ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ
Strana 1 od 11 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 251

Tema: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

 1. #1
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Антисрпско легло анархиста и аутономаша.
  Шта је Црна кућа, ко је њен власник и чему служи?
  210.000 евра из Немачке послато за модерне јаничаре.

  Пише: ГОРАН ДАВИДОВИЋ

  Шта повезује Цобелове изјаве, анархисте и аутономаше, режиране међунационалне инциденте у Војводини, БНД, новинаре пропагандисте, антисрпску делатност појединих интелектуалаца и много друго других гадости...
  Да ли ускоро Војводина долази на ред?
  Омладински центар ЦК 13 је такозвани алтернативни простор, намењен индоктринацији омладине левим идеологијама нарочито анархистичким, у циљу мобилисања младића и девојака за борбу против српских националиста и за разне видове политичког активизма. При томе се посебна пажња обраћа на обуку младих да сами изграде вискок степен самоорганизације да би спровели политичке и друге акције.

  У северној српској покрајини у њеном главном граду Новом Саду у улици Војводе Бојовића број 13 налази се један интригантни објекат који често буди радозналост, језу и срах код многих пролазника. Стара, велика кућа, потпуно офарбана у црно дању је закључана па јој то још више даје на мистици, међутим, опскурни објекат откључава се увече и у њега улазе на десетине младих људи који ту остају током ноћи и ту одржавају бројне манифестације. Сатанистичке сеансе? Не, Богу хвала још не, мада цела ствар није много далеко од тога. Овде се не ради о испостави Лавејеве Сатанистичке цркве, како су неки старији Новосађани коментарисали ову морбидну молерску делатност. Иако је познато да је Сатанистичка црква у Калифорнији била офарбана у црно, овде је реч о нечем сасвим другом, мада суштински не баш потпуно другачијем.

  Грађани који живе у несрећној улици Војводе Бојовића, били су запањени када је у априлу, кућа на броју 13 у њиховој улици, осванула окречена у црно. Пролазници су застајкивали, не верујући својим очима, комшије су говориле да нису ни слутиле да ће оваква "црна судбина" да задеси велику приземну кућу. Забезекнути људи су шаптали и проносилили разне гласине. Многи су мислили да је у питању погребно предузеће, причала ми је комшиница из суседне зграде. Неколико дана нико није знао шта ће бити на том објекту и зашто су спољни зидови тако окречени.
  13.априла 2007, на петак 13-ти познат по историјском догађају из 1307 године када су ухапшени витезови темплари, црна кућа је свечано отворена. У касне ноћне сате како и приличи, али не уз претерану помпу, врата црне грађевине су отворена за посетиоце. Тада се сазнало да ту неће бити мрачна "црква Сатанине деце", нити погребно предузеће, већ такозвани "Омладински центар ЦК13". Одахнуле су комшије, смирили се забринути грађани, али, не задуго.

  Сазнало се о каквом се заправо "Центру" ради, какве и чије омладине.

  Два дана раније пре отварања Црне куће 13, немачки амбасадор Рајнер Цобел у Београду на састанку форума за међународне односе направио је дипломатски инцидент када се истрчао и поменуо да би после Косова могли бити отворени проблеми у Војводини и Старом Расу. Цобел је тада рекао да као што Србија тврди да је Косово њено, тако и Мађарска има право на Војводину.
  А зашто помињем немачког амбасадора у вези Црне куће? Па из простог разлога јер је новац за куповину исте стигао управо из Немачке. Читавих 210.000 евра стигло је из Немачке за овај пројекат, али на то ћу се вратити мало касније. Да се прво присетимо како је протекло отварање Црне куће и са каквим програмом?
  Прво вече било је уједно промоција публикације (избегавам да "то" назовем књигом) под називом "Критика клерикализације Србије". На корицама тог пашквила, стајао је прецртан православни крст. У антихришћанској публикацији се налазило неколико есеја који су били анализа како се наводило "грађевинске експанзије и идеолошке експанзије СПЦ у Новом Саду и Војводини". Српској православној цркви се замерало што гради цркве и што проповеда Хришћанство. Српској православној цркви се практично замерало што постоји северно од Београда.

  Верска мржња, кажњива по 317 члану кривичног законика ове државе, ширена је немилице, некажњено, чак и без осуде било кога.
  На промоцији су говорили:
  - Бранка Ћурчић активисткиња АФАНС која је лажно сведочила против српских патриота којима је суђено због протеста против антисрпске трибине, у тајозваном Случају Национални строј..
  -Петар Атанацковић активиста АФАНС који је такође лажно сведочио против српских патриота којима је суђено због протеста против антисрпске трибине.
  - Милош Перовић син професора Миленка Перовића осведоченог србомрзца који се изјашњава као Црногорац по националности и атеиста по вероисповести и који је познат по отвореном пропагирању колективне кривице целог српског народа за геноцид и злочине и отворено позивање на кажњавање целог једног народа. Оно што отац Перовић проповеда, син Перовић је покушао преурањено да спроведе у праксу па се десио чувени напад на Србе у новембру 2005 и бодење ножевима у још чувенијем Градилишту које ни по чему лепом и неће бити запамћено.
  - Зоран Петаков дугогодишњи активиста Чанкове Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) и некадашњни градски одборник те аутономачке странке. Могло би се рећи да је Петаков велики љубимац Ненада Чанка, "мали од палубе" такорећи. Петаков се не осећа Србином већ Војвођанином и познат је по екстремистичким изјавама типа: "Ви Срби сте нам убили престолонаследника 1941!". Петакова и групу активиста ЛСВ је лично Чанак послао да лепе по Београду плакате против Ратка Младића.
  -Тамара Јовановић активисткиња АФАНС и сведок са суђења против Националног строја.
  На отварању је био и гост из Немачке, члан одбора фондације из Берлина која је дала новац за Црну кућу.
  Мистерија је тада била по многима решена, кућа је била састајалиште АФАНС (Антифашистичке акције из Новог Сада), нерегистроване екстремистичке левичарске антисрпске аутономашке групе младих људи. АФАНС је заправо била фронтовска организација Чанкове Лиге социјалдемократа Војводине и ЛДП-а, и новац не би требало да им представља проблем. Ипак, мистерије везане за појаву Црне куће нису ни тада потпуно разјашњене.
  Коме заправо припада Црна кућа? АФАНС није био легална, дакле регистрована организација и није могла као НВО изнајмљивати простор на своје име. Објашњене лежи у томе да су АФАНС заправо чиниле три НВО организације Центар за нове медије Куда.орг, и мање познати АКО и Кружок.
  Омладински центар је био пројекат који је требало да реализује НВО центар за нове медије Куда.орг. Посао је био озбиљан и требало га је озбиљно одрадити.
  Црна кућа није била први овакав омладински центар. Крајем осамдесетих и почетком деведестих у Новом саду је постојала такозвана Жута кућа која је била легло наркоманије и уметничке декаденције. Име жута кућа настало је као спомен на новосадске Јевреје. Како је писао новосадски Дневник у тој кући су затварани Јевреји који су убијани 1942. Овај објекат су срушиле локалне власти (СПС-СРС) 1995 године под изговором регулационог плана, мада до данашњег дана на том месту није подигнут ни један нови објекат.
  Омладински центри који су финансирани у правом малом рату против српског народа имали су у Новом Саду дакле занимљиву предисторију.
  Егзит тим је годинама користио недовршени бетонски Ректорат познатији под именом Градилиште запамћено по проливеној крви Срба избодених ножевима, али и десетинама младића који су после Градилишта постали зависници од наркотика. 2. #2
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Омладински центар су званично основале три НВО: Кружок, Алтернативна културна организација и Центар за нове медије Куда.орг. Овај пројекат по речима вођа представља наставак заједничког рада три организације на проблемима десног екстремизма, национализма и ксенофобије. Не тако давно они су лепили налепнице са саобраћајним знаком опасности у којем је стајао крст са 4 слова С. Они су тиме јасно показивали да су им главни непријатељи српски националисти.

  Пројекат Омладинског центра ЦК 13 није био много другачији од ранијих акција АФАНС и Куда.орг, био је само буџетнији.

  Реализацију пројекта Омладинског центра Црна кућа 13. омогућена је иницијалном подршком фондације из Берлина под именом "Schüler helfen leben". Пројекат је коштао 210.000 евра.

  Schüler Helfen Leben је такозвана омладинска иницијатива која се од 1992 ангажује на подручју индоктринације и мировних пројеката на пдручју територије бивше Југославије. Од ученика средњих школа се узима новац за финансирање пројеката у источној Европи. Није никаква тајна да немачка држава стоји иза ове организације, а удео БНД-а , немачке обавештајне службе није никако занемарљив. Фонд финансиран новцем отетим од немачких ученика износи 4,25 милиона евра. Волонтери ове организације шаљу се у Босну, на Косово или Србију, све под будним оком БНД.

  У Босни и Херцеговини, Хрватској и на Косову ова организација је помогла у обнови преко 70 школа и обданишта. Никад нису помагали Србима и српској деци али су зато били издашни у давању новца за антисрпски пројект Црне куће.

  2006 године донета је одлука о давању 210.000 Евра пројекту оснивања Омладинског центра ЦК13 злогласне Црне куће на броју 13. Новац је уплаћен организацији Центар за нове медије Куда.орг коју води Зоран Пантелић. Од тог новца 150.000 евра је уложено у кућу која сада припада НВО организацији Куда.орг, али је под хипотеком јер Немци баш немају поверења у ове људе који раде против своје земље и народа. Остатак новца улаже се свакодневно у индоктринацију, пропаганду и остале делатности које ће уследити кад после Косова Војводина дође на ред да се одцепи од Србије.

  За сад такозвани антифашисти имају блаже акција које служе као пробни балони којима опипавају пулс српског народа у Новом Саду.

  Које су то акције? Да се подсетимо само неких:

  - Улични перформанси, увек на ивици инцидента. Посебан инцидент десио се када је Албан Муја уметник са Косова приказивао своје продукције, прелепљивао табле са натписима на ћирилици оним на латиници. Наравно нико није ухапшен због тога, нити је поднета кривична пријава.

  Ово је била организована акција људи из Црне куће, омладинског центра ЦК13.

  - Пројекције филмова које уздижу левичарске ратне злочинце, на пример филм Либертаријас који слави жене из Барселоне које су у Шпанском грађанском рату биле познате по страховитом мучењу заробљених шпанских војника.

  - Обележавање Октобарске револуције. У Црној кући је свечано обележене годишњица крваве бољшевичке октобарске револуције 1917. Толико година након пада комунизма још има идиота који славе Октобарску револуцију која је однела стотине милиона живота.

  - Обележавање такозваног Светског дана борбе против фашизма у новембру који не постоји као дан прописан нигде у календару празника Уједињених нација.

  -Концерти музичких група које славе комунизам и анархизам. Након таквих концерата, окуражени дрогирани младићи излазе на улицу и бију оне који им се у њиховој параноју учине да су српски националисти.

  - Индоктринација средњошколске омладине коју довлаче на предавања у Црну кућу. То је изведено на такозвану Недељу равноправности. Професори који су учествовали у овом скупљању модерних јаничара углавном имају чланске карте ЛДП, ЛСВ и ДС.

  -Промоција часописа Погоник, часопис који се игра са терминима и извртањима хероја и антихероја, еротиком, кичом и уздизањем декадентних појава и особа.

  - Борба против капитализма, антиглобализам, анархисти, пројекције едукације итд..Има ту за свакога понешто. Приказиван је и филм Желимира Жилника о томе како је један Словенац доживео антибирократску револуцију и рушење комунистичке власти у Новом Саду.

  Неокомунисти нове генерације аутономаша оличене у Петакову и његовим другарима изнели су оцену да "јогурт који је текао у такозваној јогурт револуцији, био предзнак крви" која ће потећи од стране истих оних који су срушили њихову "милу и драгу" комунистичку бирократску аутономашку власт 1988 године.

  - Пројекција фима Рани радови који укључују и филм о Жилниковом оцу Конраду кога славе као хероја иако је тај партизански убица починио тешка зверства у Србији, у Алексиначком и Нишком крају је много породица завио у црно

  - Неколико ноћи пре догађаја 7.октобра у Новом Саду и напада руље од хиљаду демонстраната на стотинак Срба опкољених у војном ресторану, Антифа покрет из Немачке шаље своје активисте који су дошли да обуче дошли су да их обуче своје другаре из АФАНС-а како се то ради на западу. Одржани су прави мали курсеви о уличној борби, борбама са полицијом, нападима на супротни табор и слично.

  -Трибина, тачније јавна дискусија о споменику Јаши Томићу, након годину дана од откривања споменика великом српском родољубу аутономаши и анархисти не могу да преболе што је до откривања споменика дошло, Јашу називају мрачним антисемитом вероватно због његовим списа о Јеврејима. Споменик желе да сруше, али им за то недостаје храбрости и чекају прави моменат кад ће им то бити омогућено. Јавно се говори о измештању споменика, али у никакве конкретне акције још не смеју да иду. Док српско желе да руше са друге стране се залажу за подизање споменика жртвама рата деведесетих. А о томе је било речи на горе поменутој трибини , јавној дискусији.

  - Пројекција филма Лењину је посебно била посећена. Док се цео цивилизовани свет гнуша злочинца и убице руског народа Владимира Илича Лењина, црвени омладинци из Црне куће га славе. Наравно ту има логике, јер како су Лењина послали 1917 у затвореном вагону у царску Русију, као неки страшни вирус, као бацил зла, тако су и ове несрећне неокомунисте платили из Немачке да трују српску омладини, да се боре против свог народа.

  - Обележавање 189. рођендана Карла Маркса. Сваки коментар је излишан. Новац послат из Немачке да би српски одроди славлили Марксов рођендан!? У Црној кући се није смело пропустити обележавање једног од најмрачнијих личности човенчанства Карла Маркса. Није ни чудо јер ови млади људи су следбеници марксизма и лењинизма.

  - Промоција књиге "Мит о нацијама". А гости дивни, "лепо друштво", крем антисрпског деловања : Миленко Перовић мрачни професор, црногорски усташа познат по тешким испадима мржње према српском народу због којих никад није одговарао, Недим Сејдиновић, генерални секретар озлоглашеног НДНВ, један од организатора антисрпског окупљања колоне кој аје напала Србе у башти клуба војске Србије, Мирко Ђорђевић, зли пајац, социолог религије задужен за најгоре нападе на СПЦ, и аутор књиге Патрик Гири, историчар

  -Научно-истраживачки пројекат морбидног назива Нација као проблем или решење и Историјски ревизионизам у Србији. Наравно подршка стигла од Сорошевог Фонда за отворено друштво. Ту се расправљало о темама типа: "Да ли се у случају Србије може говорити о нацији која то није", затим "Улога националног питања и национализма у српској историји" и слично. "Сукоб модерности и антимодерности" пројектован је као сукоб националиста и оних који су слугерански против свог народа

  - Прослава дана борца уз пројекцију филма Ужичка република. Чувени пропагандистички филм из времена титоизма у којем четници пале српску цркву, кољу и убијају децу , женеи старце док добри и насмејанји партизани воде борбу за слободу.

  Ово су само некa од дешавања која се спроводе у ЦК 13 и све је плаћено новцем БНД-а из Немачке. Против српског народа, православља, Србије, против свега лепог и племенитог.

  Нико, никад од странака из градске власти или јавних личности није реаговао због Црне куће нити због антисрпских акција које се из ње спроводе. На реду су српски националисти.

 3. #3
  Primećen član
  Učlanjen
  23.10.2007.
  Poruke
  640
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Војводе Бојовића број 13

  gde je to?

 4. #4
  Domaćin PRIMUS (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.094
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Opa broj 13 nisu tu chista posla....

 5. #5
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Погледај ПланПлус.
  Колико ја видим у центру НС... продужетак Светозара Милетића после Јована Суботића.

 6. #6
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Антисрпско легло анархиста и аутономаша.
  Шта је Црна кућа, ко је њен власник и чему служи?
  210.000 евра из Немачке послато за модерне јаничаре.

  Пише: ГОРАН ДАВИДОВИЋ
  Аууууууууу... па тек ми је сада јасно ЗАШТО ТОЛИКО ГОВНА НАПАДАЈУ ТОГ ГОРАНА ДАВИДОВИЋА....... да човек не поверује?

  Да ли је ово истина, људи???
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 7. #7
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Nije ni cudo sto Davidovic pise ovakve baljezgarije kada on i njergovi naci -skinski redovno dobijaju batine po gradu od ovih drugih skinsa -sharovaca koji su u Novom Sadu mnogo brojniji . Tacno je da su ti organizatori dok prostora malo crvenije nastrojeni al se tu ne skupljaju samo mladi komunci ,vec dolaze svi jer se odrzavaju koncerti svih najpoznatijih punk i rock grupa u zemlji a i sire ,tako da je taj prostor odlicna stvar za NS.

 8. #8
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio svetolik trpkovic Pogledaj poruku
  Nije ni cudo sto Davidovic pise ovakve baljezgarije kada on i njergovi naci -skinski redovno dobijaju batine po gradu od ovih drugih skinsa -sharovaca koji su u Novom Sadu mnogo brojniji . Tacno je da su ti organizatori dok prostora malo crvenije nastrojeni al se tu ne skupljaju samo mladi komunci ,vec dolaze svi jer se odrzavaju koncerti svih najpoznatijih punk i rock grupa u zemlji a i sire ,tako da je taj prostor odlicna stvar za NS.
  Одлична... коме???

 9. #9
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio KoscheiBesmertnii Pogledaj poruku
  Одлична... коме???
  pa dobra je za omladinu koja ima prostor u kome moze da izlazi i slusa svoje omiljene bendove medju kojima ima svakakvih ,dakle ne samo mracne komunjare i sektasi vec gotovo svaki punk bend koji nesto znaci u Srbii i sire je svirao tamo i na te koncerte dolaze uglavnom svi od radikala do ligasa ,a sto se tice tih tribina preko nedelje tu ide ko hoce a ko nece ne mora .

 10. #10
  Primećen član
  Učlanjen
  23.10.2007.
  Poruke
  640
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  cekaj to je negde kod one kasarne i kod socijalnog? ja ne znam da tu ista ima posebno nisam primetio (mozda ne obracam dovoljno paznju kad tu prodjem)

 11. #11
  Buduća legenda Keeper (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  izmedju dva zla.
  Poruke
  28.288
  Reputaciona moć
  344

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  hahah. e bash cju uz **** pocheti tamo da izlazim, mada josh ne znam ni gde je.
  chu slavili marksov rodjendan. pu pu pu pu pu. bolje da su uzeli gebelsov.
  "Gospodo, život je kratak;
  i ako živimo, živimo da bismo gazili po glavama kraljeva."

 12. #12
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  ofarbana u crno i jos ima broj 13.

  sve mirise na prikriveni satanizam i antipravoslavno delovanje.

 13. #13
  Ističe se
  Učlanjen
  12.12.2007.
  Lokacija
  Ромеја, Косовска Митровица
  Poruke
  2.609
  Tekstova u blogu
  16
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Goran Davidovic je obica fasista..istina z tu kucu ostaje..ali ni on nije nista bolji..

  Ali ima Jevrejskio prezime..cudno

 14. #14
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Kad Davidović to pljuje, mora da je nešto dobro i prosto sam dobio želju da odem tamo. Šteta što mi nije baš blizu, a i mator sam malo za takva mesta.

 15. #15
  Ističe se
  Učlanjen
  12.12.2007.
  Lokacija
  Ромеја, Косовска Митровица
  Poruke
  2.609
  Tekstova u blogu
  16
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio nesha taxista Pogledaj poruku
  Kad Davidović to pljuje, mora da je nešto dobro i prosto sam dobio želju da odem tamo. Šteta što mi nije baš blizu, a i mator sam malo za takva mesta.
  Ih sto ti je logika...komunisti i faisti su bilo isto zlo..pa tvojom logikom..ako nisi voleo fasizm..ili ako nisi voleo komunizam..trebao si ici na jednu od tih strana..

 16. #16
  Buduća legenda jomini (avatar)
  Učlanjen
  18.04.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  33.537
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio truba21 Pogledaj poruku
  cekaj to je negde kod one kasarne i kod socijalnog? ja ne znam da tu ista ima posebno nisam primetio (mozda ne obracam dovoljno paznju kad tu prodjem)
  Baš preko puta kasarne je. Odatle su izvirali svakakvi likovi kada je bila oa frka fašisti vs antifašisti. Često policija ima intervencije tu.

 17. #17
  Iskusan Архангел (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2004.
  Lokacija
  u pampers brigadi
  Poruke
  5.857
  Reputaciona moć
  108

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio nesha taxista Pogledaj poruku
  Kad Davidović to pljuje, mora da je nešto dobro i prosto sam dobio želju da odem tamo.

 18. #18
  Poznat
  Učlanjen
  24.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Post mortem nihil est
  Poruke
  9.290
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio nesha taxista Pogledaj poruku
  Kad Davidović to pljuje, mora da je nešto dobro i prosto sam dobio želju da odem tamo. Šteta što mi nije baš blizu, a i mator sam malo za takva mesta.
  Ofarbaj taxi u crno.

 19. #19
  Iskusan Архангел (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2004.
  Lokacija
  u pampers brigadi
  Poruke
  5.857
  Reputaciona moć
  108

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio Karlito Brigante Pogledaj poruku
  Ofarbaj taxi u crno.
  Ali, stvarno...Zamisli da dođeš na ideju da ofarbaš kuću u crno :shock: Ma šta da je u njoj...Bolesno.

 20. #20
  Neproveren član jedan Srbin (avatar)
  Učlanjen
  16.08.2007.
  Lokacija
  Ћирилица, бре !!!
  Poruke
  71
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  @KoscheiiBesmertnii
  Брате, послије читања ових редова (који су хладан туш аргумената), ко се не освијести, срећан му пут у пакао.
  Под условом да иде сам.

 21. #21
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Takvih klubova gde se okupljaju anarhisti i levičari dovodeći malo poznate rok sastave imate diljem Evrope? Šta je tu čudno?

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Аууууууууу... па тек ми је сада јасно ЗАШТО ТОЛИКО ГОВНА НАПАДАЈУ ТОГ ГОРАНА ДАВИДОВИЋА....... да човек не поверује?

  Да ли је ово истина, људи???
  Митке, прво подржаваш оне дизорукаче, сад Фирера, не видиш да си мало предалеко отишао?

 22. #22
  Iskusan Архангел (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2004.
  Lokacija
  u pampers brigadi
  Poruke
  5.857
  Reputaciona moć
  108

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio Шалом Pogledaj poruku
  Goran Davidovic je obica fasista..istina z tu kucu ostaje..ali ni on nije nista bolji..

  Ali ima Jevrejskio prezime..cudno
  Nebitno je prezime, nisu jevreji...

 23. #23
  Iskusan gost 47473 (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist"
  Poruke
  5.722
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio nesha taxista Pogledaj poruku
  Takvih klubova gde se okupljaju anarhisti i levičari dovodeći malo poznate rok sastave imate diljem Evrope? Šta je tu čudno?  Митке, прво подржаваш оне дизорукаче, сад Фирера, не видиш да си мало предалеко отишао?
  Ma kakvi.... ima on jos potencijala.... I sebe predstavlja kao pravoslavca....

 24. #24
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  Citat Original postavio Karlito Brigante Pogledaj poruku
  Ofarbaj taxi u crno.
  Farbanje prepuštam tebi, pošto je na Siciliji u izvesnim krugovima ta boja izuzetno popularna...

 25. #25
  Aktivan član
  Učlanjen
  10.09.2007.
  Lokacija
  Member is not active! please try to contact admin!
  Poruke
  1.810
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЦРНА КУЋА У НОВОМ САДУ

  ne znam nikad nisam bio u novom sadu!

Slične teme

 1. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 17.06.2008., 13:03
 2. Odgovora: 138
  Poslednja poruka: 09.10.2007., 20:34
 3. Odgovora: 157
  Poslednja poruka: 16.12.2006., 22:37

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •