B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 64

Tema: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

 1. #1
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.477
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  22.11.2007 .
  Petar Luković, Feral Tribune Sunday Bloody Sunday (1) Superioran medijski mehanizam države Srbije sposoban da se čak na dva fronta, istovremeno, bori protiv svojih najljućih neprijatelja – Albanaca kolektivno i Čedomira Jovanovića pojedinačno – ovih je dana demonstrirao kreativne postulate osebujne poremećenosti strogo svedene u 48 sati blitzkrieg kampanje, dosledno koristeći uputstva iz priručnika za brzu likvidaciju: žrtvu prvo valja namamiti u televizijsku ili radio emisiju, obećavajući da će se, recimo, razgovarati o sasvim prozaičnim temama, predsedničkoj kandidaturi žrtve, euroatlantskim procesima kojih se Srbija gnuša ili naučnofantastičnom ulasku Koštunistana u Europsku Uniju negde krajem XXXI veka; kad žrtva uđe u krletku, vrata se zaključavaju, voditeljka oblači maskirnu uniformu prošaranu biseksualnim orlovima, uzima bejzbol palicu i iznenada udara gosta; dok žrtva leži onesvešćena, voditeljica ga mlati palicom i u transu, zatvorenih očiju, mucajući, zaklinje se na vernost Borisu Koštunici ili Vojislavu Tadiću, poručujući da će ovako proći svako ko ne poveruje da ćemo koliko 10. decembra sačuvati kosovski Hong Kong!
  Preveden na militantni hrvatski, ovaj scenario ima sve životne determinante. Vreme: nedelja veče. Mesto: Televizija B92. Emisija: Utisak nedelje. Voditeljica: Olja Bećković. Target: Čedomir Jovanović. Dužina trajanja: 120 minuta. Producent: Matija Bećković. Režija: Koštunica & Tadić.
  Sunday Bloody Sunday (2)
  Neutaživa potreba većeg dela samohodno-samozvane demokratske javnosti da večito sedi na dve prilično udaljene stolice trenirajući zadnjicu za intelektualnu špagu, tvrdeći istovremeno da hoćemo u Evropu ali da nije fer da nam traže nekakve ratne zločince, hvaleći se jedva čekaju u Jevropu ali da im je, ******, duša vezana s Kosovom, da Milošević nije bio savršen ali, brate, nije za sve kriv, jeste da smo možda, eventualno, počinili neki zločinčić ali nismo genocidan narod, pitanje je da li je u Srebrenici baš ubijeno toliko ljudi, da ne pominjemo nepravedne i okrutne sankcije kojima su nas godinama mučili, nećemo radikale ali nećemo ni liberale, sve je to ekstremizam, zvao se on fašizam ili komunizam, a mi nismo ekstremisti, nikad nismo ni bili, uvek žrtve, uvek ponosni, uvek na strani pravde i međunarodnog prava - sva se ta priča u dajdžest obliku koncentrisala u onim delovima mozga Olje Bećković koje pod svojom vojnom SAO kontrolom drži njen voljeni otac Matija. Mentalna pohlepa da bude teoretski deo „građanske opcije", godinama ne potire njenu političku strast da se raspomamljeno preda onaj vrsti srboidne pošasti koju deli sa dr Kalašnjikovim - pa njena pažljivo čuvana zloba provali kao smrdljivi čir pred gledaocima uvek kad joj u goste dođe ideološki neprijatelj, naročito kad se on zove Čedomir Jovanović.
  Očigledno je da su pripreme za nedeljnu emisiju bile duge i naporne; čitale su se arhive, press-clippinzi, dojavljivalo se i dobacivalo iz onih koštunjavih kancelarija iz kojih je već godinama podmukli Jovanović bio optuživan za žanrovski najrazličitije zločine, što se u emisiji moralo pomenuti: da je dokazani narkoman, probao koku, heroin, crack, marihuana mu je kao čaša vode; preko veze završio Akademiju dramskih umetnosti, jer je inače glup, netalentovan, nepismen i gramatički ugrožen; ucenjivao Zorana Đinđića da postane njegov saradnik kako bi ga docnije likvidirao i postao Kalif Umesto Kalifa; organizovao ubistvo premijera; intenzivno se družio sa Legijom; mesece provodio u Šilerovoj ulici gde se u bazenu ljubio sa svim članovima Zemunskog klana koji je bio njegovo vlasništvo; prodao Miloševića Haškom Tribunalu i pare strpao u džep; izbacio iz Skupštine Koštuničine poslanike koji su bili poslednja nada srpske demokratije; nešto muvao u Kuli sa Jedinicom za specijalne operacije; letovao u inostranstvu; putovao u džipu, sa dva telohranitelja; obogatio se; na poklon dobio farmu konja koje je, jednog po jednog, silovao; postao albanski lobista u Srbiji; osnovao stranku LDP u koju je uključio čitav genetski otpad Srbije; na nepoznat način obezbedio 220.000 glasova koji su ga uveli u srpski Parlament; kupio odela kojima provocira loše obučene glasače drugih partija; zalaže se za nezavisno Kosovo; ne ljubi Republiku Šumsku; konačno, kao krpelj se zakačio za Milorada Miškovića, našeg najvećeg biznismena, postavljajući glupa pitanja o monopolu Delte ili o pokušajima Miškovića da nekako dobije američku vizu - a da za uzvrat Mišković pacifikuje srpsku politiku oko Kosova...Ukratko, kriv po svim točkama!
  Već unapred svesna ovakve presude u kojoj godinama blaženo uživa, Bećkovićeva kći - skot ne pada daleko od klade - svoj je standardni glumački angažman (tobož nepotkupljivo neutralna) prevela u serijal pitanja čiji je intenzitet rastao iz minuta u minut sa jedinom idejom da Razobličimo Zločinca, uhvatimo ga u laži, ponovo ga ispitamo o Legiji, Zemunskom klanu, odnosu sa Zoranom Đinđićem, lukavo koristeći tabloidne teze o „naivnom Zoranu" i „preprednom Čedi", kao da Jovanović prvi put govori o tome, a hoće da zna: devet sati monologa u Skupštini Srbije na Anketnom odboru + pet sudskih odluka u Jovanovićevu korist + knjiga u kojoj je sve objasnio + hiljade intervjua na istu temu + svakomalo kampanje po ovdašnjim toaletoidima s pitanjima kad će već taj Jovanović biti uhapšen i po kratkom postupku streljan!
  Histerična nervoza Matijine ljubimice - primetna u sve većem m-m-m-ucanju čim je tema vrelija, uz trljanje butina i šuštavi zvuk čarapa - da pred sobom ima opuštenog, smirenog Jovanovića koji je hladnokrvno snimio dželata, ušla je fazu Web-Parapsihopatologije, kad je razgovor odjednom skrenut ka listu koji se zove „Feral Tribune"! The Killers bi rekli: Smile Like You Mean It!
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.
 2. #2
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.477
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Sunday Bloody Sunday (3)
  Pita Matijina Kći (citat): „Razne stvari koje stižu od mene i koga hoćete, tako povredi... evo recimo, sad fus-nota, ali kad vi na sajtu vaše stranke prenesete tekst Pere Lukovića iz Ferala u kome piše da je Gordan Paunović, dakle novinar B92 i Di-Džej, verujem da vi znate ko je taj čovek da je on DB, i da je DB ne znam ko, a da Ljilja Smajlović ima ili nema grudi, a vi to okačite na svoj sajt kao prvi tekst, i to držite četiri dana. Da li je to taj sistem vrednosti, da li vi razumete da to povređuje? Pa čekaj, da li je moguće da sam ja DB, ako mislim da Kosovo ne treba da bude nezavisno? Da li je moguće da sam ja DB, ako mislim da je bez veze da Pera Luković piše za Skandal? Je li to znači DB, hoćemo tako da se delimo vi i mi? Ne znam koji mi".
  Da bi - onako bećkovićevski - objasnila o čemu je, u stvari, reč, Olja je postavila i naredno p-p-p-pitanje: „Mislite da ima velike razlike načinom koji se vređa Ljilja Smajlović u tekstovima ovog duhovitog autora i načina na koji Vojislav Šešelj piše o Nataši Kandić. Mislite da ima nečega tu... od suštinske razlike?". Odgovorio je Jovanović: „Niko nije zbog tekstova Pere Lukovića bacio bombu na nečiju kuću. A zbog toliko tekstova, objavljenim po drugim medijima su uništeni milioni života. I ako se Srbija sređuje od Pere Lukovića, onda ćemo mi to lako rešiti".
  Materijalna činjenica da se o Petru Lukoviću (hrvatski: meni) raspravlja petnaestak minuta u prilično gledanom televizijskom programu gde se Feral besplatno reklamira kao LDP glasilo - moglo bi da izgleda kao vlastiti pesnički ego-trip da u pitanju nije klasična bećkovićkina budalaština; ne zbog poređenja Lukovića sa Šešeljom što izgleda da je nivo komičnog vica kojem se Matija smeje, već zbog neodbranjive odbrane njenih dragih, fašističkih prijatelja, svejedno zovu li se Gazza Paunović ili Titless Ugrica, od kojih svako na svoj način, kroz minimal-house-forum ili zločinačku „Politiku" zagovara onu Matijinu Srbiju za koju će on, Matija, kako je ovih dana izjavio, ratovati na Kosovu i za srpsko Kosovo; da li će Paunović i Ugrica i Olja i tata Matija obući uniformu 10. decembra i krenuti da brane „srpske svetinje" izvesno je koliko i rešenje kvadrature kruga!
  Time sam ispunio želju Olje Bećković iz „Utiska nedelje": Ja verujem će mi se Luković posebno odužiti u narednom tekstu na vašem sajtu...". Welcome, dear, any time!
  Ruby Tuesday:
  Jutro nas je dočekalo vrištećim naslovima: „Čedo, reci istinu o otmici i mafiji", „Čeda je mafijaš", „Čedo, mafijo, oteo si me", „Mišković optužio Jovanovića za otmicu", „Čeda je ortak mafije"...Ukratko: Milorad Mišković, otet 2002. godine od strane Zemunskog klana, pet godina docnije se setio tko je glavni krivac! Ažurni Radio B92 nije oklevao: urednica jutarnje emisije „Kažiprst" Danica Vučenić, sasvim mogućno vanbračna kćer Matije Bećkovića, hitro je pozvala Čedomira Jovanovića u emisiju: da, konačno, čujemo jednu i jedinu istinu!
  Teorija medijske likvidacije o žrtvi koju udaraju u glavu čim uđe u studio, ovde je doslovno primenjena zbog voditeljice Danice koja je zvučala kao da je u krvoždernoj, apstinencionalnoj krizi, predatorski gladna obračuna; od onog časa kad je nesrećni Jovanović seo u stolicu, žena je krenula da kidiše zubima i muškom frizurom; bez obzira na feministički hendikep da liči na muškobanjastu Ugricu i da muca još g-g-g-ore od Olje Bećković, krenula je da granatira Jovanovića iz dugih mikrofonskih cevi: „Kad ste bili s Legijom?", „Da li ste uzeli pet miliona maraka za otmicu Miškovića?", „Da li ste oteli Miškovića?", „Odakle vam ovako lepo odelo?", „Gde primate platu?", „Imam utisak da ste neiskreni", samo je falila optužba da Jovanović surašuje sa Bin Ladenom i da je on lično, srušio Kule Bliznakinje, pre nego što je snajperski likvidirao Đinđića.
  Slušali smo u neverici; telefoni su brujali; prijateljica mi je napisala da „lečenje nema alternativu"; Olja Bećković je u poređenju s ovom Ludačom izgledala kao Anđeo Tolerancije, više, odjednom, nije bilo pitanje volite li Čedu ili ga mrzite, već pitanje tko na Radiju B92 drži ove Bolesnike, jer kad čuješ osobu koja muca čitav minut j-j-j-j-j-j-j-j-j-este li v-v-v-v-v-v otel-l-l-.l-l Miš-š-š-š-š-kovića a onda se minut pretvori u deset minuta orgazmičke histerije, kao da žena pred svima nama Svršava U Torturi, valjda je to neki srboidni seksualni b92 sindrom, pitajte Vučenićku ili Bećkovićku, javiće vam se samo!
  ***** For Kosovo! Oh, yeah!
  PS: Muzičku podlogu za ovaj text pružili su antigazza-artisti diljem svijeta: The Rain, The Pink Spiders, See Spot Run, A Place To Bury Strangers, The Killers (Live In Santiago), AFI, Siberian, Brightboy, David Gilmour Girls, Faker, God Or Julie, Johnny Panic, Kill Stereo, Love In October, The Ganjas, Dee Rangers, The Makes Nice
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 3. #3
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.477
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  B92 Info Vesti Politika B92 osuđuje napade na novinare 23. novembar 2007. | 07:46 | Izvor: B92 Beograd -- B92 najoštrije osuđuje ponovljene napade i uvrede Petra Lukovića na novinare i zaposlene u B92.

  Posle nedavnog teksta objavljenog u Feral tribjunu, ali i na Internet-prezentaciji Liberalno-demokratske partije, u kom je Gordana Paunovića, menadžera sektora B92 za korporativnu društvenu odgovornost, optužio da je saradnik državne bezbednosti, u svom novom tekstu, ponovo u Feralu i na internet-prezentaciji LDP-a, Luković nastavlja s najprizemnijim uvredama i kvalifikacijama.

  Na meti su sada Olja Bećković i Danica Vučenić, novinarke koje su vodile emisije na Televiziji i Radiju B92 u kojima je nedavno gostovao predsednik LDP-a Čedomir Jovanović. Budući da je veza s državnom bezbednošću apsolvirana, Luković novinarke B92 sada proglašava za skotove, ludače i bolesnice.

  B92 smatra apsolutno nedopustivim manir u kom se lična netrpeljivost, neslaganje sa iole disonantnim tonovima na medijskoj sceni i drugačijim mišljenjem, a pre svega pravom da se političaru koji pretenduje na najviše državne funkcije postavi pitanje o stvarima od javnog interesa, ispoljava kroz najgrublje diskvalifikacije, postavljanje medicinskih dijagnoza, optužbe za pomaganje fašizmu ili povezanost s tajnim službama.

  Ono što posebno zabrinjava je činjenica da takve tekstove jedna parlamentarna politička stranka u Srbiji smatra dovoljno relevantnim da bi ih rame uz rame sa zvaničnim stranačkim saopštenjima isticala na svom stranačkom sajtu.

  B92 poziva medijske i novinarske asocijacije da iskažu solidarnost s novinarima izloženim najbezočnijim napadima i kvalifikacijama, ali i da se jasno ograde od onih koji, predstavljajući se upravo kao novinari, kršeći sve novinarske kodekse, podmetanjima i neprimerenim izlivima ogoljene mržnje udaraju na pravo da se profesionalno radi posao i da se iznese sopstveno, drugačije mišljenje.

  B92 još jednom izražava bezrezervnu podršku svojim novinarima i saradnicima, koji svoj posao rade profesionalno, savesno i nepristrasno. B92 će učiniti sve što je u njegovoj moći da spreči nekontrolisan javni linč naših saradnika koji sprovode oni koji su, po svemu sudeći, očekivali da na programima B92 uživaju posebne privilegije i povlašćen tretman.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 4. #4
  Elita jedite_kod_Joa (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad, Vojvodstvo Srpsko - Okupirana Srbija
  Poruke
  19.153
  Reputaciona moć
  268

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Чеда и ЛДП су крахирали ових дана.
  И у Новом Саду их чланови партије напуштају.

 5. #5
  Buduća legenda Microwave (avatar)
  Učlanjen
  04.09.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.399
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  846

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Uh brate...mislim...brate...furka...a ja bio ubedjen da je Veliki brat jedina emisija na B92

 6. #6
  Elita jedite_kod_Joa (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad, Vojvodstvo Srpsko - Okupirana Srbija
  Poruke
  19.153
  Reputaciona moć
  268

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Luković novinarke B92 sada proglašava za skotove, ludače i bolesnice.
  Кад се сетим Оље Бећковић,онда ове квалификације и нису далеко од истине.

 7. #7
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Jočić bi mogao da usliši molbu U92. Uhapsi go_no i strpa ga iza rešetaka. Problem rešen. Luković zaštićen.
  Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
  Nemerem, nemerem zaćarana sam!

 8. #8
  Primećen član Torius (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд, Вождовац
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Citat Original postavio jedite_kod_Joa Pogledaj poruku
  Кад се сетим Оље Бећковић,онда ове квалификације и нису далеко од истине.
  Оља Бећковић је једна од најбољих српских новинарки, и апсолутно је непристрасна и подједнако новинарски непријатна према сваком госту, тако да .... Па није она крива што се Чеда бави криминалом.

 9. #9
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Da su od istog ćaće to je evidentno,ali izgleda da je i Čedu pravio isti ćaća.
  Kad B52(U92) počne sa Avarima da brani Srbiju,to nešto nije u redu,izgleda da će Čeda ipak da odnese onu petokraku...

 10. #10
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Da su od istog ćaće to je evidentno,ali izgleda da je i Čedu pravio isti ćaća.
  Kad B52(U92) počne sa Avarima da brani Srbiju,to nešto nije u redu,izgleda da će Čeda ipak da odnese onu petokraku...

 11. #11
  Aktivan član kennedy_bakircioglu (avatar)
  Učlanjen
  04.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  KOTOR - Grad evropskih vaterpolo shampiona
  Poruke
  1.363
  Reputaciona moć
  50

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Оља Бећковић је једна од најбољих српских новинарки, и апсолутно је непристрасна и подједнако новинарски непријатна према сваком госту, тако да .... Па није она крива што се Чеда бави криминалом.
  da
  neprijatna je
  i ništa više

  samo napred Pero

 12. #12
  Primećen član
  Učlanjen
  10.07.2007.
  Poruke
  674
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Dakle ovo je kraj sveta, kad sam i ovo doziveo da vidim
  A jel ovo znaci da je i B92 na spisku Miskovica?
  I sta je ovo nema nam nesto dezurnih evrobolida da i onu kazu po koju mudru, kako samo oni to znaju...

 13. #13
  Veoma poznat R.Žiskar (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.674
  Reputaciona moć
  233

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Kao da je neko dunuo u onu necujnu pistaljku...svi nestadose

 14. #14
  Poznat Bogart (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  mašala!
  Poruke
  9.645
  Reputaciona moć
  139

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Не бих да вређам никога, али Петар Луковић је стварно тешки простак.

  Прочитао сам оно, као и неколико његових текстова/есеја које је писао у последње време, и оно је стварно испод сваког нивоа. Није у питању критика, нити сатира, нити човек изгледа да уопште има осећај за фину иронију, него најобичнија пљувачина и сплеткарошко оговарање. Чак и крајње непотребно подилажење хрватској публици фразама "бисексуални орао" за државни грб Србије и сл., као да садржајем својих текстова не може довољно јасно да изрази свој презир, него то мора да чини и на један тако огољен и, рекао бих, вулгаран начин.

 15. #15
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.477
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Ујааааааааааааа......
  евроболидииииииииии...........
  где стеееееееее??????????????  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 16. #16
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  hehehe pukla tzv "demokratska tikva" . zaratili izmedju sebe ceda, b92, lukovic alkos , ds, gej17+

 17. #17
  Iskusan BG5 (avatar)
  Učlanjen
  18.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.157
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Ono što posebno zabrinjava je činjenica da takve tekstove jedna parlamentarna politička stranka u Srbiji smatra dovoljno relevantnim da bi ih rame uz rame sa zvaničnim stranačkim saopštenjima isticala na svom stranačkom sajtu.
  Ovaj topic bi se slobodno mogao nazvati:"LDP protiv B92".

 18. #18
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Sta ce sada oni koji su ispredali danima kako je B92 pardon U92 ustvari Cedina televizija:-D

 19. #19
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  pa jeste b92 cedin vidis kako danima vode kampanju protiv miskovica fora je da su se sad zakacili oko toga kakvu strategiju treba voditi protiv neprijatelja liberalne neodiktature

 20. #20
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Pa ako sad posle ovoga i Kosova radikali ne dodju na vlast onda nikad nece ,samo se bojim da ce ovi sve zataskati uskoro i da ce se sve ovo i zaboraviti ,jer to sato sada svako svakog tuzi samo je farsa kao sto je uobicajno kod nas ,nece tu niko ici do kraja ,jer znaju jako mnogo jedni od drugima.

 21. #21
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Ne bi me cudilo ni da za dve ,tri godine opet zajedno budu sedeli u nekoj vladi i upravnom odboru

 22. #22
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Citat Original postavio svetolik trpkovic Pogledaj poruku
  Ne bi me cudilo ni da za dve ,tri godine opet zajedno budu sedeli u nekoj vladi i upravnom odboru
  pa interesi , licni su anravno najvazniji.

  a to sto smo rekli jedni o drugima, to nema veze i zaboravi se kad se dele pare, funkcije, mesta u upravnim odborima, namestaju tenderi, privatizacije i slicno

  pa g17+ je tako pljuvao po DS-u i oborio je DS vladu 2003 pa pogledaj sada , svi su skupa u vladi - ljubav cveta

 23. #23
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Pa to je duga tradicija u srpskoj politici od odnosa Seselja i Vuka sa Slobom koji ih je hapsio i tukao, a oni njega najteze vredjali i pravili sranja u skupstini pa su posle bili u raznim vladama ,pa onda odnosa G17 i DSa .pa onda Velje i Labusa ,pa onda Djilasa i Velje ,pa Djelica i Dinkica ,sve je to bilo na krv i noz cak i na licnoj osnovi pa opet kao da nista nije bilo. .

 24. #24
  Primećen član
  Učlanjen
  10.07.2007.
  Poruke
  674
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Uhvatio sam sebe da mi je na trenutak bilo zao Cede, mnogo je ofucano i beznadezno izgledao danas u Skupstini.

 25. #25
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1638

  Podrazumevano Re: B92 ТРАЖИ ЗАШТИТУ ОД НАПАДА ПЕРЕ ЛУКОВИЋА,хехехе!

  Citat Original postavio svetolik trpkovic Pogledaj poruku
  Sta ce sada oni koji su ispredali danima kako je B92 pardon U92 ustvari Cedina televizija:-D
  Pokacili se LDP i B92:shock:
  Bio je, Svetolice, ali, Cede se ovih dana gotovo svi odrichu, napustaju ga clanovi stranke...8-)

Slične teme

 1. Вилијам Вокер напада Тадића!
  Autor Alekasandar3 u forumu Politika
  Odgovora: 59
  Poslednja poruka: 26.02.2009., 03:49
 2. Odgovora: 24
  Poslednja poruka: 05.08.2008., 12:24
 3. КВИРИЈА ОПЕТ НАПАДА ЦРКВУ
  Autor Кртица u forumu Politika
  Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 04.02.2008., 18:59
 4. Odgovora: 44
  Poslednja poruka: 24.11.2007., 22:33
 5. Odgovora: 155
  Poslednja poruka: 26.09.2007., 00:08

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •