povezivanje Private Sub [vb.net]
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Tema: povezivanje Private Sub [vb.net]

  1. #1
    Početnik [Venom] (avatar)
    Učlanjen
    15.07.2005.
    Pol
    muški
    Poruke
    46
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano povezivanje Private Sub [vb.net]

    Pozdrav,

    Imam jedan problem u VB.net.

    Ne mogu da povezem variables koji si nalaze u razlicitim SUBovima.

    Evo na primer:

    ===
    PrivateSub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
    withdrawmoney = CDbl(InputBox("Please enter the amount in pounds"))
    If withdrawmoney < (user1balance + user1overdraft) Then
    user1balance = user1balance - withdrawmoney
    ==

    a user1balance koji pokazuje text u jednom textbox koji je u event button1_click nece da se promeni.

    kako da to resim?



  2. #2
    Zainteresovan član sist_ing (avatar)
    Učlanjen
    28.02.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bor
    Poruke
    292
    Reputaciona moć
    46

    Podrazumevano Re: povezivanje Private Sub [vb.net]

    A da ih povezes tako sto ces ih deklarisati kao Public na vrhu svih tvojih subova?

  3. #3
    Početnik [Venom] (avatar)
    Učlanjen
    15.07.2005.
    Pol
    muški
    Poruke
    46
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: povezivanje Private Sub [vb.net]

    Primetio sam nesto.

    I kad stavim private, taj variable u drugom SUB-u se promeni ali textbox nece da osvezi i promeni vrednost tog goreg variable-a?

    Da li se moze napraviti da textbox uvek bude "live" i reaguje na svaku promenu a ne samo kad bude even click na dugmetu.

    pozdrav

  4. #4
    Početnik
    Učlanjen
    14.05.2007.
    Pol
    muški
    Poruke
    44
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: povezivanje Private Sub [vb.net]

    Citat Original postavio [Venom] Pogledaj poruku
    Primetio sam nesto.

    I kad stavim private, taj variable u drugom SUB-u se promeni ali textbox nece da osvezi i promeni vrednost tog goreg variable-a?

    Da li se moze napraviti da textbox uvek bude "live" i reaguje na svaku promenu a ne samo kad bude even click na dugmetu.

    pozdrav
    Može, naravno, hvataj event TextChanged.

Slične teme

  1. TV Out i povezivanje sa TV-om?
    Autor nidzesi u forumu Hardver
    Odgovora: 49
    Poslednja poruka: 24.01.2010., 12:46
  2. net povezivanje
    Autor ralle`2006 u forumu Internet
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 01.06.2009., 15:11
  3. Povezivanje
    Autor Sisidora-97 u forumu Programiranje
    Odgovora: 13
    Poslednja poruka: 11.04.2009., 20:23
  4. Povezivanje FX i TV-a
    Autor svitac85 u forumu Hardver
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 04.02.2005., 02:19
  5. povezivanje mob. na PC
    Autor nije bitno u forumu Softver
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 14.01.2004., 19:20

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •