Dušan Ilić-KLEOPATRA je "Narodnjak"
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 76

Tema: Dušan Ilić-KLEOPATRA je "Narodnjak"

 1. #1
  Aktivan član
  Učlanjen
  07.10.2007.
  Poruke
  1.145
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Dušan Ilić-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Dušan Ilic - Kleo Patra, travestit i varalica poznat i kao "Balkanska prorocica", opet hara

  Dušan Ilic, zvani Kleo Patra, samoproglašen kao "Balkanska prorocica nad prorocicama", osim lažne nade koju nudi gradanima bivše SFRJ putem nekih satelitskih i TV kanala, duže od decenije pokazuje nasilništvo i grabežljivost vršeci teror i nad nemocnim komšijama. U javnim prevarama i nasilju zaštitu mu pružaju bivši ministri pravde i policije, istražne i specijalne sudije. Cak je izbegao i da ode u zatvor, iako je pravosnažno osuden na zatvorsku kaznu.
  Vara, pljacka, bije, preti... A i policija ga cuva dok se nasilnicki širi u svom feudu.

  Dušan Ilic, preimenovan u Kleo Patra, transseksualac sa ''prorockim'' ambicijama, ''vidovnjacku slavu'' stekao je tokom ratnih i posleratnih devedesetih godina, kada je za potrebe režima zaludivao lakoverni narod i otimao mu milionske sume novca.
  Posledica ove srecne okolnosti je što Dušan Ilic - Kleopatra živi u elitnom kraju Beograda, u ulici Ljutice Bogdana, kod fudbalskog stadiona Crvene zvezde.
  Za policiju i tužilaštvo, ovde je rec o gradaninu po imenu Kleo Patra iz Beograda, sa stanom u ulici Ljutice Bogdana broj 22. I sve bi to bilo fino i velegradski dekadentno da ovaj neobicni covek (ili žena, vec kako ko tumaci), nije poceo da teroriše svoj prvi komšiluk, ciljajuci na proširenje svog "životnog i radnog prostora".
  Na placu velicine 13,5 ari Dušan Ilic, alijas Kleopatra, ruši zid do susedne kuce u dužini od pet metara i pocinje sa "teritorijalnim proširenjem". Kleopatra rušenjem ovog zida planski krece u uzurpaciju imovine porodice Brankovic koja, na njihovu nesrecu, predstavlja metu "teritorijalnih proširenja" samozvane "Balkanske prorocice".
  Gospoda Ratomirka Brankovic, penzionisana profesorka, udovica, vlasnik je kuce i dvorišta koje ocito smeta Dušanu Ilicu - Kleopatri. Ta imovina je ravno sto godina bila u vlasništvu njene porodice i nikome nije palo na pamet da je ugrožava, sve dok nisu stigla "nova doba" i s njima novi komšiluk.
  Kleo Patra je rušenjem zida i samovlasnim proširenjem odlucila(o) da ucini dodatni napor, pa je zabranio gospodi Brankovic da uopšte prolazi novostvorenim "koridorom", a onda i porušio montažnu garažu koja mu se (joj) našla na putu.
  Ove protivzakonite radnje Dušan Ilic - Kleo Patra obavljao je nocu, a njegove je rušitelje obezbedivala firma "Protekta Pro". Kršni momci iz ove agencije za obezbedenje svakodnevno su pretili, a i dalje prete gospodi Ratomirki Brankovic.
  Otkako je Dušan Ilic - Kleo Patra njih angažovala(o), ova penzionisana profesorka živi u svojevrsnoj izolaciji. Njen neslavni komšija maše papirom "o pravu korišcenja" dvorišta. No, saglasnost porodice Brankovic o tome nikada nije dobio. Punih cetrdeset godina niko nije ugrozio ovaj privatni posed, a onda se pojavila(o) Dušan Ilic - Kleo Patra.
  U jednoj od bezbrojnih prijava opštini Savski venac, tacnije Gradevinskoj inspekciji, piše da je gradanin "Patra Kleo unajmila grupu ljudi koji danonocno patroliraju placem ne dozvoljavajuci ulaz porodici Brankovic na svoj posed", ali piše i da je porodica Brankovic fizicki zlostavljana od obezbedenja "Protekta Pro". A Patra Kleo, naime Dušan Ilic, naneo je povrede Ratomirki Brankovic zbog kojih je ona bila u gipsu tri meseca.
  Dušan Ilic - Kleo Patra, ili "Balkanska prorocica", u sprezi je sa pojedinim sudijama i advokatima. Naime, Kleo Patra odlicno placa! Placa mlade ljubavnike s kojima živi, placa koga treba u pravosudu, placa i advokate koliko traže. Upoznala je gospoda Ratomirka Brankovic moc Kleo Patrinog novca, ali to što se desilo 2. oktobra 2007. u rano jutro, na posedu koji je njeno privatno vlasništvo, ispred njene kuce koja je stogodišnje porodicno naslede, potpuno je uverilo da pravo i pravda ovde postoje kao privid, a sprdnja sa državom kao realnost. Ali ko sme da se sprda sa državom, ako ne onaj ko ima novca da državu korumpira.
  Dušan Ilic - Kleo Patra je u nameri da slomi komšinicu Ratomirku Brankovic i uzurpira njen posed, pribegao oprobanom metodu kupovine relevantnih licnosti i institucija. A pomagaci u tom necasnom poslu nisu baš ni obicni ni nepoznati ljudi.
  Tog 2. oktobra 2007. godine, ujutro, zakucala je policija na vrata porodice Brankovic. Njih šestorica uniformisanih iz Policijske stanice Savski venac, na celu s komandirom! Iza njih je stajala(o) Kleo Patra sa svojim mladim ljubavnicima, pa onda istražni sudija Drugog opštinskog suda u Beogradu Zoran Krstajic i njegova pomocnica, i, o cuda, advokat gradanina (gradanke) Kleo Patre - Zoran Stojkovic, narodu poznat kao doskorašnji ministar pravde!
  Radi utvrdivanja "cinjenicnog stanja", a iz razloga predostrožnosti da se stara profesorka ne razbesni i sve ih jednim udarcem zbriše, ovaj tužni zbor je zbio redove... No, sasvim neocekivano, Ratomirka Brankovic je ugledavši Zorana Stojkovica samo zavapila: "...Crni ministre Stojkovicu, otkud Vi ovde, pa ja nisam clan 'surcinskog klana', šta je ovo?!". A Stojkovic je mirno, odmereno, profesionalno replicirao gospodi Brankovic ovako: "Nisam više ministar, sad sam advokat".
  Komandir Policijske stanice Savski venac prvi je reagovao. Videvši da je besmisleno zadržavati svoje ljude, gorko se nasmejao nad ovim tužnim skupom, pa je odmah cetvoricu poslao nazad u stanicu, a formalno ostavio patrolu od dva policajca dok se komedija s bivšim ministrom i njegovim šticenikom-šticenicom Kleo Patrom - Dušanom Ilicem ne završi.
  Mnoštvo krivicnih prijava je uputila penzionisana profesorka Ratomirka Brankovic, u kojima su detaljno opisana nasilništva njene komšinice.
  Prijave je pisala i protiv nesavesnih i korumpiranih sudija i veštaka. Teško tereti sudije Drugog opštinskog suda u Beogradu zbog niza ocigledno namernih propusta. Ali, najteže joj je pao susret sa Božom Prelevicem, bivšim koministrom policije u jednoj od prethodnih, prelaznih vlada Srbije, koji se takode pojavio u svojstvu advokata Dušana Ilica - Kleo Patre. Rekla je samo: "...Jao Prelevicu, pa zar Vi da padnete na tako niske grane da branite ovog hohštaplera, ja sam vas cenila i poštovala, a na šta spadoste, žalosno, žalosno moj Prelevicu..."
  Ništa nije od pomoci Ratomirki Brankovic. U nametnutom sukobu, u odbrani svoje imovine, protiv sebe ima cetu videnih ljudi, sve sami politicki i državni faktori, a ona nikoga. A, opet, nece tako lako dati da jedna skandalozna pojava kakva je gradanin Kleo Patra zarobi ono što nije njeno. Proces traje, a nada poslednja umire. Možda i bivšim ministrima proradi osecaj samopoštovanja, uprkos tome što su advokati.  Mirina prorocica

  Dušan Ilic - Kleo Patra godinama je harao srpskim te-ve stanicama. Bio je licna prorocica Mirjane Markovic. U vreme demonstracija, tokom vladavine Slobodana Miloševica i Mirjane Markovic, cesto je najavljivao velike ''gubitke demonstranata". Dušan je opisivao Mirjanu Markovic kao ''najobrazovaniju, najšarmantniju i najinteligentniju ženu na planeti". Slicnim epitetima je obavezno cašcavala i Slobodana Miloševica, a birala je reci i za njihovo dvoje dece. Precutala je cinjenicu da je Marija Miloševic 1995. godine rodila dete sa Požarevljaninom Milanom Bugarinom, koji je ovih dana uhapšen kao clan "dubretarske mafije", i da je to dete, rodeno kao mongoloidno, smešteno u jedan od centara o kojima se ovih dana govori kao o mucilištima.
  Kleo Patra je zaradila desetine miliona maraka, a nesrecni gradani su danima cekali na red da im "Balkanska prorocica nad prorocicama" prorekne sudbinu. Njoj su davali poslednje pare.  Kleo Patra i šamara

  Pred Drugim opštinskim sudom u Beogradu voden je krivicni postupak protiv Dušana Ilica - Kleo Patre zbog lake telesne povrede.
  Kleo Patra je u sudskoj zgradi ošamarila novinarku "Politike" Doroteju Carnic. Posle silnog odlaganja, Drugi opštinski sud u Beogradu osudio je Kleo Patru na tri meseca zatvora, uslovno na dve godine. Okružni sud je ovu presudu preinacio i osudio Kleo Patru na bezuslovnu kaznu zatvora.
  Nastala je prava panika u "ekspertskom timu Dušana Ilica - Kleo Patre". Naime, Treci opštinski sud u Beogradu, kao sud nadležan za izvršenje krivicnih sankcija, trebalo je da odluci gde ce osudeni ili osudena izdržavati kaznu - u muškom i ženskom zatvoru.
  I kada je izvršni sud doneo naredbu da lekar veštak izvrši pregled i utvrdi njen pol, stiglo je rešenje Vrhovnog suda Srbije u Beogradu. Vece kojim je predsedavao sudija Aleksandar Rankovic uvažilo je zahtev za vanredno ublažavanje kazne koji su podneli Kleo Patrini advokati. Zahtev se zasnivao na nalazu i mišljenju profesora dr Jovana Marica, neuropsihijatra, danas ambasadora Srbije u Južnoafrickoj Republici, koji je naveo da je "Kleo Patra težak duševni bolesnik, nesposoban za izdržavanje kazne"!Tako je Kleo Patra izbegla da joj skinu suknju i utvrde pol. A bila je prilika, nije da nije bila.
  Uticaj Kleo Patre na srpsko pravosude je veliki. Tako je vece okružnog sudije Radmile Dragicevic-Dicic (specijalnog sudije za borbu protiv organizovanog kriminala) oslobodilo Kleo Patru optužbe za krivicno delo prevare ucinjene na štetu Blagoja Cekica iz Zemuna. Presudu je potvrdio i Vrhovni sud Srbije. Neocekivano, nakon presude Vrhovnog suda Srbije Kleo Patra se javila Cekicima i isplatila im ceo iznos za koji ih je prevarila, a sud je oslobodio odgovornosti!

  San Patra utekao

  "Balkanska prorocica nad prorocicama" Dušan Ilic - Kleo Patra pojavljivala(o) se sa svojim deckom, izvesnim mladicem iz unutrašnjosti Srbije, koji je promenio ime u San Patra. Ilic je San Patra predstvaljao kao svog verenika. I, kažu, debelo ga placao.
  Ali jednog dana ude (San) Patra u "Maderu" sam. Isti Gari Kuper, sve je licilo na san. Pride Kleu, pogleda je, pljunu i utece. Nije, kaže, više ni San, ni Patra, opet je onaj isti momak iz unutrašnjosti. 2. #2
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  sest osam osam cetir sedam dva
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 3. #3
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer Pogledaj poruku
  sest osam osam cetir sedam dva
  joj sad se secam

 4. #4
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  A znaci ta/taj Kleopatra je ipak musko...Kad se setim koliko sam puta cula: "Ona je Kleopatra,balkanska prorocica..."

 5. #5
  Poznat Bogart (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  mašala!
  Poruke
  9.645
  Reputaciona moć
  139

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Јел се неко од "северњака" сећа оне легендарне емисије на некадашњем НС+ када су њу и још једну пророчицу-травестита позвали у студио пред публиком некад славни Саша и Блажа? Оно није било хумано, нису дозвољавали паузе за ЕПП да им не би побегле из студија. Не сећам се да је емисија икада репризирана.

 6. #6
  Poznat Bogart (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  mašala!
  Poruke
  9.645
  Reputaciona moć
  139

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio Jelena87 Pogledaj poruku
  A znaci ta/taj Kleopatra je ipak musko...Kad se setim koliko sam puta cula: "Ona je Kleopatra,balkanska prorocica..."
  Била је мушко или трансвестит (нешто од та два) а потом је имала операцију промене пола. У сваком случају, при рођењу је уписана као мушко.

 7. #7
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio Bogart Pogledaj poruku
  Јел се неко од "северњака" сећа оне легендарне емисије на некадашњем НС+ када су њу и још једну пророчицу-травестита позвали у студио пред публиком некад славни Саша и Блажа? Оно није било хумано, нису дозвољавали паузе за ЕПП да им не би побегле из студија. Не сећам се да је емисија икада репризирана.
  bila je neka Vesna Versace ,vojvodjanska kraljica proroka ,al ne znam dal je i ona bila trandza :???:

 8. #8
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio Bogart Pogledaj poruku
  Била је мушко или трансвестит (нешто од та два) а потом је имала операцију промене пола. У сваком случају, при рођењу је уписана као мушко.
  Moram da priznam da je u faci i mogao da prodje kao zensko,doduse ne neko lepo,ali solidno,malo muskobanjasto,da

 9. #9
  Poznat Bogart (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  mašala!
  Poruke
  9.645
  Reputaciona moć
  139

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio svetolik trpkovic Pogledaj poruku
  bila je neka Vesna Versace ,vojvodjanska kraljica proroka ,al ne znam dal je i ona bila trandza :???:
  То је та! Одакле се само сети

  Можда сам нешто побркао, али мислим да су их обе прозивали за промену пола.

 10. #10
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Auh. Teška tema.

 11. #11
  Aktivan član
  Učlanjen
  07.10.2007.
  Poruke
  1.145
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Inace pocetkom devedesetih Dusan Ilic je "radio" na Bjeljinskoj "stajgi",odnosno na autobuskoj stanici!Tada je jos uvek prodavao guzu za sitne pare, i nije imao materijalnih mogucnosti da ugradi silikone.Umesto silikonskih sisa,imao je gomilu carapa koje je trpao u grudnjak.
  Ali vremena su mu ocigledno isla na ruku,pa je od preteranog primanja u guzu "postao vidovit",odnosno setio se da u teskim situacijama(kojih je bilo u izobilju) narod poseze i za "alternativnim" resenjima,a sto je najgore,nas narod je u poprilicnoj meri sklon vracanju,gatanju,verovanju u magiju....sto karakterise samo primitivne narode.
  Vremenom je stekao poprilicno novca varajuci ljude,a kako se da videti,i mnogo prijateljstava i poznanstava u "visokim" krugovima naseg drustva!
  Pa je tako posle S.M i M.M.,pronasao njihove naslednike,bivseg ministra pravosudja ZORANA STOJKOVICA DSS.Ako pogledate POSLANIKA DSS koji igra na svadbi kao nezdrav,i ako pogledate drustvo u kojem se bivsi ministar DSSa sada krece...sve je manje vise jasno...NAJE**LI SMO!!!
  Ako ovakvi vode drzavu,nije onda na zalost tesko predvideti ni sudbinu Kosova i Metohije....

 12. #12
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  A u kakvom su mu sad stanju sise i dupe?

 13. #13
  Aktivan član
  Učlanjen
  07.10.2007.
  Poruke
  1.145
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio Jelena87 Pogledaj poruku
  Moram da priznam da je u faci i mogao da prodje kao zensko,doduse ne neko lepo,ali solidno,malo muskobanjasto,da
  Ukoliko sumnjas da li je neko musko ili zensko,pogledaj da li ima "ADAMOVU JABUCICU"....ako ima onda je DUSKO ili Kleo PATAR,ako nema onda je Kleopatra!

 14. #14
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio GruberBG Pogledaj poruku
  Ukoliko sumnjas da li je neko musko ili zensko,pogledaj da li ima "ADAMOVU JABUCICU"....ako ima onda je DUSKO ili Kleo PATAR,ako nema onda je Kleopatra!
  E vidis nisam na tv-u bas zagledala u vrat A znas sta,meni se cini da su nekad bila i ukljucenja uzivo i da je on zaista pogadjao neke stvari.Kako to?

 15. #15
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Kolega je mislio na vrat od druge glave.

 16. #16
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio marlon Pogledaj poruku
  Kolega je mislio na vrat od druge glave.
  Zar i na njemu postoji jabucica? Iz licnog iskustva ne bih rekla

 17. #17
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Koleginice, uvek imate pp ako vas zanimaju čuda prirode.

 18. #18
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio marlon Pogledaj poruku
  Koleginice, uvek imate pp ako vas zanimaju čuda prirode.
  Ma jel? A po cemu smo mi kolege?Po faxu ne bih rekla

 19. #19
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  vid ovog matorog perverznjaka

 20. #20
  Aktivan član
  Učlanjen
  07.10.2007.
  Poruke
  1.145
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio marlon Pogledaj poruku
  Koleginice, uvek imate pp ako vas zanimaju čuda prirode.
  Zvucis kao da dolazis iz Cernobila,pa se smatras cudom prirode!

 21. #21
  Aktivan član
  Učlanjen
  07.10.2007.
  Poruke
  1.145
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio Jelena87 Pogledaj poruku
  Zar i na njemu postoji jabucica? Iz licnog iskustva ne bih rekla
  DA nisi i ti mozda "DUSKO"?!

 22. #22
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio GruberBG Pogledaj poruku
  Zvucis kao da dolazis iz Cernobila,pa se smatras cudom prirode!
  Kao sto bi doticni rekao-kolega,javite se na pp pa proverite

 23. #23
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio GruberBG Pogledaj poruku
  DA nisi i ti mozda "DUSKO"?!
  Skoro pa jesam Ja sam Dugousko

 24. #24
  Aktivan član
  Učlanjen
  07.10.2007.
  Poruke
  1.145
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio Jelena87 Pogledaj poruku
  Zar i na njemu postoji jabucica? Iz licnog iskustva ne bih rekla
  A islustvo ti je poprilicno!!!!

 25. #25
  Aktivan član
  Učlanjen
  07.10.2007.
  Poruke
  1.145
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dusan Ilic-KLEOPATRA je "Narodnjak"

  Citat Original postavio Jelena87 Pogledaj poruku
  Skoro pa jesam Ja sam Dugousko
  I ja ga tako zovem!

Slične teme

 1. Odgovora: 24
  Poslednja poruka: 15.12.2006., 11:37

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •