Србија може да промени ток светске историје!!!
Strana 1 od 12 1234511 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 296

Tema: Србија може да промени ток светске историје!!!

 1. #1
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Србија може да промени ток светске историје!!!  "Велика прекретница за човечанство, историјска, ће бити Космет. Ако САД успе у ономе што је намеравао на Косову и Метохији, онда више ни на кога на свету неће обраћати пажњу.Ићи ће даље, на Србију, Иран, Русију. Срби сада имају могућност да иступе као окидач у евроазијском процесу.Тако мали народ може да одигра у свету гигантску улогу.Русију треба што је могуће пре гурнути на евроазијски колосек, док смо још увек довољно снажни – каже Александар Дугин

  „Сматрам да је средиште света у Србији.Тајно срце планете је негде код вас, ви га чувате, схватате колико би коштало да га изгубите, крварите, гледате у празно, трљаате запешћа и чувате… ” део је предговора књиге„ Основи геополитике” Александра Дугина, која је 90-их година објављена у Мосви и преведена на српски језик.
  Дугин, је иначе утемељивач савремене руске школе геополитике, магистар филозофије и публициста, својевремено и саветник председника Државне думе, ректор„ Новог универзитета” у Москви, и да не набрајамо. Врло је прецизно, као сваки сјајни стратег, предвидео бројна збивања у човечанству- америчку доминацију , хегемонију, теоријски поделивши геостратегијски простор у свету на атлантистички (САД) и евроазијски, који би требало да предводи Русија. Говори о садашњој ситуацији у Русији, и њеној улози у свету и чињеници да је Космет, не само српски проблем, већ велико искушење, испит пред Русијом.Ако га савлада, тврди мр Дугин, Русија ће спасити и себе!!

  После првих успеха атлантиста, као да Евро-Азија узвараћа ударац.Сматрате ли да су економски и геостратегијски успеси Русије најава успостављања равнотеже моћи?

  –Треба схватити да не можемо да вратимо биполарни свет, зато што је превише претегао према атлантизму.Деведесетих година Русија се једноставно повлачила са позиција евроазијства.Ситуација је донекле почела да се мења појавом Владимира Путина на руској политичкој сцени.Он је делимично почео да спроводи евроазијску политику.Да тражи нове савезе из Европе, са Француском, Немачком, али и Кином, Индијом.Није стигао да оствари нове озбиљне вишеполарне коалиције.Ситауција је сада прилично озбиљна, јер Русија сама није у стању да заустави доминацију атлантиста.

  Сведоци смо да данас јачају атлантистичке снаге на пост-совјетким просторима.

  –Свој утицај, наравно, атлантисти су проширили на Грузију, Украјину, Азербејџан- наранџасто обојене револиције, која је, узгред започела у Србији- „Отпором”Свој утицај пренели су на Белорусију, чак и Русију.Шта се сада дешава?Она позиција у Русији која се противи назависности КиМ, је наравно, евроазијско решење.Хоћу да кажем да евроазијска политика није постала систем међународне политике и није успела реално да заустави ширење атлантизма.А оно почиње да постаје реалност.Према мом мишљењу Путин, нажалост одлази пре времена.Са становишта Устава, у реду, навршена су два мандата, али са аспекта геополитике он није довршио оно што је започео.Морао је да учини све да евроазијска тенденција постане неповратна.По свему судећи, он се полако удаљује са власти.Сам Путин је био руски патриота, који је интуитивно одговарао на изазове. И зато је дејствовао на евроазијски начин.У његовоој свести то још није постао систем и страшно је за Русију што баш сада одлази.Мислим да Путинов наследник Медведев не поседује оне редољубиве реакције, а да не говорим о евроазијској идеологији. Уовом прелазном периоду, руска спољна политика, плашим се, да ће подсећати на ону из 90-их, биће савакако, корак уназад.

  Атлантисти су рачунали да ће до 1998. ставити Украјину под своју контролу.Сведоци смо да у томе нису успели, али, ни у Грузији, а можемо рећи, ни на КиМ у потпуности. Да ли ће их ови неуспеси навести на исхитрене реакције- војне?

  –Мислим да се сада спремају за рат.И то врло озбиљном рату из неколико разлога. Економско-политичка ситуација у САД изразито је погоршана.Једини излаз из њихове кризе је рат!Они су почели да спроводе пројекат„ Велики Блиски исток”са сукобима у Либану, Сирији, Ираку, а могућ је ускоро и напад на Иран. Американци неће стати, а са друге стране Русија, не делује активно.САД прекраја границе по свету, у Европи.На Космету је прогурала своје решење.Нико ништа није могао да учини, да спречи, једино је могао да се буни.У Грузији, Украјини Америка гура Јушченка, Тимошенко, а у Грузији Сакашвилија на што оштрије деловање против Русије. Није могла Русија да спречи ни „ наранџасту револуцију” у Украјини, ни долазак Сакашвилија на власт.У праву сте, када кажете да Америка није у потуности остварила своје циљеве, али и даље настији да буде на добитку.

  Како процењујете косметске прилике у свеукупним околностима у Русији ?

  –По мојој процени велика прекретница за човечанство, историјска, ће бити Космет.А затим Грузија, Украјина.Ако САД успе у ономе што је намеравао на Косову и Метохији, онда више ни на кога на свету неће обраћати пажњу.Ићи ће само даље, на Србију, Иран, Русију.У енклавама ће обезбеђивати своје неизоставно војно присуство.И то није усмерено само притив Србије, Русије.Усмерено је против Европе, јер Европа као јединствена геополитичка организација потенцијални је конкурент.Зато је САД заинтересован за изазивање проблема у Европи.Жели да Европа буде дестабилизована.Оне државе које су подржале Космет у Европи, шиптарску независност, секу грану на којој седе.Такви су, заправо, иступили против европских интереса.

  Изгледа да судбина Космета, Србије у неку руку трасира пут могућој стабилизацији евроазијске политике. Да ли се слажете?

  –У овом моменту много зависи од Србије, конкретно од избора.Ради се о томе је да је у историји, на известан начин , Србија испровоцирала светске ратове.Да подсетим, у Првом светском рату, непобитно, у Другом, дигавши устанак против фашиста.Дошло је време да Србија по трећи пут, историјски иступи . Да позове руску армију да дође у Србију, за одбрану српског народа.Јер, Русија не признаје самосталност Космета.То може да промени ток светске историје.И не само Србе да спасе.Него да иступе као иницијатори.Јер, треба знати, да Русија, не баш да то хоће много.То не треба због Руса, треба да се учини за Србе, и за Европљане.Срби сада имају могућност да иступе као окидач у евроазијском процесу.Тако мали народ може да одигра гигантску улогу.Русију треба што је могуће пре гурнути на евроазијски колосек, док смо још увек довољно снажни.Треба приморати Русију да се бави активно евроазијском политиком.У Русији сви су задовољни, економским прогресом, високим ценама нафте.И политички лидери су задовољни.Сви превише добро живе.Али, док ми на прави начин не одговоримо Америкацима, њихова војна моћ ће да расте.Над светом се надноси злокобна претња Трећег светског рата.И то управо сада.А може се зауставити једино уз помоћ Русије.

  Како ?

  –Русија неће сама донети такву судбоносну одлуку.Због тога велики српски народ мора уместо Русије да донесе ту одлуку.Због тога треба изабрати радикале, Томислава Николића и после тога позвати руску војску. Ми барћи Србима не можемо ништа одбити.Сад Американци играју на карту сепаратизма, само они могу да решавају које ће енклаве признати и они више никога не слушају.Врло је важно да Русија сада иступа принципијелно за цео свет, она мора да иступа за своје интересе, за своје пријатеље. И ако јој је у интересу подршка сепаратизма у Абхазији, Јужној Осетији, Русија мора, исто као Американци, да користи двостука мерила. Сада се на Космету решава друго питање – ко ће одлучивати Вашингтон, или неколико ценатара моћи!!! Дакле ту се решава да ли ће свет бити унилатералан или не!Кина је исупила, као и ми- против независности КиМ и одмах је „добила” Тибет.Иран, исто.Американци ће тако поступати не само са својим противницима, већ и са пријатељима. Јер , Турска која је признала Космет, има Кургистан.И САД ће признати и тај Кургистан. Зато је боље да се сви групишу на антиамеричком полу .И то не због принципа недељивости граница, већ поводом равнотеже интереса приликом доношења таквих решења.Од тога како се буде решила ситуација на Космету, биће итекако јасно, имамо ли једну, или неколико инстанци.А Србији која је стала на супротну страну од Америке, животни је интерес да у томе истраје до краја.Постоји у Православљу једна велика реченица :„ спасиће се онај, ко издржи до краја”.Ако сад дигнете руке од Русије и покорите се пред ЕУ, како предлаже Тадић, ове све страшне жртве и страдања великог српског народа, све ће бити прецртано То је морални моменат.Србија мора да пробуди Русију! Али, у историји се све одиграва у последњем тренутку.Због тога кажем да много тога зависи од Србије, Космета и предстојећих избора код вас." 2. #2
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Американци су незаконито изградили војну базу „ Бонстил” на КиМ.Да ли ће Срби морати кад-тад оружјем да их отерају из срца своје земље, наравно уз помоћ пријатеља?

  –Нажалост , Србија нема довољно моћи да то изведе.Али мислим, да ако у Србији буде постојала истоветна руска база као што је „ Бонстил”, дакле, буде изграђена, онда можемо да се договоримо да они сколне своју, а ми нашу војну базу.Али, ви се ту питате.

  Колико је то реално?

  –Наравно да је реално. Разговарао сам са руководством Русије.Основни аргумент је што Борис Тадић призива америчке војнике у Србију, а и на Космет.Утицајни Срби ми често кажу да је проблем у томе што Тадић не позива руску војску, већ америчку.Нема ни говора о одласку америчке базе са Космета, када српско руководство има једину „ такву” могућност да сачува своју независност.Још да кажем, када је Николић почео да позива руску војску, он је смртно преплашио Москву.Јер неки у Мосви би хтели да седе на две столице и на атлантистичкој и евроазијској.Русија ће онда морати јасно да каже је ли за једно, или за друго.Ако Москва каже:„ Ми смо за атлантизам”, онда ће народ изаћи на улице и свргнуће их..Ако каже обрнуто, онда ће нараво имати подршку народа, који уопше није равнодушан према мукама и агонији браће Срба.Кључ за руску политику сада је у Србији, у Београду.

  Шта, господине Дугин, поручујете Србији, као осведочени пријатељ српског народа?

  –Ваш народ је величанствен и херојски.Јуначки је упутио изазив „ великану” апсолутном злу. Као Давид против Голијата.Голијат је победио.Али, нико нема право да осуђује велики, одважни, горди српски народ.И нико на свету не може да каже да ваш народ није доследан у свом ставу.Ми који имамо позицију моћи, нисмо ми ти који су требали да туку силу.Али, ви нисте имали моћи, али сте се тукли.Ви сте се борили у име читавог човечанства.У таквој ситуацији пожелео бих Србима да наставе своју борбу, да не клону и не препусте се непријатељима.Ако наставите свој отпор, то може да повуче и нас.А онда ћемо им одолети заједно!!!Постаћете евангарда човечанства у борби против новог фашизма Америке.Ви имате светску , историску мисију!! Уверен сам да шанса постоји."

 3. #3
  Veoma poznat RebeccaBg (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Београд.
  Poruke
  12.887
  Reputaciona moć
  1055

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio Ilinoida Pogledaj poruku
  Американци су незаконито изградили војну базу „ Бонстил” на КиМ.Да ли ће Срби морати кад-тад оружјем да их отерају из срца своје земље, наравно уз помоћ пријатеља?

  –Нажалост , Србија нема довољно моћи да то изведе.Али мислим, да ако у Србији буде постојала истоветна руска база као што је „ Бонстил”, дакле, буде изграђена, онда можемо да се договоримо да они сколне своју, а ми нашу војну базу.Али, ви се ту питате.

  Колико је то реално?

  –Наравно да је реално. Разговарао сам са руководством Русије.Основни аргумент је што Борис Тадић призива америчке војнике у Србију, а и на Космет.Утицајни Срби ми често кажу да је проблем у томе што Тадић не позива руску војску, већ америчку.Нема ни говора о одласку америчке базе са Космета, када српско руководство има једину „ такву” могућност да сачува своју независност.Још да кажем, када је Николић почео да позива руску војску, он је смртно преплашио Москву.Јер неки у Мосви би хтели да седе на две столице и на атлантистичкој и евроазијској.Русија ће онда морати јасно да каже је ли за једно, или за друго.Ако Москва каже:„ Ми смо за атлантизам”, онда ће народ изаћи на улице и свргнуће их..Ако каже обрнуто, онда ће нараво имати подршку народа, који уопше није равнодушан према мукама и агонији браће Срба.Кључ за руску политику сада је у Србији, у Београду.

  Шта, господине Дугин, поручујете Србији, као осведочени пријатељ српског народа?

  –Ваш народ је величанствен и херојски.Јуначки је упутио изазив „ великану” апсолутном злу. Као Давид против Голијата.Голијат је победио.Али, нико нема право да осуђује велики, одважни, горди српски народ.И нико на свету не може да каже да ваш народ није доследан у свом ставу.Ми који имамо позицију моћи, нисмо ми ти који су требали да туку силу.Али, ви нисте имали моћи, али сте се тукли.Ви сте се борили у име читавог човечанства.У таквој ситуацији пожелео бих Србима да наставе своју борбу, да не клону и не препусте се непријатељима.Ако наставите свој отпор, то може да повуче и нас.А онда ћемо им одолети заједно!!!Постаћете евангарда човечанства у борби против новог фашизма Америке.Ви имате светску , историску мисију!! Уверен сам да шанса постоји."


  Сјајан интервју...сјајан и препаметан саговорник.

 4. #4
  Iskusan kaai79 (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.986
  Reputaciona moć
  125

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  NIje prvi put ,i pre smo nazalost menjali sv istoriju i to sa takodje bitnim igracima ,kada je Austrougarska napala Srbiju .Svi su govorili da smo gotovi i da je to kraj Srbije pa nebi bas tako.
  Tada smo pobedili iako je bila situacija mnogo gora po narod a sada imamo drugaciji vid borbe ,ubiti nacionalna osecana ,napraviti sliku genocidnog naroda da izgubi volju da se bori za svoja prava .

 5. #5
  Primećen član
  Učlanjen
  09.06.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  966
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Ja sam stigao do ...„Сматрам да је средиште света у Србији.Тајно срце планете је негде код вас, ви га чувате, схватате колико би коштало да га изгубите, крварите, гледате у празно, трљаате запешћа и чувате… ” део је предговора књиге„ Основи геополитике” Александра Дугина... i vise nisam imao snage.
  Poslednji put ažurirao/la BanBanDzinaBiH : 27.03.2008. u 10:30

 6. #6
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  53.724
  Reputaciona moć
  1347

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Oce postace da ne kazem sta ...a ne avangarda u borbi protiv "novog fasizma " ,tu ulogu su vec preuzeli braca Caves,Ahmadi i Kim dok za Srbiju vecina ljudi u svetu nije ni cula ili misli da se nalazi na Kakvazu ili da je deo Ukrajne na primer ,a pogotovo je niko ne smatra za neku "avangardu i simbol borbe " protiv bilo cega .
  Poslednji put ažurirao/la al bundy : 27.03.2008. u 10:32

 7. #7
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio kaai79 Pogledaj poruku
  NIje prvi put ,i pre smo nazalost menjali sv istoriju i to sa takodje bitnim igracima ,kada je Austrougarska napala Srbiju .Svi su govorili da smo gotovi i da je to kraj Srbije pa nebi bas tako.
  Tada smo pobedili iako je bila situacija mnogo gora po narod a sada imamo drugaciji vid borbe ,ubiti nacionalna osecana ,napraviti sliku genocidnog naroda da izgubi volju da se bori za svoja prava .
  Не могу уништити онај СРПСКИ ИНАТ! ;-)Иако су многи протествовали на ову изреку што је често употребљавам, али опет ћу рећи:

  ТВРД ЈЕ ОРАХ ВОЋКА ЧУДНОВАТА, НЕ СЛОМИ ГА А ЗУБЕ ПОЛОМИ!

 8. #8
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  Oce postace da ne kazem sta a ne avangarda u boprbi protiv "novog fasizma " ,tu ulogu su vec preuzeli braca Caves,Ahmadi i Kim dok za Srbiju vecinas ljudi u svetu nije ni cula ili misli da se nalazi na Kakvazu ili da je deo Ukrajne ,a pogotovo je niko ne smatra za neku "avangardu i simbol borbe " protiv bilo cega .
  Ко има уши да чује нека чује

  А за Србији се последњих месеци итекако чуло, а ЧУЋЕ СЕ ЈОШ ВИШЕ!!!

 9. #9
  Aktivan član kalama (avatar)
  Učlanjen
  09.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sumadija
  Poruke
  1.555
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Borise jer cujes-citas "Sto*o neslana* mars iz SRBIJE!!! ZIVELA SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA....
  CEKAMO 11,CEKAMO 11,CEKAMO 11 pakuj se BORISE i bezi iz SRBIJE

 10. #10
  Iskusan kaai79 (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.986
  Reputaciona moć
  125

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  E odavno smo uvezli ove nove sorte oraha,(kalemnjene) nagled lepi duplo veci ,ali ono sto je bitno ukus im gorak a ljustura slaba.
  Mislim da shvatas sat hocu da kazem.

 11. #11
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  53.724
  Reputaciona moć
  1347

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio kalama Pogledaj poruku
  Borise jer cujes-citas "Sto*o neslana* mars iz SRBIJE!!! ZIVELA SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA....
  CEKAMO 11,CEKAMO 11,CEKAMO 11 pakuj se BORISE i bezi iz SRBIJE
  smanji vinjak od rana jutra, vis' da si otiso u qurac :-|

 12. #12
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  53.724
  Reputaciona moć
  1347

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio kaai79 Pogledaj poruku
  E odavno smo uvezli ove nove sorte oraha,(kalemnjene) nagled lepi duplo veci ,ali ono sto je bitno ukus im gorak a ljustura slaba.
  Mislim da shvatas sat hocu da kazem.
  gorka strudla i zerbo kocke a ?

 13. #13
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio kaai79 Pogledaj poruku
  E odavno smo uvezli ove nove sorte oraha,(kalemnjene) nagled lepi duplo veci ,ali ono sto je bitno ukus im gorak a ljustura slaba.
  Mislim da shvatas sat hocu da kazem.
  Баш тако Нема ништа без правог оригиналног СРПСКОГ ОРАХА са СРПСКИХ ЊИВА !!!

 14. #14
  Primećen član
  Učlanjen
  09.06.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  966
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Sad je i orah srpski post'o

 15. #15
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  53.724
  Reputaciona moć
  1347

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio Ilinoida Pogledaj poruku
  Баш тако Нема ништа без правог оригиналног СРПСКОГ ОРАХА са СРПСКИХ ЊИВА !!!
  A ti oraj na njivi beres ?

 16. #16
  Ističe se epoc (avatar)
  Učlanjen
  17.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  big old smoke, the
  Poruke
  2.230
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio Ilinoida Pogledaj poruku
  Не могу уништити онај СРПСКИ ИНАТ! ;-)Иако су многи протествовали на ову изреку што је често употребљавам, али опет ћу рећи:

  ТВРД ЈЕ ОРАХ ВОЋКА ЧУДНОВАТА, НЕ СЛОМИ ГА А ЗУБЕ ПОЛОМИ!
  inat je izaslanik neinteligencije

 17. #17
  Obećava d_knez (avatar)
  Učlanjen
  10.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  85
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Ljudi!!! Pa zar ste toliko slepi da ne vidite koliko nam se ulizuju? Jos hoce i svoju bazu, kao da jedna (americka) nije dosta.

 18. #18
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio BanBanDzinaBiH Pogledaj poruku
  Sad je i orah srpski post'o
  Јесте, имаш нешто против

 19. #19
  Obećava d_knez (avatar)
  Učlanjen
  10.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  85
  Reputaciona moć
  36

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Samo nam hrane ego da smo "nebeski narod".

 20. #20
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  A ti oraj na njivi beres ?
  А ти увозиш ОраЈе ?

 21. #21
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio epoc Pogledaj poruku
  inat je izaslanik neinteligencije
  Што се није показало тачним кроз историју српског народа.....

 22. #22
  Veoma poznat RebeccaBg (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Београд.
  Poruke
  12.887
  Reputaciona moć
  1055

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio Ilinoida Pogledaj poruku
  А ти увозиш ОраЈе ?

  Ух...ух...сјатио се Нови...кхм...Пазар...

  п.с. Тема је одлична и немој дозволити овима да ти је спамом покваре.

  Видиш да организовано надиру, а не би ли "наместили" да се "безболно" закључа...већ виђено .

 23. #23
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Хвала Ребека на упозорењу.

  Молим све присутне да не скрећу моју тему.
  Одмах се вратите на тему.

  Не покушавајте да закључате

 24. #24
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  53.724
  Reputaciona moć
  1347

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio Ilinoida Pogledaj poruku
  Хвала Ребека на упозорењу.

  Молим све присутне да не скрећу моју тему.
  Одмах се вратите на тему.

  Не покушавајте да закључате
  pa mi smo krenuli o temi a ti pocela o orasima i njivama da pricas :-|

 25. #25
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Србија може да промени ток светске историје!!!

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  pa mi smo krenuli o temi a ti pocela o orasima i njivama da pricas :-|
  Добро, али не морате да се "качите" за орас дат у једној изреци

  Тема о орасима је завршена. Тачка на орас

  Тема је промена ТОКА СВЕТСКЕ ИСТОРИЈЕ!!!

Slične teme

 1. Odgovora: 45
  Poslednja poruka: 04.04.2009., 11:09
 2. Odgovora: 47
  Poslednja poruka: 04.01.2008., 17:12
 3. Србија се може ослонити на
  Autor **case-problem**СЛОБОДА u forumu Politika
  Odgovora: 34
  Poslednja poruka: 10.06.2007., 10:49
 4. Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 28.11.2006., 18:03
 5. Досадна страна историје
  Autor vazon u forumu Istorija
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 07.04.2006., 14:15

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •