina okupe ispred zgrade Zemljoradničke zadruge, čemu se njih 70-ak odazvalo.

  Toga i sljedećega dana pojedinci iz paravojne postrojbe Dušan Silni okrutno su fizički zlostavljali oko 20 zatvorenih civila, a 18. listopada formirali su kolonu od oko 50 mještana Lovasa, koje su natjerali u minsko polje, te je od eksplozija mina i paljbe koju su pojedini optuženi na njih otvarali poginulo 20 civila, a 12 ih je teže ili lakše ranjeno.

  Stjepan Peulić i Emanuel Filić iz Lovasa pokazuju kako su ih četnici 1991. tjerali kroz minsko polje
  Foto: Vlado Kos

  Svoju obranu prvi je iznio Aleksandar Nikolaidis, tada pripadnik paravojne formacije Dušan Silni.

  On je potvrdio da su zločini počinjeni, ali je zanijekao svoje sudjelovanje u njima. On je tvrdio da su mještani Lovasa bili privođeni, mučeni i ubijani po nalogu prvooptuženoga Ljubana Devetka.

  Povod za napad na Lovas, u kojem je sudjelovao i optuženi Nikolaidis, bila je informacija da u Lovasu ima između 300 i 400 pripadnika hrvatskog Zbora narodne garde.

  "Srbima je rečeno da se sakriju u podrume, a svi koji su bili na ulici bili su neprijatelji. Selo je napadnuto iz tri pravca i u napadu su sudjelovali dobrovoljci i mještani", rekao je optuženi Nikolaidis.

  On je za sve što se događalo, uključujući i odvođenje civila u minsko polje, okrivio prvooptuženog Devetka i optuženog pripadnika tadašnje JNA Darka Perića.

  "Devetak je bio iznad svih, on je naredio da se na hrvatske kuće stavljaju bijele tkanine, a na ruke civila bijele trake. Nitko nije mogao biti priveden ili ubijen bez njegova naloga", rekao je Nikolaidis, navodeći da je Devetak izravno njemu naredio ubojstvo dvije Hrvatice, što je on navodno odbio.

  Jedna od tih žena, dodao je, bila je silovana, a osoba koja je to učinila rekla mu je da je "bolje da ju je silovao, nego ubio kako je naredio Devetak".
  http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/04/17/0463006.html
  neću komentirat

 4. #4
  Aktivan član hedon29 (avatar)
  Učlanjen
  04.05.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.304
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Dovoljno mi je samo da vidim te idiotske face i sve mi je jasno. Ne moraju nikakve sudije da mi govore da su septicka jama ljudske populacije.

 5. #5
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.646
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio hedon29 Pogledaj poruku
  Dovoljno mi je samo da vidim te idiotske face i sve mi je jasno. Ne moraju nikakve sudije da mi govore da su septicka jama ljudske populacije.
  Ne generalizuj8)
  To isto misle Hrvati o nama a svet im svojim odlukama daje za pravo, dakle ne nama...Da li su u pravu??

 6. #6
  Iskusan DraGo70 (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  6.510
  Reputaciona moć
  114

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio klikk Pogledaj poruku


  neću komentirat
  Pa sad... nismo ni očekivali od tebe da kažeš nešto u stilu: "Jeste, i Hrvati su počinili mnogo zločina nad Srbima, tačno je to, samo se do sada u Hrvatskoj istina vešto prikrivala..."

  Ili. "Osuđujem ove zločine mojih sunarodnika nad nesrećnim Srbima, tkđ. građanima Hrvatske..."

  Ili. "E neka im se sudi, dokaže krivica i neka robijaju zlikovci..."


  Ali da na ovakvu temu i ovakav tekst postviš tekst koji sa tim nema blage veze tj. dešavanja u Lovasu... to može da o tebi kaže samo jedno:

  "Opravdavam zločine Hrvata nad Srbima, jer su i Srbi činili zločine nad Hrvatima"

  Toliko o tvom moralu...
  Duhovit, zanimljiv, iskren, avanturistickog duha...

 7. #7
  Primećen član
  Učlanjen
  11.03.2008.
  Poruke
  940
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  nitko ne osporava Hrvatske zlocine.
  no,oni su se desavali spontano i cinili su ih
  pojedinci.

  dok su srbijanski zlocini ideoloski SMISLJENI
  i masovno izvedeni.(vukovar,srebrenica i mali milijun "manjih")

  to je bitna razlika.

 8. #8
  Ističe se
  Učlanjen
  29.03.2008.
  Lokacija
  Banjaluka
  Poruke
  2.189
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio ZDS Pogledaj poruku
  nitko ne osporava Hrvatske zlocine.
  no,oni su se desavali spontano i cinili su ih
  pojedinci.

  dok su srbijanski zlocini ideoloski SMISLJENI
  i masovno izvedeni.(vukovar,srebrenica i mali milijun "manjih")

  to je bitna razlika.
  o kakvoj ideologiji ti pišeš? jesi li normalan?
  i Srebrenica i Vukovar su bili: 1) odgovori na napade Hrvata ili Muslimana...itd....
  2) akcije oslobađanja SRPSKE zemlje i naroda........
  to je to!!!
  a zločini nad Srbima? to je onako, nešto uz put??? kolateralna šteta???
  ccccccccccc.........

 9. #9
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  12.187
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio DraGo70 Pogledaj poruku
  Pa sad... nismo ni očekivali od tebe da kažeš nešto u stilu: "Jeste, i Hrvati su počinili mnogo zločina nad Srbima, tačno je to, samo se do sada u Hrvatskoj istina vešto prikrivala..."

  Ili. "Osuđujem ove zločine mojih sunarodnika nad nesrećnim Srbima, tkđ. građanima Hrvatske..."

  Ili. "E neka im se sudi, dokaže krivica i neka robijaju zlikovci..."


  Ali da na ovakvu temu i ovakav tekst postviš tekst koji sa tim nema blage veze tj. dešavanja u Lovasu... to može da o tebi kaže samo jedno:

  "Opravdavam zločine Hrvata nad Srbima, jer su i Srbi činili zločine nad Hrvatima"

  Toliko o tvom moralu...

  mislim da si pogresno shvatio Klikka...
  vjerujem da je ovim tekstom htio da ukaze na najprimitivniju ljudsku osobinu, a to je osveta...jer osveta pogodi najvise nevinih i nazalost nekontolirana je i tesko unistiva...svaki zlocinac treba pred lice pravde, i ako su krivi, trebaju i robovati...
  bez da pokusavam relativizirati zlocine pocinjene nad Srbima kojih je bilo (za koje svaki pocinitelj mora da odgovara), ipak se treba imati u vidu, da je to osveta pojedinaca ( sto je za najvecu osudu) za daleko vece (i brojcano i po metodi) zlocine koje je prvo pocinila srpska strana ...(uzrok-posljedica; akcija-reakcija)
  kada pojedinci ovdje pisu o zlocinima nad Srbima u RH onda je to sve u stilu, povampireni ustase kolju srpsku nejac, ogrlici od djecijih prstica isl.i sve to "iz cistog mira"...takve price nece pridonjeti utvrdivanju istine, a istini bi svi trebali teziti...i to da bi uhitili i osudili doista svakog pocinitelja i na hrvatskoj i na srpskoj strani...

 10. #10
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  12.187
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio branko.bl Pogledaj poruku
  o kakvoj ideologiji ti pišeš? jesi li normalan?
  i Srebrenica i Vukovar su bili: 1) odgovori na napade Hrvata ili Muslimana...itd....
  2) akcije oslobađanja SRPSKE zemlje i naroda........
  to je to!!!
  a zločini nad Srbima? to je onako, nešto uz put??? kolateralna šteta???
  ccccccccccc.........
  dobar zakljucak i opravdanje, nema sta...
  vjerojatno nisi ni svjestan onoga sto pises...jer si , neznajuci, napisao uzrok rata

 11. #11
  Ističe se
  Učlanjen
  29.03.2008.
  Lokacija
  Banjaluka
  Poruke
  2.189
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio slavonija Pogledaj poruku
  mislim da si pogresno shvatio Klikka...
  vjerujem da je ovim tekstom htio da ukaze na najprimitivniju ljudsku osobinu, a to je osveta...jer osveta pogodi najvise nevinih i nazalost nekontolirana je i tesko unistiva...svaki zlocinac treba pred lice pravde, i ako su krivi, trebaju i robovati...
  bez da pokusavam relativizirati zlocine pocinjene nad Srbima kojih je bilo (za koje svaki pocinitelj mora da odgovara), ipak se treba imati u vidu, da je to osveta pojedinaca ( sto je za najvecu osudu) za daleko vece (i brojcano i po metodi) zlocine koje je prvo pocinila srpska strana ...(uzrok-posljedica; akcija-reakcija)
  kada pojedinci ovdje pisu o zlocinima nad Srbima u RH onda je to sve u stilu, povampireni ustase kolju srpsku nejac, ogrlici od djecijih prstica isl.i sve to "iz cistog mira"...takve price nece pridonjeti utvrdivanju istine, a istini bi svi trebali teziti...i to da bi uhitili i osudili doista svakog pocinitelja i na hrvatskoj i na srpskoj strani...
  ma, dajte, priče o Srbima kao "zločinačkom narodu" itd....to je stvoreno od strane muslimana i hrvata......uz veliku pomoć zapada.......
  hoćete da dokažete da su Hrvati(i muslimani) činili zločine, ali da je to opravdano i zanemarivo u odnosu na srpske zločine.......ccccccccccc....................i priče o zločinima nad Srbima izmišljene??? a mnogobrojni logori, svjedočenja.........ubijani i mučeni ljudi(Srbi).....itd.......to nije ništa???

 12. #12
  Primećen član
  Učlanjen
  11.03.2008.
  Poruke
  940
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio branko.bl Pogledaj poruku
  o kakvoj ideologiji ti pišeš? jesi li normalan?
  i Srebrenica i Vukovar su bili: 1) odgovori na napade Hrvata ili Muslimana...itd....
  2) akcije oslobađanja SRPSKE zemlje i naroda........
  to je to!!!
  a zločini nad Srbima? to je onako, nešto uz put??? kolateralna šteta???
  ccccccccccc.........
  pisem o ideologiji VELIKE SRBIJE,zacetu vec prije 150 i kusur godina,od KARAdzica i nikole garsanina.

  ako su vukovar i srebrenica "odgovori" na napade Hrvata i
  muslimana,onda dozvoli da i jedan jasenovac "odgovor" na cetnicka kljanja Hrvata(muslimana i katolika)
  u ist.hercegovini i podrinju.

  a kakvoj "srpskoj" zemlji je rijec?
  bosna i hercegovina su uvik bile samo Hrvatske regije.

  ako ti je do "srpske" zemlje,idi u nis i kragujevac.
  Poslednji put ažurirao/la ZDS : 21.04.2008. u 15:23

 13. #13
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  12.187
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio branko.bl Pogledaj poruku
  ma, dajte, priče o Srbima kao "zločinačkom narodu" itd....to je stvoreno od strane muslimana i hrvata......uz veliku pomoć zapada.......
  hoćete da dokažete da su Hrvati(i muslimani) činili zločine, ali da je to opravdano i zanemarivo u odnosu na srpske zločine.......ccccccccccc....................i priče o zločinima nad Srbima izmišljene??? a mnogobrojni logori, svjedočenja.........ubijani i mučeni ljudi(Srbi).....itd.......to nije ništa???
  nitko od nas Hrvata nista od ovoga sto si napisao nije rekao, zato ne lazi...
  pricu o "zlocinackom narodu" stvorena je dijelima i ucincima dijela toga naroda
  p.s. nepostoje zlocinacki narodi, isto kao sto nepostoje ni genocidni narodi....to je vasa srpsko-radikalska izmisljotina

 14. #14
  Ističe se
  Učlanjen
  29.03.2008.
  Lokacija
  Banjaluka
  Poruke
  2.189
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio slavonija Pogledaj poruku
  dobar zakljucak i opravdanje, nema sta...
  vjerojatno nisi ni svjestan onoga sto pises...jer si , neznajuci, napisao uzrok rata
  a vaše akcije: Oluja i Bljesak.........isplanirane i podpomognute od strane amerikanaca.....
  to su "oslobodilačke" akcije???
  iako su napadnute teritorije na kojima su većina stanovnišva bili SRBI...........protjerani su i ubijeni mnogi, ali to nije ništa????

 15. #15
  Ističe se
  Učlanjen
  29.03.2008.
  Lokacija
  Banjaluka
  Poruke
  2.189
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio ZDS Pogledaj poruku
  pisem o ideologiji VELIKE SRBIJE,zacetu vec prije 150 i kusur godina,od KARAdzica i nikole garsanina.

  ako su vukovar i srebrenica "odgovori" na napade Hrvata i
  muslimana,onda dozoli da i jedan jasenovac "odgovor" na cetnicka kljanja Hrvata(muslimana i katolika)
  u ist.hercegovini i podrinju.

  a kakvoj "srpskoj" zemlji je rijec?
  bosna i hercegovina su uvik bile samo Hrvatske regije.

  ako ti je do "srpske" zemlje,idi u nis i kragujevac.
  ajde dobro!!! vidim s kim imam posla........
  "Hrvatske regije"??? evo da ti odmah odgovorim......nikada nisu bile hrvatske regije!!!
  od kuda ti to???
  koliko ja znam Hrvati su bili većina samo sjeverno od zamišljene linije Karlovac- Karlobag- Ogulin- Virovitica............kroz istoriju..........sve do 1995. godine!!!
  a ti idi na neki HRVATSKI forum!!!

 16. #16
  Elita rdeki (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  16.049
  Reputaciona moć
  288

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio klikk Pogledaj poruku
  neću komentirat
  Šta bre nećeš komentirat? Kako te nije sramota? A i ja sam smešan. Očekujem od ustaša da ih je sramota nečega...
  Hajdemo u planine...

 17. #17
  Primećen član
  Učlanjen
  11.03.2008.
  Poruke
  940
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio branko.bl Pogledaj poruku
  a vaše akcije: Oluja i Bljesak.........isplanirane i podpomognute od strane amerikanaca.....
  to su "oslobodilačke" akcije???
  iako su napadnute teritorije na kojima su većina stanovnišva bili SRBI...........protjerani su i ubijeni mnogi, ali to nije ništa????
  dozvoli,OLUJA i BLJESAK su,da koristim tvoj nacin percipiranja situacije,ODGOVOR na vukovar i mali milijun slicnih na teritoriju Hrvatske.

  i jos jednom,u OLUJI i BLJESKU su vas razmontirali
  Hrvatski sinovi,za svega nekolko sati.
  nije mi poznato da je i jedan jedini marinac bio u tim
  akcijama niti poginuo od cetnickog metka.

  prvo sto si tipovi kao ti moraju priznati,jest da ste bili
  agresori na TUDJEM teritoriju,kojeg ste htjeli pripojiti
  tzv.velikoj srbiji.

  no,akcija vam je propala,dobili ste zasluzene batine.
  i kao porazeni vam ostaje da cvilite i placete.

  oli,da prznate poraz i molite da vam se oprosti.
  iduci od vukovara preko gospica do dubrovnika,
  i od kuce do kuce da molite za da vam se oprosti,sto
  ste ucinili Hrvatskom narodu i Hrvatskoj drzavi.

 18. #18
  Elita rdeki (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  16.049
  Reputaciona moć
  288

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio slavonija Pogledaj poruku
  dobar zakljucak i opravdanje, nema sta...
  vjerojatno nisi ni svjestan onoga sto pises...jer si , neznajuci, napisao uzrok rata
  A šta je uzrok rata?
  Pa čak i da taj tvoj uzrok prihvatimo kao pravi, to je opravdanje za ustaške zločince????

  Čim iznese neko bilo šta o zločinima počinjenim nad Srbima odmah krenete sa besramnim glupostima.
  Hajdemo u planine...

 19. #19
  Elita rdeki (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  16.049
  Reputaciona moć
  288

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio ZDS Pogledaj poruku
  oli,da prznate poraz i molite da vam se oprosti.
  iduci od vukovara preko gospica do dubrovnika,
  i od kuce do kuce da molite za da vam se oprosti,sto
  ste ucinili Hrvatskom narodu i Hrvatskoj drzavi.
  Oprostite za Bljesak, Oluju, Jasenovac... i sve ostalo gde ste klali Srbe...
  Pazi, majke ti... On od nas očekuje da molimo za oprost....
  I ja se još uvek čudim, kao da ne znam šta sve možeš očekivati od ustaša...
  Hajdemo u planine...

 20. #20
  Primećen član
  Učlanjen
  11.03.2008.
  Poruke
  940
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio branko.bl Pogledaj poruku
  ajde dobro!!! vidim s kim imam posla........
  "Hrvatske regije"??? evo da ti odmah odgovorim......nikada nisu bile hrvatske regije!!!
  od kuda ti to???
  koliko ja znam Hrvati su bili većina samo sjeverno od zamišljene linije Karlovac- Karlobag- Ogulin- Virovitica............kroz istoriju..........sve do 1995. godine!!!
  a ti idi na neki HRVATSKI forum!!!
  bato,kad se je Hrvatsko ime sa strahopostovanjem od raznoraznih avara,ugara,bugara,franaka,bizantinaca izgovaralo,"srbi" jos nisu bili ni izmisljeni.

  kad je Hrvatska bila kraljevina 925.
  tzv.srbija,tj,raska je bila trecorazredna bugarska gubernija.

  ali,ovo nije tema sada.

 21. #21
  Elita rdeki (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  16.049
  Reputaciona moć
  288

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio ZDS Pogledaj poruku
  bato,kad se je Hrvatsko ime sa strahopostovanjem od raznoraznih avara,ugara,bugara,franaka,bizantinaca izgovaralo,"srbi" jos nisu bili ni izmisljeni.

  kad je Hrvatska bila kraljevina 925.
  tzv.srbija,tj,raska je bila trecorazredna bugarska gubernija.

  ali,ovo nije tema sada.
  Jeste... A onda su nastale amebe...
  Hajdemo u planine...

 22. #22
  Primećen član
  Učlanjen
  11.03.2008.
  Poruke
  940
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio rdeki Pogledaj poruku
  Oprostite za Bljesak, Oluju, Jasenovac... i sve ostalo gde ste klali Srbe...
  Pazi, majke ti... On od nas očekuje da molimo za oprost....
  I ja se još uvek čudim, kao da ne znam šta sve možeš očekivati od ustaša...
  rekao sam vec gore,oluja i bljesak su bili samo REAKCIJE
  na desetine tisuca ubijenih,poklanih i silovanih Hrvata i Hrvatica.
  za moj pojam su te akcije bile i suvise blage,trebalo je sve te cetnike onako kaznit kao sto su isti postupili u srebrenici.
  ni manje ni vise.

  za jasenovac smo debelo i predebelo platili.
  svakih nekoliko dana se u sloveniji odkopavaju masovne grobnice kukavicki ubijenih Hrvata kriznog puta i bleiburga.

  najveci dio medju njima nisu nista skrivili.
  jedini grijeh im je bio sto su bili Hrvati.
  i sto su se u krivo vrime i na krivom mistu nasli.

 23. #23
  Ističe se
  Učlanjen
  29.03.2008.
  Lokacija
  Banjaluka
  Poruke
  2.189
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio ZDS Pogledaj poruku
  dozvoli,OLUJA i BLJESAK su,da koristim tvoj nacin percipiranja situacije,ODGOVOR na vukovar i mali milijun slicnih na teritoriju Hrvatske.

  i jos jednom,u OLUJI i BLJESKU su vas razmontirali
  Hrvatski sinovi,za svega nekolko sati.
  nije mi poznato da je i jedan jedini marinac bio u tim
  akcijama niti poginuo od cetnickog metka.


  prvo sto si tipovi kao ti moraju priznati,jest da ste bili
  agresori na TUDJEM teritoriju,kojeg ste htjeli pripojiti
  tzv.velikoj srbiji.

  no,akcija vam je propala,dobili ste zasluzene batine.
  i kao porazeni vam ostaje da cvilite i placete.

  oli,da prznate poraz i molite da vam se oprosti.
  iduci od vukovara preko gospica do dubrovnika,
  i od kuce do kuce da molite za da vam se oprosti,sto
  ste ucinili Hrvatskom narodu i Hrvatskoj drzavi.
  "Hrvatski sinovi"??? pa to je smiješno!!!
  nisam ni spominjao američke marince, ali kada ti sada to spomenu.........pa, vjerovatno da su i marince slali, oblačili im hr. uniforme.....itd..........pored pomoći u naoružanju, tehnici, propagandi, taktici.......itd........
  a vaše "oslobodilačke akcije"...........akcije oslobođenja od srpskog življa sa "vaše" Hrvatske zemlje!!! "razmontirali" ste starije i bolesne ljude, civile!!! itd, itd..........
  istjerano ili pobijeno je preko 800.000 hiljada ljudi u samo par dana, sram vas bilo!!!
  a sada se po RH hapse Srbi da bi se zastrašili i onemogućili u povratku na svoje vjekovne teritorije.........optužuju za izmišljene stvari i dobijaju ogromne kazne.......itd.........

 24. #24
  Elita rdeki (avatar)
  Učlanjen
  11.10.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  16.049
  Reputaciona moć
  288

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio ZDS Pogledaj poruku
  rekao sam vec gore,oluja i bljesak su bili samo REAKCIJE
  na desetine tisuca ubijenih,poklanih i silovanih Hrvata i Hrvatica.
  za moj pojam su te akcije bile i suvise blage,trebalo je sve te cetnike onako kaznit kao sto su isti postupili u srebrenici.
  ni manje ni vise.

  za jasenovac smo debelo i predebelo platili.
  svakih nekoliko dana se u sloveniji odkopavaju masovne grobnice kukavicki ubijenih Hrvata kriznog puta i bleiburga.

  najveci dio medju njima nisu nista skrivili.
  jedini grijeh im je bio sto su bili Hrvati.
  i sto su se u krivo vrime i na krivom mistu nasli.
  E, lik si kome zaista treba skinuti kapu. Tipičan si primer kako u Hrvatskoj i dalje šire patološku mržnju prema svemu što je srpsko. Odličan primer da ustaška propaganda deluje mnogo dobro.
  Ne treba razvodnjavati ovu temu. Priča je o ustaškim zločinima nad Srbima. Jasno je da to ustaše neće to osuditi. Pa, treba da ih ignorišemo.
  Hajdemo u planine...

 25. #25
  Primećen član
  Učlanjen
  11.03.2008.
  Poruke
  940
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: хрватски злочини излазе на видело!

  Citat Original postavio branko.bl Pogledaj poruku
  "Hrvatski sinovi"??? pa to je smiješno!!!
  nisam ni spominjao američke marince, ali kada ti sada to spomenu.........pa, vjerovatno da su i marince slali, oblačili im hr. uniforme.....itd..........pored pomoći u naoružanju, tehnici, propagandi, taktici.......itd........
  a vaše "oslobodilačke akcije"...........akcije oslobođenja od srpskog življa sa "vaše" Hrvatske zemlje!!! "razmontirali" ste starije i bolesne ljude, civile!!! itd, itd..........
  istjerano ili pobijeno je preko 800.000 hiljada ljudi u samo par dana, sram vas bilo!!!
  a sada se po RH hapse Srbi da bi se zastrašili i onemogućili u povratku na svoje vjekovne teritorije.........optužuju za izmišljene stvari i dobijaju ogromne kazne.......itd.........


  sta jos rec??
  kaze frajer preko 800 000pobijenih i protjeranih srba.

  slusaj mitomanu,'91 je u Hrvatskoj zivjelo max.nekih 600tisuca srba,maximalno.

  ali svi mi nesrbi znamo kako vama matematika ide o ruke.
  i kako volite VELIKE BROJEVE.

  to je UVIK BIO kompleks MALOG naroda.

Strana 1 od 8 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. Усташки злочини
  Autor дрињача u forumu Istorija
  Odgovora: 264
  Poslednja poruka: 15.05.2009., 02:09
 2. Odgovora: 16
  Poslednja poruka: 11.04.2009., 17:37
 3. Odgovora: 23
  Poslednja poruka: 05.04.2009., 03:34
 4. Хрватски надреалисти!
  Autor BN_Nikola u forumu Politika
  Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 01.08.2006., 01:46
 5. Odgovora: 13
  Poslednja poruka: 11.04.2006., 02:50

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •