Patent No. 1096102
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Tema: Patent No. 1096102

 1. #1
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Lightbulb Patent No. 1096102

  Gospodin Marshall Gardner iz Aurore, Illinois, je svojevremeno podneo prijavu za patent Američkoj Federalnoj Agenciji za Patente. Nakon dugogodišnjeg istraživanja dao je naučno utemeljenje teoriji koja potpuno odudara od uvreženog mišljenja javnosti. Nakon 18 meseci, 12.05.1914. Američka Agencija mu je odobrila patent broj 1096102 i izdala naučni sertifikat o valjanosti teorije. Prva verzija teorije izašla je kao knjiga na 240 stranica. Osam godina kasnije, isti autor, nastavljajući da prikuplja dokazni materijal iz oblasti astronomije i polarnih ekspedicija, objavljuje novo izdanje knjige na 450 stranica.

  Godina je 1920. Naslov knjige je: "Putovanje u Unutrašnjost Zemlje" sa podnaslovom "Da li su polovi zaista otkriveni". Patent, a i knjige, postaju poverljiva vojna tajna. Neki tvrde "najpoverljivija" svih vremena.

  Ukratko.

  U početku, pre 4-5 milijardi godina, Zemlja je još uvek bila šireća lopta super-vrućeg rotirajućeg plina. Postepeno se počela skupljati dok se hladila. Zakoni fizike traže da se plinovi koji se hlade zgušnjavaju. Samo-centrirajuca gravitaciona sila je smanjivala dijametar plinovite lopte... ali do određene tačke.

  (Upravo na ovom mestu nastaje razlika između Gardnera i stare teorije o formiranju naše planete. Ta teorija govori da se to zgušnjavanje nastavilo sve dok Zemlja nije postala tečna u središtu. Prema Gardneru, ovaj scenario važi samo za velika svemirska tela, ponajpre Sunca. Ali, to ne važi za tipične planete.)

  Drugi faktor je centrifugalna sila. I dok gravitacija nastoji da uvuče sav materijal prema centru, postoji i suprotna sila. Centrifugalna. Dvoboj dve prirodne sile ide do momenta dok se ne postigne balans. Prema Gardneru, on nastaje kad se formira sfera radijusa 8000 milja.

  Nadalje, centrifugalna sila ima još jednu karakteristiku koju ne treba smetnuti s uma. Uzmimo primer vode u kadi. Okupamo se. Dignemo čep. Voda se prazni iz kade. Oko rupe se ubrzo stvori vrtlog (vorteks); prazan prostor sa ubrzano-rotirajućim materijalom. Primenimo isti princip na našu planetu u doba dok se stvrdnjavala. Na desnim rotacionim završecima (danas ih zovemo "polovima"), centrifugalna sila je bila značajno slabija nego na ekvatoru. Stoga je na ekvatoru ova sila zadržala čvrsti materijal u radijusu od oko 8000 milja. Idući ka polovima bila je manje uspešna i kontrakcije su prestale 1400 milja pred polarnim regionima.

  Zaključak? Prirodnim kompromisom naša Planeta je nastala kao šuplja lopta sa polarnim otvorima od 1400 milja (2000 kilometara)!

  I još dalje, Gardner tvrdi da je u samom centru ove lopte, proporcionalno mala središnja lopta ("unutrašnje sunce"). Između zemljine kore i središnjeg sunca je raspoloživi slobodni prostor. Dokazi se ponovo naslanjaju na karakteristike centrifugalne sile. Naime, ona ne samo da je slaba na polovima, nego je slaba i u samom središtu rotacije.

  Bazirano na njegovim studijama planetarne nebule kroz observatorijske fotografije, Gardner je zaključio:

  - tvrd Zemljin omotač je debeo oko 800 milja;

  - polarni otvori su oko 1400 milja široki;

  - gravitaciono središnje sunce u planetarnom centru je radijusa 600 milja;

  - konstantni sudar toplog sa hladnim polarnim vazduhom uzrokuje stalnu pokrivenost polarnih otvora višeslojnim gustim oblacima.

  U nastavku, ispitivanjem niza polarnih ekspedicija, nametnule su se nove misterije, kao:

  - dramatično poboljšanje klime što se više približava polovima;

  - bizarnost čuvene Aurore Borealis (reč je o "severnim svetlima");

  - ekscentrično ponašanje kompasa priblizavanjem polovima;

  - dramatično povećanje biljnog i životinjskog sveta približavanjem polovima;

  - kamenje, drveće, prašina, polen i blato nađeni na vrhovima ledenih bregova;

  - anomalijsko ponašanje radio-talasa u polarnim regionima;

  - gravitacioni porast izmeren na polarnom vrhu, dovoljan da održava odvojenost slane i slatke vode;

  - čudna situacija sa severnim Eskimima, narodom sa unikatnim jezikom, čija oralna tradicija kaže da su potekli iz toplih zemalja, još severnije, sa konstantnom dnevnom svetlošću;

  - dubina polarnog mora i jako južno strujanje na Arktiku;

  - perfektno očuvani sveži mamuti pronađeni u ledu. 2. #2
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Devetnaestog februara 1947. admiral Richard Byrd je napustio bazni kamp "Arctic" i odleteo severnije. Godinama nakon toga ostala su nagađanja šta se stvarno desilo za vreme tog istorijskog leta i da li je admiral Byrd zaista leteo "iza" Pola u Unutrašnjost i sreo se sa naprednijim bićima koja su mu dala poruku za čovečanstvo.

  Uglavnom, po njegovom povratku u Washington, 11. marta 1947. godine, on je stavljen pod striktnu kontrolu medicinskog i vojno-sigurnosnog tima. Nije se oglašavao godinama. Bio je vojnik i ponašao se u skladu sa naređenjima.

  Iz njegovog navodno tajnog dnevnika i objašnjenja uz njega idu sledeći odlomci:

  "Tokom svog arktičkog leta od 1700 milja "iza" severnog pola, radiom je javio da je ispod video, ne sneg i led, već kopno prekriveno planinama, šumama, zelenom vegetacijom, jezerima i rekama... a na proplancima je zapazio čudne životinje koje su ga podsetile na mamute...

  U januaru 1956. admiral Byrd je vodio još jednu ekspediciju, ovaj put na Antarktik, i tamo je ušao 2300 milja "iza" južnog pola. Radio izveštaj iz tog doba kaže da je Byrd izjavio da je... naša ekspedicija otkrila ogromno neistraženo novo tlo... Oblast iza pola je središte velike nepoznanice."

  Oko 45 godina nakon poslednjeg Byrd-ovog putovanja izašla je knjiga pod naslovom "A Flight to the Land Beyond the North Pole - Missing Diary of Admiral Richard Byrd". Centralni momenat knjige je sledeća priča:

  "Želimo vam dobrodošlicu na našim prostorima, admirale", obratio mi se čovek kome se iskustvo ogledalo na licu. Sedeo je za dugim stolom. Sklopio je prste i nasmešio se. Govori tiho i nastavlja: "Pustili smo vas da uđete zbog vašeg karaktera i zbog toga što ste poznati na površini, admirale."

  "Na površini?", zaustio sam.

  "Da, vi ste u oblasti Arianni, u Unutrašnjosti Zemlje. Nećemo odugovlačiti sa vašom misijom i otpratićemo vas uskoro nazad na površinu. A sada bih vam, admirale, želeo reći zašto ste ovde. Naše zanimanje za površinu je pojačano kada je vaša rasa detonirala prve atomske bombe nad Hirošimom i Nagasakijem. To je bilo toliko alarmantno da smo poslali naše letelice, "Flugelrads", da istraže šta je to vaša rasa uradila."

  "To je sada već istorija. Ali dopustite da nastavim. Vidite, mi se do sada nismo nikada mešali u vaše rasne i varvarske sukobe. Ali sada je drugacije. Vi ste ovladali određenim silama koje nisu za čoveka - atomskom energijom. Naši izaslanici su već poslali poruke silama vašeg sveta. No one su se oglušile na naša upozorenja. Vi ste danas izabrani da budete svedok ovde kako biste se uverili da naš svet zaista postoji. Kao što vidite, naša kultura i nauka su mnogo hiljada godina ispred vaše rase, admirale."

  "Ali kakve to veze ima sa mnom?", prekinuo sam ga.

  Njegove oči kao da su duboko prodrle u moj um. Nakon što me je studirao nekoliko trenutaka odgovorio je: "Vaša rasa je dostigla tačku sa koje nema povratka. Neki od vas bi radije uništili čitav svet nego se odrekli vlasti i sile kojom raspolažu... Mi smo vas od 1945. pokušali kontaktirati, ali naši napori su dočekani agresivno...Na naše letelice ste pucali... Sada se, sine moj, priprema velika oluja u vašem svetu. Nauka neće nuditi sigurnost. I sve se može završiti u opštom haosu... Ovaj prethodni rat može biti samo uvod u drugi, mnogo opasniji. Odavde, to možemo sagledati mnogo jasnije nego vi... U daljoj budućnosti vidimo da će iz vaše ruinirane civilizacije izaći novi svet koji će potražiti sigurnost kod nas. Kada dođe to vreme, mi ćemo vam izaći u susret i pomoći oživljavanje vaše kulture i rase... Možda ćete, do tada, uvideti besmislenost rata i razaranja... i nakon toga, vaša nauka i kultura će se posvetiti izgradnji novog početka... A ti se, sine moj, vrati na površinski svet sa ovom porukom."

  Čini se da se naš sastanak ovim primakao kraju. Stajao sam za momenat kao u snu... ali, znao sam da je ovo bila stvarnost. Iz nekog razloga sam se naklonio, iz respekta valjda. Moji divni domaćini, koji su me doveli ovde, ponovo su bili sa moje strane. "Ovim putem, admirale", pokazali su. Okrenuo sam se još jednom prema "Učitelju". Blagi osmeh na drevnom licu. "Zbogom, sine moj", rekao je. Mahnuo je i nas sastanak je time bio završen.

 3. #3
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Američka agencija za patente (United States Patent and Trademark Office) ne izdaje naučne sertifikate o valjanosti teorija. Ona izdaje samo sertifikat da ste vi bili prvi koji ste prijavili takvu ideju - priznaje vam pravo autorstva nad tom idejom čime štiti vaša moguća ekonomska ili druga prava koja iz toga proisteknu.

  Patent broj 1.096.102 svrstan je u klasu 434, EDUCATION AND DEMONSTRATION, podklasa 145
  Takođe, povezan je s podklasama 130 (geografija) i 276 (nauka) podgrupe 284 (astronomija) i 287 (božanska zemlja). Patent daje samo klasifikaciju kom području to pripada, a ne i naučnu ocjenu vrijednosti istog.

  Teorija jeste zanimljiva ali je samo teorija koju tek treba naučno verifikovati. Jedna od stvari koju ta teorija ne objašnjava jesu vulkanske erupcije i magma koja se tom prilikom izbacuje (lava).

  CLASS 434, Education and demonstration
  Subclass 130. Geography: Subject matter relating to the study of features of an area of the earth.
  Subclass 145. With internal light: Subject matter including a source of light located inside the sphere or like body.
  Subclass 276. Science: Subject matter relating to the systematic study of matter, energy, and their interrelations and transformations, or to objectively mesurable phenomena of natur
  276.284 Subject matter relating to celestial bodies or material and their magnitudes, motions and constitution.
  276.287 Subject matter wherein a simulation of the body is situated on a surface, all points on which are equidistant from a point (e.g., a sphere)

 4. #4
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  Devetnaestog februara 1947................
  eh da ti znas sta se sve patentira.......
  ja imam PDF sa preko 100 raznih leteliza na kojekakve antigravitacione, levitacione i svakakve pogone i svi su uredno patentirani a nijedan ne leti.....

  naravno, vec sam objasnio zasto teorija suplje zemlje ne pije vodu, a svako ko se malcice zanima za astronomiju sam sebi moze da dokaze isto.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 5. #5
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Ne vrijedi objašnjavati i dokazivati. Svi dokazi zasnivaju se na nauci, a njih nauka ne zanima.

 6. #6
  Wallter nije na forumu
  ponovo mitraljira sa kule. Ups! Pa to nisu Švabe. To nekakva parada duginih boja.
  Obećava
  Učlanjen
  09.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Das ist Walter
  Poruke
  69
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Dobro, Weishaupt,

  I ja sam kao klinac čitao Žil Verna, ali se baš nisam toliko popalio njegovim fantazijama da me drže i dan danas.
  Ne kažem da se neke stvari iz njegovih knjiga nisu ostvarile, ali ne treba preterivati.

 7. #7
  Neproveren član
  Učlanjen
  22.12.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  не знам
  Poruke
  1.033
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  е ајде да претпоставимо да је ово тачно, одатле следи да се испод Земљине површине налази једна сфера, одвојена од површине.......дакле шта спречава ту сферу да удари у површину и излети напоље (закон инерције)???..........ако није одвојена шта је везује за површину?.....е сад још нешто ако та сфера постоји и постоји "празан" простор између ње и површине, како онда објашњаваш да је убрзање гравитационе силе 9,83 , а на Месецу је за трећину мање?

 8. #8
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Citat Original postavio вождовац Pogledaj poruku
  како онда објашњаваш да је убрзање гравитационе силе 9,83 , а на Месецу је за трећину мање?
  e, ovo je pitanje na koje treba odgovoriti.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 9. #9
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Sad će slijediti objašnjenje da je i Mjesec takođe šupalj i ima kuglu u sredini (iako početna teorija kaže da se takvo formiranje odnosi samo na planete Zemljine veličine).

 10. #10
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Neka bude supalj, opet treba objasniti visak (ili manjak) mase.
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 11. #11
  Iskusan
  Učlanjen
  13.01.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.626
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  bravo ! saterali ste ga u cosak

 12. #12
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Citat Original postavio Svabov Pogledaj poruku
  Neka bude supalj, opet treba objasniti visak (ili manjak) mase.
  O masi, specifičnoj težini, zapremini, gravitaciji i sličnim stvarima već sam pisao na nekoj od tema i nakon toga ova diskusija tamo je odjednom prekinuta. Sad se sve preselilo na ovu temu. Pretpostavljam da će otići i na neku treću itd, itd.

  To je uobičajena tehnika alternativaca. Kad sve njihove teze srušiš na nekoj temi, oni sve pokreću ponovo na nekoj drugoj. Kad vide da im ništa ne prolazi na nekom forumu, presele se na drugi i sve kreće od početka.

 13. #13
  Wallter nije na forumu
  ponovo mitraljira sa kule. Ups! Pa to nisu Švabe. To nekakva parada duginih boja.
  Obećava
  Učlanjen
  09.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Das ist Walter
  Poruke
  69
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Nema nam sveznajućeg iluminata. Mora da prebira po svojim sektaškim knjigama da nas lupi nekim mnogo jakim "argumentom".

 14. #14
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Ima li veće sektaške knjige od Biblije?

 15. #15
  Iskusan nisliya (avatar)
  Učlanjen
  18.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  http://dl.net.hr/webcafe/misc/podsvjest.html
  Poruke
  6.433
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  Ima li veće sektaške knjige od Biblije?
  nema. Biblija je sveta knjiga

 16. #16
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Biblija je sveta knjiga samo za hrišćane. Za tebe ne važi Kuran, kao što za muslimane ne važi Biblija. A vidiš, za mene ne važi ni Biblija ni Kuran. Pa ti vidi ko je slobodniji.

 17. #17
  Iskusan nisliya (avatar)
  Učlanjen
  18.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  http://dl.net.hr/webcafe/misc/podsvjest.html
  Poruke
  6.433
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  pa onda svrstaj i kuran u sektaske knjige
  jer Hriscani nemaju fanatike koji zrtvuju sebe i druge pozivajuci se na Bibliju

  ovakvim pristupom vredjas mnoge

  a sto se tice slobode, verovatno mislis na zivot koji se vodi uz svo odricanje
  posto tako zive samo Monasi a ne obican svet
  a pokajanje i prastanje daje slobodu onome ko zgresi, tako da ne vidim gde tu nema slobode

 18. #18
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Sloboda je sadržana u samo jednoj rečenici: "Čini ono što ti je volja, jer nema zakona iznad toga." Alister Krouli.

 19. #19
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  Ima li veće sektaške knjige od Biblije?
  ne skreci sa teme.....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 20. #20
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  Biblija je sveta knjiga samo za hrišćane. Za tebe ne važi Kuran, kao što za muslimane ne važi Biblija. A vidiš, za mene ne važi ni Biblija ni Kuran. Pa ti vidi ko je slobodniji.
  A da li si pročitao išta od toga? Mislim, stvarno pročitao. Ja jesam. I obe verzije Biblije i Kur'an. Nisam vjernik, ali dopuštam da drugi imaju pravo da vjeruju, ali niko nema pravo da svoje vjerovanje nameće drugima. Ni hrišćani/kršćani, ni muslimani, ni jevreji, ni 'prosvećeni'.
  Koliko god se vi bunili, neću dozvoliti nekritičko nametanje vaših priča.

 21. #21
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Naravno da sam pročitao. Pročitao sam sve svete spise svih religija.

  Da nije bilo ove poruke -

  Citat Original postavio Wallter Pogledaj poruku
  Nema nam sveznajućeg iluminata. Mora da prebira po svojim sektaškim knjigama da nas lupi nekim mnogo jakim "argumentom".
  - ne bi bilo ni one ispod nje.

  Treba biti realan i videti ko započinje besmislene diskusije a ne gledati iz žablje perspektive.

 22. #22
  Elita Dijenek (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.760
  Tekstova u blogu
  289
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  Sloboda je sadržana u samo jednoj rečenici: "Čini ono što ti je volja, jer nema zakona iznad toga." Alister Krouli.
  Већ сам ти рекао на једном месту да је то Кроули украо од Апостола Павла, само је намерно прескочио један део...
  "Све ми је слободно али ми није све на корист."
  За неког ко је апсолутно слободан код тебе се примећује велики страх, бар по ономе што си писао о сексу...
  Још нешто, у праву си да је Библија секташка књига јер је користе и секташи...
  Али, они је злоупотребљавају...
  Као кад би неко теби украо кола...
  Библија је књига Цркве и свако ко није део Цркве је секташ (секта значи одвојена заједница од неке друге, веће заједнице - да не дође до погрешног (или различитог, што је овде често) разумевања термина...)
  Извињавам се због офа...

 23. #23
  Wallter nije na forumu
  ponovo mitraljira sa kule. Ups! Pa to nisu Švabe. To nekakva parada duginih boja.
  Obećava
  Učlanjen
  09.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Das ist Walter
  Poruke
  69
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  Sloboda je sadržana u samo jednoj rečenici: "Čini ono što ti je volja, jer nema zakona iznad toga." Alister Krouli.
  Izvinjavam se što idem u off topic, ali na ovo moram da reagujem.

  A, da ti malo o'ladiš ovde od Kroulija i njegovog Ordo templi orientis?

  Svako imalo upućen zna koliko je zlo zagovarao taj čovek. To bi bilo isto kao da nam propagiraš Hitlerove stavove.

  Povuci ručnu!

 24. #24
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Tip koji je volio velike droge a i da ga primi otpozadi. Ko zna kakve uzlete je nakon toga doživljavao.
  U njegovo vrijeme to čime se bavio barem se nazivalo pravim imenom - okultizam i misticizam.
  Poslednji put ažurirao/la MasterYoda : 10.04.2008. u 12:29

 25. #25
  Wallter nije na forumu
  ponovo mitraljira sa kule. Ups! Pa to nisu Švabe. To nekakva parada duginih boja.
  Obećava
  Učlanjen
  09.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Das ist Walter
  Poruke
  69
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Patent No. 1096102

  Citat Original postavio MasterYoda Pogledaj poruku
  Tip koji je volio velike droge a i da ga primi otpozadi. Ko zna kakve uzlete je nakon toga doživljavao.
  U njegovo vrijeme to čime se bavio barem se nazivalo pravim imenom - okultizam i misticizam.
  Tačno. A, danas to možemo nazvati belesavim budalaštinama psihijatrijskih pacijenata.

  Ovaj iluminat bi stvarno, za promenu, mogao da postuje nešto smisleno oko čega možemo da diskutujemo, a ne ovako...

Slične teme

 1. Ruski patent iz Hladnog rata moguce kupiti?!
  Autor marijan44 u forumu Zanimljivi sajtovi
  Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 06.10.2006., 01:38
 2. patent potrebna pomoc sigurna dobit
  Autor aleksandar2 u forumu Preduzetništvo i radni odnosi
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 06.07.2006., 16:42
 3. PATENT
  Autor dr_smak u forumu Prirodne nauke
  Odgovora: 13
  Poslednja poruka: 01.02.2006., 17:00
 4. PATENT
  Autor dr_smak u forumu Jezik
  Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 02.01.2006., 22:49

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •