Mentalna špijunaža
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Mentalna špijunaža

 1. #1
  Iskusan
  Učlanjen
  07.03.2008.
  Lokacija
  LCF TEMPLE
  Poruke
  6.673
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs up Mentalna špijunaža

  Koje će otkriće obeležiti XXI vek i treći milenijum? Jednostavno pitanje. Ali čini se da bi bilo optimistično očekivati da se dođe sa nečim dovoljno imaginativnim i prihvatljivim
  u isto vreme. Ali, ja ću okušati sreću.

  U narednih nekoliko priloga približiću vam proces koji se različito naziva: mentalna projekcija, kontrolisana astralna projekcija, špijuniranje umom, vantelesna iskustva, naučna posmatranja na daljinu... Ili, ono što u Americi označavaju kao “scientific remote viewing”.

  Reč je o tehnikama koje ljubomorno čuvaju obaveštajne službe, naučni instituti i vlade malog broja zemalja. Vojne i obaveštajne službe treniraju agente koji koriste metode mentalnih projekcija. Svrha? Da posete i opišu udaljena neprijateljska i često podzemna
  skloništa koja se ne mogu doseći humanom inteligencijom i satelitskim obaveštajnim putevima.

  Agenti na terenu i trenirani anti-teroristički komandosi su naučeni da predvide vrlo verovatne situacije u budućnosti i da adekvatno reaguju. Primene su brojne: otkrivanje terorističkih ćelija, krize sa taocima, laboratorije naoružanja za masovno uništavanje, pronalaženje mobilnih Scud projektilnih rampi, laboratorije za procesiranje droge, itd. Nadalje, ciljevi i primene tehnika mentalnih projekcija odnose se i na pokušaj uticaja na podsvesno kod određenih individua koji toga nisu svesni. Pojedini pokušaji su bili benigni; oni drugi, sa "zlim" namerama uglavnom su završavali neuspešno. Pretpostavlja se da su se viši nivoi ljudskog polja svesti umešali u takvim slučajevima "oduzimajući" sposobnost mentalne projekcije.

  Nakon dugogodišnjih istraživanja došlo se do zaključka da je svaki čovek, uz odgovarajući trening, u stanju da ostvari kontrolisanu astralnu projekciju. Ili
  jednostavnije, put do bilo koje tačke u prostoru i vremenu. Uključujući put izvan našeg fizičkog Univerzuma.

  Informacije koje slede zasnivaju se na svedočanstvu zapadnoevropskog obaveštajca Gerald O'Donell-a koji je tokom 1980-ih bio vrlo aktivno uključen u programe Mentalne špijunaže i mentalnih putovanja. Nakon višegodišnjeg iskustva, krajem 1980-ih bio je instructor, da bi se tokom 1990-ih dobrovoljno povukao iz obaveštajnih aktivnosti. O'Donell je osnivac: Academy of Remote Viewing through Space and Time.

  (Njegov sajt je na adresi: http://probablefuture.com )

  Prema njegovim tvrdnjama, evropske, američke i nekoliko drugih obaveštajnih službi imaju još uvek operativne i, klasificirane kao vrhunska tajna, projekte:

  - u Francuskoj projektima rukovodi DGSE (Direction Generale de la Securite Exterieure);

  - u Britaniji, to je SIS (Secret Intelligence Service), poznatiji kao MI6;

  - u Nemačkoj je BND (Bundesnachrichtendienst);

  - Izraelci još uvek drže nekoliko operativnih jedinica u zapadnoevropskim i istočnoevropskim zemljama. Naravno, operacijama rukovodi MOSSAD (Hamossad
  lemediin ouletafkidim meyouhadim);

  - u Rusiji tri službe imaju, ili ponovo aktiviraju svoje jedinice mentalne špijunaže: vojna obaveštajna služba GRU (Glavnoye Tazvedivatelnoye Upravleniye), kontraobaveštajci FSB (Federalnaya Sluzhba Besopasnosty) i, zamena za KGB, SVR (Sluzhba
  Vneshney Razvedky);

  - skorašnja otkrića i svedočanstva agenata CIA-e i drugih agencija u SAD, službeno su obznanila činjenicu da su se više od dvadeset godina finansirali projekti mentalne špijunaže. Naravno, iz Vladinog budžeta.

  Tokom ranih 1970-ih, dakle vrhunca "Hladnog rata", Amerikanci su uložili ogromnu energiju da dostignu sovjetske programe na planu mentalne špijunaže I kontrole uma. Operativne jedinice su pod kontrolom CIA (Central Intelligence Agency), DIA (Domestic Intelligence Agency) i vojni INSCOM (Intelligence and Security Command). Projekti su nosili nazive: SCANATE, SUN STREAK, GRILL FLAME, CENTER LANE i, najpoznatiji, STAR GATE. Civilne obaveštajne agencije su operisale iz Arlingtona, Virginia, a vojne iz Fort Mead-a, Maryland. Gro američkih istraživačkih projekata iz oblasti mentalne špijunaže se odvijao u prestižnom (i drugoj po veličini naučnoj instituciji u SAD) Stanford Research Institute. Kasnije su prebačeni u kalifornijsku korporaciju SAIC (Science Application International Corporation), dotiranu iz vojnog budžeta. Sedište je u San Diego-u.

  Pogledajmo Upravni Odbor Direktora ove korporacije: John Deutch (doskorašnji direktor CIA); Bobby Ray Inman (nekadašnji šef NSA - moćni National
  Security Agency, pre toga zamenik šefa CIA); Robert Gates (raniji direktor CIA); William Perry (doskorašnji ministar odbrane SAD); Melvin Laird (ministar odbrane u doba predsednika Nixona); Max Thurman (penzionisani general, svojevremeno predvodio invaziju na Panamu); i Donald Kerr (raniji direktor Los Alamos National Lab).

  SAIC korporacija je u posedu Network Solutions, Inc (NSI). NSI je poznat onima koji su osnivali svoje web stranice. Naime, isključivo NSI odobrava nove web adrese! Od 1995. godine. (Pre njih to je radila civilna National Science Foundation iz Washingtona).

  Mogućnost kontrole? Velika. Mogućnost manipulacije. Nisam siguran.

  Nekoliko reči o rezultatima koje nudi mentalna projekcija na daljinu:

  - Uz pomoć mentalne projekcije premošćava se prostor i vreme. Spajaju se prinicipi psihologije i kvantne mehanike;

  - Može li se putovati u prošlost? Može. Jednostavno se ponovo prolazi kroz iskustva prošlosti. Sopstvene ili tuđe;

  - Može li se putovati u budućnost. Da. Ali, u verovatnu ili najverovatniju budućnost. Što je vremenski bliža specifična prognoza, ili, pak, što je globalnija, to će biti i vernija njena slika.

  - Da li se automatski povećava moć intuicije (šesto čulo)? Da. U velikoj meri. Mentalna projekcija uči da se sluša i čuje onaj "glas iznutra" koji ide van vremena I prostora. On, koji brine o nama, i koji nas upućuje na bolji i sigurniji životni put.

  - Da li se uz pomoć ovih metoda može posetiti bilo koja tačka na planeti ili u svemiru? Da. Prostorna barijera se lomi, jer se putuje brzinom većom od brzine svetlosti. Drugim rečima, beskonačnom brzinom se ostvaruje instant veza sa željenom tačkom u prostoru.

  - Da li se upotrebom ovih metoda može spojiti sa mislima i emocijama drugih ljudi i videti ih jasno? Yes (malo za promenu). Naime, stavljajući se kao interfejs univerzalnog uma, koji spaja sve životne forme i oblike izvan realma linearnog prostora i vremena, naš individualni um može izvući informacije i procese koji ga interesuju. Na primer, o čemu nam razmišlja bračni partner. Ili šef na poslu. Studenti u razredu. Napoleon pred bitku kod Waterloo-a. Clinton pre sastanka sa meksičkim predsednikom (dok se "relaksira" u ovalnoj sobi). Mogućnosti su bez limita. Sve dotle dok ne škodimo nekome drugom.

  - Može li se upotrebom ovih metoda pogađati loto ili opklade na konjskim utrkama? I, ponovo je odgovor, da. Pod vrlo striktnim laboratorijskim uslovima, u glavnim SAD I evropskim centrima, postignuta je 100% tačnost u pogađanjima. Na primer, trgovanje I buduće kretanje na tržistu srebrom. Ili, eksperimenti sa rezultatima na konjskim trkama. Rusell Targ, jedan od vođa projekta u Stanford Research Institute je pomenuo da je dobio na lutriji u svom prvom pokušaju mentalne projekcije. Takođe, niz studenata-agenata je postiglo uspehe na lutriji, a posebno na popularnom "pick-three numbers" (pogodi tri broja). I sam Gerald O'Donell je imao uspešne eksperimente na Berzi i Tržištu akcijama.

  - Da li metode mentalne projekcije mogu povećati našu sposobnost da lečimo druge? Da.

  - Da li se možemo osloboditi negativnih navika (droga, pušenje itd.)? Da.

  - Da li možemo unaprediti memoriju ("fotografska memorija")? Da.

  Lista ide unedogled. Setimo se pitanja s početka priloga o onome što će obeležiti doba koje je pred nama. Čini se da ove metode nude svakom čoveku mogućnost da oslobodi sve svoje potencijale. Da preuzme kontrolu nad svojom sudbinom. Da promeni prioritete u svom životu. I da pronikne u dublje shvatanje razloga zašto smo ovde i koja nam je misija. 2. #2
  Početnik Too_Young_To_Die (avatar)
  Učlanjen
  27.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  gfg
  Poruke
  5
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  ....da,ali kako?

 3. #3
  Aktivan član Meda Božanin (avatar)
  Učlanjen
  14.11.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Антиподија
  Poruke
  1.564
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Kad bi u koliko-toliko real-time moga da imas sve svetske relevantne informacije o npr srebru (tj one koje in-i-direktno utiču na stanje tržišta) i malo bolji program za obradu podataka, ne bi bila velika nauka da se predvidi promena cena.

  Da bi 'čitao' misli, one moraju biti materijalne tj morale bi biti merljive poznatim metrima, zar ne?
  Kakva-šta je materijalnost misli?

 4. #4
  Domaćin HYPE (avatar)
  Učlanjen
  27.03.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.164
  Reputaciona moć
  156

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Citat Original postavio WEISHAUPT Pogledaj poruku
  Koje će otkriće obeležiti XXI vek i treći milenijum? ...
  Kad su tako pametni sto ne pronadju Bin Ladena?
  Poslednji put ažurirao/la MasterYoda : 20.04.2008. u 12:30

 5. #5
  Neproveren član Oximoron (avatar)
  Učlanjen
  05.11.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.607
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Znate sta me jedino interesuje?
  Da je sve ovo istina,jel stvarno mislite da bi bilo dozvoljeno tek tako da sve ispliva u javnost?Mislite da WIESHAUPT ne bi bio sprecen da postuje ono,jos i pre nego sto bi na to pomislio,i jel mislite da bi onaj O'Donel jos bio ziv da pravi onakve pizdarije?
  Ne verujem ni u jednu jedinu rec

 6. #6
  Ističe se Uros12 (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zvezdara Reputacija:All-Star
  Poruke
  2.288
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Citat Original postavio Oximoron Pogledaj poruku
  Znate sta me jedino interesuje?
  Da je sve ovo istina,jel stvarno mislite da bi bilo dozvoljeno tek tako da sve ispliva u javnost?Mislite da WIESHAUPT ne bi bio sprecen da postuje ono,jos i pre nego sto bi na to pomislio,i jel mislite da bi onaj O'Donel jos bio ziv da pravi onakve pizdarije?
  Ne verujem ni u jednu jedinu rec
  Wieshaput bi bio odlican scenarista!

 7. #7
  Aktivan član dollar MC (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Šabac, Srbija
  Poruke
  1.039
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Odosmo u off
  Srecan rodj i da nas i narednih godina zabavljas

  Nakon dugogodišnjih istraživanja došlo se do zaključka da je svaki čovek, uz odgovarajući trening, u stanju da ostvari kontrolisanu astralnu projekciju. Ili
  jednostavnije, put do bilo koje tačke u prostoru i vremenu. Uključujući put izvan našeg fizičkog Univerzuma.
  Mene samo zanima koja su ovo istrazivanja, ko ih je sproveo i pod kojim uslovima. Hvala

 8. #8
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Kad su tako pametni sto ne pronadju Bin Ladena?
  Zato sto ga ni ne traze. Bliznakinje su minirane uz pomoc Cije.

 9. #9
  Neproveren član Oximoron (avatar)
  Učlanjen
  05.11.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.607
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Zar je moguce da ces tek tako prihvatiti bilo koju verziju,samo da nije zvanicna?Jel imas neki dokaz za to?Neki ocigledan razlog da tako mislis?

 10. #10
  Buduća legenda arsphiltron (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Orion
  Poruke
  48.725
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1531

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Citat Original postavio Oximoron Pogledaj poruku
  Zar je moguce da ces tek tako prihvatiti bilo koju verziju,samo da nije zvanicna?Jel imas neki dokaz za to?Neki ocigledan razlog da tako mislis?
  Zar je moguce da je vecina fafnula zvanicnu verziju bez trunke razmisljanja? Prihvatili je zdravo za gotovo, a sve sto se ne slaze sa tom teorijom ne ide...ne moze...traze dokaz...
  ne znam samo koliki IQ treba da ima osoba da bi poverovala u pricu da je grupa 'radikalnih islamskih fundamentalista' zajebala odbrambeni sistem vredan stotine milijardi dolara, otela 4 putnicka aviona uz pomoc peroreza i plasticnih nozeva, potom te iste avione zabila u odredjene zgrade, a sve pod vodjstvom coveka ciji fizicki izgled jos nije definitivno utvrdjen, jer ako pogledate osamine snimke iz razlicitih perioda videcete da su u pitanju razlicite osobe podmetane kao jedna...ali vecina to ne zapaza, vazno je samo da price dolaze iz zvanicnih izvora i sve je u redu...ne mora da se razmislja...


  Znate sta me jedino interesuje?
  Da je sve ovo istina,jel stvarno mislite da bi bilo dozvoljeno tek tako da sve ispliva u javnost?Mislite da WIESHAUPT ne bi bio sprecen da postuje ono,jos i pre nego sto bi na to pomislio,i jel mislite da bi onaj O'Donel jos bio ziv da pravi onakve pizdarije?
  Ne verujem ni u jednu jedinu rec
  Ako zelis da verujes...onda ces uvek imati podelu verujem/ne verujem. Ako zelis da znas, onda te nista ne moze spreciti da saznas sve sto te interesuje.
  Ti si odabrao da ne verujes ni u jednu jedinu rec samo zato sto je adam bavarski to pisao, nisi uspeo da izadjes iz tih okvira, vec si na osnovu predrasude koju imas prema tom liku i njegovim txtovima izjavio da ne verujes ni jednu jedinu rec. I ti tu stajes...dalja potraga se obustavlja...ostajes u sferi verovanja/neverovanja.

 11. #11
  Buduća legenda arsphiltron (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Orion
  Poruke
  48.725
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1531

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Citat Original postavio Meda Božanin Pogledaj poruku

  Da bi 'čitao' misli, one moraju biti materijalne tj morale bi biti merljive poznatim metrima, zar ne?
  Kakva-šta je materijalnost misli?

  Ovo uopste nije tacno...kako bre merljive poznatim merama? Materijalnost misli se moze eventualno ogledati u specificnim biohemijskim reakcijama u telu koje su analogne odredjenim stanjima, koja su uzrokovana odredjenim mislima. Samu misao ne mozes pretvoriti u materiju, pa da je onda ''citas'' pa jos i meris nekim poznatim merama....sada sam ti procitao 1cm tvojih misli, ili 100g tvojih misli....mozda 10 faradeja tvojih misli...

 12. #12
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Citat Original postavio arsphiltron Pogledaj poruku
  Zar je moguce da je vecina fafnula zvanicnu verziju bez trunke razmisljanja? Prihvatili je zdravo za gotovo, a sve sto se ne slaze sa tom teorijom ne ide...ne moze...traze dokaz...
  kao na primer broj putnika u avionima.....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 13. #13
  Aktivan član Neptunijanka (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2005.
  Pol
  Žensko
  Lokacija
  Ispred kompjutera :-)
  Poruke
  1.730
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  76

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Koje će otkriće obeležiti XXI vek i treći milenijum? Jednostavno pitanje. Ali čini se da bi bilo optimistično očekivati da se dođe sa nečim dovoljno imaginativnim i prihvatljivim
  u isto vreme. Ali, ja ću okušati sreću.

  U narednih nekoliko priloga približiću vam proces koji se različito naziva: mentalna projekcija, kontrolisana astralna projekcija, špijuniranje umom, vantelesna iskustva, naučna posmatranja na daljinu... Ili, ono što u Americi označavaju kao “scientific remote viewing”.

  Kako ljubomorno cuvaju, kada u Americi postoje kursevi koje su zapoceli ucenici onih koji su radili za Americku vladu. Nije bas tajna ali nije bas ni tahnika koju su uveli u skole tako da mogu svi da budu pametniji. Naravno da blokiraju mogucnost da se stvar rasiri. Ali You tub je pun snimaka koji ti pomazu da udjes u proces. Posto sam ja jako zainteresovana za to iskopala sam neke sajtove ovaj im je zvanican koliko znam

  http://www.trv-psitech.com/training.htm

  Ali tvrde a ne mozes stvar da naucis am nego moras da pohadjas kurs, sto sumnjam da je tacno ( predanim radom sve mozes da naucis i sam). Imate na Torentima da skinete kurseve Remote Viewing-a.
  Ako je neko nasao jos nesto nek mi javi
  Poslednji put ažurirao/la Neptunijanka : 21.04.2008. u 17:00

 14. #14
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Zar je moguce da ces tek tako prihvatiti bilo koju verziju,samo da nije zvanicna?Jel imas neki dokaz za to?Neki ocigledan razlog da tako mislis?
  Tako lako?? Sto mislis da sam ja to lako prihvatio,to je bilo suprotno mojim ubedjenjima, ali dokazi, i zdrav razum ukazuju da je to prevara. Imas dokaze da je zgrada minirana. Postavljen je eksploziv. Vrhovni sud USA nije smeo nista da kaze povodom toga. To je ogroman skandal. Dalje, Cija je ko bajagi bas u istom trenutku radila vezbu sa teroristicki otimanjem aviona. Dalje, izjavili su odmah da nisu imali nagovestaje napada, sto se opet ispostavilo da nije tacno. Trece, na snimcima koji su navodno poruke od Bin Ladena se vidi da je to razlicita osoba na razlicitim snimcima. Arhitekta koji je radio na izradi bliznakinja izjavio je da je zgrada konstruisana da moze da izdrzi 10 udara aviona. Itd, itd, ne teraj me da nabrajam nego malo prouci sam ako te interesuje...

  A mozes se i samo vratiti u istoriju. Imamo pisanu izjavu Alberta Pajka ciji je spomenik podignut u pentagonu. Oval lider americkih masona je izjavio pre oko 150 godina da ce Treci Svetski Rat biti rat sa Islamskim svetom. I sta je danas na delu? Pa scenario koji su sami zacrtali.

  U Njujorku, pasoš Muhameda Atta-e bio je jedina stvar koja je neoštećena preživela pakleni oganj koji je nastao used udara aviona u zgradu Svetskog Trgovinskog Centra. Kako je to moguce? Halooo

  Kome idu u prilog ova teroristička zlodela? Sigurno ne arapskom svetu, koji se već sada pretvorio u pozornicu američke okupacije i pljačke od strane njihovih multinacionalnih kompanija, kao i metu novih “krstaških” ratova za neke evropske desničare.

  Kome sve ovo ide u korist?

  Nakon 11/9 Buš je uveo najradikalnije promene koje je Amerika do sada videla. Izraelci su nastavili sa svojim genocidom Palestinaca koje su, u međuvremenu, izolovali betonskim zidom i bodljikavom žicom.

  Jadna stara Evropa dugo se opirala invaziji Iraka i drsko je osporavala pravo Bušu da neosporno pljačka koga god hoće. Španski narod je jedna od žrtva krvavog terorističkog akta. Španci su bili jedni od onih koji su bili najglasniji u osuđivanju politike svoje vlade u vezi sarađivanja s Bušom. Da li stvarno ima ikakvog smisla da Al Qaeda-u ili bilo koja druga muslimanska grupa napada nedužne Špance?

  Ovde moramo da se podsetimo i na one terorističke napade koji su se odigrali neposredno pred invaziju Iraka: napad na australijske turiste na ostrvu Bali, napad na francuski brod, moskovsko pozorište, svaki od njih ciljajući na vlade ili narode koji su se najviše opirali američkim imerijalističkim akcijama.

  Nakon 11/9, pojavilo se celo jedno brdo dokaza kako je Buš, u najmanju ruku, znao o pripremi napada na STC i nije ništa poduzeo u vezi njegovog sprečavanja, da ne kažemo da je u stvari cijela operacija bila i organizovana od strane američkih i izraelskih elemenata iz tzv. “tajne vlade”.

  Ili možda, mi celo vreme imamo posla sa delima upravo te “tajne vlade”?!? Događaji iz Madrida upravo potvrđuju tu teoriju.

  Teroristički akt u Španiji je već izazvao mobilizaciju evropskih vlada u smislu uvođenja sve više i više novih drakonskih mera u cilju “bitke protiv terorizma.” Evropa se dosta dugo opirala tome, međutim, ona je sada veoma efikasno “pogurana” u tom pravcu.

  Mnogi će reći da su evropljani oduvek i bili deo plana, tj. cele ove drame čiji je cilj - nametanje Novog Svetskog Poretka. To verovatno jeste tačno. Mnogi od tih istih još uvijek veruju kako postoji nešto što mi kao ljudska bića još uvijek možemo UČINITI u vezi toga, na političkom planu. Zar nam upravo događaj 11-tog marta još jednom ne govori kako ne postoji NIŠTA što mi možemo učiniti? Isti scenario, primjenjen u intervalu od 911 dana, - i sa istim rezultatima.

  (Amerikanci događaj 11 septembra nazivaju 9/11, radi se o različitom načinu pisanja datuma. Iluminati, organizacija koja sprovodi ovaj plan, veoma je vezana za simbole i određene brojeve, od kojih su 9, 11, 22… itd. za njih veoma bitni. Tako je to, na neki način, i jedan od njihovih “potpisa.” Isto tako, na grobovima onih koje oni likvidiraju često ostavljaju kameni simbol baklje, kao “ukras”).

  911 i sada 311. 911 dana prošlo je između ova dva napada. U jedanaestoj sedmici godine. Da li ovi simboli imaju neko značenje?

  Naravno da ne. To je samo jedan iracionalni napad histerije, zar ne? Naravno, bolje ona “racionalna” histerija beskonačne bitke protiv terora, kampanje koja je dobro poduprta milijardama dolara godišnje u oružju i vojnim troškovima, organizovane destrukcije ljudskih bića i prirodne okoline, dok mi uredno dobijamo našu svakodnevnu dozu droge s televizora i ostalih medijskih izvora.

  Obruč se polako steže oko nas širom ove planete. Ljudi mole za uvođenje represivnih mera kako bi se time spasili od svojih strahova; ljudi se odriču svojih sloboda kako bi zaštitili svoje slobode; čini se da ih ni ova kognitivna disonancija ni malo ne brine.
  Poslednji put ažurirao/la Royal : 21.04.2008. u 16:50

 15. #15
  Zainteresovan član Royal (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  365
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Ako je neko nasao jos nesto nek mi javi
  Joj imao sam ja bukvalno tehnike za Remote Viewing. To je bila najveca tajna o koriscenju treceg oka. Mogao si da spijuniras bukvalno bilo koga. Izgubio sam ih i jos uvek ih trazim. Ne mogu vise da se setim kako ide ali bukvalno si mogao svasta da uradis sa tim. Ne mogu sebi da oprostim sto sam ih izgubio. Ako ih ikada budem nasao javicu ti.

  I naravno mogu da ti potvrdim da ne treba nikakav kurs za to. Potrebno je samo otvoreno unutrasnje oko.

 16. #16
  Domaćin adeptus (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sitra Ahra
  Poruke
  4.767
  Tekstova u blogu
  17
  Reputaciona moć
  76

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Gledanje na daljinu (eng. remote viewing) ili Telepercepcija je parapsihološki postupak nadosjetilnog opažanja. To je osobita sposobnost gdje vidovnjak (eksperimentator gledanja na daljinu) nastoji prikupiti podatke metodom koncentracije ili misaonog predočavanja određenog objekta ili pojave.

  Obično se za cilj uzima objekt, ili osoba kako bi kasnija neovisna procjena bila točnija i statistički ishod utemeljen. Dokazi kojima vrijeme ni prostor nisu zapreka moraju neosporivo podupirati zaključak. Većina današnjih eksperimenata telepercepcije se izvodi prije saznanja o cilju, prikupljaju se informacije o cilju koji još ne postoji kao cilj, i to s razlogom uklanjanja prijevare ili nagovještaja.

  Većina vidjelaca tvrdi kako cilj može biti bilo gdje u prostoru i vremenu za razne tehnike i protokole namijenjene kontroli onoga što se više opisuje kao nelokalna svjesnost ili svijest, pošto bi bilo ne moguće ostvariti određene zadatke telepercepcije ako neki dijelovi svijesti ne bi postojali izvan okvira vremena i prostora. Prva ekipa koja je počelo s istraživanjem bili su Harold Puthoff, Russell Targ i Ingo Swann.

  Gledanje na daljinu sistematizira podatke intuicije i omogućava da se oni prenesu i analiziraju.

  Prvi koji je započeo sa projektom telepercepcije bio je dr. Harold Puthoff (kvantni biolog, fizičar) iz Stanford Research Institute (SRI) iz Kalifornije 1972. godine. Izraz je skovao ranih 1970-tih godina umjetnik Ingo Swann iz New Yorka, koji je i osmislio protokol na Stanford Research Institute (SRI) zajedno sa Russell Targom i Harold Puthoffom, oboje inače laserski fizičari i osnivači programa, i Ed Mayem, nuklearni fizičar. Istovremeno s njima, Stephan A. Schwartz razvio je približno sličan protokol kojeg je nazvao daljinsko gledanje (eng. Distant Viewing)). Za daljnja istraživanja osnovan je istraživački laboratorij poznat kao Mobius. 1976. godine Puthoff i Targ izdali su pilot rad. Glavno pitanje je bilo jeli takva mogućnost elektromagnetske naravi ili nešto drugo. Schwartz je 1973. imao pretpostavku na koji način bi se telepercepcija mogla proučavati, nakon čitanja rada Sovjetskog akademika Leonid Vasilieva što je isključilo sve spektre EM-a osim frekvencije poznate kao ELF. Schwartz je pokrenuo eksperiment s podmornicom, logistiku je dobio od University of Southern California's Institute for Marine and Coastal Studies (USC), u istraživanju mu se priključila ekipa sa SRI-a, projekt je nazvan Deep Quest i sproveden je u vodama Santa Catalina 1977. godine. Hella Hammid i Ingo Swann radili su kao vidovnjaci. Pokus se izvodio ispod površine mora i bio je uspješan. Eksperiment je također testirao Schwartzov protokol koji uključuje više vidjelaca, a zadatak je bio locirati i opisati prethodno nepoznatu olupinu broda na dnu mora. Lokaciju i razlog potonuća brodu kao i njegov opis kasnije je potvrdio Bureau of Land Management Marine Sites Board i pokus se pokazao uspješnim.

  Kako su u to vrijeme Sovjeti i Kina uložili znatna sredstva u istraživanja parapsihologije i sličnih projekata, SAD se zabrinuo i nastajao pokrenuti vlastite projekte. Prvi eksperimenti Puthoffa su skrenuli pažnju CIA-u i zatim su počeli financirati projekt i koristiti ga za vlastite potrebe, obično su u doba hladnog rata ciljevi konstantno bili sovjetske vojne baze i slično. Telepercepcija je korištena u iranskoj krizi 1979., za vrijeme iračke agresije na Kuvajt i Zaljevskog rata, proučavan je Saddam Hussein, atentat na libijskog pukovnika Gaddafija iz 1986. godine odigravao se uz pomoć gledanja na daljinu.

  http://hr.wikipedia.org/wiki/Gledanje_na_daljinu
  *******************

 17. #17
  Zainteresovan član easyrider84 (avatar)
  Učlanjen
  21.07.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  479
  Reputaciona moć
  28

  Podrazumevano Re: Mentalna špijunaža

  Mentalna shpijanazha se ne mozhe ostvariti, nema te tehnologije i nece je ni biti jer chovek nikad ne mozhe dostici ni nivo da tehnologijom kreira samog sebe onakvim kakav jeste a da ne prichamo tek o unapredjenjima. Po nekim teorijama sve shto oni rade je da kad neshto sanjaju onda to preprichavaju jedni drugima i trazhe zajednichke dodirne tachke, koje opet ne mogu pronaci jer ne postoje precizni tj pouzdani tumachi snova kao u proshlosti. Nema ih jer su spaljeni na lomachama ili su se povukli duboko u ilegalu jer znaju da su u opasnosti. Cela planeta ide u ***** jer je vode oni koji se mole *****. Na kraju cemo svi moci da kazhemo: fala *****.
  Poslednji put ažurirao/la easyrider84 : 24.02.2012. u 19:57
  terminator liberalnih komunista i crvene burzoazije

Slične teme

 1. Spijunaza!
  Autor Aleksej_BASO u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 54
  Poslednja poruka: 05.02.2008., 15:49
 2. Mr Sal-ova mentalna radionica
  Autor Džek svih zanata u forumu Književnost
  Odgovora: 26
  Poslednja poruka: 21.12.2006., 18:43
 3. Odgovora: 64
  Poslednja poruka: 02.12.2004., 22:10
 4. Spijunaza
  Autor Profimare u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 16
  Poslednja poruka: 23.03.2004., 14:24

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •