Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Tema: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

 1. #1
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Francuska je prva zemlja u svetu koja je obelodanila kompletnu dokumentaciju o NLO koju je njihova nacionalna svemirska institucija prikupila do sad. Dokumenti ukljucuju sve zabelezene slucajeve od 1988. godine do danas i mozete ih procitati na: http://www.cnes-geipan.fr/accueil.html


  Francuska je prva država u svetu koja je otvoreno objavila celu dokumentaciju o NLO-ima. 22. marta 2007. francuska svemirska agencija (CNES) postavila je posebnu web stranicu s više od sto hiljadu dokumenata. Među njima su svi podaci o 1650 bliskih susreta s NLO-ima i više od šest hiljada iskaza očevidaca skupljenih u posljednjih pedeset godina.

  Toj će se internetskoj arhivi redovito dodavati novi slučajevi, i to bez cenzure – od onih lako objašnjivih, koji su rezultat neke zabune, do autentičnih NLO-slučajeva, za koje nema rješenja. CNES godišnje prikupi od pedeset do sto izvještaja o NLO-ima. Najuobičajeniji način jest taj da im izvještaje dostavlja policija, a oko 10 posto prijava istražuje se na terenu.

  Tajna klase “D”
  Služba koja je u sklopu francuske svemirske agencije zadužena za proučavanje NLO-a zove se GEIPAN, a vodi je aeronautički inženjer Jacques Patenet, koji od 1971. radi u CNES-u, a sedam godina bio je uključen u lansiranja satelita iz programa Ariana. Brojke govore da ima mnogo posla. Od 1954. godine i od ukupno 1600 slučajeva, gotovo 25 posto su klasificirani kao “klasa D”. Za Pateneta to znači da smo “usprkos dobrim ili vrlo dobrim podacima te kredibilitetnim očevicima, suočeni s nečim što ne možemo objasniti”.

  Poput ovog slučaja: 8. siječnja 1981. pokraj mjesta Trans-en-Provence u južnoj Francuskoj očevidac je prijavio prizemljenje objekta promjera oko dva i pol metra. Objekt je gotovo odmah uzletio. Istraživači su snimili tragove spaljenog tla, a prikupljeni su i uzorci.

  Nasuprot tome, 5. studenoga 1990. više od tisuću očevidaca prijavilo je da su ugledali svjetla koja su bljeskala. No, radilo se samo o fragmentima rakete koja je sagorijevala u atmosferi. Posao Jacquesa Pateneta jest zadržati hladnu glavu i objektivnu dioptriju: “Nemamo ni najmanjeg dokaza da se nezemljani kriju iza svakog neobjašnjivog fenomena. No, isto tako nemamo ni najmanjeg dokaza da nezemljani nisu uzročnici fenomena.”

  Objavljeni materijali su sveobuhvatni te sadržavaju izvještaje policije i stručnjaka, skice očevidaca, mape, fotografije, video i audio snimke te skenirane dokumente policijskih izvještaja. Zanimljivo je da se web stranica s objavljenom arhivom zbog prevelikog interesa srušila dva sata nakon objave materijala. Patenet, šef GEIPAN-a, rekao je da je CNES očekivao određeno zanimanje za objavljivanje arhive, ali svakako ne takvih razmjera.

  Poher 'lobirao’ za NLO
  Prevedeno s francuskog, GEIPAN znači “Grupa za proučavanje i informiranje o neidentificiranim atmosferskim fenomenima”. Osnovana je u rujnu 2005. godine, no tek je treća karika u lancu službenog proučavanja NLO-a u Francuskoj, koje traje već gotovo četrdeset godina.

  U veljači 1974. godine francuska policija dobila je prve upute da u centru nacionalne policije u Parizu arhivira sve iskaze očevidaca koji su prijavljivali viđenja NLO-a. Policija je prikupljala takve izvještaje još od 1950-ih godina, ali na razini lokalnih postaja. U isto vrijeme, inženjer Claude Poher, voditelj sustava i projekata u francuskoj svemirskoj agenciji CNES, počeo je proučavati materiju NLO-a te je 1973. napravio statističku analizu NLO-a koju je predstavio američkom Institutu astronautike i aeronautike.

  1976. Poher je uputio prijedlog svemirskoj agenciji da formira skupinu za proučavanje NLO-a. Prijedlog je dobio potporu francuskog Instituta za visoke studije nacionalne obrane (IHEDN). Poher je shvatio da je suradnja policije, civilnog i vojnog zrakoplovstva u takvu svrhu moguća. Ubrzo je njegovo lobiranje urodilo plodom.

  Francuska vlada zatražila je od svemirske agencije da osnuje trajnu grupu koja bi istraživala NLO-fenomen. U svibnju 1977. godine stvoren je GEPAN, Grupa za proučavanje neidentificiranih atmosferskih fenomena, a ravnatelj je postao Claude Poher. GEPAN je kod prijavljenih bliskih susreta ispitivao psihološko stanje očevidaca, uzimao uzorke tla i obavljao fizikalna mjerenja, prikupljao podatke od raznih civilnih i vojnih odjela te preuzeo policijsku arhivu s 3000 NLO-slučajeva. Rad GEPAN-a kontroliralo je znanstveno vijeće, koje je podržalo sve izvještaje. 1979. Claude Poher je zaključio da su NLO-i stvarni.

  Tri su razloga osnivanja GEPAN-a; znanstveni pokušaj objašnjenja nepoznatog fenomena; potreba da se francuskom narodu dade službeni odgovor na pitanje NLO-a; sigurnost. Neidentificirane letjelice iznad francuskog teritorija svakako su nešto što može zabrinuti obranu zemlje. Prva faza razvoja GEPAN-a trajala je od 1977. do 1979., a u njoj se fenomen identificirao te su se skupljali svi dokazi putem policije.

  Formiran je protokol skupljanja svih dokumenata od policije. Nakon toga uslijedila je druga faza koja je trajala do 1983. godine. Bilo je potrebno formirati znanstvenu metodologiju za proučavanje i analizu dokaza jer fenomen nije bio znanstvene prirode, tj. ne može se reproducirati u laboratoriju. Od 1983. traje treća faza, u kojoj se prikupljaju, proučavaju i analiziraju dokazi primjenjujući prethodno stvorenu znanstvenu metodologiju.

  Suradnja vojske i policije
  GEPAN je zatvoren 1988. i zamijenjen odborom SEPRA (Stručni odjel za atmosferske fenomene) s ravnateljem Janom Jacquesom Velascom, bivšim Poherovim asistentom. SEPRA je dobila manji budžet, a važnost joj je umanjena u odnosu prema GEPAN-u. Ipak, suradnja policije i vojske u prikupljanju podataka o NLO-ima je nastavljena. 1993. Velasco je objavio knjigu “NLO-i – znanstveni napredak”, gdje ističe fizičku realnost NLO-a, promičući izvanzemaljsku hipotezu, kao i Poher prije njega. Knjigu je podržao CNES, a predgovor je napisao Jean-Claude Ribes, predsjednik Francuskog astronomskog društva.

  SEPRA-u je 2005. zamijenio poletni GEIPAN, koji planira organizirati edukaciju velikog broja stručnjaka iz industrije i sveučilišta raznih područja (astronomija, pogoni, aeronautika...) koji bi prikupljali i analizirali dokaze o NLO-ima te, ako je moguće, pružili objašnjenje. U planu je i obuka policije, civilne zaštite, civilne avijacije i vojske – dakle, svih tijela koja se susreću s problemom NLO-a. 2. #2
  Aktivan član Almsivi (avatar)
  Učlanjen
  29.09.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.218
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Bravo covece za ove informacije.

  Hiljade NLOa se krecu i secu medju nama, a da i neznamo za njih. A mnogi su tvrdo uvereni da ih
  ni nema. Sta su onda ovi policijski izvestaji? Zasto bi policija izmisljala? :wink:
  Pogledacu malo i link.

 3. #3
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Evo i engleski prevod sajta francuske vlade o nlo:
  http://www.cnes.fr/web/5038-geipan.php

 4. #4
  Obećava ugac (avatar)
  Učlanjen
  19.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  62
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Ne znam stvarno shta me vishe tera na razmishljanje. Da nismo sami u ovom univerzumu ili da smo potpuno sami. I od jedne i od druge teorije mi se ledi krv.

 5. #5
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Postavili kompletnu dokumentaciju, dali sve podatke...

  Kako možeš biti siguran u ovo što sam obilježio crveni? Na riječ? I šta piše u toj kompletnoj dokumentaciji? Ima li i jedan opis tipa: 'Dana tog i tog u toliko i toliko, na mjestu tom i tom stupili smo u kontakt/uhvatili/zarobili/na drugi način došli u posjed jednog letećeg tanjira/vanzemaljskog predmeta/leša ili živog primjerka vanzemaljca.'

  Nećete pronaći ništa slično. Samo brojne priče o mrdajućim svjetlima. A zašto to nema, ako se ti događaji prate 50 godina? Postoje dva moguća razloga:

  1. To se desilo, ali je taj događaj cenzurisan iz te kompletne dokumentacije
  2. dokumentacija je kompletna, ali se taj događaj nije nikada desio jer se nema šta desiti

  Sami izaberite koja vam se varijanta više sviđa, pa da zaokružimo priču o francuskim UFO.

 6. #6
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  hmmm, japanski drzavnici "priznali" da NLO postoji !!!


  http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/7150156.stm

 7. #7
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  1) "Mr Machimura's comments might not have been serious"
  2) NLO NISU VANZEMALJCI
  3) zanimljiva slika koja ilustruje ufo:
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 8. #8
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  NLO lebdio iznad mesta Stratford-Upon-Avon u Engleskoj. Viđen od strane najmanje stotinu ljudi. 09:12am on 26th July 2007. http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=470579&in_page_id=1770

 9. #9
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  steta sto od nekoliko stotina ljudi imamo samo jednu fotografiju.
  uostalom, sta pokusavas da dokazes?
  da se neobicne stvari vidjaju na nebu?
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 10. #10
  Zainteresovan član morska zvezda (avatar)
  Učlanjen
  06.03.2008.
  Poruke
  158
  Reputaciona moć
  37

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Sve je logicno. Samo treba povezati.
  Vanzemaljci postoje. Drugacije je neprihvatljivo. NLO ne mora biti dokaz vanzemaljskog prisustva na Zemlji, ali postojanje nekih oblika zivota negde u svemiru, vise je nego sigurno.
  I nije potrebno imati dokaze za postojanje zivota mimo na nasoj planeti. Matematika(verovatnoca) je dovoljan dokaz.

 11. #11
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Citat Original postavio morska zvezda Pogledaj poruku
  Sve je logicno. Samo treba povezati.
  Vanzemaljci postoje. Drugacije je neprihvatljivo. NLO ne mora biti dokaz vanzemaljskog prisustva na Zemlji, ali postojanje nekih oblika zivota negde u svemiru, vise je nego sigurno.
  I nije potrebno imati dokaze za postojanje zivota mimo na nasoj planeti. Matematika(verovatnoca) je dovoljan dokaz.
  Morska zvezdo pogledaj misljenje naucnika od kredibiliteta koje se dosta poklapa sa tvojim, samo sto je on otisao jos dublje.
  Dr. Michio Kaku: 3 types of Extraterrestrial Civilizations
  https://www.youtube.com/watch?v=yHbnM_42mQE&feature=related
  Poslednji put ažurirao/la Royal : 11.04.2008. u 03:21

 12. #12
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  samo sto to i dalje nema veze sa NLO
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 13. #13
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Citat Original postavio Svabov Pogledaj poruku
  samo sto to i dalje nema veze sa NLO
  Ima. Nisi razumeo kada je govorio o energiji koju koristi nasa civilizacija, a koju koriste druge.

 14. #14
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Citat Original postavio Royal Pogledaj poruku
  Ima. Nisi razumeo kada je govorio o energiji koju koristi nasa civilizacija, a koju koriste druge.
  pa njega nisam ni gledao.....
  ali kada kazes to kapiram da prica o energiji koju u svemir emituje nasa civilizacija, i koju bi emitovala civilizacija na nekom visem nivou.......

  ali kako god da okrenes, to opet nema veze sa NLO
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 15. #15
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Citat Original postavio Royal Pogledaj poruku
  Ima. Nisi razumeo kada je govorio o energiji koju koristi nasa civilizacija, a koju koriste druge.
  To s energijama je stara ideja koju je prvi lansirao ruski naučnik Kardašov.

 16. #16
  Zainteresovan član morska zvezda (avatar)
  Učlanjen
  06.03.2008.
  Poruke
  158
  Reputaciona moć
  37

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Citat Original postavio Royal Pogledaj poruku
  Morska zvezdo pogledaj misljenje naucnika od kredibiliteta koje se dosta poklapa sa tvojim, samo sto je on otisao jos dublje.
  Dr. Michio Kaku: 3 types of Extraterrestrial Civilizations
  https://www.youtube.com/watch?v=yHbnM_42mQE&feature=related
  Upravo o tome se radi. Primitivno je uopste razmatrati opciju da je vanzemaljcima zanimljivo da u nekim nama objasnjivim letelicama dolaze. Na kraju, to je i naivno. Mozda jesu, ali.alo je verovatno.
  Sve ima svoj smisao kada se sagleda iz neke opstije prespektive, upravo na tom intergalaktickom nivou, kontroli energije, prirodnih procesa koje mi jos istrazujemo i pitanje da li cemo ih ikada istraziti do kraja. Oblici vanzemaljskog zivota (govorim o visim oblicima, ne o onima na nivou ameba) prema nama imaju nivo isti onaj koji mi imamo npr. prema mravima.
  I mravi su organizovana zajednica. Nesto tipa- super sistem. A da li su nas "svesni"? Ne. E, o tome pricam.
  I realno summnjam da cemo ikada biti tip 1. Ta vrsta evolucije nije sudjena nasoj civilizaciji. Ipak mi imamo mnogo jaci autodestruktivni poriv. Valjda je to opsta odlika primitivnih bica...

 17. #17
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Citat Original postavio morska zvezda Pogledaj poruku
  Sve ima svoj smisao kada se sagleda iz neke opstije prespektive, upravo na tom intergalaktickom nivou, kontroli energije, prirodnih procesa koje mi jos istrazujemo i pitanje da li cemo ih ikada istraziti do kraja. Oblici vanzemaljskog zivota (govorim o visim oblicima, ne o onima na nivou ameba) prema nama imaju nivo isti onaj koji mi imamo npr. prema mravima.
  I mravi su organizovana zajednica. Nesto tipa- super sistem. A da li su nas "svesni"? Ne. E, o tome pricam.
  I realno summnjam da cemo ikada biti tip 1. Ta vrsta evolucije nije sudjena nasoj civilizaciji. Ipak mi imamo mnogo jaci autodestruktivni poriv. Valjda je to opsta odlika primitivnih bica...
  Ne. Mi vec postajem civilizacija 1. Jer kultura planete i vlast se vec postavlja u jednu jedinstvenu planetarnu. Vec imamo americku, evropsku, azijsku uniju. To ce se spojiti u svetsku vladu sa jednim planetarnim jezikom, engleskim. I nemoj zaboraviti da je tehnologija na ovoj planeti mnogo razvijenija, nego sto se javno govori i daje ljudima. Vec odavno se moze vestacki napraviti zemljotres itd. Steta je samo sto ce tom civilizacijom rukovoditi oni koji su zmije u ljudskoj kozi. Ali ipak smo na putu da postanemo planetarna civilizacija, mada smo vec i postali, uskoro cemo i zvanicno.
  Poslednji put ažurirao/la Royal : 11.04.2008. u 15:37

 18. #18
  Zainteresovan član morska zvezda (avatar)
  Učlanjen
  06.03.2008.
  Poruke
  158
  Reputaciona moć
  37

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Citat Original postavio Royal Pogledaj poruku
  Ne. Mi vec postajem civilizacija 1. Jer kultura planete i vlast se vec postavlja u jednu jedinstvenu planetarnu. Vec imamo americku, evropsku, azijsku uniju. To ce se spojiti u svetsku vladu sa jednim planetarnim jezikom, engleskim. I nemoj zaboraviti da je tehnologija na ovoj planeti mnogo razvijenija, nego sto se javno govori i daje ljudima. Vec odavno se moze vestacki napraviti zemljotres itd. Steta je samo sto ce tom civilizacijom rukovoditi oni koji su zmije u ljudskoj kozi. Ali ipak smo na putu da postanemo planetarna civilizacija, mada smo vec i postali, uskoro cemo i zvanicno.

  Zar ne mislis da ce se te unije okrenuti umesto ka jedinstvu, upravo jedne protiv drugih. Ne govorim zato sto sam pesimista, nego na osnovu iskustva. Kao da je ljudskoj kulturi sudjeno da se bori protiv sebe same. Sa svim ostalim se slazem.
  Dodala bih da verujem da bi se uopste uplovilo u te nivoe, pa cak i na nivo 1, moraju postojati i neka daleko visa stremljenja cele civilizacije koja su daleko od bilo kakave prevlasti i ratovanja.
  Strahujem da cemo se pre unistiti nego pretvoriti u vise rase, drustva, sisteme.
  Vanzemaljski oblici slede energetske nivoe od svesti do kosmosa, a ne one produkte cisto materijalnog sveta. Nama je materija cilj, a njima cak nije vise ni sredstvo. To je prevazidjeno kod njih.
  O tome se radi.
  Znam.
  Pisi dalje, molim te!

 19. #19
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Pisi dalje, molim te!
  ok samo zbog srculenceta:-P

  Zar ne mislis da ce se te unije okrenuti umesto ka jedinstvu, upravo jedne protiv drugih. Ne govorim zato sto sam pesimista, nego na osnovu iskustva. Kao da je ljudskoj kulturi sudjeno da se bori protiv sebe same. Sa svim ostalim se slazem.Dodala bih da verujem da bi se uopste uplovilo u te nivoe, pa cak i na nivo 1, moraju postojati i neka daleko visa stremljenja cele civilizacije koja su daleko od bilo kakave prevlasti i ratovanja.
  Oni koji stvaraju te unije, stvaraju ih zbog jedne Svetske Vlade a ne da bi rusili svoj projekat koji se vekovima gradi. Vestacki smo nauceni da gledamo individualne razlike. U sutini ratovi su jedna velika manipulacija. Ljudi se nikada nisu ni delili po naciji i veri. Prava podela je na one koji imaju moc, vlast,ekonomiju i znanje u svojim rukama, cime manipulisu i stvaraju ratove, i sada svetsku vladu i na ostale koji nemaju nista od toga, vec se nad njima vlada, ali su uvereni da su slobodni. U sustini, onima kojima se vlada su vestacki usadjene potrebe koje su zatim zadovljavane. Namerno je stvoren Prvi i Drugi Svetski rat, izmedju ostalog da bi do ovakvih unija i Svetske Vlade na kraju doslo. Takodje ovaj takozvani ,,rat protiv terorizma" je planiran 200 godina unapred, i za to postoje dokazi. Da bi sve vestacki ujedinili protiv zajednickog neprijatelja, koji je normalno opet jos jedna velika laz. Nece vise biti ratova, krajnji cilj nasih vladara je mir i jedna planetarna civilizacija, normalno potpuno kontrolisana gde necemo imati ni malo slobode. Ni jedna zemlja vise nema sa cime da ratuje:

  Onda imamo dokument zvani "Blueprint For The Peace Race: Outline Of Basic Provisions Of A Treaty On General And Complete Disarmament In A Peaceful World". Plan u 3 dela da se razoruzaju sve zemlje sveta i da se da moc UN vojnicima {koji su cipovani normalno} da UN budu toliko mocne, da ni jedna drzava ne moze da mu se suprostavi. Ovo se nalazi u taj dokument. Ovaj plan se sprovodi i u Balkanskim zemljama kao sto su Srbija i Hrvatska. . itd.

  U dokumentu se ne poziva da bude eliminacija oruzja, nego da se prebaci iz nacionalne kontrole, pod internacionalnom(planetarnom) kontrolom. Mada bi rekao da je cilj da se neko oruzje i unisti. Apostolima novog svetskog poretka je pogotovo sveto pisanje zvano World Peace Through World Law koje je od 1958 god, od Grenville Clark i Louis B. Sohn. Citat iz dokumenta Freedom From War, Stage III:
  "Ni jedna drzava nece imati vojnu moc". "One zemlje koje nece da slusaju, ima da dobiju ekonomske sankcije a u ekstremnim slucajevima, vojnu intevenciju". Takodje, postoji i dokument zvani "A World Effectively Controlled By The UN, od Lincoln P. Bloomfield koji je u Council On Foreign Relations. Ja ne citiram ovde neke autore koji pisu konspirativne romane, nego su ovo dokumenti koje su pisali ljudi na najvisljim pozicijama.

  Onda imamo Imamo nesto zvano Multilateral Agreement On Investment, ciji je cilj da omoguce transnacionalnim korporacijama(znaci opet planetarnim) da uniste ekonomsku bazu neke zemlje, tako sto ce da nateraju tu zemlju da radi kako oni zahtevaju i da onda oni pokupe profite a da ne moraju da plate poreze i da se pridrzavaju zakonima biznisa, sto druge manje firme moraju.

  Strahujem da cemo se pre unistiti nego pretvoriti u vise rase, drustva, sisteme.
  Sistem i drustvo ce biti na visem nivou, ali ce ljudi biti kontrolisani od tog istog sistema kao roboti.

  Vanzemaljski oblici slede energetske nivoe od svesti do kosmosa, a ne one produkte cisto materijalnog sveta. Nama je materija cilj, a njima cak nije vise ni sredstvo. To je prevazidjeno kod njih.
  Zavisi koji oblici. Vecina vanzemaljskih rasa koje se petljaju sa ovom planetom nisu same stvorile tehnologiju nego su je dobile na gotovo. Nisu oni nista mnogo duhovniji od nas. Samo im je tehnologija manje fizicka. Normalno to govorim za ove rase koje otimaju nasu decu i koje se petljaju sa nasom plantetom. Oni koji su evoluirali, njih si lepo opisala to su uglavnom napredne ljudske rase koje su sada vec polufizicke i u mentalnom smislu.
  Poslednji put ažurirao/la Royal : 11.04.2008. u 20:48

 20. #20
  Aktivan član Neptunijanka (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2005.
  Pol
  Žensko
  Lokacija
  Ispred kompjutera :-)
  Poruke
  1.730
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  76

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Pa nisam iznenadjena. Samo je pitanje trenutka kada ce i druge zemlje reci svoje. Svi su skontali da ako cekaju Ameriku da da odobrenje za Top Secret nikada se necemo pokrenuti sa mrtve tacke. Ipak Evropa mora da razbija led

 21. #21
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Onda imamo dokument zvani "Blueprint For The Peace Race: Outline Of Basic Provisions Of A Treaty On General And Complete Disarmament In A Peaceful World". Plan u 3 dela da se razoruzaju sve zemlje sveta i da se da moc UN vojnicima {koji su cipovani normalno} da UN budu toliko mocne, da ni jedna drzava ne moze da mu se suprostavi. Ovo se nalazi u taj dokument. Ovaj plan se sprovodi i u Balkanskim zemljama kao sto su Srbija i Hrvatska. . itd.
  Radi se o dokument koji je još 1961. predložio Kenedi.
  Ako ti tvoji vanzemaljci imaju takvu kontrolu, zašto je ovaj plan potpuno propao? Nikoga više ne zanimaju nekakve UN i sve se prebacuje na NATO koji i dalje nema zajedničko komandovanje nego samo sinhronizaciju.
  Plan sasvim sigurno ne sadrži nikakve čipovane vojnike iz prostog razloga što čipovi još nisu bili izmišljeni kada je Kenedi potpisivao ovaj dokument. Ni najprostiji mogući, a kamo li nekakvi za kontrolu svijesti.

  Koga zanima, originalni dokument može pročitati ovdje: http://www.scribd.com/doc/202652/1962-05-JF-Kennedy-Blueprint-for-The-Peace-Race-OCR-by-MatRoX

  Nakon čitanja ovog dokumenta postalo mi je potpuno jasno zašto je ubijen Kenedi.

 22. #22
  Veoma poznat pirratica (avatar)
  Učlanjen
  18.01.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Loznica
  Poruke
  10.001
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Citat Original postavio Royal Pogledaj poruku
  Francuska je prva zemlja u svetu koja je obelodanila kompletnu dokumentaciju o NLO koju je njihova nacionalna svemirska institucija prikupila do sad.
  znala sam ja da njima nesto fali

 23. #23
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Ako ti tvoji vanzemaljci imaju takvu kontrolu, zašto je ovaj plan potpuno propao? Nikoga više ne zanimaju nekakve UN i sve se prebacuje na NATO koji i dalje nema zajedničko komandovanje nego samo sinhronizaciju.
  Nisu to moji vanzemaljci nego tvoji Bushovi i Rokfelerovi. Koga ne zanimaju UN, tebe? moguce. NATO ce biti pretvoren u svetsku armiju. USA se vec odrekla svog suvereniteta, za neupucene. Dolar ce biti zamenjen Amerom, ta odluka je vec potpisana izmedju USA, Canade i Mexica. To je isto kao sto je u Evropi Euro.

  Plan sasvim sigurno ne sadrži nikakve čipovane vojnike iz prostog razloga što čipovi još nisu bili izmišljeni kada je Kenedi potpisivao ovaj dokument. Ni najprostiji mogući, a kamo li nekakvi za kontrolu svijesti.
  Pa ja nisam rekao da plan sadrzi cipovane vojinike, nego da su ti vojinici cipovani. A izmisljeni su mnogo ranije nego sto je zvanicno obelodanjeno.

 24. #24
  Neproveren član MasterYoda (avatar)
  Učlanjen
  18.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Very Far Away from Anywhere Else
  Poruke
  4.260
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Da, da. Teorija zavjere - vaš sveti gral, nešto čime premoštavate sve teškoće i nedostatke u svojim stavovima.
  Čipovi ustvari i nisu izmišljeni na zemlji. Alieni su donijeli gotova rješenja koja su 'preparirani' naučnici fol proglasili svojim izumima kad je bio trenutak za to. A Kenedi je sve to znao, jer je i on alien, mason i propovijeda Lucifera.

 25. #25
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Francuska Vlada obelodanila dokumente o NLO

  Citat Original postavio MasterYoda Pogledaj poruku
  Da, da. Teorija zavjere - vaš sveti gral, nešto čime premoštavate sve teškoće i nedostatke u svojim stavovima.
  Čipovi ustvari i nisu izmišljeni na zemlji. Alieni su donijeli gotova rješenja koja su 'preparirani' naučnici fol proglasili svojim izumima kad je bio trenutak za to. A Kenedi je sve to znao, jer je i on alien, mason i propovijeda Lucifera.
  Nema nikakve teorije. Ja rekoh da se USA odrekla svog suvereniteta a to je cista zavera predsednika Busha protiv svojih gradjana. Suva cinjenica da je u Americi nikla nova EU. Tu nema nikakve teorije, nisi informisan.http://en.wikipedia.org/wiki/Amero

  To za chipove je tvoje misljenje, a ne moje. Kenedija ja nisam pominjao, a ti ga u svakom postu pominjes. Sta ti je covek toliko skrivio?

  Kada nemas argumente odmah kategorizujes ljude. TO je tvoj poraz, a ne moj.

  Evo,cipovanje je u toku.U Engleskoj,SVI policjci ima da budu cipovani.
  Onda se sprovodi u ostatak Evrope,i onda ce vrlo brzo doci i kod nas da je "moderno" biti cipovan.
  http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=558597&in_page_id=1770
  Poslednji put ažurirao/la Royal : 12.04.2008. u 03:35

Slične teme

 1. Francuska
  Autor @Vanesa. u forumu Evropa
  Odgovora: 8
  Poslednja poruka: 21.11.2008., 19:22
 2. Engleska Vlada objavila dokumente o NLO-ima
  Autor MEGAN72 u forumu Teorije zavera
  Odgovora: 14
  Poslednja poruka: 29.08.2008., 14:45
 3. VLADA CVETKOVIC-MACEK, VLADA CVETKOVIC-DACIC
  Autor narog11 u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 10.07.2008., 21:04
 4. PADA VLADA SRBIJE, A USTAJE SRPSKA VLADA !
  Autor UbicaDecijegaLica u forumu Politika
  Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 21.02.2008., 23:15

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •