MANIRI ?

Psihologue

Buduća legenda
Poruka
37.315
Pitanje za muskarce:
1.Imate li manire prema suprotnom polu?
2.Koji najvise MANIR upotrebljavate?

Pitanje za devojke:
1.Koji vam se maniri dopadaju kod muskaraca?
2.Sta bi ste dopunili u tim manirima kod muskaraca?
 
To ono kao otvaranje vrata i slično?

Ne znam da li je manir, ali volim kada mi posvećuje punu pažnju, a nije u obavezi da to radi (ne programiramo ništa zajedno, il' radimo elaborat hehe). Tj. ima taj šarm tipa "volim sve žene ovog sveta" ima ljudi iz kojih to jednostavno izbija. Pomalo su zastrašujući :shock:
 
Манир је, иначе, облик понашања (најједноставније речено) и по природи ствари свако га има (или их има, ако узмемо у обзири да људи користе различите облике понашања).:D:D:D;);)
 
Muskarci sa manirima su ujedno i muskarci sa stilom..lepo vaspitanji, prijatni i odmereni..pri tom.to nije samo otvaranje vrata i pustanje zene ispred sebe..pridrzavanje kaputa , privlacenje stolice da sedne i u guzvi pravljenje prostora da prodje..Maniri se uce, slazem se, ali ..pravo i neizvestaceno je kada je muskarac takav ..sam po sebi..kada je kod njega svaki manir normalan i kao srastao s njima, a ne zato sto to tako treba pa su naucili u skoli plesa da plesu i ne gaze partnerku jer je to danas moderno...
 
MANIRI ?
bobane, jesil to ti?!

kad tako kažeš manir, to ne znači ništa. za mene manir označava postupak koji izvršavam mehanicistički (iz navike, kako ti drago), a ne jer osećam potrebu ili želju za takvim ponašanjem. e, u tom smislu, manir izbegavam kao nešto nepoželjno i ne želim da se bilo ko meni blizak tako ophodi prema meni.

možda si hteo da kažeš lepo ponašanje, znaci pažnje.. ne znam, nisam vanga.
 
Po mom misljenju, lose si definisao uvodni post,tj. pitanja za muskarca, ali dobro, da ne bude da opet filozofiram!

Muskarci slabo stoje na tom polju, kao da vam je ispod casti ponasati se pristojno prema djevojci!
Ali, nedavno sam bila odusevljena jednim deckom! Nas prvi sastanak, nije pitao 'Gdje zelis da te vodim?' nego je rekao ' Vodim te na jedno mjesto!', dosli do kafica a on mi tako spontano, neusiljeno, otvori vrata! Usli, decko ceka dok ja sjednem, pa tek onda on, dok je vidio gdje mu najvise odgovara, tj.gdje sam mu pri ruci:), dodje konobar i na moje zaprepascenje nije prvi poletio da naruci.............a sve je to bilo nekako divno, kulturno a ne kao da cita iz prirucnika sta treba da uradi!
Jak utisak je to ostavilo na mene!
 
Koji najvise MANIR upotrebljavate?
Bato, najupotrebljavam lep manir i onda gi tako uzmem iz policu, turim gi na sto pored tastaturu da gi vidim da ti ne recem kako nis' nisi pismen a treblo bi!
1.Koji vam se maniri dopadaju kod muskaraca?
Jedan od onih koji mi je najdopada je pismenos, da je ucio neke skole... za mehaniku da ume da menja sijalice i da se pentra na merdevine da ne moram sama.
Ja vrata s muskarac s manir ili bez manir necem Dotvaram jer me se gadi da diram ono sto su svi pipali a i necu iz princip!
Takodje od manira volim da ne pusi i da ne vice po restorani da mogu ja da dodjem do izrazaj :lol:
Ovi moj me oborio s manir usasavanja i ciscenja kuce dok ja kuckam na Krsti :oops:
 
Pitanje za muskarce:
1.Imate li manire prema suprotnom polu?
2.Koji najvise MANIR upotrebljavate?

Pitanje za devojke:
1.Koji vam se maniri dopadaju kod muskaraca?
2.Sta bi ste dopunili u tim manirima kod muskaraca?

1.Paznja.Ali bas u pravom smislu te reci,volim kada je muskarac pazljiv,ne mora se to ogledati u poklonima i slicnom,vec i u obicnom pozivu,sms poruci,itd...
2.Spremnost da me saslusa,da razgovara samnom.Da shvati neke moje stavove ne mora da ih prihvati.
Ovo gore navedeno mi je jako vazno,tu bih naravno dodala mozda iskrenost,spontanost,itd...ali to mozda vec spada u karakterne crte licnosti.Ali naravno svako trazi neki svoj tip osobe,pa samim tim i taj tip poseduje odredjen karakter.
 
Pitanje za muskarce:
1.Imate li manire prema suprotnom polu?
2.Koji najvise MANIR upotrebljavate?

манир (фр.maniére, тал.maniéra), латиницом: manir
пут и начин понашања или поступања у некој ствари, начин обрађивања који прелази у једнообразност и шаблон; фин начин живота, понашање, држање
1. da
2. ovaj oznacen cvenom bojom :mrgreen:
 

Back
Top