Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 51

Tema: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

  1. #1
    Iskusan sevilja (avatar)
    Učlanjen
    04.09.2005.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.147
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!


    Piše: Zoran Alimpić, VD gradonačelnika

    Izvor: TABLOID

    Auuu, gde bre mene nađoste da pišem za vas, pa tek sam se ustoličio, još se nisam pričvrstio, ovo je još nesigurno, znate kakva je ovo stolica. Eeejjj, gradonačelnik Beograda, nije to mala funkcija, makar bio i VD. Nisam se ja nadao, majke mi, da se nije pokojni Bogdanović razboleo, ne bih ja... Meni je odgovaralo da budem u senci, niko te ne dira, niko ne proziva, nema te u novinama, šta si stek'o, stek'o si, tvoja lova, tvoje nekretnine, sve daleko od javnosti...
    U stranci kažu, Alimpiću, čim zineš, da si pomenuo kontinuitet! Pomeni započete projekte i te stvari. Nemoj da nam neko drpi mesto gradonačelnika, jer teško si ga tebi onda. Sve će ti izaći na videlo. I kako si bio u zaveri protiv Đinđića, kao si glasao za Vuksanovića kad mu je ovaj spremao smenu, kako si ćutao i preživeo...
    Rekoh i ja stranci. Sve s dužnim poštovanjem. Nemoj da se neko naljuti, ali bilo vas je još u toj zaveri, i svi su sad neke stranačke zverke. Pa dobro, majku mu, nisam ja ovde trinaesto prase, nemoj da ja počnem da prozivam sve po redu. Pa zar nije bivši predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke, moj drug Dragan Kopčalić, bio glavna kopča u toj zaveri. Ja sam bre jedan mali rajsferšlus bio. Rekli, digni ruku Alimpiću, imaćemo te u vidu, ja dig'o, i eto, tako se desilo...
    Ma, ljudi, mučan je to razgovor u stranci bio, nije meni lako bilo da izađem pred ovoliki i ovakav narod pa da kažem kako sam ja novi VD gradonačelnika Beograda, i da ću nastaviti svetlim i utabanim stazama moga prethodnika.
    Pa evo, ako hoćete javno, prvi put i ekskluzivno, samo za vas i samo ovde, jednom i zauvek da saopštim: onaj gore pomenuti Kopčalić, koji ima kopču na sve strane sveta, to je bre kum gradskog menadžera Bojana Stanojevića! Meni je Kopčalić kao jedna priručna banka, mali šalter za malu finansijsku pomoć, ali to između njega i Bojana, to je mnogo para, daleko sam ja od velikog kazana. Meni daju na kazanče. Po malo. I taj Kopčalić, on je starosedelac gore na Zvezdari, ali kad je zidao svoj dvorac, Beograd je morao da menja Detaljni urbanistički plan. DUP. A za takve stvari ide se u SUP.
    Nisam ja takva zverka nikad bio. Veća je zverka brat gradskog menadžera Bojana Stanojevića, Branko. I on je neki dunđer, svi nešto zidaju, majku mu... Ima čovek neku građevinsku firmu, neka "BS gradnja". I onda kao nema sukoba interesa i neće gradski menadžer svome bratu dati posao u ruke... 'Ajte, molim vas. Nego je pokojni Bogdanović žmurio ili je gledao, sad to više nije bitno. Uglavnom, čim je osetio da je njegovo vreme isteklo na mestu gradskog menadžera, i da će nevolje da nastupe, istrčao je s izjavom kako se povlači i kako je umoran. Pa da. Čovek se u tim petljavinama brzo umori. Mogu da razumem. Meni se i ovo malo petljavina u kojima sam učestvovao toliko iskomplikovalo, da ne mogu da nađem ni glavu ni rep. Ni kako je počelo ni kako će sve da se završi. Stvarno.
    Pitam pre par dana ove u stranci, kako ću ja ljudi sada, šta da radim, a tamo vidim društvo se ubija od smeha, kažu pitaj Radu Hrustanovićku, nek' ti ona kaže. Jedan me dobronamerno savetov'o, kaže, pusti ti, ne petljaj se mnogo, nek' se Rada bavi taksistima i nek raspetljava saobraćajne čvorove. Tu će svi zube da polome. Nemoj ti, krupan je to zalogaj.
    Stvarno, mislim nešto, evo zatvoren je ovaj železnički most, ide sav saobraćaj kroz centar grada, godinama i decenijama ide, Velja pravi neke zaobilaznice, a kad će biti napravljene, ne zna se, koji će meni da se ja tu nešto pojavljujem i objašnjavam, da nešto započinjem i da se petljam gde mi nije mesto. Biće haos ove zime u Beogradu, saobraćajni kolapsi svakog dana, j... će nam mater građani, bolje da begamo negde u neke kabinete, nego da nas novinari ganjaju. Ja posebno.
    Mislim opet, i ako treba da progovorim, ko god me bude šta pitao, ja ću lepo reći, znate gospodo, nemam ja ništa s tim, ovo su projekti započeti još za vreme počivšeg gradonačelnika Bogdanovića, nemam ja ništa s tim, u pitanju je kontinuitet projekata, dakle, hvala, drugom prilikom ćemo razgovarati...
    Sve sam ja spremio. Samo da ovo VD stanje potraje i da me niko ne dira. Neću ni ja nikoga da prozivam, nisam u ratu s grupama i pojedincima, stranku poštujem, u Deda Mraza verujem, ako stignem s ovim mandatom do novogodišnjih praznika, ja ću svečano da naredim jedno velelepno kićenje da nam svi zavide. Eto, onda ću da izađem i pred građane i pred medije, da se isprsim i da kažem kako nam je grad lep i kako smo mi uložili napore i sredstva da to tako bude. A za praznike novinari neka ne budu pakosni i ne pitaju previše. I njima je praznik, majku mu... Valjda i oni imaju dušu nekad.
    Jedino ne znam šta bre da radimo s ovim Vukom Bojovićem iz Zoološkog vrta. Pitam Đilasa, moj čovek, pametan, on me dovde doveo, on mi je leđa, on mi je kišobran, on mi je sve, kako da se izrazim, jedan pokrovitelj u svakom pogledu... Pitam ga, kako ćemo s ovim Vukom iz Zoološkog vrta. A on će meni, lako ćemo. Kako lako, čovek gladuje? Kaže Đilas, idem da ga nahranim. Reći ću da mu je Beograd obezbedio zaslužno mesto u istoriji, odlikovaćemo ga, dobiće nacionalnu penziju, oteraćemo ga s najvišim počastima. Bolje počast nego da imamo pošast.
    Svaka čast, zinem ja od iznenađenja, znao sam da je briljantan um, da je rođen bre za svaku akrobaciju, da slaže, da ukrade, da prevari, da zasedne, da zajaši, da orobi, da utera nekome, ama za sve... Ali s koliko stila on to radi, ja samo gledam i učim. Prepoznao je i Đilas u meni taj potencijal, da imam taj kapacitet, da mogu i ja da imam spisak navedenih referenci kad se malo okuražim i ako mi se da prilika. Zato je i stao iza mene, ispred mene, iznad mene, gde god treba.
    Imam ja jednu vrlinu, znam da čekam i znam da budem zahvalan. On će je uskoro još više ceniti. Tu vrlinu. Neka građani znaju, nemam ja tu šta da krijem. Šta god budem radio, radim da bih se njemu dopalo. On se meni već odavno dopada. Njegove ideje i njegove lucidne predloge prihvatam bez razmišljanja. Nije me sramota takvom čoveku biti marioneta ili trbuhozborac, ništa me nije sramota ukoliko je on u pitanju. On je trebalo da bude i gradonačelnik Beograda i predsednik vlade i ministar spoljnih poslova. Ali, nažalost, umnožavanje ličnosti nije moguće. A klonirao bih Đilasa, majke mi!
    Priča se da smo Slobodan Vuksanović, Dragan Đilas, Dragan Kopčalić i ja članovi Munove sekte, i da ćemo lako i brzo preuzeti Demokratsku stranku. Svašta se priča. Nama se ne žuri, mi radimo na duge staze. Mladi smo, i naše vreme tek dolazi. A kada mi budemo nastupili, mislim kao glave Srbije, nadamo se da će još biti u njoj živih građana, koji će moći da nam aplaudiraju, da nas vole, i da nam budu zahvalni što su još u životu.
    Znate, pravo da vam kažem, ponekada treba promeniti narod - ako im je rukovodstvo pravo, sposobno, odlučno, ako je organizovano, ako iza takvog rukovodstva, kakvi smo mi, grupa mala ali odabrana, stoji moćna firma, a Munova sekta je moćna, nema šale.
    Pitate se sigurno, šta ćemo uraditi s Borisom Tadićem, našim trenutnim vođom. Ništa mu nažao nećemo učiniti, on najbolje radi protiv sebe. Mi ćemo ga, kad dođe vreme, pošteno oplakati. I njega, i Srđana Šapera, i Vuka Jeremića. Mi smo poznati kao humani. Ne sečemo ljudima glave, one im same padaju pred nama.
    Ako prezimite, čućemo se na proleće. Pokrivajte se ćebadima, uvijajte u stare džoke, zima će biti hladna a radijatori još hladniji. Štedite na hrani, već je dvostruko poskupela, Miškoviću treba puno novca da nas njime snabdeva. Ko će drugi da plati nego građani? Zbog njih mi izabrani i postojimo. I nemojte imati drugo rukovodstvo osim nas. Jer, u protivnom, to je bogohuljenje.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ju, ju, ko li ga pričepio?  2. #2
    Domaćin
    Učlanjen
    24.09.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    3.840
    Reputaciona moć
    87

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Или је ово фалсификат или је човек шизоид.
    ДО ИСТРАГЕ

  3. #3
    Poznat svetolik trpkovic (avatar)
    Učlanjen
    25.08.2006.
    Lokacija
    Sloteru Niče Srbija ti kliče!
    Poruke
    9.086
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio PAC-PAC Pogledaj poruku
    Или је ово фалсификат или је човек шизоид.
    pa naravno da je fasifikat ,a taj tabloid je fantomsko izdanje koje ni ne postojizvanicno nego objavljuju tako neke tekstice i pamflete po netu verovatno sa sajta registrovanog negde napolju kako bi izbegli krivicnu odgovornost za pljuvacinu ,a i sama tema je postabvljena zlonamerno

  4. #4
    Poznat ~Petar~ (avatar)
    Učlanjen
    14.08.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    bachelorette
    Poruke
    8.638
    Reputaciona moć
    132

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    fenomenalna tema

  5. #5
    Buduća legenda Lacibg (avatar)
    Učlanjen
    31.08.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Đinđistan
    Poruke
    28.549
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    372

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Lažu ha ?
    Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
    Nemerem, nemerem zaćarana sam!

  6. #6
    Domaćin
    Učlanjen
    24.09.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    3.840
    Reputaciona moć
    87

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Душмани...
    ДО ИСТРАГЕ

  7. #7
    Iskusan sevilja (avatar)
    Učlanjen
    04.09.2005.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.147
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio Lacibg Pogledaj poruku
    Lažu ha ?
    Pazi sad, čovek napisao tekst, potpisao se, muka mu je od lopova iz njegove stranke, skontao da su ga zahebali i uvalili mu mesto vd-a ( zna se i zašto), a ono žutaći kažu : falsifikat!
    Šta ti je ljubav prema stranci! Eeee, mislim da tako nisam subjektivna ni prema mom man-u.

  8. #8
    Iskusan sevilja (avatar)
    Učlanjen
    04.09.2005.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.147
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio svetolik trpkovic Pogledaj poruku
    pa naravno da je fasifikat ,a taj tabloid je fantomsko izdanje koje ni ne postojizvanicno nego objavljuju tako neke tekstice i pamflete po netu verovatno sa sajta registrovanog negde napolju kako bi izbegli krivicnu odgovornost za pljuvacinu ,a i sama tema je postabvljena zlonamerno
    Zašto se nije oglasio da kaže da to nije napisao?
    Zbog ovakvog teksta može žestoko da nadrlja.

    p.s. naravno da nije falsifikat!

  9. #9
    Poznat ~Petar~ (avatar)
    Učlanjen
    14.08.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    bachelorette
    Poruke
    8.638
    Reputaciona moć
    132

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    ovaj text bi mogao da potpishe i pusti u javnost samo mentalno slightly retarded osoba
    koja nema veze sa politikom, strankama..............vec je pala sa marsa

    a daleko da je namazana ekipa u bg-u pala sa marsa....

  10. #10
    Buduća legenda Lacibg (avatar)
    Učlanjen
    31.08.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Đinđistan
    Poruke
    28.549
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    372

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio sevilja Pogledaj poruku
    Pazi sad, čovek napisao tekst, potpisao se, muka mu je od lopova iz njegove stranke, skontao da su ga zahebali i uvalili mu mesto vd-a ( zna se i zašto), a ono žutaći kažu : falsifikat!
    Šta ti je ljubav prema stranci! Eeee, mislim da tako nisam subjektivna ni prema mom man-u.
    Lepo kaže čovek : sve dušmani
    Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
    Nemerem, nemerem zaćarana sam!

  11. #11
    Poznat svetolik trpkovic (avatar)
    Učlanjen
    25.08.2006.
    Lokacija
    Sloteru Niče Srbija ti kliče!
    Poruke
    9.086
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio sevilja Pogledaj poruku
    Zašto se nije oglasio da kaže da to nije napisao?
    Zbog ovakvog teksta može žestoko da nadrlja.

    p.s. naravno da nije falsifikat!
    pa ne bih ja da izigraam Alimpicevog advokata al zar mislis da bi se neko ko vrsi toliko odgovornu funkciju obazirao na pisanje svake budale koja bilo sta napise, tim pre sto taj "tabloid" zvanicno ni ne postoji u Srbiji te stoga ovaj test ima istu tezinu kao i tvoje i moje naklapanje na forumu .Mada tu se ni ne radi o nekom falsifikatu ili lazi vec pre o satiri ,kao kad Pera Lukovic objavi zayebanstki tekst u kome kao "citira" Kostunicu ili Tadica pa je logicno da se ovi nece cimati povodom toga ili ga demantivati .

  12. #12
    Iskusan sevilja (avatar)
    Učlanjen
    04.09.2005.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.147
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio svetolik trpkovic Pogledaj poruku
    pa ne bih ja da izigraam Alimpicevog advokata al zar mislis da bi se neko ko vrsi toliko odgovornu funkciju obazirao na pisanje svake budale koja bilo sta napise, tim pre sto taj "tabloid" zvanicno ni ne postoji u Srbiji te stoga ovaj test ima istu tezinu kao i tvoje i moje naklapanje na forumu .Mada tu se ni ne radi o nekom falsifikatu ili lazi vec pre o satiri ,kao kad Pera Lukovic objavi zayebanstki tekst u kome kao "citira" Kostunicu ili Tadica pa je logicno da se ovi nece cimati povodom toga ili ga demantivati .
    naravno da bi se obazreo svako na ovakav tekst...usput, ''tabloid'' postoji kao zvanična novina, izlazi dva puta mesečno, i kupila sam ga jutros na trafici!
    E da, još nešto, vidiš, danas je u tabloidu izašaotekst i o lekarskoj mafiji , prozvani su svi po imenu i prezimenu, a s obzirom da sam u žiži zbivanja, mogu ti samo reći da ništa nisu slagali...sve napisano je tačno....ne laže tabloid.

  13. #13
    Buduća legenda
    Učlanjen
    26.07.2005.
    Pol
    muški
    Poruke
    44.336
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    ovaj tekst me podsetio na onaj dokumentarac koji ne znam iz kog razloga ne emituju na nasoj tv, vec je bio samo na hr i slovenackoj gde slusbenici haga u odlasku iz bg-a u avionu komentarisu politicko stanje u srbiji i kazhu, parafraziram... ma nema problema, njega cemo da skinemo i postavimo ovog novog ministra vojske koji ce da bude poslusan......i tako nekoliko puta za tri il' cetiri jako uticajne face beogradskog politickog zivota... ali polako.... svi ce oni u corku...

  14. #14
    Elita Strela (avatar)
    Učlanjen
    09.03.2005.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    Бели Град
    Poruke
    17.335
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio sevilja Pogledaj poruku
    naravno da bi se obazreo svako na ovakav tekst...usput, ''tabloid'' postoji kao zvanična novina, izlazi dva puta mesečno, i kupila sam ga jutros na trafici!
    E da, još nešto, vidiš, danas je u tabloidu izašaotekst i o lekarskoj mafiji , prozvani su svi po imenu i prezimenu, a s obzirom da sam u žiži zbivanja, mogu ti samo reći da ništa nisu slagali...sve napisano je tačno....ne laže tabloid.
    Помиње ли се и мафија у култури?

    П.С.Купујем сутра овај Таблоид, ако га још има! :wink:

  15. #15
    Iskusan sevilja (avatar)
    Učlanjen
    04.09.2005.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.147
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio Strela Pogledaj poruku
    Помиње ли се и мафија у култури?

    П.С.Купујем сутра овај Таблоид, ако га још има! :wink:
    ne kupuj, evo ti link, svi današnji tekstovi su tu.
    http://www.tabloid.co.yu/arhiva.php?br=140

  16. #16
    Elita Strela (avatar)
    Učlanjen
    09.03.2005.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    Бели Град
    Poruke
    17.335
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio sevilja Pogledaj poruku
    ne kupuj, evo ti link, svi današnji tekstovi su tu.
    http://www.tabloid.co.yu/arhiva.php?br=140
    Хвала, већ сам пола текстова прочитала.

  17. #17
    Aktivan član
    Učlanjen
    10.09.2007.
    Lokacija
    Member is not active! please try to contact admin!
    Poruke
    1.810
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    kupicu pa cu procitati!

  18. #18
    DellBoy-011 nije na forumu
    Сестро заклињем се биће нас макар 300
    Elita DellBoy-011 (avatar)
    Učlanjen
    20.11.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Zemun
    Poruke
    22.571
    Reputaciona moć
    277

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Milovan Brkić, Branko Dragaš, Isidobra Bjelica na istom mestu:shock:

  19. #19
    Iskusan sevilja (avatar)
    Učlanjen
    04.09.2005.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.147
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio DellBoy-011 Pogledaj poruku
    Milovan Brkić, Branko Dragaš, Isidobra Bjelica na istom mestu:shock:
    I VD gradonačelnika Beograda.

  20. #20
    Elita medved_bg (avatar)
    Učlanjen
    05.09.2006.
    Pol
    ženski
    Poruke
    15.510
    Reputaciona moć
    197

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio sevilja Pogledaj poruku
    I VD gradonačelnika Beograda.
    Dobro jutro, radni narode!

    Jel' stvarno veruješ da je on to lično pisao?

  21. #21
    Iskusan sevilja (avatar)
    Učlanjen
    04.09.2005.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.147
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio medved_bg Pogledaj poruku
    Dobro jutro, radni narode!

    Jel' stvarno veruješ da je on to lično pisao?
    Neću verovati samo ako izadje u javnost i kaže da nije pisao.
    Vidiš kakav sam ja optimista, verujem da i u DS-ovskoj gradskoj vladi ima poštenih kojima su se ostali strankaši smučili.

  22. #22
    Veoma poznat R.Žiskar (avatar)
    Učlanjen
    17.07.2006.
    Pol
    muški
    Poruke
    13.674
    Reputaciona moć
    233

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Fin tekst ukoliko se tumaci kao satira.
    Ukoliko je delo Zolinog kalibra, potrebni su i dokazi. U suprotnom, moze da se tumaci kao uvreda.
    Kao i gomilu puta do sada, ko zna sta se iza brega valja (nisam rekao Velja, da se zna !), i ko zna na koji nacin nam se sprema sledeca velika pljacka u kojoj ce gradjani Srbije ispasti zbunjeni...

  23. #23
    DellBoy-011 nije na forumu
    Сестро заклињем се биће нас макар 300
    Elita DellBoy-011 (avatar)
    Učlanjen
    20.11.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Zemun
    Poruke
    22.571
    Reputaciona moć
    277

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio sevilja Pogledaj poruku
    Neću verovati samo ako izadje u javnost i kaže da nije pisao.
    .
    da sam ja Z. Alimpić izašao bih u javnost i obrisao dupe tim tabloidom8-)
    Nadam se da bi to zadovoljilo one koji čitaju ovo smeće (videsmo da ne kupuju, gre'ota je davati pare za TO)

  24. #24
    Iskusan sevilja (avatar)
    Učlanjen
    04.09.2005.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.147
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio DellBoy-011 Pogledaj poruku
    da sam ja Z. Alimpić izašao bih u javnost i obrisao dupe tim tabloidom8-)
    Nadam se da bi to zadovoljilo one koji čitaju ovo smeće (videsmo da ne kupuju, gre'ota je davati pare za TO)
    Ali ti NISI Z. Alimpić.

  25. #25
    Elita Strela (avatar)
    Učlanjen
    09.03.2005.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    Бели Град
    Poruke
    17.335
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Šta kaže VD gradonačelnika Beograda o svojima iz stranke!!!!

    Citat Original postavio sevilja Pogledaj poruku
    Neću verovati samo ako izadje u javnost i kaže da nije pisao.
    Vidiš kakav sam ja optimista, verujem da i u DS-ovskoj gradskoj vladi ima poštenih kojima su se ostali strankaši smučili.
    Ја видиш верујем, да осећају неке другачије ветрове, па би мало да се оперу, поједини, док не буде касно...:wink:

Slične teme

  1. Lice i naličje gradonačelnika Beograda
    Autor 27E u forumu Politika
    Odgovora: 204
    Poslednja poruka: 28.09.2008., 11:09
  2. Odgovora: 26
    Poslednja poruka: 22.08.2008., 09:28
  3. Vuka za gradonačelnika !
    Autor Karlito Brigante u forumu Politika
    Odgovora: 61
    Poslednja poruka: 29.08.2007., 21:16
  4. COVIC ZA GRADONACELNIKA
    Autor brigadirka u forumu Politika
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 14.09.2004., 19:50

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •