DOSMANLIJE I VLAST
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 38

Tema: DOSMANLIJE I VLAST

 1. #1
  Početnik
  Učlanjen
  12.11.2007.
  Poruke
  44
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano DOSMANLIJE I VLAST

  DOS - manlije i vlast

  Braćo i sestre,

  Kod nas Srba postoji jedna stara izreka koja glasi:

  "Daj ciganu vlast, ubiće oca!"

  Ta prastara izreka je sigurno nastala u vreme kada svet nije još poznavao takvu vrstu kriminalaca, izdajnika i šljama najoge vreste, najpoganijeg soja i najkrvoločnijih sotoninih nakana kao što su žute smrdibube koje predvode Koštunjava Bedevija i Bobi Taći - Pederović koje se samoprozvaše DOS. Nažalost pošto smo na sopstvenoj koži osetili šta znači kada na vlast dođu tuđinski izmećari, antisrbi i antihristi sigurno će se ta naša stara poslovica izmeniti i od vremena sadašnjeg će sigurno da glasi:

  "Daj DOS-manliji vlast i uništiće čitav narod!"

  Braćo i sestre, pre nešto manje od četiri godine na jednom od srpskih foruma objavih sledeći svoj prilog:

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  KO JE STVORIO, ZAŠTO I KAKAV JE POLITIČKI CILJ BIO DOS-manlija ???

  Posle, suprotno svim međunarodnim zakonima, kukavičke agresije Amera i NATO zlikovaca na našu ojađenu domovinu koju su pre toga bukvalno gušili više od sedam godina zavodeći joj sankcije koje ni jedna jedina država ne bi preživela, setite se da su sankcije zavedene na dokazanim lažima, neprijatelji Srba i Srbije, uglavnom Ameri, su odrešili kesu. Uvidevši da Srbe vojnički ne mogu poraziti, a poznavajući našu svetlu istoriju naučili su da je srbin Srbinu najveći neprijatelj, odlučili su da "bratski potpomognu" kvislinge, izdajnike, kriminalce i zlotvore kako bi se srušio legalno i legitimno izabran režim i kako bi u Srbiji nastao haos koji će oni znati iskoristiti. Najbolji dokaz za te moje tvrdnje se nalazi u knjizi engleskog publiciste Tima Maršala "Igra senki". Dakle, neprijatelji Srba i Srbije su preko Zorana Đinđića, Borisa Tadića, Miroljuba Labusa, Vojislava Koštunice, Vuka Draškovića i drugih iskota višeglave DOS-manlijske nemani "ubacili u igru" stotine miliona svojih u krvi stečenih dolara sa jednom jedinom namerom da se novcem postigne ono što se nije moglo postići političkim sredstvima. Te dve sramne induvidue su im se već i pre dodvoravale i radile za njih - njihova pomoć prijateljima je bila pogotovo značajna kada su ih ti izdajnici podržali u njihovim zločinima koje su činuli prema Srbima. Valjda se sećate da je Đinđić hteo još žešće da se napadne Srbija (Bože, to mu nikada neću moći oprostiti i zaboraviti !) !? Također, u delu na kojem baziram svoje dokaze je jedno čitavo poglavlje koje nosi naslov "KLJUČ ZVANI KOŠTUNICA". Ko je, kakav je i kakve su namere Koštunice, DOS-manlija i njihovih "mecena" Amera najbolje se vidi. Namere Amera nisu bile da se samo sruši režim Slobodana Miloševića, već da nestane Srba i Srbije. E, za tu đavolju rabotu stvoren je DOS i pronađen ključ koji se zove Vojislav Koštunica...

  PETOOKTOBARSKA NARKO-KRIMINALNO-IZDAJNIČKA REVOLUCIJA !!!

  Sa novcem koji su dobili (računa se da je tih sredstava bilo najmanje 1,5 milijarda dolara) janjičar Đinđić je uspeo da kupi ključne "ljude" bivšeg režima (među njima mafijaške klanove, generale Perišića, Pavkovića, ključne "ličnosti#171; u policiji - JSO i Legiju, medije) i da okupi najsramniji i najprljaviji šljam u istoriji naroda Srpskog koji je bio svrstan u 18 proustaških udruga. Na 5.-oktobarskim izborima 2000. godine Srbi u Srbiji nisu glasali za DOS-manlijske izrode, ali njima nije smetalo, buzdovani su dobili sablju u ruke, da paleći Narodnu skupštinu Republike Srbije, RTS, gangstersko, sa fantomkamam na glavama i dugim cevima u rukama, "preuzimanje" Narodne banke Republike Srbije, Parlamenta, Vlade i svih drugih institucija sebe nametnu kao gospodara, Srbe pretvore u svoje roblje, a Srbiju u svoju prćiju. Krv se lila potocima, a veliki "legalista i legitimista" Vojislav Koštunica, mada znajući i sam da je laž ono što on govori, je "ustvrdio" (naravno, ni jednog jedinog argumenta nije imao za to jer je RIK Srbije već bila objavila validne podatke) ponavljao svoj mongoloidni papagajski monolog . "JA SAM PREDSEDNIK !!!" (časna komunistička mu bi jedini "dokaz" da nije izvršio puč)

  DSS i KOŠTUNICA POSLE PETOOKTOBARSKOG PUČA

  Istini za volju, neposredno posle puča i zavođenja izdajničke DOS-manlijske diktature Vojislav KOŠTUNICA je shvatio ozbiljnost situacije u kojoj se nalazio. Sve više se distancirao, hvala Bogu, od DOS-manlija, pogotovo od njihovog predvodnika Đinđića. Bila je to ona narodna "Kasno se j.benom kajati!", ali šta je tu je . bolje ikad nego nikad. Da, Vojislavu KOŠTUNICI se treba zahvaliti da je od pogroma spasao Srbe i Srbiju, ali, ipak, njegov lični kukavičluk je upravljao njegovim činjenjem i nečinjenjem. Da je bio bar za nijansu hrabriji Srbi bi se davno oslobodili DOS-manlijskog režima. Molio sam Boga da jasno i glasno sklopi javni savez sa Srpskim Radikalima, ali on to nije smeo. Kada su se DOS-manlije rešili svog predvodnika Đinđića, Srpska Radikalna stranka i srpski istinoljubivi i hrabri intelektualci su se podigli iz pepela jer nisu hteli da dožive sudbinu "hrišćana u Rimu" koje je Neron mučki ubijao zato što su "zapalili Rim". Da, vatikansko-fašističko-ustaški scenarijo (šta mislite da li su u tome učestvovali dramaturzi Jovanović-Tadić, glumci Arnerić-Lečić ili samo budale Živković-Batić) je u to vreme bio pripremljen za Srbe i Srbiju. Vojislav Koštunica je tada "mudro" ćutao - čak ni onima koji su mu spasili glavu se nije zahvalio, tek kada je video "svetlo na kraju tunela" se je pridružio Srpskim Radikalima i, napokon, "srušio" svirepi, kukavički i izdajnički DOS-manlijski režim.

  DSS i VOJISLAV KOŠTUNICA POSLE DECEMBARSKIH IZBORA 2003.

  Na zadnjim parlamentarnim izborima (decembar 2003) u Srbiji Srpska Radikalna stranka je dobila ubedljivo najviše glasova Srba i drugih građana u Srbiji. Drugi dan posle objavljivanja izbornih rezultata zamenik predsednika SRS gospodin Tomislav Nikolić je javno i zvanično uputio molbu DSS da što pre formiraju Skupštinu i Vladu Srbije smatrajući to, zar to nije logično, najpravednijom voljom građana Srbije. Koštunica je počeo da seje kukavičke nebuloze o nekakvom famoznom "demokratskom bloku" (demokratsko je samo ono što se dobije na izborima!) bacajući u oči prašinu skoro svim građanima Srbije. Posle tromesečnog, lenost je odlika gospodina Koštunice, "natezanja" sastavio je vladu od "Kurte i Murte" i na taj način najgrublje izigrao volju burača u Srbiji...

  Tek pošto su raspisani Predsednički izbori u Srbiji DSS-ovci, verujem i neodlučni Vojislav Koštunica, su "shvatili" sa kime su napravili savez. Danas sam imao priliku da javno čujem, svaka joj čast na iskrenosti, predstavnicu DSS gospođu Matijašević koja izjavi "Žao mi je što nije došlo do prirodne koalicije DSS i Srpske Radikalne stranke !" Bože, kada će to da shvati i Vojislav Koštunica. Ako ne bude prekasno možda će i da opstane jer na sledećim izborima, ukoliko Vojislav Koštunica ne ispolji ličnu hrabrost, patriotizam, znanje, potencijal svoje stranke i odmah sklopi pobedničku koaliciju sa SRS, SRPSKI RADIKALI ĆE UBEDLJIVO DA POBEDE !

  To je istina koju i Vi, kao uostalom i svako dobronameran koji ovo pročita, znate isto tako kao i ja, razlika je samo u tome što se ja Istine ne bojim i smem javno da je saopštim. Samo u tome je i razlika između Vaše DSS stranke i "moje" SRPSKE RADIKALNE.

  S verom u Boga, Srbe, Srpske Radikale i RADIKALNO BOLJE sutra za Srbe i Srbiju, Vaš,

  Krstan Dj. Kovjenić[/green]

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Da li se je išta promenilo posle četiri godine osim što su Srbi dovedeni do ruba propasti ? Verovatno svako od vas je dobio odgovor u dvodnevnoj sednici Narodne skupštine Republike Srbije. Na toj sednici, verujem da će u istoriji ljudske civilizacije biti zabeležena kao zadnji pokušaj jednog prastarog naroda da spasi živu glavu, dokazano je najvalidnijim dokazima (napominjem da su sve te podatke uglavnom izneli jadnici iz redova izdajničke proustaško-balijsko-arbanaške udruge Vojislava Koštunici u jednom trenutku kada su u srcima osetili mrvicu Srbina):

  1. da Amero zločinci preko vatikanskih pedofila Solane, Rena i Ahtisarija vladaju Srbima i zemljom Srbijom,
  2. da im je desna ruka u tom zločinačkom činjenju Boris Tadić i njegove žute smrdibube,
  3. da je kukavica Vojislav Koštunica samo slepi sledbenik te i takve antisrpski nastrojene vlasti,
  4. da sve to moraju da trpe i podnose SRPSKI RADIKALI samo iz razloga da ne bi izazvali batoubilački rat u svetoj zemlji Srbiji i
  5. da će takvo stanje da traje seve dok Srbima u Srbiji ne prekipi, dok se ne dočepaju govnjave močurage i oteraju sa svojih grbača te insekte koji im već sedam godina sišu krv.


  Braćo i sestre, nikada kao danas me nije bilo strah vremena koje dolaze. Šta će se sve izdogađati verovatno niko živ ne može niti da pokuša da predvidi, no da će da bude veliko zlo nije potrebno ni naglašavati jer je to već sada vidljivo. Demonska zamisao DOS-manlija i njihovih naredbodavaca da nas odvoje od braće naše Rusa i Belorusa je samo dokaz više da nam se nešto najstrašnije sprema u dosadašnjoj istoriji Srba i Srbije. 2. #2
  Početnik
  Učlanjen
  12.11.2007.
  Poruke
  44
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Ustani, Srbine, i odbrani makar obraz, svoju nejač i svetinje ako već ne možeš da odbraniš glavu, proklet da si "vo vjeki vjekov"!

  --------------------
  Krstan Dj. Kovjenic

  S verom u Boga, vaskoliko S R P S T V O, ujedinjenje svih zemalja S R P S K I H i RADIKALNO BOLJE sutra za SRBE, MAJKU SRBIJU i sve druge zemlje S R B I N O V E !!!  P.S.

  Predlažem Koštunjavoj Bedeviji na čijim sapima su DOS-manlije dojahale na grbaču Srbima u Srbiji da za predsednika NACINALNOG SAVETA BEZBEDNOSTI umesto kaplara Xavijara Solane BOBJA TAĆIJA - PEDEROVIĆA izabere Tuđmanovog generala i dvorsku ludu Agim Čeku jer on je svakako i veći vojnik, a i manje mrzi Srbe od tog kaplara velikog zločinca kao što je Solana !

 3. #3
  Primećen član DŽELAT (avatar)
  Učlanjen
  19.07.2007.
  Lokacija
  Beograd,Srbija,Evropa
  Poruke
  604
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Ja tebi,Krstane lepo predlažem da se goniš u tri lepe p.izde materine,smradu ružni!
  E,gadniji si od Šešelja i Koraća zejedno,puta pet!

 4. #4
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  kad ce KRSTANLIJA AGANLIJA u otazbdinu?
  otadzbina i tazbina te ceka krstane.
  potreban si srbiji, dodji da te vidimo
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 5. #5
  Primećen član
  Učlanjen
  08.04.2007.
  Poruke
  817
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  0

  Angry Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio DŽELAT Pogledaj poruku
  Ja tebi lepo predlažem da se goniš u tri lepe ***** materine,smradu ružni!
  Ih a ti si mnogo lep;monstrume

 6. #6
  Primećen član
  Učlanjen
  03.07.2007.
  Lokacija
  Naisus
  Poruke
  947
  Tekstova u blogu
  10
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio Sonnet Pogledaj poruku
  Ih a ti si mnogo lep;monstrume
  Mogla bi mu se i ti pridruziti.Psihijatrija vapi za ovakvim retardiranim skotinama...

 7. #7
  Primećen član
  Učlanjen
  08.04.2007.
  Poruke
  817
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio Moreplovka.... Pogledaj poruku
  Mogla bi mu se i ti pridruziti.Psihijatrija vapi za ovakvim retardiranim skotinama...
  A ti si ovde predpostavljam primer morala

  prostakuso!

 8. #8
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Што сделаете србы - россья эта прихеает---

 9. #9
  Početnik
  Učlanjen
  12.11.2007.
  Poruke
  44
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio Psihologue Pogledaj poruku
  Што сделаете србы - россья эта прихеает---
  Ако већ желиш да нешто транскрибујеш онда се бар толико потруди да то на нешто и наличи. Руси не кашу "ШТО", него ЧТО, не кажу "сделаете", као ни "србы", не "прихеает", а поготово не "россья". Из твог поста једино се може разабрати да пјандуре посвуда виде беле мише, досманлије радикале, а будале Русе !

  Са жаљењем,

  Крстан Ђ. Ковјенић

 10. #10
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  @KRSTAN
  ako vec zelis da pises o srbiji i srbujes
  DODJI U SRBIJU

  iz tvojih postova se jedino moze razabrati da si propala univerzitetska pijandura koja je obliznju kafanu zamenila forumom
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 11. #11
  Početnik
  Učlanjen
  12.11.2007.
  Poruke
  44
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer Pogledaj poruku
  @KRSTAN
  ako vec zelis da pises o srbiji i srbujes
  DODJI U SRBIJU

  iz tvojih postova se jedino moze razabrati da si propala univerzitetska pijandura koja je obliznju kafanu zamenila forumom

  БИСЕРИ ЕВАГРИЈА МОНАХА :

  Прећуткивати истину значи закопавати злато у земљу.
  Неправедни судија је оскрнављена савест.
  Срамно је робовати телесним страстима.
  Ако хоћеш да си без туге, постарај се да угодиш Богу.
  Ташта душа је безводна јама.
  Горда душа је разбојничка пећина. Она не трпи глас познања.
  Зла заблуда истинитог мужа је незнање Писма.

 12. #12
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  zakljucak

  krstan NE SME u srbiju......
  dobro krstane.....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 13. #13
  Primećen član DŽELAT (avatar)
  Učlanjen
  19.07.2007.
  Lokacija
  Beograd,Srbija,Evropa
  Poruke
  604
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer Pogledaj poruku
  zakljucak

  krstan NE SME u srbiju......
  dobro krstane.....
  PIČKETINA SMRDLJIVA,taj Krstan Kovjenić!
  Toj PIČKICI lupiš dva šamara i odmah bi počeo da plače!

 14. #14
  Početnik Petar Zikic (avatar)
  Učlanjen
  03.11.2007.
  Poruke
  15
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs up Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio DŽELAT Pogledaj poruku
  PIČKETINA SMRDLJIVA,taj Krstan Kovjenić!
  Toj PIČKICI lupiš dva šamara i odmah bi počeo da plače!

  DOSMANLIJE POSTALE PREOSETLJIVE!? Bože, koji prostakluk! Samo im je pi*ka u ustima. Veliki pozdrav jednom od najpametnijih forumaša Krstanu Srbinu. Sve potpisujem što je rekao. Treba dotući ove soroševce u Srbiji, a to mogu patriote, MA GDE SE NALAZILI. Krstane, mani ove primitivce, ostani tamo gde si ali sipaj bisere, iako se kaže da "bisere pred svinje ne vredi prosipati!" Radi nas, istomišljenika, patriota, molim da se češće oglašavaš. Ovi DOSMANLIJSKI primitivci mogu samo zadnjicom u zemlju da idaraju. NJIHOVO VREME JE PROŠŠŠŠŠLLLOOOO! Patriote preuzimaju odgovornost za sudbinu Srbije.

 15. #15
  Iskusan taja (avatar)
  Učlanjen
  01.07.2003.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  5.341
  Reputaciona moć
  106

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  glupost je vecna

 16. #16
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio Petar Zikic Pogledaj poruku
  DOSMANLIJE POSTALE PREOSETLJIVE!? Bože, koji prostakluk! Samo im je pi*ka u ustima. Veliki pozdrav jednom od najpametnijih forumaša Krstanu Srbinu. Sve potpisujem što je rekao. Treba dotući ove soroševce u Srbiji, a to mogu patriote, MA GDE SE NALAZILI. Krstane, mani ove primitivce, ostani tamo gde si ali sipaj bisere, iako se kaže da "bisere pred svinje ne vredi prosipati!" Radi nas, istomišljenika, patriota, molim da se češće oglašavaš. Ovi DOSMANLIJSKI primitivci mogu samo zadnjicom u zemlju da idaraju. NJIHOVO VREME JE PROŠŠŠŠŠLLLOOOO! Patriote preuzimaju odgovornost za sudbinu Srbije.
  hm, a jel mozes ti da objasnis sta ti se svidja u tim tekstovima i sta potpisujes?

  PS. DOS odavno ne postoji....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 17. #17
  Ističe se José Luis Torrente (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2007.
  Lokacija
  Belgrado
  Poruke
  2.470
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST


 18. #18
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.070
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Patriote preuzimaju odgovornost za sudbinu Srbije.
  Bilo, ne ponovilo se.Oceralo ih govnjivom motkom.
  Krstan je kukavica koja je dokaz da najbolje prde Srbi iz dijaspore, ako je Krstan Srbin.Ja ga ne bih nazvao ni covekom.

 19. #19
  Aktivan član darkoje (avatar)
  Učlanjen
  09.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  svuda je zemlja gospodnja
  Poruke
  1.398
  Reputaciona moć
  52

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Krstane jel ovo tvoja pesma
  https://www.youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U

 20. #20
  Aktivan član
  Učlanjen
  27.07.2007.
  Lokacija
  Čačak
  Poruke
  1.122
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  E zaista više ne razumem ove kvazi-demokrate.Pa imate li bilo kakav protiv argument osim da u već poznatom stilu i maniru iznosite svoje "demoktaske" stavove.Kad čitam neke njihove komentare odavde po ko zna koji put potvrdjuje se Darviniva teorija de je čovek sisao sa grane.Dajte bre momci oladite malo glave i počnite malo njom i da razmišljate i da učestvujete u razgovoru.

 21. #21
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  vecina stvari koje je krstan ovde naveo su istina.

 22. #22
  Aktivan član Billy The Kidd (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  VRAČAR
  Poruke
  1.229
  Reputaciona moć
  50

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio Jerry Ropero Pogledaj poruku
  vecina stvari koje je krstan ovde naveo su istina.

 23. #23
  Poznat WIBU (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  45º15'00N 19º50'00E
  Poruke
  7.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  547

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio José Luis Torrente Pogledaj poruku
  VRH!!!

 24. #24
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio taja Pogledaj poruku
  glupost je vecna dok su joj deca verna

 25. #25
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: DOSMANLIJE I VLAST

  Citat Original postavio Jerry Ropero Pogledaj poruku
  vecina stvari koje je krstan ovde naveo su istina.
  ja mislim da je istina samo ono kad je krstan pisao da je pušio šešelju, šteta što je jomini obrisao temu, sigurno bi ti se svidelo

Slične teme

 1. Dosmanlije sve zivo od armije pozatvarali.
  Autor -Dimitrije- u forumu Politika
  Odgovora: 35
  Poslednja poruka: 06.01.2012., 10:27
 2. Milorad Vučelić : DOSmanlije srpske dahije
  Autor Markowac u forumu Politika
  Odgovora: 37
  Poslednja poruka: 16.06.2008., 20:39
 3. Vlast za Novosadjane i Novosadjani za vlast
  Autor SSJ4 u forumu Srbija
  Odgovora: 27
  Poslednja poruka: 13.02.2008., 06:38
 4. Odgovora: 26
  Poslednja poruka: 27.08.2007., 19:03
 5. Dosmanlije prodale maršalat !
  Autor Jerry Brigante Karlito u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 27.08.2007., 03:08

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •