Pocetnik- kompajler
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Pocetnik- kompajler

  1. #1
    goca
    Guest

    Podrazumevano Pocetnik- kompajler

    Pocinjem da ucim C++, pa me zanima jel' postoji neko uputstvo kako za Visual C, jer kad ucim i hocu da probam i najjednostavniji programcic, ja ne mogu da mrdnem, jer, ne znam sta cu sa napisanim programom, kako da ga testiram, pa mi treba prvo da naucim to, da bih ucila dalje jer se najlakse uci na primerima koje vidis da rade (ili nerade ?) .
    Hvala!



  2. #2
    Ex Programer
    Guest

    Podrazumevano Re: Pocetnik- kompajler



    Zdravo Goco

    Hajde da zajedno pocnemo C++, Ja sam Poceo Visuel Basic ali cu poceti C++, pa mozemo da se dopunjujemo. Meni je on totalno nepoznat, trenutno nemam ni kompajler ali cu vrlo brzo da ga nabavim pa startujemo zajedno. Imam dosta iskustva u programiranju pa cu ti mozda biti od pomoci a i ti meni, siguran sam...

    Ciao...

  3. #3
    Registrovan korisnik
    Učlanjen
    23.03.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    395
    Reputaciona moć
    57

    Podrazumevano ..

    U cemu pises C++, TURBO C mozda ?

  4. #4
    goca
    Guest

    Podrazumevano

    U C++ radim. Treba mi jednostavno, napisi tako i tako, pritisni, DEBUG ili sta vec i samo da vidi sta ce biti.

  5. #5
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    09.07.2003.
    Lokacija
    Vrbas
    Poruke
    124
    Reputaciona moć
    54

    Podrazumevano

    Citat Original postavio goca
    U C++ radim. Treba mi jednostavno, napisi tako i tako, pritisni, DEBUG ili sta vec i samo da vidi sta ce biti.
    U C++ valjda Build pa Compile. :wink:

  6. #6
    brandza
    Guest

    Podrazumevano

    goco,iskucas KOD pa CTRL+F9

  7. #7
    Obećava
    Učlanjen
    05.05.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Laplje Selo, Pristina, Kosovo, Serbia
    Poruke
    74
    Reputaciona moć
    54

    Podrazumevano

    Brate ja sam iskucao "KOD" pa ctrl+f9 ali on mi kaze sintax error ) Sala... ma bree, sta ste se uhvatili sa C-om, uci V. Basic (prosto)... lak je za rukovanje a program napravis za 15 minuta i uzmes kintu...
    Pozdrav

  8. #8
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    17.07.2003.
    Lokacija
    Novi Sad, Vojvodina
    Poruke
    378
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    Citat Original postavio ZombiEYU
    uci V. Basic (prosto)... lak je za rukovanje a program napravis za 15 minuta i uzmes kintu...
    Pozdrav
    Hehhe, jebesh takav program, ja prvi ne bih dao dinara za njega

Slične teme

  1. c kompajler
    Autor purpurna magla u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 29.10.2006., 03:10
  2. Sta je starije Kompajler ili Kompajler Kod?
    Autor teoman u forumu Književnost
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 22.12.2005., 22:19
  3. Pocetnik
    Autor sale78 u forumu Programiranje
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 27.05.2005., 00:45
  4. Bas pocetnik ???
    Autor pekan000 u forumu Programiranje
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 28.01.2005., 23:24
  5. Kompajler za C++, POMAGAJTE !
    Autor Robinzon Kruso u forumu Programiranje
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 24.12.2003., 15:39

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •