Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    05.05.2007.
    Pol
    muški
    Poruke
    49
    Reputaciona moć
    0

    Unhappy Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

    Da li postoji opcija da mi se baner u sajtu koji se pojavljuje u vrhu sajta u kom se nalaze samo slogo i tekst s animacijama(dakle bez menija) ne ucitava svaki put kad kliknem na neku drugu stranicu na sajtu...vec da mi je sacuva u kesu racunara?

    Da li je to izvedivo i kako?

    Hvala.



  2. #2
    Početnik Golub Gaćan (avatar)
    Učlanjen
    20.09.2006.
    Pol
    muški
    Poruke
    45
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

    Plavojkoviću! :-D
    Prvo fleš sam po sebi ako nije ogromantan trebao bi da ostane upamćen od strane bruzera.
    Drugo napravi prozor, zaglavlje stranice nek ostane isto, a stranice u prozoru nek se menjaju.
    Ostavi link pa ću pogledati. :shock:

  3. #3
    Početnik
    Učlanjen
    05.05.2007.
    Pol
    muški
    Poruke
    49
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

    Evo ti linka pa pogledaj...

    http://www.blhost.net/

  4. #4
    Početnik Golub Gaćan (avatar)
    Učlanjen
    20.09.2006.
    Pol
    muški
    Poruke
    45
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano

    Ovo još nismo doživljavali.
    Zanimljiva pojava za svaku stranicu bruzer zapamti fleš, ali na novoj php stranici ga učitava ponovo.
    Mislim da je do skripta, ali PHP nije moj fah.
    Poslednji put ažurirao/la Golub Gaćan : 05.02.2008. u 18:07

  5. #5
    Aktivan član rajkec (avatar)
    Učlanjen
    06.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    1.789
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano Re: Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

    Napravi frejmove i resi problem. Gornji deo ce ti se samo jednom ucitati a dole ce se menjati zavisno od stranice

  6. #6
    Početnik Golub Gaćan (avatar)
    Učlanjen
    20.09.2006.
    Pol
    muški
    Poruke
    45
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

    Neć da može rajkec.

  7. #7
    Početnik Golub Gaćan (avatar)
    Učlanjen
    20.09.2006.
    Pol
    muški
    Poruke
    45
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

    Citat Original postavio mrakodol Pogledaj poruku
    Da li postoji opcija da mi se baner u sajtu koji se pojavljuje u vrhu sajta u kom se nalaze samo slogo i tekst s animacijama(dakle bez menija) ne ucitava svaki put kad kliknem na neku drugu stranicu na sajtu...vec da mi je sacuva u kesu racunara?

    Da li je to izvedivo i kako?

    Hvala.
    Vidi
    Ako hoćeš, napraviću ti nešto što ja zovem Java filter.
    Mesto fleša postaviš taj filter, a java dovlači tvoj fleš?
    Ako želiš, da probamo?

  8. #8
    Početnik Golub Gaćan (avatar)
    Učlanjen
    20.09.2006.
    Pol
    muški
    Poruke
    45
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

    Mesto ovoga:
    <OBJECT
    codeBase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0
    height=278 width=739
    classid=clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><PARAM NAME="movie" VALUE="flash/Header.swf?button=2"><PARAM NAME="quality" VALUE="high">

    <embed
    src="flash/Header.swf?button=2" quality="high"
    pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"
    type="application/x-shockwave-flash" width="739"
    height="278"></embed> </OBJECT>

    Probaj da ubaciš ovo:
    <SCRIPT language=JavaScript -->var flashsizew=739;flashsizeh=278;</SCRIPT>
    <SCRIPT src="/flash/Header.js"></SCRIPT>

    Ali prvo sa ove adrese link pokupi ovaj skript, odzipuj ga i stavi u http://www.blhost.net/flash
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Definitivno to može mnogo jednostavnije
    Možda čak samo time što ćeš ukloniti ovo button=2
    <OBJECT
    codeBase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0
    height=278 width=739
    classid=clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><PARAM NAME="movie" VALUE="flash/Header.swf?button=2"><PARAM NAME="quality" VALUE="high">

    <embed
    src="flash/Header.swf?button=2" quality="high"
    pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"
    type="application/x-shockwave-flash" width="739"
    height="278"></embed> </OBJECT>

    Ali kao što rekoh ja sam duduk za PHP pa se dovijam kako znam i umem.

    Probaj pa javi kako je prošlo.
    POZz

  9. #9
    Početnik
    Učlanjen
    05.05.2007.
    Pol
    muški
    Poruke
    49
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

    Hvala ti druze, probacu ovo za koji dan pa ti javim....trenutno sam u frci s vremenom....ne znam za ovo nisam nikad tako gledao na stvari da pomocu java scripta tako nesto ucitam i postavim....havim ti obavezno ako ovo proradi...

    Hvala ti MNOGO!!!

  10. #10
    Početnik Golub Gaćan (avatar)
    Učlanjen
    20.09.2006.
    Pol
    muški
    Poruke
    45
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Kako da sprijecim da mi se baner u Flashu ne ucitava vise puta

    Citat Original postavio mrakodol Pogledaj poruku
    Hvala ti druze, probacu ovo za koji dan pa ti javim....trenutno sam u frci s vremenom....ne znam za ovo nisam nikad tako gledao na stvari da pomocu java scripta tako nesto ucitam i postavim....havim ti obavezno ako ovo proradi...

    Hvala ti MNOGO!!!
    Nema na čemu.
    Sorry za Plavojković, tvoj problem zvuči jednostavno ali nije.

    Ako budeš pokušao da izmeniš samo PHP ondak ukloni i ? ispred button=2. (prevideh)
    Poslednji put ažurirao/la Golub Gaćan : 05.02.2008. u 20:40

Slične teme

  1. kako dati glas vise puta?
    Autor goryu99 u forumu Internet
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 12.11.2008., 19:50
  2. baner-kako ga postaviti
    Autor konus u forumu Internet
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 11.01.2008., 03:10
  3. Kako da napravim baner
    Autor vuki3 u forumu Web dizajn
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 16.12.2004., 20:58
  4. KAKO NAPRAVITI BANER? H I T N O!
    Autor Gric Surcin u forumu Web dizajn
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 16.02.2004., 15:28

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •