Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 63

Tema: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

 1. #1
  Ističe se Eraserhead (avatar)
  Učlanjen
  27.08.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.373
  Reputaciona moć
  65

  Podrazumevano Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  23.11.2007 .
  Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Krivična prijava i prilozi krivičnoj prijavi protiv zločinačkog udruženja

  TUŽILAC ZA BORBU PROTIV ORGANIZOVANOG KRIMINALA

  PODNOSILAC PRIJAVE:

  Čedomir Jovanović

  Takovska 12, Beograd
  PRIJAVLJENI:  1. Miroslav Mišković, vlasnik Delta holdinga iz Beograda

  2. Vojislav Koštunica, predsednik Vlade Republike Srbije

  3. Božidar Đelić, potpredsednik Vlade Republike Srbije

  4. Dragan Jočić, ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije

  5. Predrag Bubalo, ministar trgovine i usluga u Vladi Republike Srbije

  6. Slobodan Milosavljević, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije

  7. Mlađan Dinkić, ministar ekonomije u Vladi Republike Srbije

  8. Manojlo Vukotić, direktor i odgovorni urednik Večernjih novosti

  9. Aleksandar Tijanić, direktor javnog servisa RTS

  10. Đuro Bilbija, glavni i odgovorni urednik lista Kurir

  11. Đoko Kesić, glavni i odgovorni urednik lista Press

  12. Antonije Kovačević, glavni i odgovorni urednik lista Gazeta,

  13. Željko Cvijanović, glavni i odgovorni urednik lista Sutra i nedeljnika Standard


  KRIVIČNA PRIJAVA  - Prijavljeni su u periodu od početka 2004. godine do danas, i to prvoprijavljeni Miroslav Mišković i drugoprijavljeni Vojislav Koštunica organizovali zločinačko udruženje, a ostali prijavljeni učestvovali kao pripadnici u vršenju krivičnih dela za koje se može izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna, i to Zloupoteba monopolističkog položaja iz člana 232. KZ, Zloupotreba ovlašćenja u privredi iz člana 238. KZ, Zloupotreba službenog položaja iz člana 359. KZ, Poreska utaja iz člana 229. KZ i Pranje novca iz člana 231. KZ, čime su prvo i drugo prijavljeni Miroslav Mišković i Vojislav Koštunica izvršili krivično delo ZLOČINAČKO UDRUŽIVANJE iz člana 346. stav 1. a ostali prijavljeni krivično delo ZLOČINAČKO UDRUŽIVANJE iz člana 346. stav 2. Krivičnog zakonika.

  Obrazloženje

  LDP je kao parlamentarna stranka pokrenula u Narodnoj Skupštini Republike Srbije raspravu o nedozvoljenom odnosu ekonomije i politike, monopolskog položaja kompanije Delta i njenog uticaja na medije. Kroz dugogodišnji odnos vlasnika kompanije Delta Miroslava Miškovića sa predstavnicima vlasti u doba Miloševićevog režima kao i kroz identičan odnos sa obe Koštuničine vlade, Delta je postala „vlasnik Srbije".

  Takav položaj Delti su omogućili predstavnici Vlade omogućavanjem nelegalnog poslovanja, zaštitom od krivičnog gonjenja za najteža krivična dela iz oblasti privrednog kriminala, pritiscima na državne organe koji nisu pod direktnom kontrolom Vlade, a koji imaju kontrolnu funkciju u društvu, poput Saveta za borbu protiv korupcije i Komisije za zaštitu konkurencije, kao i kroz pritiske na medije koji izveštavaju o ovakvim odnosima Vlade i kompanije Delta.

  Zbog ove inicijative LDP-a, kroz javne pretnje svakome ko se drzne da o kompaniji Delta napiše nešto što se Miroslavu Miškoviću ne dopada, a i kroz direktne (nejavne) pritiske na novinare i urednike srpskih medija koji nisu pod Miškovićevom kontrolom, kao i kroz mnogobrojne medije koje direktno kontroliše, bilo da su u njegovom vlasništvu ili ih finansira, Miroslav Mišković pokušava da sakrije sve nedozvoljene radnje kojima se bavio svih ovih godina. Zahvaljujući pomenutim radnjama Miroslav Mišković je stekao neverovatno bogatstvo i lažnim optužbama na račun Čedomira Jovanovića pokušava da skrene pažnju javnosti sa tih važnih društvenih tema, s jedne strane, a sa druge strane da se konačno i javno priključi višegodišnjoj kampanji zločinačkog udruženja koje je ono vodilo i vodi protiv Zorana Đinđića i Čedomira Jovanovića, u nameri da se zaustavi modernizacija Srbije kako bi ona postala uređena država, a ne privatna država Miroslava Miškovića i njegovih političkih patrona.

  Sve ovo Miroslav Mišković radi zato što su Čedomir Jovanović i LDP lideri u borbi za uređeno društvo u kome nikome neće biti omogućeno da se kroz privatizaciju, koja je neophodna ovom društvu, dokopa ogromnog društvenog bogatstva bez ikakve kontrole i mere. Miroslav Mišković želi Srbiju u kojoj će samo njemu i njegovoj kompaniji biti omogućeno da učestvuje u privatizaciji, dok će svi ostali koji mu se nađu na putu biti uklonjeni, po cenu da u tome učestvuju i državni organi koji će po nalogu Miroslava Miškovića hapsiti njegove konkurente. Miroslav Mišković želi Srbiju u kojoj će samo njegova kompanija moći da se bavi trgovinom i otvara supermarkete i Delta sitije, u kojoj će samo on moći da kupuje građevinsko zemljište i zida.

  To nije bilo moguće u vreme vlade Zorana Đinđića, u čije vreme nijedan ministar nije smeo da pomisli kako je neka kompanija državni projekat, a ne da to izgovori, u čije vreme nije bilo hapšenja po narudžbi bilo kog pojedinca. Zarad ostvarenja svojih ciljeva Miroslav Mišković se ne libi da zloupotrebi i sopstvenu otmicu.

  Od kada je Vojislav Koštunica na čelu Vlade Republike Srbije, dakle od 2004. godine, Miroslav Mišković nema nikakvih smetnji u širenju poslova svoje kompanije. Naprotiv, premijer drži sastanak na kome se odlučuje da Miroslav Mišković kupi C market čime on protivno zakonu dobija monopol na tržištu. Savet za borbu protiv korupcije je od Vlade Srbije zahtevao „memorandum" sa tog sastanka zbog čega je predsednica Saveta izložena pritiscima od strane članova Vlade i kompanije Delta. Podnosilac prijave predlaže da Tužilac po službenoj dužnosti zatraži taj „memorandum" od Vlade Republike Srbije.

  Odluke Komisije za zaštitu tržišta kojima se osporava takvo spajanje nemaju nikakvog uticaja na poslovanje te kompanije, niti bilo ko iz Vlade obraća pažnju na njih. Članovi Vlade dolaze na otvaranje Delta sitija na kome Božidar Đelić proglašava Deltu državnim projektom bez obzira na to što vrlo dobro znaju da je taj isti Delta siti izgrađen novcem građana Srbije koji hranu plaćaju skuplje nego građani najbogatijih evropskih država.

  Miroslav Mišković šalje svoje emisare u ambasadu SAD u Beogradu, gde za skidanje svog imena sa crne liste nudi „kooperativan pristup Srbije u rešavanju kosovskog problema", a predsednika Republike Srbije i Vladu predstavlja kao svoje službenike garantujući za njihovu kooperativnost. Da li Srbija brani Kosovo zato što SAD neće da skinu ime Miroslava Miškovića sa crne liste, i da li će Kosovo dobiti nezavisnost ako Mišković dobije američku vizu?

  Miroslav Mišković je bio potpredsednik Vlade 1990. godine i vezama stečenim u tom periodu stekao je početni kapital kroz šverc cigareta i deviza tokom (ratnih) devedesetih godina, kao i povlašćeni položaj u trgovini. Od tada sežu njegovi kontakti sa ratnim zločincima, ratnim profiterima i ratnim bratstvom uopšte.

  Miroslav Mišković je u policijskoj akciji Mreža iz 2002. godine označen kao jedan od organizatora šverca cigaretama tokom devedesetih godina, a odakle potiče i značajan deo njegovog bogatstva. Zašto to pitanje nikada nije procesuirano? Zato što Miroslava Miškovića štiti ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić, koji je pripadnik istog zločinačkog udruženja. Dokaz za učešće ministra Jočića u zločinačkom udruženju pored ostalog je i izveštaj Sekretarijata unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP - II odeljenje, broj Po-392/01 od 08.06.2001. godine u kome je jasno navedeno da je dokazano da je Delta banka čiji je vlasnik Miroslav Mišković bila vlasnik 50 odsto kompanije Interspid u vremenu u kome se Interspid, prema policijskom izveštaju, bavio oraganizovanim švercom cigareta. Poslanik LDP-a Slobodan Maraš je postavio poslaničko pitanje ministru Jočiću o ovom slučaju i pitao ga da li neprocesuiranje Miroslava Miškovića znači da ga on štiti. Jočić je tada odgovorio da nije upoznat sa pomenutim izveštajem policije, ali da će proveriti i preduzeti neophodne radnje. Međutim, do danas nisu preduzete nikakve radnje u cilju procesuiranja Miroslava Miškovića, što jasno ukazuje na spregu ministra Jočića i zločinačkog udruženja.

  Mlađan Dinkić je od 2004. godine kao ministar finansija u Vladi Republike Srbije omogućio Miroslavu Miškoviću i njegovoj kompaniji sticanje monopolskog položaja i bogaćenje na račun građana Srbije. Delta holding i njen vlasnik nisu platili ni porez na kapitalnu dobit pri prodaji Delta banke Banci intesa. Prijavljeni Dinkić je kao pripadnik zločinačkog udruženja promovisao kompaniju Miroslava Miškovića otvarajući fabriku vode i pojavljujući se kao njen promoter.

  Prijavljeni Dinkić i Đelić su, koristeći položaj ministara u Vladi Republike Srbije, vršili pritisak na članove Komisije za zaštitu konkurencije, koji su o tome svedočili i na sednici Odbora za trgovinu i turizam Narodne skupštine Republike Srbije. Mlađan Dinkić je, posle donošenja rešenja kojim je utvrđeno da je kompanija Delta ostvarila monopol spajanjem C-marketa i Primera C, javno pozivao članove komisije da podnesu ostavke ako ne znaju ili nemaju hrabrosti da rade svoj posao.

  Advokat Draganić, koji je istovremeno šef pravnog tima Demokratske stranke i Delta holdinga, pretio je javno nezavisnim institucijama, što nedvosmisleno ukazuje na vezu između Demokratske stranke i Delta holdinga. Zašto država ne štiti Vericu Barać, predsednicu Saveta za borbu protiv korupcije? Zato što su pripadnici zločinačkog udruženja Božidar Đelić, Predrag Bubalo i Slobodan Milosavljević dobili od organizatora udruženja nalog da štite interese udruženja tako što će ukinuti pomenuti Savet. 2. #2
  Ističe se Eraserhead (avatar)
  Učlanjen
  27.08.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.373
  Reputaciona moć
  65

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Slobodan Milosavljević je kao predsednik Privredne komore Srbije uz pomoć preduzeća Konzit čiji je suvlasnik njegova supruga Katarina Andrić Milosavljević uradio naručeno istraživanje od strane kompanije Delta po kome ta kompanija ima samo 11 posto tržišta a ne preko 50 posto kako je to utvrdila Komisija za zaštitu konkurencije. Zatim je kompanija Delta to istraživanje koristila u sudskim postupcima kako bi osporila navode Komisije a u javnosti stvorila lažnu sliku kako ta kompanija nema monopolski položaj.

  Ljiljana Smajlović je kao glavna i odgovorna urednica lista Politika optužila Miroslava Miškovića da vrši pritisak na novinare i urednike tog lista jer ne podržavaju dovoljno njegovu kompaniju. Takve optužbe nisu stigle od prijavljenih direktora i urednika medija zato što oni favorizuju Miroslava Miškovića i njegovu kompaniju, a Čedomira Jovanovića svakodnevno već godinama kriminalizuju. Ta lica su zarad lične koristi svesno prikrivala nezakonite radnje Miroslava Miškovića i drugih članova udruženja, a sa druge strane lažnim optužbama na račun Čedomira Jovanovića usmeravala javno mnjenje protiv jedine političke grupacije koja ukazuje na njihovo kriminalno delovanje.

  Mediji koje uređuju prijavljeni puni su tekstova o tome kako je Čedomir Jovanović kriminalac, član zemunskog klana, učesnik u atentatu na Zorana Đinđića... Nije nikakva tajna da većinu tih medija poseduje ili finansira Miroslav Mišković. Čedomir Jovanović je u prethodnih godinu i po dana podneo sudu preko 100 privatnih krivičnih tužbi za klevetu protiv prijavljenih medijskih poslenika ali, zahvaljujući uticaju zločinačkog udruženja na rad sudova, nije održano nijedno (i brojem: 0) suđenje po tim tužbama.

  Podnosilac prijave predlaže da tužilac ispita navode ove krivične prijave i stavi zahtev za sprovođenje istrage, te da o svemu obavesti podnosioca prijave, preko njegovih punomoćnika.

  Prilozi: navedeni dokazi i ovlašćenje za zastupanje

  U Beogradu, 21.11.2007. godine Punomoćnici podnosioca prijave

  PRILOZI:

  A) Interni dokument ambasade SAD u Beogradu


  1.Pravni osnov po kome nekim licima može biti zabranjen ulazak u SAD

  2. Dokaz da se g. Mišković nalazi na listi lica kojima je onemogućeno da uđu u SAD, sa obrazloženjem

  3. Memorandum o sastanku predstavnika ambasade sa izaslanikom g. Miškovića o njegovoj ponudi da utiče na politiku Vlade Srbije o Kosovu, a zauzvrat da mu bude omogućeno da dobije američku vizu

  Dokument:

  Dokument 1

  Dokument 2

  Dokument 3

  B) Slučaj "C-Market"

  1. Memorandum o razumevanju potpisan u kabinetu Vojislava Koštunice

  2. Dopisi Saveta za borbu protiv korupcije Vladi Srbije

  3. Dopisi Saveta za borbu protiv korupcije Vladi Srbije

  Dokument:

  Dokument 1

  Dokument 2

  Dokument 3

  C) Kipar - "Pranje" novca (Hemslade - Delta)


  1. Akt o osnivanju preduzeća Hemslade Trade Limited

  2. Fakture na osnovu kojih je vršeno "pranje" novca

  3. Fakture na osnovu kojih je vršeno "pranje" novca

  4. Tužba za pranje novca Okružnom sudu u Požarevcu

  Dokumenti:

  Dokument 1

  Dokument 2

  Dokument 3

  D) Šverc cigareta DELTA - INTERSPEED Akcija „Mreža"

  1. Šema Akcije "Mreža"

  2. Akt o osnivanju preduzeća INTERSPEED d.o.o.

  3. Pregled finansijske dokumentacije

  Dokumenti:

  Dokument 1

  Dokument 2

  Dokument 3

  E) Pritisci na:


  1. Savet za borbu protiv Korupcije

  2. Komisiju za zaštitu konkurencije

  3. Odbor za sprečavanje sukoba interesa

  Dokumenti:

  Dokument 1

  Dokument 2

  Dokument 3

  Dokument 4

  Dokument 5

  Dokument 6

  Dokument 7

  Dokument 8

  Dokument 9

  Dokument 10

  Dokument 11

  Dokument 12

  Dokument 13

  Dokument 14

  Dokument 15

  Dokument 16

  Dokument 17

  Dokument 18  Izvor: LDP

 3. #3
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.896
  Reputaciona moć
  1310

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Evo ga i partijski servis LDP.

  Sedi, popij koju. Ima vremena da i ostale forume obidjes.

 4. #4
  Primećen član
  Učlanjen
  23.10.2007.
  Poruke
  640
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs up Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  sta tuzite Miki Mausa i Dinkica???

 5. #5
  Ističe se José Luis Torrente (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2007.
  Lokacija
  Belgrado
  Poruke
  2.470
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  O pa gde si Eraser?? Aktiviras se samo kad zagusti po Cedu i drugare.

 6. #6
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  pravi LDP-ovski janicar

 7. #7
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  743

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  23.11.2007 .
  Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Krivična prijava i prilozi krivičnoj prijavi protiv zločinačkog udruženja

  TUŽILAC ZA BORBU PROTIV ORGANIZOVANOG KRIMINALA

  PODNOSILAC PRIJAVE:

  Čedomir Jovanović

  Takovska 12, Beograd  PRIJAVLJENI:  1. Miroslav Mišković, vlasnik Delta holdinga iz Beograda

  2. Vojislav Koštunica, predsednik Vlade Republike Srbije

  3. Božidar Đelić, potpredsednik Vlade Republike Srbije

  4. Dragan Jočić, ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije

  5. Predrag Bubalo, ministar trgovine i usluga u Vladi Republike Srbije

  6. Slobodan Milosavljević, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije

  7. Mlađan Dinkić, ministar ekonomije u Vladi Republike Srbije

  8. Manojlo Vukotić, direktor i odgovorni urednik Večernjih novosti

  9. Aleksandar Tijanić, direktor javnog servisa RTS

  10. Đuro Bilbija, glavni i odgovorni urednik lista Kurir

  11. Đoko Kesić, glavni i odgovorni urednik lista Press

  12. Antonije Kovačević, glavni i odgovorni urednik lista Gazeta,

  13. Željko Cvijanović, glavni i odgovorni urednik lista Sutra i nedeljnika Standard

  14. Lolek i Bolek, glavni likovi u istoimenom crtanom filmu

  15. General Buzda, organizator atentata na Čedomira Jovanovića

  17. Velimir Bata Živojinović, ratni zločinac i predvodnik komunističkih bantita

  18. Baba sera od iza ćoške, saradnik BIA i đubre koje traži kintu za veliku nuždu

  19. Agim Čeku, divan i pravedan čovek koji se bori za svoj narod, ali mi je prodao gadan šit pa ga tužim

  20. Moja žena, neće da mi da majku joj j***m!

  21. Ručasta fleka na plafonu iznad mog kreveta, stalno enja oblik i pomera se.
  KRIVIČNA PRIJAVA

 8. #8
  Ističe se José Luis Torrente (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2007.
  Lokacija
  Belgrado
  Poruke
  2.470
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Mada u principu i Ceda je u pravu a i ovi drugi su u pravu.Svi na robiju treba da idu.

 9. #9
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Citat Original postavio Jerry Ropero Pogledaj poruku
  pravi LDP-ovski janicar
  vidis djeri, radikali bi iz ovoga mogli nesto i da nauce....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 10. #10
  Ističe se José Luis Torrente (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2007.
  Lokacija
  Belgrado
  Poruke
  2.470
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer Pogledaj poruku
  vidis djeri, radikali bi iz ovoga mogli nesto i da nauce....
  Sta tu ima da se nauci. Jedan kriminalac i mafijas optuzuje druge kriminalce i lopove.
  Ili to da se neko retardiran bori i brani nekog mafijasa kao sto je Ceda Jovanovic.

 11. #11
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  ima....kad te neko drka, a ti pretis tuzbom, to i uradis, a ne ko onaj vucic da mases papirima po televiziji i ceskas se po glavi....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 12. #12
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1638

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Citat Original postavio José Luis Torrente Pogledaj poruku
  Sta tu ima da se nauci. Jedan kriminalac i mafijas optuzuje druge kriminalce i lopove.
  Ili to da se neko retardiran bori i brani nekog mafijasa kao sto je Ceda Jovanovic.
  Bash
  Dokument kojim Ceda mase ne pripada americkoj ambasadi, utvrdjeno je da je taj dokument na koji se Ceda poziva- falsiifikat! Americka ambasada se ogradila od istog, a Ceda mora da odgovara KO je i na koji nacin dokument falsifikovao, i odakle on kod Cede uopste?!

 13. #13
  Primećen član
  Učlanjen
  10.07.2007.
  Poruke
  674
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Irejzer sef ce ti se uskoro pridruziti tom liku sa avatara

 14. #14
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  743

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Citat Original postavio Max Hardcore Pogledaj poruku
  Irejzer sef ce ti se uskoro pridruziti tom liku sa avatara
  Hehehehe

 15. #15
  Buduća legenda Derer (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Lepo mi je dok nekome trujem chaj
  Poruke
  42.806
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  754

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  To je nepotpuna optuznica.
  "Zlochinachko udruzenje" treba proshiriti i na sve glasache stranaka na chijem chelu su optuzeni jer oni svojim glasanjem za iste pomazu njihove kriminalne aktivnosti.
  I posle kao ja izmishljam da su LDP sektashi nova crvena banda...

 16. #16
  Iskusan BG5 (avatar)
  Učlanjen
  18.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.157
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Citat Original postavio Eraserhead Pogledaj poruku
  A) Interni dokument ambasade SAD u Beogradu

  1.Pravni osnov po kome nekim licima može biti zabranjen ulazak u SAD

  2. Dokaz da se g. Mišković nalazi na listi lica kojima je onemogućeno da uđu u SAD, sa obrazloženjem

  3. Memorandum o sastanku predstavnika ambasade sa izaslanikom g. Miškovića o njegovoj ponudi da utiče na politiku Vlade Srbije o Kosovu, a zauzvrat da mu bude omogućeno da dobije američku vizu

  Dokument:

  Dokument 1

  Dokument 2

  Dokument 3
  Americka ambasada tvrdi da je taj dokumenat falsifikat

  20. novembar, 2007
  Ambasada Sjedinjenih Američkih Država
  Beograd

  Izjava o navodnom sastanku sa službenicima ambasade SAD
  Nedavne izjave, u kojima se tvrdi da je ambasadi SAD nuđeno da sa takozvane "vizne crne liste" skine gospodina Miroslava Miškovića u zamenu za političke usluge, su netačne.

  Ambasadi SAD nije poznat takav predlog, nisu održani sastanci sa bilo kojom pomenutom stranom, niti bi se takva vrsta predloga uzela u razmatranje.
  .Link http://belgrade.usembassy.gov/embassy/press/2007/g071120.html

  Da li ce LDP da podnese krivicnu tuzbu protiv americke ambasade?
  Poslednji put ažurirao/la BG5 : 25.11.2007. u 15:23

 17. #17
  Početnik
  Učlanjen
  03.09.2007.
  Poruke
  32
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Pojavio se i gospodin eraser. Odavno ga nije bilo. Ovde samo promoli nos jer nije zaštićeni beli međed. Na forumu b92 na njegov zahtev se svi banuju. Ko se zameri njemu i čedislavu, leti sa foruma.

 18. #18
  Elita jedite_kod_Joa (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad, Vojvodstvo Srpsko - Okupirana Srbija
  Poruke
  19.153
  Reputaciona moć
  268

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Ерасер може да стави и Чеду поред Улемека иза тих решетака на његовом аватару.Неће погрешити.Само би показао да је визионар.

 19. #19
  Buduća legenda Derer (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Lepo mi je dok nekome trujem chaj
  Poruke
  42.806
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  754

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Je l gledao neko sada vesti na Avali?
  Cheda se urokao pre konferencije za shtampu

 20. #20
  Iskusan Salvantis (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  kosova eshte zemra e serbise
  Poruke
  6.455
  Reputaciona moć
  105

  Thumbs up Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Citat Original postavio jedite_kod_Joa Pogledaj poruku
  Ерасер може да стави и Чеду поред Улемека иза тих решетака на његовом аватару.Неће погрешити.Само би показао да је визионар.
  Evo predloga za eraserov novi avatar

  Poslednji put ažurirao/la Salvantis : 25.11.2007. u 19:40

 21. #21
  Poznat
  Učlanjen
  24.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Post mortem nihil est
  Poruke
  9.290
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Ko će kome,nego Čeda tata Mišku.

 22. #22
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  16.09.2007.
  Poruke
  463
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Citat Original postavio Salvantis Pogledaj poruku
  Evo predloga za eraserov novi avatar

  Xaxaxaxaxaxa.... ovo ko da je i sam BBC slikao ovog cedu sa uzgijama na rukama!! Da ce cika Velja bonu

 23. #23
  Poznat jeremijabg (avatar)
  Učlanjen
  13.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  9.528
  Reputaciona moć
  268

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  sto neko rece lepo:hebe mi se za Miskovica,al sto ne mogu tog Cedu da svarim,pa to je cudo..jedva cekam sudjenje pa obojica na druzenje sa zemuncima...starim prijateljima..

 24. #24
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  16.09.2007.
  Poruke
  463
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  Samo ce ovog puta Cedica paziti kada ide na tusiranje, da mu ne ispadne sapunce iz ruke! Osecam, bice grebanja noktima po zid da bi pobegao od legije!

 25. #25
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Krivična prijava protiv zločinačkog udruženja

  nisam znao da je legija gej....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

Slične teme

 1. Krivična prijava protiv Crnogorske pravoslavne crkve
  Autor strawbbery_city u forumu Politika
  Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 13.04.2009., 21:37
 2. Krivična prijava za zločinačko udruživanje
  Autor vesnica_90 u forumu Politika
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 24.11.2008., 11:16
 3. Krivicna prijava zbog piraterije!
  Autor mornar_popaj u forumu Internet
  Odgovora: 21
  Poslednja poruka: 18.11.2008., 11:38
 4. Odgovora: 39
  Poslednja poruka: 25.07.2008., 21:29
 5. Krivična prijava
  Autor Iron Lord u forumu Politika
  Odgovora: 14
  Poslednja poruka: 02.02.2007., 19:04

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •