Da li neko zna koji parafin koriste kozmeticari za manikir?
Htjela sam kod kuce sama da isprobam. Znam da je u kozmetickom salonu u tecnom stanju i kad umocim ruke uhvati se kao vosak. Trazila sam u apoteci parafin. U privtnoj su mi rekli da se to pravi samo u drzavnim apotekama jer se parafin mjesa sa jos nekim sastojkom. U drzavnoj apoteci su mi rekli da postoji parafin u tecnom i cvrstom stanju. Da se taj u cvrstom stanju nalazi u formi velikih ploca i da se on ne prodaje, da se koristi za pravljenje svijeca. Pretpostavljam onda da je taj u pitanju jer se oko ruku pojavi voska kad se umoce u tu tekucinu. Da li neko zna malo vise o tome da mi pojasni? Da li uopste postoji nacin da se to kod kuce radi ili se mora samo u salonima? Hvala