Slaganje znakova - Strana 9
Strana 9 od 11 PrvaPrva ... 567891011 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 253

Tema: Slaganje znakova

 1. #201
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Virgo + Libra

  Earth + Air = Dust

  Not all astrologers think that the combination of Virgo and Libra is a good one. From time to time, however, we can break with tradition. There is something unique and wonderful about your blend of energies — in fact, Libra will complement you perfectly in many areas of your life.

  First, social and outgoing Libra can balance your quiet temperament (if you are one of the more withdrawn Virgos). Their love of friendship and open communication can be a good thing, because it will bring you out of your shell.

  The other thing about Libra is they are quite capable of handling the criticisms you dish out without throwing a tantrum. Libra’s symbol is the scales of justice, so they can always see at least two sides of a situation. The Libra ego is unusual: they will listen to you and honestly try out any suggestions you feel might help them improve as people.

  They are also interested in improving your relationship, so you can openly express yourself about that too.

  There is one difficulty with Libra, though: their free and easy nature. They love spontaneous action, and your preset timetable won’t deal with this easily. You’ll need to ask your Libran friend to adjust to your needs. This may not sit too well with them — they like a free rein when it comes to satisfying their social appetite.

  Librans born between 23 September and 3 October will make you feel loved and honoured — Venus is a strong ruler in their lives. This will calm your extremely critical side. They will make you feel very free to express your feelings, and communication will flow easily between you. This combo is essentially quite a good one.

  You can take that up a notch with those born between 4 October and 13 October. They have the added influence of Aquarius, which makes them more progressive sexually — their approach is avant garde, almost new age, or hippie. If that’s not your cup of tea, it’s probably better to leave this one as a friendship.

  Libra has an ongoing interest in exploring the sexual and emotional side of life, whereas you prefer a more structured relationship. You need to talk about this before you get too involved.

  This point of difference will be most pronounced if you hook up with a Libran born between 14 October and 23 October. They are less traditional in their attitudes — this could require a lot of compromise from both of you. 2. #202
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Djevica – Škorpion

  Ova dva inteligentna znaka brzo će se naći. Zavodljivi škorpion lako će osvojiti djevicu, ali čim ga djevica pođe komentirati škorpion će nestati brzinom vjetra, jer ne može podnijeti činjenicu da nije savršen u svemu što ima i radi. Ovo na kraju krajeva može biti i uspješna kombinacija ako na vrijeme prepoznaju potrebe onog drugog. Djevica ga mora malo manje komentirati, a bilo bi najbolje ako uopće ne bi prigovarala. Sličan im je stav prema novcu. Iako djevica nije znak koji bi budio ljubomoru, budući da je škorpion jako posesivan, ne smije se dovoditi u situacije koje bi stvorile i najmanju sumnju.

  Djevica – Strijelac

  Intuitivni strijelac lako će osvojiti djevicu, jer će u svakom trenutku točno znati što djevici treba i kakve su joj želje. Međutim, to će biti samo početni zanos. Strijelac nije sklon sređenom i mirnom životu što djevica očekuje od svoga partnera. Iako djevica po svojoj prirodi nije ljubomorna osoba strijelac bi u njoj mogao pobuditi takve osjećaje. Zajednička im je ljubav prema prirodi i putovanjima pa ih i to može spojiti.

 3. #203
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Djevica i Škorpion

  Kada se sretnu Djevica i Škorpion, oni će samo gledati na to kako da jedan drugoga pobijede u svemu čega se dotaknu. Radi se o vrlo neobičnoj iako čestoj, kombinaciji dvaju znakova koji su iznimno tvrdoglavi i natjecateljski po svojoj naravi, pa neće biti čudno da se odmah na prvom sastanku posvađaju oko sasvim nevažnih sitnica koje ni jednom ni drugom baš ništa ne znače. Problem nastaje kada se Djevica, prije ili kasnije, mora naučiti kompromisima a ne svađom i nametanjem pristupiti Škorpionu i dati mu njegovo pravo da vlada u vezi, jer je sigurno on mnogo jači od nje i mnogo se bolje nosi sa svakodnevnim problemima nego Djevica. Doduše Djevicu će uvijek privući Škorpionov erotizam i mašta koje ga krase, jednako kao i velika količina energije koja ga okružuje, dok će Škorpiona uvijek privući Djevičin seksipil i čistoća koje ona nikada posebno ne naglašava. Oboje imaju problema sa izražavanjem svojih osjećaja prema drugoj strani, pa će se dobro slagati u braku jer neće previše tražiti, a i malo će davati. Kompromisna i čvrsta veza.
  Relativno je podnošljiva kombinacija žene Djevice i muškarca Škorpiona ali obrnuta situacija nije dobra ni za jednu ni za drugu stranu.


  Djevica i Strijelac

  Ovo je vrlo platonska i neobična veza, pa makar se samo radilo o prijateljima, jer od njih ljubavnici nikada ne mogu ni postati. Djevica je vrlo inteligentno biće, što će vrckavog i nemirnog Strijelca odmah privući k njoj kao da se radi o privlačnosti magneta. Strijelac je oduševljen znanjem i metodičnošću Djevice koja će ga odmah šarmirati svojim posebnim intelektom, a Djevica će opet ostati šokirana količinom iskustva koje Strijelac posjeduje, a da nije nužno mnogo putovao po svijetu. Iako je ljubav posljednja stvar sa kojom će se Strijelac zamarati, Djevica bi ga mogla vrlo lako uvjeriti kako je ljubav najljepša stvar na svijetu ako je koristiš logično i u umjerenim količinama, što bi on čak i mogao prihvatiti, jer prevelikih iskustava Strijelci baš i nemaju, pa bi joj mogao u tome čak i popustiti. Oboje su pomalo nezainteresirani za seks, a jednako tako i oboje misle da je inteligencija mnogo važnija od ljubavi i to su stvari koje će to dvoje ljudi vezati kao prijatelje i dugo vremena nakon što im se veza ugasi, jer će uvijek ostati dobri prijatelji.
  Ovo nije dobra veza za brak, već je više orijentirana na prijateljstvo i poštovanje, pa je takvom treba i održavati.

 4. #204
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  DEVICA-ŠKORPION

  Ovde nema dubokih razmena emocija. Veza između Device i Škorpiona donosi dosta trvenja do netrpeljivosti, zbog različitih potreba koje imaju i koje se po prirodi dijametralno razlikuju. Varnica je moguća, ali plamen će se stvoriti samo u sferi komunikacija (svađanje) i materijalnih aspekata života.

  DEVICA-STRELAC

  Iako nema velike sličnosti među njima, Devica i Strelac će se lako približiti na mentalnom planu, obzirom da imaju racionalan način razmišljanja - i na žalost, tu se i završava. Devica treba da pazi da ne nervira partnera, ne sputava i da mu ne traži "dlaku u jajetu" jer se Strelac ne zadržava na sitnicama. Devica će ga videti kao vrlo interesantnog, a Strelac može od nje puno da nauči jer je neorganizovaniji, nemarniji nepostojaniji i previše "leti".

 5. #205
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  DEVICA & SKORPION~~~

  Oba partnera u ovoj kombinaciji su rodjeni kriticari i veoma spremni, radi i sposobni da u momentu ispolje svoje zalbe jedno protiv drugoga, mada ni Devica ni Skorpion ne vole da budu kritikovani. Kada je Devica meta kritike, odgovorice negodovanjem, dok ce se Skorpion u takvoj situaciji radje povuci i ozlojedjeno kipeti, ne zaboravljajuci da pri prvoj prilici vrati istom merom ili cak trostruko. Devica je jako fascinirana misticnim i tajanstvenim Skorpionom i respektuje njegovu sposobnost analiziranja svih mogucih situacija.

  Ako Devica uspe da se suzdrzi od vredjanja Skorpionovog ponosa, ova veza obecava dugotrajnu srecu
  udvoje. Pri susretu Skorpiona i Device medjusobno interesovanje je instantno. Romansa izmedju ovo dvoje moze zapaliti spavacu sobu! Skorpion poseduje eroticnu prirodu a Devica skrivene dubine. Skorpionov element Voda dobro se mesa sa Devicinim elementom Zemlja. Ovo dvoje su u stanju da zajedno funkcionisu i saradjuju. Verbalna komunikacija je veoma vazna u ovoj kombinaciji! Skorpion ume da pobesni od ljubomore bez ikakvog razloga, cak iako Devica dokaze svoju vernost; generalni Skorpionovi zakoni i pogledi na svet su nerazumljivi za Devicu, mada Devica uvek nastoji da vidi i drugu stranu svake medalje i razlicite situacije posmatrane sa razlicitih tacaka gledista. Skorpion ce od Device traziti podrsku, simpatiju i razumevanje, i reagovace osujeceno ako Devica racionalizira mogucnost da svako pa i Skorpion u zivotu dobija ono sto je zasluzio. Skorpion ce u Devici naci partnera kojem moze poveriti svoje tajne i kojem ce vremenom nauciti da veruje. Zauzvrat, i Devica ce steci poverenje. Kada se jednom napokon nekome posveti i preda, Skorpion je veoma veran. Devica voli da analizira Skorpionovu kreativnost i mastu a oboje uzivaju da dele komplimente jedno drugome. Skorpion pripada fixnim znacima, a Devica promenljivim, sto ukazuje na cinjenicu da ce Skorpion biti sposoban da vodi vezu i da joj stabilnost, dok ce Devica radje davati svoj doprinos iza kulisa. Ako su im ciljevi isti, u stanju su da postignu uspeh u svemu sta pozele. Osecajan Skorpion je zestok ljubavnik, mada ljubomoran i posesivan. Vulkanu svoje strasti ne bi trebao dozvoliti da eruptira u vidu besa jer se to ne uklapa u Devicin stil, koja mu nece biti zahvalna za to. Skorpion i Devica efikasno mogu funkcionisati kao tim. U romansama ili poslovnim odnosima, ovo dvoje znaju biti posebni partneri. Oboje su sposobni puno toga da unesu u zajednicke poslovne odnose -
  mutirajuci zemljani znak sposoban da upravlja poslovnom mehanikom i resava probleme logikom, sa
  iskrenim razumevanjem za druge, i fixni vodeni znak dubokomentalne grupe su exelentni par za poslovne planove i pregovore. Uz uslov da respektuju financialne taktike jedno drugoga, ova kombinacija ima velikih sansi za uspeh. Jedini problem moze biti onaj emocionalne prirode: Skorpion jaca i raste uz pomoc emocija a Devica daje sve od sebe da ih sto vise obuzda i potisne. Dakle najsigurniji zajednicki put za ovo dvoje bilo bi prijateljstvo ili poslovni aranzmn.

 6. #206
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  DEVICA & STRELAC

  Veoma je moguce da izmedju Device i Strelca prskaju varnice privlacnosti, mada ova veza brzo moze
  postati prevruca za izdrzati. Nije da nisu u stanju da funkcionisu zajedno, ali prvo bi morali uzeti u obzir i na razmatranje sve medjusobne fundamentalne razlikosti. Strelceva ljubav za slobodom i promenama moze sitnicavoj Devici doneti velike glavobolje. I ako postoji jedna stvar koju Strelac ne voli, onda je to
  dzangrizanje, a Devica ce naci puno toga oko cega bi mogla da dzangriza. Devica po prirodi nije ljubomorna osoba, ali zajednicki zivot sa Strelcem ce joj ta osecanja lako izazvati, jer Strelac veruje u licnu slobodu i bice mu tesko da razume vernost, jer ne gleda ljubav kao posesiju. Isto tako, Strelac ce imati problema da razume Devicino zalaganje za financijalnu sigurnost i planove za buducnost - Strelac te stvari u najboljem slucaju smatra za smetnje u zivotu. Posto je Devica zemljani a Strelac vatreni znak Zodijaka, njihovi stilovi emocija se jako razlikuju. Princip Vatre koja gori Zemlju i Zemlje koja gusi Vatru jasno je demonstriran u kombinaciji Devica-Strelac. Strelac poseduje gorucu strast, koja nazalost moze da izumre vremenom, dok Devica poseduje obuzdani plamen u sebi, koji moze da gori zauvek! Devica mora paziti da svog Strelca drzi sexualno zainteresovanog, inace se moze desiti da Strelac svojom strelom pocne nisaniti na stranu.

  Sanjati nemoguce snove je normalno za Strelca, koji se ne opterecuje brigama koliki ce neplaceni racuni biti sledeceg meseca ili kako najbolje ustedeti na kupovini namirnica, i sto je iznenadjujuce - Strelcevi snovi se cak ponekad i sasvim iznenadno ostvare, sto Devicu jako zna da uznemiri i izbaci iz njenog rutinskog takta.

  Posto su oboje promenljivi znakovi Zodijaka, komunikacija im je veoma vazna u zivotu. Oboje se brinu o
  istini i iskrenosti, i oboje poseduju nagon za dostizanje ciljeva i dostizanje samopoboljsanja. Oboje su
  prirodni ucitelji radi da podele informacije od kojih ce i drugi imati koristi, i to moze predstavljati njihovu
  najvecu zajednicku vrlinu. Posto Devica nije ta koja se istice na sexualnoj strani zivota i nema veliki
  sexualni apetit, Strelac time pokusava da opravda svoje vanbracne eskapade, sto zna da izazove mnoge svadje. Kao podanik liberalnog Jupitera, Strelac je expanzivan i extravagantan, dok je Devica u potrazi za jednostavnim i mirnim zivotom. Ova kombinacija je komplikovana i moze funkcionisati ako su Mesec i Ascendentni znaci u harmoniji. Zbog generalnog nedostatka kompatibilnosti, ovo dvoje nazalost nemaju puno sanse na zajednicke poslovne planove, jer ni jedno nece biti voljno da prepusti kontrolu drugome, a sem toga - Strelac nije osoba na koju bi se Devica mogla potpuno osloniti, jer cesto kada je njegova prisutnost potrebna, on je negde daleko na nekom slavlju i s prijateljima, nezabrinut za poslovne probleme...

 7. #207
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Virgo + Scorpio

  Earth + Water = Mud


  When you look at the beauty of plants, you see two of life’s essential ingredients: the earth and water. Life and growth depend on these two elements — a seed, plus earth and water, will produce a rich harvest. The same analogy can describe the compatibility of your earth sign and Scorpio’s water sign.

  There are many Virgos and Scorpios who’ve had a fulfilling life together. They’ve pooled their financial and mental resources and built a happy and comfortable existence.

  At the other end of the spectrum are those who have squabbled incessantly, all the way into old age, and never quite felt fulfilled with each other. This may have something to do with the fact that both of you are very demanding people.

  Generally there’s a good connection between your star signs, though — Virgo is the sign of friendship and lifelong fulfilment for Scorpio, and Scorpio is the sign of communication for Virgo. This looks pretty promising from both sides.

  There are two very different planets ruling you. Pluto, which rules Scorpio, is dominant, wilful and challenging, in a most confrontational way. You are more prudent, and you prefer to do battle intellectually, in a way that is courteous and modest.

  In a long-term relationship you’ll feel that Scorpio is insensitive and lacks respect for, or doesn’t take into account, your emotional needs. And Scorpio will become irritated, if not angry, with your calm and logical analysis of every minor issue. Understanding each other’s motives will help enormously in resolving any differences you have.

  If Scorpio could lighten up a little you’d probably feel more confident about a relationship with them.

  On a practical level, and in terms of your physical intimacy, you two have all the hallmarks of a really great partnership. This is particularly so for Scorpio in the financial area: you offer them support where investments are concerned. The two of you can work towards financial stability and a mutual support system that will offer you prosperity, security and happiness.

  Be wary of Scorpios born between 24 October and 2 November. Mars, which co-rules them, is really quite opposite to your own nature. As a result, there are many things you will not see eye to eye with them on — expect lots of temper flare-ups.

  Scorpios born between 3 November and 12 November are ideally suited to long-term love and marriage with you. This is because Jupiter, which influences your marriage, controls them. You’ll feel naturally attracted to them and will have a bright future together.

 8. #208
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Virgo + Sagittarius

  Earth + Fire = Lava

  Your ruling planet, Mercury, is very much concerned with detail. Jupiter, which rules Sagittarius, is more interested in the bigger picture of life and love. Sagittarius is concerned with the forest, Virgo is more interested in the trees, perhaps even each and every leaf on every tree.

  But both of you are called mutable signs; this indicates adaptability. In this sense you are similar, which means you can make a success of a relationship together. Especially if you learn to accept each other’s views and not be too precious about your own opinions.

  You need to learn to let go of the process and look at the outcome instead. And Sagittarius could give a little more thought to the process and let go the outcome. The fact of the matter is that this combination of star signs promises both of you plenty of intellectual stimulation.

  Virgo improves the work opportunities and abilities of Sagittarius, and Sagittarius can work a little more on staying grounded and developing an interest in all things domestic.

  Where sex is concerned, you have a huge difference in style. You are reserved, and don’t usually let loose with your deeper passions. Sagittarius likes to play, to experiment. If you are going to enjoy the intimate side of this relationship you need to put aside your mental gymnastics and just enjoy the moment. Sagittarius will thank you for this.

  Sagittarians born between 23 November and 1 December are probably the best fit for you. You’ll be attracted to their bold and adventurous spirit. Get ready for plenty of travel and interesting experiences if you choose a life with them.

  Sagittarians born between 2 December and 11 December are antagonistic to you. This could even be a dangerous combination; approach it with caution. The fiery nature of these Sagittarians could burn out your delicate Virgo system.

  The Sun and Leo co-rule Sagittarians born between 12 December and 21 December. These people may not be what you want in a partner, but don’t judge this book by its cover. They do have something special to offer you — cultural insight. Travelling with them will be great.

 9. #209
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Djevica – Jarac

  Astrološki gledano ova dva znaka se dosta dobro slažu. Realni su, inteligentni, znaju što žele od života i kako to postići. Imaju vrlo sličan stav prema novcu, štedljivi su i većinu stvari u životu žele isplanirati unaprijed.


  Djevica – Vodenjak

  Ovaj par neće lako ostvariti dugotrajnu vezu. Samo uz puno truda i popuštanja, prvenstveno od strane djevice mogu uspjeti ostati zajedno. Na početku će se složiti, pronaći zajedničke teme, sve će dobro funkcionirati dok veza ne preraste u ozbiljnu zajednicu kad će morati zajednički rješavati nastale probleme i donositi odluke. Djevica je dosta realna, zna da se bez novca ne može, dok vodenjaku novac nije na listi prioriteta. Djevica će morati naučiti nositi se i s njegovom stalnom opterećenošću globalnim problemima i pristati da umjesto romantične večere, noć provedu razgovarajući o efektu staklenika ili u najbolju ruku smislu života.

  Djevica – Ribe

  Osjećajna riba je znak koji može i inače u hladnim djevicama probuditi skrivene emocije. Djevica će biti ta koja donosi odluke kad su u pitanju financije. Ali već kod toga se može pojaviti problem budući da su one štedljivije od riba i ne mogu shvatiti po njihovom sudu preveliku rastrošnost riba. Kada se pojave problemi djevica će pokušati otvoreno razgovarati i kritizirati, dok će se ribe povući u sebe i tek u ekstremnim situacijama reagirati. To je veza koja će zadati mnogo briga. Djevice sve planiraju unaprijed dok ribe rade sve ovisno o raspoloženju u kojem se trenutno nalaze a ono može značajno varirati.

 10. #210
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Djevica i Jarac

  Ovo dvoje ljudi bi se mogli izvrsno slagati u svim životnim segmentima, pogotovo u poslu. Već i na prvi pogled ovo dvoje ljudi su vrlo slični jedan drugome, pa nije ni čudno da će se već na prvom sastanku zaljubiti jedan u drugoga onako kako se nikada prije nisu. Ako je žena Djevica tada će ona biti u potpunosti zadovoljena, barem u onom dijelu koji se tiče novaca i materijalnih dobara, jer je njoj materijalna stabilnost najvažnija stvar na svijetu, bez obzira na ljubav i sve što ide s njom. Muškarac Jarac biti će zadovoljan sa pažnjom i svime što dobiva od svoje Djevice pogotovo sa onime što će ga uvijek dočekati kada dođe umoran sa posla, a to je uredan i miran dom. Djevica je rođena majka i dobro će se brinuti o djeci, domu i cijeloj Jarčevoj obitelji, nikada ne zaboravljajući rođendane, imendane i važnije datume u životima svojeg partnera. Ako je kombinacija obrnuta, žena Jarac i muškarac Djevica, tada će situacija biti nešto složenija jer su oboje prilično tvrdoglavi i neskloni promjenama i prilagodbama bilo kome, pa i ljubavi.
  Dosta dobra veza, ali traži mnogo obostranog rada i prilagođivanja.


  Djevica i Vodenjak

  Teško da će se ikada ovo dvoje ljudi moći složiti u ičemu osim u seksu. Ako se i kada se pronađu, ovo dvoje ljudi neće imati mnogo toga za pričati jedan drugome, bez obzira što su oboje vrlo inteligentni i pričljivi po prirodi, ali će zato završiti odmah u krevetu i to je spona koja bi ih mogla čak i dosta dugo držati jednoga uz drugoga. Nešto je bolja situacija ako je žena Djevica a muškarac Vodenjak, jer u tom slučaju ona dobiva potpuno slobodu u svom životu da radi što god želi dok joj partner nije uz nju, ali i on traži jednako tako za uzvrat. S obzirom da žene Djevice i nisu posebno sklone ljubomori, one će svakako svojem Vodenjaku dati sve što treba, i ugodnost doma i dobar seks, pa Vodenjak u tom slučaju neće imati potrebu zadovoljavanja svojih seksualnih potreba negdje drugdje. Ako je muškarac Djevica, a žena Vodenjak, tada bi se mogli često sukobljavati, pogotovo u pitanjima njene slobode, jer muškarac Djevica nije uviđavan kao ženski dio tog znaka, pa će je sigurno ograničavati u svim njenim aktivnostima.
  Loša i nemirna veza koja nema mnogo šansi za dugovječnost.


  Djevica i Ribe

  Djevica i Riba su dvoje ljudi koji bi mogli funkcionirati u vrlo dobroj vezi, pogotovo ako će se prepoznati odmah na prvi pogled. Kod njih će se uvijek dogoditi ljubav na prvi pogled, jer će Djevica odmah pasti na šarm Ribe i bez velikog razmišljanja će se oboje vrlo neobavezno i opušteno upustiti u vezu. Ribi će svakako odgovarati to što je Djevica sa obje svoje noge čvrsto privezana za zemlju, što razmišlja uvijek svojom glavom a ne osjećajima kao ona i to će je sigurno dosta dugo vremena zadržati uz Djevicu bez obzira na to da li ima ljubavi u njoj ili ne. Djevica će pak s druge strane, uživati u mašti i neprekidnim pričanjima Ribe o njenim životnim željama i ljubavima sve dok jednog dana ne uvidi da njena Riba voli izmišljati više nego što je to njoj prihvatljivo i tada bi Djevica mogla otići u potragu za nekim novim iskustvima. No ipak ova dva znaka dobro pristaju jedan drugome, dobro komuniciraju jedan sa drugim i što je najvažnije mnogo razgovaraju, te sve pokušavaju riješiti normalnim raspravama i razgovorima. Njihova veza neće uvijek biti strastvena kao na početku, ali će uvijek ostati nježna i romantična, baš kao i prvog dana.
  Ako Ribi uspije u Djevici probuditi uspavane strasti i zainteresirati je za seks, tada će veza ova dva znaka biti iznimno duga i plodna. Dobra kombinacija.

 11. #211
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  DEVICA-JARAC

  Između Device i Jarca postoji bazična kompatibilnost, i sičnost, pogotovu na materijalnom planu. Jarac je vredan radnik, a Devica voli da bude od pomoći - dve vrednice koje će stvoriti nešto vredno. Jarac će težiti da predvodi, a Devica da bude u senci. "Ako nekoga bude bolela glava" drugi mu neće prebacivati - nisu opterećeni time, ali neće praviti probleme ako drugi insistira. Neka se čuvaju zvocanja, prebacivanja i okrivljivanja (majstori su u tome).

  DEVICA-VODOLIJA

  Iako se puno razlikuju i "slabo primećuju", između Device i Vodolije postoji bazična kompatibilnost u smislu razumevanja potreba za društvenim angažovanjem (biti koristan). Devica će Vodoliji uvek davati podršku, ali će i Vodolija da razume Devicine potrebe da (stalno nešto) radi. Na profesionalnom planu su dobri partneri, dobri planeri i organizatori. I Devica će biti od velike koristi Vodoliji, ali samo dok ne kritikuje previše. I ništa više.

  DEVICA-RIBE

  Veza između Device i Riba bolje da je i nema, osim ako nešto zajednički ne rade. Ribi će biti najbolje da sluša Devicu. Veza u kojoj Riba ima puno da nauči na "zemaljskom planu", a Devica da nauči na ljubavnom planu. I naravno: Devića će je iskorišćavati.

 12. #212
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  DEVICA & JARAC

  Privlacnost izmedju ova dva znaka na pocetku moze biti samo fizicka, dok slicnosti u financialnim aferama imaju moc da prodube njihovu vezu za vreme njenog sazrevanja. Partnerova karijera je vazna i za Devicu i za Jarca i oboje ce velikodusno uvek biti spremni da ohrabre jedno drugo. Oboje su jako zahtevni i to smanjuje mnoge nesporazume. Oboje su jako ponosni na sopstvenu pojavu i okolinu. Jedno u drugom znaju naci prijatelja, kada im se spoljasnji svet ucini previse naporan i neizdrzljiv. Ova Merkur-Saturn kombinacija moze pronaci zajednicku gredu za izgradnju uspesne veze. Ambiciozni i konzervativni Jarac ume biti jako dobar prijatelj, ljubavnik, poslovni partner ili clan familije za diferencijalnu, savesnu i postenu Devicu.

  Posto su oboje zemljani znaci Zodijaka, nece im biti tesko da se sloze oko zajednickih akcija u
  slobodnom vremenu. Sve sto uzdize duh i ugadja dusi preko fizickih aktivnosti, (vrtlarstvo, kulinarstvo,
  gradnja zajednickog doma, vodjenje ljubavi), moze ih spojiti. Sexualna kompatibilnost je jaka i velika -
  Devica se oseca zadovoljeno onim sta joj Jarac nudi, jer u ljubavnoj igri Jarac obicno preuzima vodjstvo...Jarac je ponekad sklon depresijama, i ako mu Devica u tim psihicki teskim vremenima svojim
  dzangrizanjem i kritikovanjem jos sedne na muku, veoma je verovatno da ce se desiti da Jarac nestane na par dana, da bi svoje psihicke probleme doveo u red. Sticanje novih prijatelja moze isto doneti probleme u ovu kombinaciju jer moc i pozicija drugih ljudi obicno ostavljaju utisak na Jarca, dok Devica te odlike prezire i obicno sudi ljude na osnovu licnosti i temperamenta. Veza izmedju Device i Jarca moze patiti od nedostatka romanse, jer su oboje skloni rezervisanosti na tom polju. Jarac je podanik karmicnog Saturna i zivotni cilj mu je tezak rad kao put do uspeha.

  Devica, kao podanik Merkura moze pomoci Jarcu da radi ne
  teze vec pametnije...zasta ce Jarac biti jako zahvalan.
  Sexualno su dobar par jedno drugome jer se njihovi
  svetovi ne okrecu oko fizicke povezanosti, (kao sto je to slucaj kod nekih drugih horoskopskih znakova), njihova unija se zasniva na bliskosti i ljubavi. U srecnoj zajednici oboje teze da budu duboko verni jedno drugome, tako da ce ljubomora retko biti problem u njihovom zajednickom zivotu. Jarac i Devica, oboje zemljani znaci, jedan kardinalni, drugi promenljivi, bice u stanju da jako dobro saradjuju i na poslovnom planu, jer oboje imaju iste poglede na posao i financije. Oboje su dovoljno sigurni u sopstvene sposobnosti i licnosti, tako da su sposobnio da funkcionisu zajedno bez ikakvih osecanja medjusobne konkurencije i gledajuci na zajednicki posao kao na vrednost i prednost njihovih odnosa.

 13. #213
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  DEVICA & VODOLIJA

  Vodolija Devici daje utisak zivljenja jako uzbudljivog zivota i to moze delovati jako privlacno na Devicu.
  Devicina nezavisnost i i samopouzdanje daje Vodoliji osecaj snage i olaksanje uz cinjenicu da na svetu
  postoji neko ko ne zavisi previse od drugih, pa je ova veza u stanju da startuje sa grede ljubavi na prvi
  pogled. Ali Vodolija ima puno vise iznenadjenja nego sto Devica moze da izdrzi. Ovo je jako slozena i
  komplikovana kombinacija za analizu. Mnogo toga zavisi od stepena kulture i obrazovanja oba partnera.

  Ako je otkrivena markantna razlika izmedju ovo dvoje, sanse za srecan i uspasan brak i zajednicki zivot su ravne nuli. Ali ako su oboje slucajno mozda na istom kulturoloskom nivou ili se bave istim poslom, sanse za srecnu zajednicu su dosta vece. Ne postoji zlatna sredina za ovu kombinaciju - ili je jako dobra ili jako losa. Jedini horoskopski znak za kojeg je vise tipicno nego za Devicu, da citavog zivota ostane single, je Vodolija, ali iz sasvim drugih razloga. Devica je jednostavno veoma probirljiva i ceka na tu jednu specijalnu osobu koja ce zadovoljavati njena visoka iscekivanja i specijalne potrebe, dok Vodolija, ako ostane single za citav zivot, zeli da iskusi citav svet u ulozi ljubavnika i ne moze sebi zamisliti jednu jedinu osobu pored sebe, sa kojom se treba smiriti i uploviti u bracne vode. Sloboda ima posebno veliki znacaj za Vodoliju. Vodolija je cesto preokupiran tudjim problemima i ne preostaje mu puno vremena da uziva u onom zivotu koji bi Devica rado s njim podelila, i nece morati dugo cekati na Devicine kritike, negodovanja i verbalne napade. Devica kao zemljni znak, je vise zabrinuta za materijalne vrednosti, prakticnost i osnivanje toplog doma. Intelektualni Vodolija, kao vazdusni znak i podanik Saturna i Urana, zivi u svetu ideja i mogucnosti, od kojih su mnoge ispred naseg vremena. I posto je Devica podanik Merkura, ovaj par moze uzivati u intelektualnom spoju, koji stimulise i obucava Devicu. U stanju su da zajedno otkriju nove svetove i dimenzije i uzivaju u zajednickim razgovorima o svemu i svacemu. Naravno, to nece biti dovoljno da zagreje Devicu u hladnim nocima, ali barem ce imati koem da se obrati za savet kada je spopadnu problemi licne prirode, jer Vodolija je poznat u prepoznavanju detalja koje Devica nikada ne bi ni primetila. Utica drustva na Vodoliju moze izazvati dizaster u sexualnim odnosima sa Devicom.

  Posto su im sexualni apetiti od prilike isti, ovo bi sexualno i mogao biti dobar spoj, kada bi Devica samo uspela da odvrati Vodolijinu paznju od problema drugih ljudi i fokusira je na zajednicku romantiku u spavacoj sobi. Devicina potreba za licnim dostignucima, delima i financiskom sigurnoscu ne ostavlja ubedljiv trag na Vodolijinoj skali. Kombinacija Devica-Vodolija spada u teske i komplikovane kombinacije, ali ima dobrih sansi za uspeh na planovima poslovne saradnje i neobaveznih sluzbenih odnosa.

 14. #214
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  DEVICA & RIBE

  Devica i Ribe cesto dokazuju da se protivnosti privlace. Jako je uobicajeno da Devica u zivotu osnuje makar jednu znacajnu vezu sa krotkom Ribom, radilo se o clanu porodice, bliskom prijatelju, poslovnom partneru ili ljubavniku. Devica je prakticar, a Riba je sanjar... Devica je sklona da u bracnu luku uplovi kasno u zivotu, dok je Riba poznata po stupanju u brak rano i cak cesto! .Devica naginje ka perfekcionizmu, dok Riba cesto previdi neke detalje. Ipak, oboje su zainteresovani za metodu kako poboljsati svet i u stanju su da dobro funkcionisu kao tim, sto ovu kombinaciju pravi vrednu pokusaja.

  U Zodijaku se Devica i Ribe nalaze na 180 stepeni jedno preko puta drugog. Ovakvi susedi ipak cesto nadju medjusobne kompatibilnosti iako su astroloski totalno razliciti. Mozda bas zato sto kontrast budi interes, a kontrast izmedju Device i Ribe je jako naglasen. U duzim vezama, Devici ce biti potrebno puno strpljenja i razumevanja za turobnu i sentimentalnu prirodu Ribe. Posto oboje pripadaju promenljivim horoskopskim znacima, njihova motivacija da komuniciraju bi im trebala pomoci da razumeju jedan drugoga. Ako nauce da prepoznaju raspolozenja jedno drugoga i na njih pozitivno reaguju, zajedno mogu dostici najvislje potencijale! Magnetna privlacnost izmedju ovo dvoje ne moze biti pobijena. Za Devicu je ljubav sigurnost i mentalna kompatibilnost, dok vidjeno ocima Ribe, ljubav je dalekosezna i sveobuhvatna emocija. Sentimentalna i "u ljubav zaljubljena" Riba je veoma intrigantna i ume biti jako fascinirana Devicinim analitickim tezama. Devica i Riba imaju dosta
  toga da pruze jedno drugome i jaci su kao tim nego kao individue, ali moraju nauciti da akceptiraju i
  respektuju njihove prirodne razlikosti, da bi u zajednickom zivotu napravili progres. Zodijacki antagonisti
  cesto nauce dosta o sebi posmatrajuci partnera sa druge strane horoskopskog kruga. Devica ce imati sansu da vecinu odluka donosi sama i Riba ce ih krotko pratiti dok god ne otkrije neku gresku. Ako se desi da Devica napravi gresku u proceni, Riba moze postati isto tako kriticna kao sto je to inace tipicno za Devicu. Riba ima problem s novcem, koji joj obicno klizi kroz prste kao pesak, zato bi se Devica trebala pozabaviti financijalnim stvarima u zajednickom zivotu. Posto je Devica zemljani a Riba vodeni horoskopski znak, u stanju su zajedno stvoriti jako plodnu uniju ako zajednicku vezu dobro uravnoteze. Devica ce u vezu doneti

  stabilnost i osecajnost koje su Ribi potrebne, a Riba ce zauzvrat doneti radost i znacenje u Devicin zivot. Sa obostranim kompatibilnim planetarnim pozicijama i aspektima, ovo moze biti dugotrajna i jako uspesna veza i izvor obostranog spiritualnog napredovanja. Ali, Riba i Devica nisu preporucljiva kombinacija za poslovne odnose, jer Riba poseduje takav nacin resavanja problema koji ne dozvoljava predhodnedogovore i komunikaciju sa partnerom, sto se Devici nikako nebi svidelo, a ni za poslovne aspekte nikako nebi bilo povoljno.

 15. #215
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Virgo + Capricorn

  Earth + Earth = Solid Ground

  Here we see another earth sign partnership — another no-brainer. A combination of similar elements is always a great foundation for a relationship. You will have an immediate rapport with Capricorn. For some reason, they seem less serious to you than they might to other star signs.

  Both these signs are down to earth, straight shooters, but there are some differences between you. You are probably far more interested in providing clear and practical service than a Capricorn. They are more interested in success, which is their key word.

  Although you are basically both economical, you are far more upbeat. Capricorn is ruled by sullen Saturn, but you know how to give them a lift — with you, they feel refreshed and youthful. And they will be more responsive to you than other star signs.

  You manage to bring out the mischievous and fun-seeking side of Capricorn, who is usually serious and ambitious. This is not to say that you won’t both work hard to reach your material goals, but in your company Capricorn can ‘hang loose’ and knock down their self-protective walls a bit.

  On the surface this seems more likely to be a business-oriented relationship, but if you delve more deeply you’ll see that Capricorn does have a strong influence on your romantic life. They draw out your amorous side — you will feel your heart miss a beat or two from time to time.

  You also don’t get into being critical and imposing your views on them so much. Somehow, you trust them. This in itself will bring out the more sensitive and loving side of your Capricorn partner. Never forget, though, that behind this is a great need for security and long-term comfort.

  Those born between 22 December and 1 January are very well matched to you, especially in financial and material needs. You can work with these Capricorns and make oodles of money, but you can also develop a friendship. You’ll need to move slowly with them until there is emotional trust between you.

  Your sensuality is triggered by Capricorns born between 2 January and 10 January — Venus, the planet of love, is sparking their emotions. There’s a good chance of a fine love affair with these individuals, and possibly even a more long-term and committed relationship.

  If you find a Capricorn born between 11 January and 20 January, hang onto them. They are ideally suited to you — Mercury co-rules them, and is your ruling planet, which is a recipe for a perfect romantic match.

 16. #216
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Virgo + Aquarius

  Earth + Air = Dust

  If you’re looking for a challenge, look no further than a relationship with an Aquarius. If ever a star sign were going to baffle you, Aquarius would be it. There is some compatibility between you, but when you first meet, that might not be obvious.

  Your first meeting could come through a work-related project, or some connection where Aquarius is called on to help you. The Aquarian could be your accountant, a lawyer, or even the gardener who is doing your lawns. Whatever the link, a working relationship is the most likely point of contact.

  You have a lot in common with Aquarius, but this too isn’t obvious at the beginning. You probably see a lot of yourself in their humanitarian and socially oriented attitude. There are some differences here, though.

  Aquarius is not as focused on the nitty gritty as you are. They are more concerned about contributing to the community and the world as a whole in whatever way they can. These noble ideas attract you to them — they are a good basis for friendship, even if romance doesn’t follow.

  This idealism could well connect the two of you, and your distinctly different skill sets could both be useful. In time you may join forces for some great cause and really achieve something special together. Just remember not to scratch at aloof Aquarius with your fussiness — you will lose them.

  At the end of the day you may find that Aquarius doesn’t fit so easily into your intellectual ‘square’. You can apply this to sex as well. Part of the lesson with Aquarius is to open up, to freely explore what life has to offer. Remember, Aquarius is often associated with free love … and Aquarius is an excellent teacher. You can learn a lot from them!

  Those born between 21 January and 30 January are probably the hardest bunch of Aquarians for you to get on with. They would probably be better suited to you as work colleagues than long-term romantic partners. If you try to push it, you might spoil a good friendship and make things hard in your working life.

  Your best match would be with Aquarians born between 31 January and 8 February. They seem to have similar mental traits to you, and similar interests. Your communication with them is good, so you can share ideas easily.

  Aquarians born between 9 February and 18 February are also suitable partners — there will be a ton of sexual enjoyment with them. They will make you feel less inhibited about how you look and behave. Here’s your chance to build your self-esteem with someone who isn’t judgmental.

 17. #217
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Virgo + Pisces

  Earth + Water = Mud

  There’s a contradiction between Virgo and Pisces. You are opposite signs: astrologically, this is usually considered a positive indicator for love and marriage. At the same time, you have very different approaches to life, and very different personalities. Because of this, it’s quite surprising that you’re even attracted to each other. But attracted you may be — don’t write it off.

  Pisces is a water sign, and therefore sensitive and extremely intuitive. You, on the other hand, are rational and less emotional. The way you express yourselves, the way you see the world, and — most importantly — the way you want to engage in love is quite different.

  Pisces is a dreamer, constantly imagining new possibilities in life and relying on their intuition. They live in a way that you find hard to understand, intellectually. You are a doer. You use reason and cold hard facts to make decisions.

  One thing you have in common is that both of you are changeable and moody.

  The important difference is that you’re driven to understand, categorise and solve each and every problem meticulously, where Pisces is happy to wait, and let emotional forces reveal the answers to them.

  You may interpret their approach as laziness and attack them for it. This is a bad idea: you could damage the relationship irreparably. Just because Pisces doesn’t hit back, it doesn’t mean you haven’t hurt them. Water signs don’t get even straight away. They brood, and wait for the right moment to retaliate.

  Any sharp criticism will scar Pisces; in the long run it will scare them off. So pull back on the self-control reins and don’t ask for things that really mean you want them to be different.

  Your best combination is with a Piscean born between 19 February and 28/29 February. These Pisces will offer you a very stable life. There’s a chance you could build a fulfilling relationship with them and learn a lot about your own feelings in the process.

  Pisces born between 1 March and 10 March will make great friends and admirers. They secretly wish for your intellectual greatness, but they won’t say so. They will be great supporters of anything you do.

  There are some pluses if you team up with a Pisces born between 11 March and 20 March — they are great communicators. They may not be very open to your criticisms, though, so be gentle if you offer them self-improvement ideas. In fact, be prepared for a sharpish response; they’re not going to roll over and accept everything you say.

 18. #218
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Prelazim na znak VAGA i njene kombinacije za drugim znakovima..

 19. #219
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Vaga i Vaga

  Ova kombinacija znakova jedna je od boljih i skladnijih veza od mnogih drugih u cijelom zodijaku. Vage su ljudi koji su vrlo ćudljive naravi, stoga će ovo dvoje ljudi čim se ugledaju, žuditi za time da se i bolje upoznaju, pa će često čak i ostaviti svoje dosadašnje partnere samo da bi bili dostupniji i privlačniji svojem novom partneru. Pitanje je samo koja Vaga će početi prva preuzimati inicijativu u vezi, da ne bi došlo do kolapsa u normalnim, svakodnevnim stvarima, a to će se morati prije ili kasnije dogoditi, pogotovo ako su obje Vage do sada bile u vezama gdje je netko drugi vodio glavnu riječ. Dakle, glavni problem bi mogao nastati u tome tko će preuzeti odgovornost u vezi i tko će nositi hlače. No oboje su vrlo romantični, senzibilni i ponekad previše osjetljivi na neke vanjske podražaje, pa bi bilo najbolje da se pokušaju dogovoriti oko podjele dužnosti u kući, kao i oko podjele odgovornosti, tako da ne upadaju stalno u neke nepotrebne sukobe i razmirice oko stvari i problema koje oboje ne žele priznati da postoje.
  Uz mnogo ljubavi ova bi veza mogla uspjeti, pogotovo ako barem jedan partner stoji nogama na zemlji.

  Vaga i Škorpion

  Ovo bi mogla biti iznimno dobra kombinacija, pogotovo ako se radi o kombinaciji muškarca Škorpiona i žene Vage. U muškarcu Škorpionu žena Vaga odmah će probuditi sva tjelesna i umna ćula, pogotovo ako se radi i o dosta mlađoj ženi od njega. Škorpionov intenzitet strasti i erotike nikada neće biti upitan sa ženom Vagom, koja će točno znati što i kako raditi sa svojim ljubavnikom Škorpionom, jednako kao što će i on znati što njoj odgovara i to joj redovno pokazivati u krevetu. Mogao bi nastati problem kada se probudi njegova poznata ljubomora prema svemu što okružuje njegovu ljubimicu Vagu, pa postoje velike mogućnosti da se često svađaju oko njezinih izbivanja iz kuće, što joj Škorpion neće nikada tolerirati. Dakle problemi će uvijek nastajati zbog njegove ljubomore, a ako će ona prihvatiti takav ograničen i zatvoren život, veza će im trajati i duže nego što oboje misle. Ako je situacija obrnuta, dakle ako je muškarac Vaga a žena Škorpion, tada su mnoge ove stvari ublažene, ali i žene Škorpioni su dovoljno ljubomorne da svoju plahu Vagu brzo otjeraju od sebe sa svojim posesivnim i ljubomornim ispadima.
  Mogla bi biti dobra i trajna veza ako Škorpioni nauče kontrolirati svoje izljeve bijesa i ljubomore prema partnerima koji nisu baš poslušni.

 20. #220
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  VAGA & VAGA

  U ovoj kombinaciji su oba partnera puna energije i oboje previse zahtevaju jedno od drugoga,
  sto vezu cini veoma napornom za oboje. Ako nemaju dovoljno externih interesa, lako migu
  postati nervozni i izfrustrirani jedno drugim, jer ni muskarac ni zena Vaga ne vole da provode
  puno vremena u kuci. Kada Vagin stil susretne Vaginu eleganciju, privlacnost je obostrana i
  momentalna. Oboje imaju skoro iste interese i kvalitete, sta im moze pomoci da bolje razumeju
  jedno drugog. Oboje uzivaju u tome kada im se drugi dive, cak i dalje od samo kucne teritorije i
  oboje brzo shvataju i razumeju motive jedno drugoga. U ovoj kombinaciji oba partnera imaju toliko
  toga zajednickog i toliko malo razlikosti i konflikata, sto ovaj spoj pravi jako preporucljivim za
  "duge staze". Romansa pocinje kada se dve Vage nadju u ravnotezi. Afere u postelji su ocaravajuce
  i cak malo extravagantne. Ovo dvoje stvarno jako dobro razumeju jedan drugoga, dive se
  medjusobno zajednickim vrlinama i cak gaje simpatije prema zajednickim manama. Najveci
  problem u ovoj vezi mogu biti nereseni konflikti, jer oboje zaziru od diskusije kada se
  pojave nesporazumi ili razlicita misljenja. Oboje radje zaboravljaju incident, samo da ne bi
  narusili zajednicki mir - i upravo to vremenom moze dovesti do nagomilavanja problema.
  Veliki su ljubitelji umetnosti i u stanju da potrose puno novca i vremena u dekorisanju
  zajednickog doma, u cija cetri zida ce se uvek vracati da napune svoje baterije energijom.
  Njihov zajednicki zivot je sklon jako hekticnim vremenima - cesto provedu mnogo vise vremena
  s drugim ljudima, nego jedno s drugim. Upozorenje: Vage su ponekad sklone da budu akoro
  paralizovano neodlucne. Ako oboje istovremeno upadnu u takvu jednu fazu neodlucnosti, nista
  nece biti u stanju da rese dok god se barem jedno od njih dvoje ne izvuce iz te paralizirajuce
  krize. Oboje rado izmisljaju nove nacine da zadovolje jedan drugog u postelji i time konstantno
  drze strasti i medjusobnu sexualnu privlacnost na nivou. Sklonost neveri je cesto problem koji
  preti ovom spoju, jer su oboje jako zaljubljivi i odanost im bas nije najjaca strana, mada poseduju
  prilicno jaku i eruptivnu ljubomoru. S vremena na vreme bi trebali napraviti kratku pauzu i dati oduska
  jedno drugome na neko vreme. Oboje poseduju sakrivenu stranu dubokih osecanja i mracnih briga,
  koju samo u retkim slucajevima otkrivaju drugim ljudima. Iako Vaga pripada kardinalnim znacima
  Zodijaka i cesto tezi da bude vodic u vezi, ipak mnogo lakse od ostalih kardinalnih znaka prihvata
  stvaranje ravnoteze, koja daje dovoljno prostora za potrebe oba partnera. Poslovni odnosi izmedju
  dve Vage imaju sanse za uspeh, jer oba partnera postuju timski rad i sposobni su da postanu cak i
  dobri poslovni prijatelji. To bi mogao biti kljuc za uspesnu saradnju, jer u ovom slucaju oboje znaju
  da respektuju i postuju vizije i poslovna zalaganja partnera.

 21. #221
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  VAGA-VAGA

  Evo dve Vage! Evo dve osobe s istim ukusom, istim estetskim kriterijumima, što je jako važno za harmoniju u vezi. Ali pošto svaka ima dendenciju da se iskaže kroz drugog, može doći do izvesne konfuzije u vezi, pa se neće znati "ko plaća a ko pije". Kažu stare knjige, a i M. Dupor, da su dve Vage samo lahor, povetarac - gnjavaža. Uistinu, nema ovde one prave iskre, nema dubine, nema patnje i bola, i nema trajanja.

  VAGA-ŠKORPION

  Prisutan je veliki kontrast u odnosima i ispoljavanju između Vage i Škorpiona. Vaga je fina, spora, rafinirana, otvorena, mirna, diplomatična. A Škorpion je nabijen emocijama, eksplozivan, napadan, netaktičan, zatvoren. Vaga će težiti da izbegne ovog strasnog partnera, ali neće moći da mu odoli kada Škorpion bude počeo da ga izaziva.

 22. #222
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Vaga – Vaga

  Uvijek kad se nađu dva ista znaka skupa rezultat je isti. U nekim stvarima se razumiju u potpunosti a one negativne karakteristike ih jednostavno izluđuju. Donošenje odluka u ovakvoj zajednici je prilično težak i dugotrajan proces. Smisao za pravdu se duplicira pa bi ovaj par mijenjao svijet. Oni si odgovaraju i zbog toga što nisu ljubomorni i potpuno razumiju partnera kad flertuje sa strane.

  Vaga – Škorpion

  Škorpion je osvajački znak, stoga ne čudi što će ga privući društvena vaga. Međutim vagina nevjera neće nikako odgovarati posesivnom i ljubomornom škorpionu. Njihov odnos prema obitelji je potpuno drugačiji, vaga se ne može smiriti u obiteljskom životu, dok to treba škorpionu. Vagama će osjećajni škorpioni često izgledati prenemažuće, i početi će se udaljavati od njih u takvim trenucima. Škorpionu treba puno više pažnje i odanosti nego što vaga može pružiti. Još jedan problem je novac, rastrošnost vaga ne nailazi na razumijevanje kod škorpiona.

 23. #223
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Libra + Libra

  Air + Air = Wind


  Libra is a cardinal, movable sign motivated by the air element, which means that decision-making can be quite a challenge for both of you. Your emotional and mental compatibility is certainly strong, but you’ll have to work at the practical aspects of life. This is an area where two Librans in partnership raises some rather important questions.

  You’ll both have to learn to be more decisive and to stick to your opinions, or at least to agree on a course of action even when you have differing views. Take on only the practical tasks you know you can do. Why not simply draw straws to see who does what around the house? Once you sort out this stuff, you’ll probably cut the tension right down.

  It’s not a well-known fact, but Libra has a revolutionary spirit, and is often demanding. The notion that you are always calm and placid couldn’t be further from the truth. You want peace and harmony, but wanting and having it are two different things.

  Sometimes Librans lose themselves in the hectic flow of life and social events, and forget to take care of emotional issues: try not to let conflicts or grudges fester — they could undermine what is otherwise a perfectly fine relationship. If you’re planning a lasting relationship, this issue must be addressed.

  Irrespective of any difficulties, you’re both upbeat and easy-going, and you both love harmony and beauty, and this will be the power behind your relationship. The really sweet moments between you are caused by Venus, your common ruler — she will always help break any deadlock.

  You will give each other warmth, comfort and physical intimacy. Libra knows how to love and nurture, and you’ll both sense that your star twin knows just what you need and when you need it.

  Go slowly when you meet, though: Librans are prone to fall in love with a dream rather than a person. Try to do a little thinking and checking before you are swept up in a raging tide of passion.

  By and large, compatibility between people of the same star sign is either superb or doomed to utter failure. For Libra it depends on how capable you are of finding balance, especially in the decision-making area.

  If you’re looking for affection, Librans born between 23 September and 3 October will fit the bill. Venus promises love and fondness with these people. There’s no doubt your intimate moments will be treasured by both of you.

 24. #224
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  VAGA & SKORPION

  Skorpionove intenzivne ljubavne izjave i laskanja bice veoma privlacni za Vagu na pocetku veze,
  u cijim ce ocima cak i ljubomorna posesivnost izgledati kao romantika. Ali vrlo brzo ce se Vaga
  poceti da oseca vezana, zatvorena i stegnuta Skorpionovom ljubavlju, sto ce Vagu tad vec naterati
  na kovanje planova za beg. Misterioznio Skorpion je vodeni horoskopski znak i podanik je mocnog
  Marsa - boga rata, i uzbirkanog Plutona - boga podzemlja. Otmena i osecajna Venera je gospodar
  Vage, horoskopskog znaka harmonije i ravnoteze, koji je pak stegnut zanosom Saturna i ne prihvata
  komandu nad sobom. Vaga vlada harmonijom veze, balansira i vaga ideje, deli usluge i pravdu,
  zapakovanu na najelegantniji nacin. Skorpion je ponosni privatni istrazivac koji otkriva skrivene
  tajne, koristeci svoj prodorni pogled za otkrivanje tudjih mana i vrlina. Izmedju Vage i Skorpiona
  se cesto stvara jaka privlacnost i simpatija. Posto je Skorpion vise dominantan, Vagin car i smisao
  za ispravnost postupaka dopunjavaju Skorpionovu sposobnost prosudjivanja. Sve sposobnosti
  kojima se divi, Vaga vidi u Skorpionu. Skorpion poseduje sexualni nagon, koji Vaga zeli da postigne.
  Vaga je jako sentimentalna i privrzena kada voli i to odgovara Skorpionovim dominantnim i
  posesivnim potrebama. I dok god Vaga ne vredja Skorpionov ponos, u Skorpionu ce naci
  dobrog bracnog partnera i sve ono sto za zajednicki zivot zeli i trazi. Vagin sarm i Skorpionov
  magnetizam se medjusobno privlace. Skorpion uziva u neznosti Vage i u njenom trudu da udovolji,
  dok je Vaga fascinirana konstantnim otkrivanjem sexualnih tajni. Ali... Vaga voli izlaske, a drustveni
  modus komunikacije nailazi na nepristupacnu Skorpionovu povrsinu. Vaga voli da planira i da se
  dogovara, a Skorpion je spletkar koji neobicno puno vremena provodi u sakrivenom svetom mestu
  svoje duse. U situacijama gde se Vaga lako i brzo menja, Skorpion ostaje tvrdokoran i nesalomljiv.
  Otvorenost i iskrenost Vage se ne slaze dobro sa okrutnim i nemilosrdnim Skorpionovim akcijama.
  Zajednicki ciljevi i interesi bi ovom paru mogli otkloniti sve medjusobne poteskoce. U ime dostignuca
  mira i harmonije, Vaga bi trebala da posveti vise paznje Skorpionovim osecanjima, po kojima moze
  prepoznati Skorpionovu duboku ljubav. Skorpion mora pokusati da se otvori i opusti i ne bude tako
  restriktivan i ogranicen prema svom partneru u znaku Vage. U zajednickom domacinstvu, Skorpion
  ce morati da se pozabavi financijama jer Vaga ne prepoznaje svrhu budzeta i gubljenja vremena u brigama oko placanja racuna.

  Skorpion ima dar psihicke percepcije i poznavace Vagu bolje nego sto ona poznaje
  samu sebe. Vaga je kardinalni znak, sa potrebom da vodi, ali Skorpion jednostavno nije rodjen za to da
  prihvata tudja naredjenja. Skorpion bi mogao davati lekcije tvrdoglavosti cak i kamenju licno! Ovo je
  komplikovana i teska kombinacija, koja ce najbolje funkcionisati ako postoje i medjusobni
  poslovni interesi izmedju ova dva partnera.

 25. #225
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.343
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Obaveštenje KO S KIM - 2 ...

  Libra + Scorpio

  Air + Water = Rain

  This is a pretty dynamic partnership, as Venus, Mars and Pluto combine to create one of the more passionate love matches of the zodiac. These are the ruling planets for both your star signs, and they are male–female planets that typify love throughout history.

  Scorpio will be extremely attracted to your sensual and sensitive side, and you’ll recognise the deeper more ardent aspect of the Scorpio temperament. However, you’ll have a few big differences to overcome in this partnership.

  Because you prefer an open-ended social or romantic arrangement, you’ll have trouble Scorpio’s possessive and demanding behaviour. That jealous streak of theirs is something you’re going to have to get around at some point. You’ll need to dig deep into your arsenal of diplomatic weaponry to deal with Scorpio’s controlling and inflexible side.

  The fact that you are an air element means you will be fascinated by the more reflective Scorpio. There will be a great connection in terms of communication and intellectual understanding.

  Scorpio has deep perception of life and is intrigued by the mystery of human nature and life generally. This also fascinates you and draws you close to them on a level that other star signs may not achieve.

  From Scorpio’s point of view, you’ll stimulate them and penetrate their sturdy, icy exterior, which not everyone can do. So Scorpio will feel an emotional and sexual affinity with you. This is a distinct plus for your compatibility as a whole.

  In your long-term relationship there could be good prospects in terms of material security: you could actually make quite a bit of money together if you persevere with the relationship. However, Scorpio’s silent treatment could frustrate you no end when you try to extract information from them. They will only reveal certain things on their terms, so don’t hold your breath.

  Your best Scorpio friends are those born between 24 October and 2 November. These Scorpios are born on the cusp, so they tend to exhibit a few Libran traits. This is also a good sexual combination.

  You should probably anticipate a few difficulties with Scorpios born between 3 November and 12 November, as Jupiter and Neptune cause karmic rifts and challenges between you. You may have to give a lot more than you receive — they’re not as emotionally open as you’d like them to be.

  There are likely to be many ups and downs in your relationship with Scorpios born between 13 November and 22 November, because these Scorpios are ruled by the unpredictable Moon. You won’t know whether you’re coming or going at times, so have a good think about what you expect before you jump into this one.

Slične teme

 1. slaganje komponenti
  Autor koca chemist u forumu Hardver
  Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 20.11.2008., 16:07
 2. podela znakova
  Autor VictorySun u forumu Astrologija
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 17.05.2005., 14:17

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •