Tadiceva kvislinska politika - sudstvo, lekovi
pestko (KawlobagKawlovacTokyoViwovitca) - 17. mart 2008. u 06.26
Tadiceva politika glumljenja protivljenja otimanju Kosova iz Srbije najbolje se ogleda po posledicama koje proizvodi.

Na Kosovu Srbe izbacuju iz policije, sudstva, zdravstva, sprečava se dovod lekova i namirnica ugrozenoj srpskoj nejaci.

Secam se kada je za vreme gradjanskog rata u avnojevskoj BiH smrtna presuda bila izrecena banjalučkim bebama. Zapadni mocnici sprečili su da neophodan kiseonik bude dostavljen bebama u banjalučkom porodilistu, jer su uveli blokadu.

Slično se desava i sada, kada KFOR sprečava da se Srbi snabdeju lekovima. Na Srbe se baca suzavac, ispaljuju rafali, KFOR izvodi vezbe na teritoriji Srbije oko Mitrovice i severno od nje.

NATO zlikovci u svojoj podrsci siptarskim secesionistima, teroristima i mafijasima ne prezaju ni od čega, a Tadic im daje precutnu podrsku.

Kada Srbi pate, on okrece glavu. Kada Srbi protestvuju, on bezi u Rumuniju. Kada Srbima otimaju imovinu u Krajini, on se rukuje s Mesicem i ispricava za Jasenovac i Oluju. Nisam jedino siguran da li će Ustaše da mu oproste sto su nas ubijali.

Onaj akcioni plan se sveo na povlacenje ambasadora na par meseci na konsultacije. Nema ni ekonomskih mera, ni obecane tuzbe - ničega.

Tadic je isao po instrukcije u Vasington kako da napravi privid da se nešto radi. Da se smire Srbi, da ne prave frku kad ih ubijaju.

Tadic nas uspavljuje, dok nam zabadaju noz u grudi, okruzen ljudima koji kradu, rasprodaju i pljackaju sve, tako da kad se sutra osvrnemo neće biti vise ničega.