Da li će ikada odgovarati?
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Da li će ikada odgovarati?

 1. #1
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Exclamation Da li će ikada odgovarati?

  Sudije kažnjene samo opomenom zbog slučaja Ilarion
  Autor: Vuk Z. Cvijić | 19.11.2007 - 06:00

  Veliko personalno veće Vrhovnog suda nije prihvatilo zahtev ministra pravde Dušana Petrovića da razreši sedam sudija zbog postupanja u slučaju Ilarion, protiv koga je zastareo postupak za seksualno zlostavljanje maloletnika, već je kao kaznu za taj propust izreklo opomene većini sudija.
  Kako „Blic“ saznaje, Veliko personalno veće razmatrajući zahtev ministra za razrešenje troje sudija Vrhovnog suda oslobodilo je odgovornosti Dragomira Milojevića i Predraga Gligorijevića, a trećem sudiji Miroslavu Cvetkoviću izreklo je opomenu.

  Saznajemo da je u slučaju Cvetkovića postignut kompromis da prođe sa opomenom i da ne bude razrešen, jer je odmah poslat u penziju.
  Sa opomenom su prošli i predsednik Opštinskog suda u Novom Sadu Petar Mohan, sudije tog suda Snježane Matijević i Tatjana Šunjka i sudija novosadskog Okružnog suda Zdenka Stakić.
  Prema pravilniku, svaki sudija može biti opomenut samo jednom, jer bi u slučaju nove greške bio razrešen. Opomena se upisuje u lični karton sudije, koji ga prati kroz karijeru.

  Nesporan poziv na suđenje
  Da podsetimo, Ilarion, svetovno Jovan Mišić (65), nekadašnji starešina manastira Hopovo, uhapšen je 6. juna 2001. pod sumnjom da je u dvorskoj bašti u Sremskim Karlovcima navodio na „nedozvoljene polne radnje“ maloletne dečake.
  Odmah je bio razrešen dužnosti starešine manastira, za razliku od vladike Pahomija (Tomislava Gačića). Mišić je osuđen 9. oktobra 2006. u novosadskom Opštinskom sudu na 10 meseci zatvora. Okružni sud je tu presudu preinačio 26. decembra 2006. na godinu dana zatvora. Vrhovni sud je 17. aprila ove godine vratio postupak na novo suđenje, ali tog suđenja nije bilo, jer je predmet zastareo.
  U presudi Vrhovnog suda za koju je bio zadužen opomenuti i penzionisani sudija Cvetković navodi se da se postupak protiv Mišića vraća na novo suđenje, jer ni optuženi, ni njegov advokat Branko Matković nisu uredno pozvani na ročište 9. oktobra 2006. godina, kada je Mišiću u novosadskom Opštinskom sudu izrečena prvostepena osuđujuća presuda.
  Iz spisa predmeta, u koje je „Blic“ imao uvid, jasno je da veće Vrhovnog suda prenebreglo neke činjenice. Naime, iz spisa se vidi da je Mišić bio uredno pozvan na ročište, jer je istog dana poslao dopis sudu da je sprečen da dođe zbog „priprema za hirurški zahvat“.
  - Izveštavam sud da sam bolestan, molim odlaganje glavnog pretresa na neodređeno vreme i obavezujem se da ću, ukoliko preživim operaciju, izvestiti sud kada da mi se sudi - piše Mišić u pismu, koje je lično predao sudu 9. oktobra prošle godine, kada je i osuđen.
  U spisima predmeta takođe se vidi da je advokat Matković obavestio sud skoro četiri meseca ranije 22. maja 2006. godine da je izbrisan iz Advokatske komore i da ne može više da zastupa optuženog. Sam Mišić je pismeno obavestio sud 22. avgusta 2006. da otkazuje punomoćje i dvojici drugih branilaca i da će se ubuduće braniti sam, tako da nije bilo potrebe pozivati njegovog advokata.

  Odlučio da se brani sam
  - Dakle, od sada ću se braniti sam u ovom postupku. O ponašanju suda, sem poslednje sudije izvestiću predsednika Opštinskog suda, predsednika Okružnog suda u Novom Sadu, kao i ministra pravde u koga imam veliko provereno poverenje i zamoliću ga da izvrši uvid u ovaj spis. U očekivanju pisanih izveštaja od navedenih visokih državnih funkcionera, ukoliko na to budem primoran, izvestiću i kompetentne međunarodne organizacije - navodi Mišić u pismu iz avgusta prošle godine.
  Povodom ovih činjenica koje je prenebreglo Veće Vrhovnog suda donoseći odluku da se postupak protiv Ilariona ponovi, mogao je da reaguje samo Nadzorni odbor Vrhovnog suda, za razliku od Ministra pravde koji nema ovlašćenje da to uradi.
  Snežana Malović, državni sekretar Ministarstva pravde, potvrdila je za „Blic“ da je Ministarstvo dopisom ukazalo Nadzornom odboru na propuste u presudi kojom je postupak protiv Ilariona vraćen na početak.
  - Odgovoreno nam je iz Nadzornog odbora da nema osnova da oni pokrenu postupak protiv sudija koje su donele tu odluku, zato što je ministar već pokrenuo postupak za razrešenje sudija pred Velikim personalnim većem - kaže Malović.
  Očigledno, Nadzorni odbor nije uzeo u obzir da je ovde reč o dva potpuno različita osnova za pokretanje postupka za razrešenje. Jedan je - odugovlačenje, a drugi sama odluka o vraćanju suđenja na početak.
  Odlukom o kažnjavanju opomenom potvrđeno je da je u slučaju Ilarion bilo nesavesnog rada pet navedenih sudija. Ovim je, za sada, stavljena tačka na slučaj Ilarion.

  Sastav Velikog personalnog veća
  Veliko personalno već čine devet sudija Vrhovnog suda. Prema pravilniku, u Veće se biraju po troje sudije iz Krivičnog, Parničnog i Upravnog odeljenja sa najdužim stražom. Devet sudija, koji se biraju na dve godine, između sebe većinom glasova biraju predsednika Velikog personalnog veća. Sada je to sudija Sonja Brkić. Veće donosi odluke većinom glasova. 2. #2
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.476
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Е то ми је најцрње ... када лезбос оптужује педофила.....страшно!!!!!!!!!!!!!!!
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 3. #3
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Е то ми је најцрње ... када лезбос оптужује педофила.....страшно!!!!!!!!!!!!!!!
  znam da ti je teško.... ali to što su tebi radili nije prava ljubav... nego krivično delo

 4. #4
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Neke od sudija su prestrogo kažnjeni
  svima je podeljena ista sankcija, bez obzira što neki možda i nemaju odgovornost u tome svemu
  ali to je politika, Petrović je uspeo da se pokaže javnosti i sad kao neko zlo i odvratno personalno veće nije dozvolilo
  Od svih ministara iz DS najviše zamerki imam baš na Petrovića

 5. #5
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Odlukom o kažnjavanju opomenom potvrđeno je da je u slučaju Ilarion bilo nesavesnog rada pet navedenih sudija. Ovim je, za sada, stavljena tačka na slučaj Ilarion.

  da li to znači da je potrebno ponovo pokretati postupak?

 6. #6
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  "Nepoverenje u iskaz žrtve"
  19. novembar 2007. | 15:45 -> 17:10 | Izvor: B92
  Beograd -- Danas je svetski dan prevencije zlostavljanja dece. Jedan od najtežih oblika zlostavljanja dece je seksualno zlostavljanje.

  Svaka treća devojčica i svaki sedmi dečak u Srbiji doživi neku vrstu zlostavljanja. Počinilac je u 98 odsto slučajeva osoba poznata detetu. Od petoro dece koja su žrtve zlostavljanja, četiri su devojčice i jedan je dečak. Zlostavljanje najćešće počinje u detetovoj šestoj godini, a od prvog zlostavljanja do prijavljivanja prođe i po 11 godina.

  Jelena Tomković, iz Ministarstva unutrašnjih poslova kaže da je razlog tome to što su deca uplašena.

  "Znači prećeno im je - ako slučajno budeš rekao nekome ili, ne daj bože, prijavio policiji, roditelji ti neće verovati ili će te tući ili će te poslati u dom ili će ti se druga deca smejati i tako dalje", kazala je Tomkovićeva.

  Po rečima Dušice Popadić, direktorke Incest trauma centra, najveći problemi su što zaposleni u državnim ustanovama najčešće ne veruju u iskaz žrtve, i što je žrtva prisiljena da nekad i po sedam puta ponavlja svoj iskaz. U Srbiji ne postoji evidencije žrtava, ni centralna baza podataka o počiniocima.

  "Onog momenta kada će on na primer zlostavljati dete koje je u domu za decu bez roditeljskog staranja, on je vaspitač, noćni vaspitač, postoji sumnja ili saznanje, razreši se internom disciplinskom procedurom u okviru samog doma za decu bez roditeljskog staranja, ta osoba dobije otkaz, znači niko ne sazna, ne postoji vidljivost tog krivičnog dela i ta osoba bez problema može posle da se zaposli i u prosveti, u socijalnoj zaštiti, bilo gde drugde gde mi ponovo sopstvenu decu šaljemo na brigu i staranje tim ljudima", objašnjava Popadićeva.

  O ovoj temi deca bi trebalo da se informišu i u školu, kažu u incest trauma centra. Razgovor o seksualnom zlostavljanju prilagođen uzrastu deteta ga neće uplašiti, već ohrabriti da sazna kako da zaštiti sebe. Neophodno je i da mediji kontinuirano izveštavaju o ovom problemu, kaže Nadežda Milenković, kreativna direktorka reklamnih kampanja incest trauma centra.

  "O tome se ne govori, ali zato je važno, zato vam pričam o kreitanju javnog mnjenja, uzbuđivanju javnog mnjenja i kreiranju na kraju nekih društvenih vrednosti, jer posle toga, ako u tome uspemo, ako bi postojala takva kampanja, ali trajna, ne ponekad kad se napravi konferencija za novinare, dakle stalna jedna kampanja i briga medija, odnosno držanje otvorenih očiju, to je mesto gde ne smemo da zatvorimo oči", navela je Milenkovićeva.

  Do sada najduža određena kazna za krivično delo seksualnog zlostavljanja dece je devet godina. Ipak nasilnici se retko osuđuju na najduže kazne predviđene zakonom, a zbog vremena koje prođe od incidenta do prijavljivanja dolazi do zastarevanja predmeta. Neki od nasilnika nikada ne izađu pred lice pravde.

 7. #7
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Odlukom o kažnjavanju opomenom potvrđeno je da je u slučaju Ilarion bilo nesavesnog rada pet navedenih sudija. Ovim je, za sada, stavljena tačka na slučaj Ilarion.

  da li to znači da je potrebno ponovo pokretati postupak?
  molila bih nekoga ko se razume da mi objasni....

 8. #8
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  kad nastupi apsolutna zastara nema više pokretanja nikakvog postupka. Znači, on je slobodan čovek bez obzira da oni ustanove da je nekome od sudija dao 100E postupak se ne može obnoviti.
  Neću valjda sad i tebi morati držati lekciju iz krivičnog kao nekim dobrim koleginicama sa ovog foruma, prepoznaće se one same:razz:

 9. #9
  Moderator Borac za prava zivotinja (avatar)
  Učlanjen
  02.09.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Šambala
  Poruke
  50.719
  Tekstova u blogu
  96
  Reputaciona moć
  4355

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio evaras Pogledaj poruku
  Odlukom o kažnjavanju opomenom potvrđeno je da je u slučaju Ilarion bilo nesavesnog rada pet navedenih sudija. Ovim je, za sada, stavljena tačka na slučaj Ilarion.

  da li to znači da je potrebno ponovo pokretati postupak?
  molila bih nekoga ko se razume da mi objasni....
  Nisam pravnik, ali, koliko mi je poznato - ako je bilo ikakvih nepravilnosti u proceduri - slučaj se ponavlja.
  Problem je samo koliko dugo traje postupak obnove.
  Sve u svemu - još jedno par godina mučnog suđenja (svedočenja zlostavljanih), a u međuvremenu Ilarionu neće zafaliti ni dlaka s glave, tj. iz brade.

 10. #10
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Hvala.

 11. #11
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Е то ми је најцрње ... када лезбос оптужује педофила.....страшно!!!!!!!!!!!!!!!
  Eto vidiš koliko smo zdrava sredina. Znamo šta znači većina tih izraza. Verovatno je za to kriva mračna podsvest koja kaže - a kako bi bilo da nije tako nego ovako?

  Nego da te ne plašim Frojdom, samo da ti dojavim da je i ono sa Pahomijem pod lupom istrage.
  Leteće sove usred bela dana...

 12. #12
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio Iron Lord Pogledaj poruku
  Eto vidiš koliko smo zdrava sredina. Znamo šta znači većina tih izraza. Verovatno je za to kriva mračna podsvest koja kaže - a kako bi bilo da nije tako nego ovako?

  Nego da te ne plašim Frojdom, samo da ti dojavim da je i ono sa Pahomijem pod lupom istrage.
  Leteće sove usred bela dana...
  Zar Pahomije nije oslobođen?

 13. #13
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio Borac za prava zivotinja Pogledaj poruku
  Nisam pravnik, ali, koliko mi je poznato - ako je bilo ikakvih nepravilnosti u proceduri - slučaj se ponavlja.
  Problem je samo koliko dugo traje postupak obnove.
  Sve u svemu - još jedno par godina mučnog suđenja (svedočenja zlostavljanih), a u međuvremenu Ilarionu neće zafaliti ni dlaka s glave, tj. iz brade.
  a što vole ljudi da pričaju o nečemu što ne znaju
  nema nikakavog ponavljanja, nastupila je apsolutna zastara!
  Kraj, Konec, The End

 14. #14
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  PAHOMIJE POD ZAŠTITOM
  Bivša predsednica Opštinskog suda u Vranju sudija Snežana Janjić optužuje Vidu Petrović-Škero, Zorana Stojkovića i Janka Lazarevića da su vršili pritisak na sud u slučaju vranjskog vladike

  BEOGRAD - Posle najave ministra Dušana Petrovića da će se detaljno istražiti odgovornost sudija u „slučaju Pahomije“, u Novinama Vranjskim izašao je intervju s nekadašnjom predsednicom Opštinskog suda Snežanom Janjić, koja je nedvosmisleno priznala da je tokom suđenja 2003. na sudije vršen žestok pritisak pravosudne i izvršne vlasti.

  Janjićeva je prozvala predsednicu Vrhovnog suda Vidu Petrović-Škero, njenog prethodnika Janka Lazarevića i ministra pravde Zorana Stojkovića da su se otvoreno mešali u slučaj i čak dolazili u Vranje da lično vrše pritisak na sudije. Škero i Stojković odlučno su demantovali njene navode, dok je Lazarević na službenom putu u Južnoj Koreji, pa se njegova reakcija očekuje krajem iduće nedelje.

  Poseban trenutak, po rečima Janjićeve, predstavlja poseta Opštinskom sudu u Vranju predsednice Vrhovnog suda Srbije Vide Petrović-Škero u aprilu 2005. godine.

  - Došla je sa zamenikom Jankom Lazarevićem. Preskočila je toliko sudova od Beograda naniže, da bi došla baš u vranjski. Neformalno smo pričali o radu suda, sudijama, opremljenosti suda, kad odjednom, Škero, s neba pa u rebra, nekim upozoravajućim tonom: „Slušajte, ima pritužbi s najvišeg mesta na vaš rad, i to na konkretan predmet vladike Pahomija“. Zapanjila sam se, nisam znala šta da kažem... Pa zar od 7.500 predmeta, koliko je bilo u radu suda u tom trenutku, baš zbog vladikinog da me prozovete? „Znate“, nastavila je Škero, „glasine u vezi s tim su otišle i do predsednika Vlade Vojislava Koštunice“. Mislila sam da će možda reći nešto u smislu ažuriranja predmeta, ali ona je zaćutala posle toga i poruka mi je bila sasvim jasna - ispričala je Janjićeva za Novine Vranjske.

  Iz kabineta predsednice Vrhovnog suda stiglo je saopštenje u kojem se navodi da je Vida Petrović-Škero kao predsednica VSS u Vranju bila u poseti sudijama Okružnog, a ne Opštinskog suda. Bivši ministar pravde Zoran Stojković kratko je prokomentarisao optužbe na svoj račun.

  - Nikada nisam bio ni u jednom sudu u Vranju, ne poznajem nijednog sudiju iz Vranja, niti sam ikada imao bilo kakav kontakt s njima - ističe Stojković.

  U izjavi za Kurir, Snežana Janjić kaže da je s još dvoje kolega iz Opštinskog suda u Vranju bila prisutna na sastanku sudija Okružnog suda s Vidom Petrović-Škero. Sve ono o čemu je govorila Škero, tvrdi Janjićeva, mogu da potvrde njene kolege koje su prisustvovale sastanku.

  - Imala sam jak utisak da izvršna vlast od mene očekuje da bilo šta uradim. Odugovlačenje, oslobađajuća presuda, samo da bi se stvar kako-tako zataškala. Opštinski tužilac je bio fer, radio je koliko je mogao, ali on nije nezavisan, kod njih vlada hijerarhija. Međutim, sudija bi, po definiciji, trebalo da bude samostalan i nezavisan. Pa molim vas, kad bi se za svaki predmet išlo po mišljenje u Vrhovni sud ili Ministarstvo pravde, na šta bi to ličilo? Ono što me dodatno uverilo da sam strogo kontrolisana, da me iz Vrhovnog suda ne smatraju podobnom i poslušnom, to je činjenica da je neposredno nakon delegiranja predmeta Pahomije u Niš u Opštinski sud u Vranje stigla kontrola iz Vrhovnog suda. Sve su isprevrtali, ali na njihovu veliku žalost, ništa nisu našli - kaže Janjićeva za Kurir.

  ZBRKA S DATUMIMA

  U Novinama Vranjskim navedeno je da je sastanak Vide Petrović-Škero sa sudijama Okružnog i Opštinskog suda u Vranju održan u novembru 2004. godine. Iz kabineta predsednice VSS u toku jučerašnjeg dana stigao je demanti u kome se kaže da Škero u to vreme uopšte nije bila na čelu Vrhovnog suda. Čitavu zbrku sa datumima u izjavi Kuriru pojasnila je Snežana Janjić, koja tvrdi da je pogrešno citirana njena izjava i da je sastanak predsednice VSS sa vranjskim sudijama održan u aprilu 2005. godine.

 15. #15
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio evaras Pogledaj poruku
  Zar Pahomije nije oslobođen?
  On jeste ali sudije nisu.


  Poslednji put ažurirao/la Iron Lord : 19.11.2007. u 20:02

 16. #16
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Pa da... sad će da smaraju sa sudijama, dok ova dvojica eventualno ne pocrkaju ili barem postanu toliko senilni da ''zaborave'' šta su radili.

 17. #17
  Iskusan alergicna (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Austrobugarska(hahaha)trenutno u HOLANDIJI
  Poruke
  6.804
  Reputaciona moć
  109

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  najchudnije je shto se SPC uopshte ne izjashnjava o ovom sluchaju
  da li to moze biti neki pokazatelj, da je to, mozda,NEretka pojava
  kada se uzme u obzir veliki uticaj vladike Anfilohija na politiku ove zemlje a i rodbinske veze sa premijerom, jasno je svima o chemu se radi
  Pahomije i Ilarion su pod *duplom* zashtitom
  shtite ih drzava i crkva

 18. #18
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Kada se o nečemu ne priča onda to ne postoji. 19. #19
  Zainteresovan član evaras (avatar)
  Učlanjen
  08.10.2007.
  Lokacija
  tu negde
  Poruke
  239
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Mislim, mogu ladno da dočekaju da zlostavljaju decu svojih žrtava. To bi bilo superperverzno, pucali bi ih fleševi iz ''mladosti''.

 20. #20
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio alergicna Pogledaj poruku
  najchudnije je shto se SPC uopshte ne izjashnjava o ovom sluchaju
  uopste nije cudno, cuvaju svoje...
  a ne izjasnjavase ni oko nekih drugih....tako da ama bas nista cudno....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 21. #21
  Elita medved_bg (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.510
  Reputaciona moć
  197

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio filatelista, pa šta? Pogledaj poruku
  kad nastupi apsolutna zastara nema više pokretanja nikakvog postupka. Znači, on je slobodan čovek bez obzira da oni ustanove da je nekome od sudija dao 100E postupak se ne može obnoviti.
  Neću valjda sad i tebi morati držati lekciju iz krivičnog kao nekim dobrim koleginicama sa ovog foruma, prepoznaće se one same:razz:
  Eh, da sam znala da će tako teško da ti padne....čim se potegne tema o krivičnom, ti moraš da kukaš i potežeš koleginicu po forumu zbor par pitanjaca, pitanjčića takoreći...

 22. #22
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio medved_bg Pogledaj poruku
  Eh, da sam znala da će tako teško da ti padne....čim se potegne tema o krivičnom, ti moraš da kukaš i potežeš koleginicu po forumu zbor par pitanjaca, pitanjčića takoreći...
  nisam mislio na tebe, ali kad se već oseti prozvana:grin::grin::grin:
  šalim se ja naravno, nije mi teško palo
  ali morao sam spomenuti, interesantno mi bilo
  nema ljutnje:wink:

 23. #23
  Elita medved_bg (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.510
  Reputaciona moć
  197

  Podrazumevano Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio filatelista, pa šta? Pogledaj poruku
  nisam mislio na tebe, ali kad se već oseti prozvana:grin::grin::grin:
  šalim se ja naravno, nije mi teško palo
  ali morao sam spomenuti, interesantno mi bilo
  nema ljutnje:wink:
  Prepoznah se

  Ma, ajde, molim te, šta bi tek bilo da sam ti tražila da mi istovariš kamion cementa...ne smem ni da pomislim! Pih, muška posla, džvanjkanje do odapnuća...ccc.

 24. #24
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Talking Re: Da li će ikada odgovarati?

  Citat Original postavio medved_bg Pogledaj poruku
  Prepoznah se

  Ma, ajde, molim te, šta bi tek bilo da sam ti tražila da mi istovariš kamion cementa...ne smem ni da pomislim! Pih, muška posla, džvanjkanje do odapnuća...ccc.
  pa da ti istovaram cement i objašnjavam apsolutnu zastaru:x
  žene, nikad zadovoljne:grin:

Slične teme

 1. Odgovora: 124
  Poslednja poruka: 17.04.2008., 16:54
 2. Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 17.04.2008., 16:53
 3. Hoće li Stefan Karić odgovarati...
  Autor Strela u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 08.06.2005., 00:53
 4. Da li ste ikada
  Autor Peruzzi u forumu Tinejdžeri
  Odgovora: 73
  Poslednja poruka: 06.04.2005., 12:32
 5. jeste li ikada...
  Autor Celt u forumu Arhiva
  Odgovora: 28
  Poslednja poruka: 18.01.2005., 02:02

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •