Štite li ministri Miškovića?
Strana 1 od 23 1234511 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 565

Tema: Štite li ministri Miškovića?

 1. #1
  Primećen član
  Učlanjen
  03.07.2007.
  Lokacija
  Naisus
  Poruke
  947
  Tekstova u blogu
  10
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Štite li ministri Miškovića?

  Znači da je taj čovek „vladao“ i tada?

  - ... Danas Peconi ima bar 100 poslanika u više stranaka, desetak predsednika opština, on, uz MIŠKOVIĆA, određuje zakone i politiku Vlade, finansira stranke i pojedince, drži štampane medije u kojima ga plaćenici promovišu,drži nekoliko televizija, zida fabrike, ulaže u zemlju, građevine...

  Sada ćete reći i da su te iste osobe, posle 5.Oktobra, stale u odbranu interesa Miroslava Miškovića’ Optužujete ga da je vlasnik Srbije, da vlada Srbijom, da se ekstremno bogati...Da li se on obogatio „pod“ Koštunicom ili se bogatio i u Vašoj eri? Zašto se tada niste borili ?

  - Pa, nije bilo bune ni protiv neuporedivo gorih od Miškovića, ni najgorih zločinaca, ubica i kriminalaca Miloševićevog režima. Mišković nije ubijao političke protivnike, ni premlaćivao građane, niti je čarapom na glavi pljačkao građane. Ali jeste podržavao režim koji je to radio i jeste UČESTVOVAO U PLJAČKANJU SRBIJE. Pre svega olovkom i mozgom.

  Kako su funkcionisali olovka i mozak?

  - Radio je sve : od ŠVERCA CIGARETA, do PRANJA I IZNOŠENJA PARA na Kipar, koristio je povlastice pri uvozu i izvozu, a do najslađih para je došao preko fondova i javnih preduzeća koja su držala novac kod njega, u banci, sa mizernom kamatom, a onda bi im DELTA taj ISTI novac davala za plate, ali uz kamate koje su nekada bile i po 2-3% dnevno. Nije se, međutim, eksponirao kao Karić, a DAVAO je i gde treba i kad treba.

  Da li je trebao tadašnjim novim vlastima?

  - Verovatno, ali ja to ne znam. U početku sigurno ne. Bio sam čak prisutan na prvom sastanku Zorana Đinđića i Miroslava Miškovića u zgradi Vlade, koji se desio dva ili tri meseca nakon što je Zoran postao predsednik. On se na tome sastanku žalio zbog Zoranovog stalnog pominjanja DELTE, Karića i sličnih firmi, tvrdeći da to uništava njegov sistem, a time i privredu Srbije.

  U kom svojstvu ste Vi prisustvovali tom sastanku?

  - Ja sam bio pozvan da mu kažem za glasine koje su se tada širile, a odnosile su se na njegove navodne izjave da je kupio oprost, jer je dao pet miliona maraka DS, što nikakve veze sa istinom nije imalo.Iako nam je to potvrdio njegov blizak poslovni partner,Mišković se kleo Zoranu i meni da su to laži i da nikada tako nešto nije ni pomenuo.Čak sam mu tada i rekao za ove pljačke koje je pravio preko fondova.

  A on je klimnuo glavom?

  - Nije, pokušavo je da nam objasni kako je to legalan i normalan poslovni potez i da nema ničeg nezakonitog. Zoran je onda predlagao održavanje donatorske večere gde će svi ti, koji su se tako bogatili, dati državi jednokratno deset-dvadeset miliona maraka .. Kao što je to javno prihvatio Bogoljub Karić.

  A Mišković?

  - Ne, on se bunio, tvrdeći da nije lopov kao Karić i da neće da bude izjednačavan sa njim. Rekao je tada da neće da daje, ali može da pomogne projekte Vlade : kreditima, privatizacijom, novim fabrikama ...

  OK, uzmimo da nije dao. Kako je onda Mišković opstao?

  - Zahvaljujući nesposobnosti i nemanju snage one heterogene vlade, ali i njegovom TALENTU DA KORUMPIRA POJEDINCE, PRE SVEGA POLITIČARE...

  Da li je pokušao Vas da korumpira?

  - Ne! Pokušao sam jednom prilikom da napravim neki posao sa njim, ali se bezuspešno završilo.

  Jeste li ga videli kasnije u zgradi Vlade?

  - Video sam ga u Vladi puno puta, ali skoro uvek u kabinetu Nemanje Kolesara. Nemanja je bio Zoranov savetnik za privredu, pa je ovaj tamo verovatno „pleo mrežu“ KAKO DA POJEDE SRBIJU. Videli smo se, kasnije, u Herceg Novom oko dva ili tri puta, a poslednji put krajem leta 2003 godine,kad nam je, na jahti Miodraga Kostića, u sred afere Janjušević- Kolesar, objašnjavajući da moraju da „ lete“, tvrdio da te ljude i ne poznaje! Iako je Mišković sa Kolesarevom ženom osnovao DELTU, iako je Kolesar u Vladi došao iz DELTE. Iako je Mišković proveo više vremena u Kolesarevom , nego u svom kabinetu, gledao me je u oči i tvrdio da ga je Zoran sa njim upoznao.Tada sam shvatio kakav je to čovek i šta znači „ Varvarinski igrač“.

  Kakav je bio Đinđićev i Miškovićev odnos? Da li se premijer viđao sa njim, makar i u kancelariji Nemanje Kolesara?

  - Miškovič je sa Zoranom uspostavio blizak direktan kontakt krajem 2002 godine i tačno je da je u tom periodu POČEO DA PRAVI IZUZETNE MONOPOLSKE POZICIJE U RAZNIM SFERAMA POSLOVNOG ŽIVOTA, ali je to samo započeo. PREUZIMANJE SRBIJE uradio je pod Koštunicom, Tadićem, Dinkićem i Nikolićem...

  Karić je imao televiziju, koje medije je kontrolisao Mišković?

  - DELTA je zahvaljujući budžetima za reklamu, donacijama za štampu, kovertama urednicima i Milki Forcan KONTROLISALA VEĆINU MEDIJA. DANAS KONTROLIŠU I UREĐUJU APSOLUTNO SVE... Čak je u DELTI na tu temu organizovan i jedan sastanak između urednika medija i dueta M.M..

  I Vi mu , danas, zamerate što je, na neki način, kupio normalan ambijent?

  - Ne, ja se zgražavam što je POSTAO APSOLUTNI VLASNIK SRBIJE. On je vlasnik političkih stranaka, on je vlasnik skupštinskih mandata, on se pita ko će biti ministar, mediji objavljuju samo ono što se dopada Mišku i „Madam Milki“, NEMA PRIVATIZACIJE AKO JE ON NE DOZVOLI... PROTIVNIKE UNIŠTAVA PREKO MEDIJA ILI IH TERA U ZATVOR. Razne mafije u CZ su dokaz moći ovog titana iz Bošnjana. SVI TO ZNAJU I ĆUTE.ILI SE PLAŠE,ILI IH PLAĆA. Na sreću njegovih protivnika, ZA SADA NE UBIJA. Ali Milošević je počeo tako što je prvo hapsio.ON JE NJEGOVA KOPIJA U SVEMU. I on ima Marka, samo je konkurs za Trefa i pekara u toku.Tajkuni i političari od po pedeset i više godina izlaze noću po klubovima sa njegovim sinom od 26, dodvoravaju i ponižavaju se,nutkaju funkcije i mole za vezu, baš kao što su mnogi od njih cupkali po stolovima Madone uz muziku Leontine.

  -----------------------------------------

  BE 92 – LDP O MIŠKOVIĆU

  LDP: Mišković ucenjuje medije

  Beograd -- Liberalno-demokratska partija optužila Miroslava Miškovića, vlasnika kompanije "Delta", da drži monopol nad medijima u Srbiji.

  Zbog toga ta stranka traži da Skupština Srbije ispita te navode i zaštiti slobodu govora. LDP ovo traži povodom tvrdnji da je Mišković sprečio distribuciju magazina "Status", u kome je objavljen intervju sa Vladimirom Bebom Popovićem, koji je izneo više optužbi na račun kompanije "Delta". "Poslanička grupa LDP-a će podneti incijativu Skupštini Srbije za formiranje anketne komisije koja će sprovesti istragu i utvrditi činjenice kojima će se sprečiti uspostavljanje monopola kompanije 'Delta' nad sredstvima javnog informisanja i zaštititi slobodu govora, koju, po našem mišljenju, ugrožava kompanija Miroslava Miškovića", rekao je Ivan Andrić, poslanik LDP-a u Skupštini Srbije.

  Iz "Delte" je novinaru B92 rečeno da ne žele da komentarišu tvrdnje LDP, jer nisu komentarisali ni tvrdnje urednika Statusa Slaviše Lekića.


  ZAKLJUČAK:

  Na osnovu svega gore iznetog, može se zaključiti da se, napokon, budi javnost u Srbiji i da počinje da raste kritička svest o pogubnom delovanju tajkuna Miškovića za naše društvo. Pošto sam prvi imao hrabrosti da stručno ukažem na način poslovanja ovog pohlepnog i bahatog tajkuna, smatram da Sud treba da me oslobodi optužbe za klevetu.

  Ujedno obaveštavam Sud da je vrednost akcija Fabrike biskvita JAFFA a.d. Crvenka porasla, sa 1.770 dinara kada su prvi put manjinski akcionari došli da zatraže moju stručnu pomoć, na 38.000 dinara po akciji, što je donelo čistu dobit, onima koji me optužuju da su pretrpeli materijalnu štetu, u ukupnom iznosu od 42.905.800. evra. 2. #2
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Verovatno ste upoznati da je pre neki dan uhapsen bivsi direktor Geneksa Miloradi Savicevevic zbog nekih malverzacija

  E danas je DHSS izneo u javnost da je Miki Savicevic 1 dan pre hapsenja napisao krivicnu prijavu protiv Mladjana Dinkica koji navodno hoce da proda bud zasto firmu Geneks Miodragu Miskovicu, Dinkicevom ujaku.

  Sta mislite da li ima istine u ovome?

  A ako ima onda to znaci da je Srbija privatna drzava Miroslava Miskovica i ostalih DOS tajkuna

 3. #3
  Ističe se Jedi Master (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Lokacija
  ...AND ALL THE BLIND, NOW THEY WILL SEE, EMBRACE THEIR MINDS, TO PLANT THE SEEDS FOR...
  Poruke
  2.131
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Jeste privatna drzhava, a Mishkovica je stvorio Sloba, kuja do groba...

 4. #4
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  pa za vreme slobe miskovic nije mogao da kupi nijednu firmu.

  rasirio se tek za vremena demokrata. tad je krenuo da radi sta hoce.

 5. #5
  Ističe se Jedi Master (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Lokacija
  ...AND ALL THE BLIND, NOW THEY WILL SEE, EMBRACE THEIR MINDS, TO PLANT THE SEEDS FOR...
  Poruke
  2.131
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Nije mogao? A od chega je tad ziveo, 'leba ti... Josh ce biti da je prosio na mostu do 5. oktobra...

 6. #6
  Elita cleaner (avatar)
  Učlanjen
  14.06.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  19.269
  Reputaciona moć
  282

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Cujem da je Miskovic u Parizu na lecenju. Dobio je rak prostate i leci se al kazu da ce se izvuci jer je na vreme konstatovana bolest. Ima onaj "inzinjer" gore koji gleda........

 7. #7
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  pa za vreme slobe je imao sopstvenu firmu delta, nije kupio na privatizacijama i tenderima nijednu firmu.

  kao sto ja tebi ne mogu da zabranim da osnujes sopstvenu firmu nije mogao ni milosevic miskovicu niti bilo kom drugom.

  miskovic je znaci do 2000te posedovao samo sopstvenu firmu delta a tek po dolasku demokrata na vlast je krenuo da kupuje po srbiji sakom i kapom!

  Miskovic je demokratski mafijas i tajkun - to je jasno!!!

 8. #8
  Ističe se Jedi Master (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Lokacija
  ...AND ALL THE BLIND, NOW THEY WILL SEE, EMBRACE THEIR MINDS, TO PLANT THE SEEDS FOR...
  Poruke
  2.131
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Citat Original postavio Jerry Ropero Pogledaj poruku
  kao sto ja tebi ne mogu da zabranim da osnujes sopstvenu firmu nije mogao ni milosevic miskovicu niti bilo kom drugom.

  miskovic je znaci do 2000te posedovao samo sopstvenu firmu delta a tek po dolasku demokrata na vlast je krenuo da kupuje po srbiji sakom i kapom!
  "samo" deltu? Nije mogao da mu zabrani, al je mogao da mu obezbedi da se nakrade...

 9. #9
  Ističe se Jedi Master (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Lokacija
  ...AND ALL THE BLIND, NOW THEY WILL SEE, EMBRACE THEIR MINDS, TO PLANT THE SEEDS FOR...
  Poruke
  2.131
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  A za prolazak na tenderima je zasluzan koshtunica i njegova ekipa...

 10. #10
  Aktivan član SargeBG (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.706
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  po meni je kostunica najvise kriv sto je mek kao licnost pa onda kao politicar,nemaju on i njegovi snage da stanu na put dinkicu i ostaloj mafiji
  Poslednji put ažurirao/la SargeBG : 06.10.2007. u 15:39

 11. #11
  Ističe se Jedi Master (avatar)
  Učlanjen
  06.11.2006.
  Lokacija
  ...AND ALL THE BLIND, NOW THEY WILL SEE, EMBRACE THEIR MINDS, TO PLANT THE SEEDS FOR...
  Poruke
  2.131
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Ne da nemaju snage Sarge, nego rade sa njima...

 12. #12
  Aktivan član SargeBG (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.706
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  pa i to sto kazes ali sta je zakljucak?nema milosevica,nema djincica,znaci on vlada srbijom i sta znaci uspesna prodaja telenora iako nema veze sa miskovicem?opran novac,karicima ne fali nista od para,jedino bogoljub sto ne sme u srbiju da mafijasa ne smeste mafijasi u tvorza

 13. #13
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  dinkicev i dss tajkun glavni je miskovic.

  ds tajkuniu su kostic, peconi, limun, cane subotic.

  sve stranke u vlasti imaju svoju mafiju i tajkune. jedina stranka koju nikad niko nije dovodio u vezu sa bilo kojim tajkunom je SRS

 14. #14
  Aktivan član SargeBG (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.706
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  da a sto cute o miskovicu,samo je ldp,valjda im krivo sto ih ne finansira,rekli nesto protiv miskovica?daleko da ih hvalim

 15. #15
  Zainteresovan član Careca (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2007.
  Lokacija
  Napoli,Italia
  Poruke
  276
  Reputaciona moć
  42

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Citat Original postavio Jerry Ropero Pogledaj poruku
  pa za vreme slobe miskovic nije mogao da kupi nijednu firmu.

  rasirio se tek za vremena demokrata. tad je krenuo da radi sta hoce.

  Za vreme Milosevica nije bilo potrebe kupovati firme,jer se od sverca cigara i ostalog zivelo lepo. Jel da? Imalo se za koru hleba i malo kavijara preko.
  Ali da je vlast posle 2000. zasluzna za Miskovicev uspon,bez svake sumnje. Ustvari,misevi u redovima stranaka koje su 2000. dosle na vlast nisu mogle da odole Miskovicevom,prakticno,neogranicenom kapitalu. Miskovic je igrao na sigurnu i proverenu kartu-potkupljivanje alavih miseva i dobio je.
  U zemlji Srbiji ljudi poput Miskovica uvek dobijaju.

 16. #16
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Mišković jedva zaradio u doba Slobice nekih 5 milioooona,
  A kako?
  Kao što kaže čovek,prosio ispod mostova..

 17. #17
  Iskusan sevilja (avatar)
  Učlanjen
  04.09.2005.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  6.147
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Citat Original postavio Jerry Ropero Pogledaj poruku
  Verovatno ste upoznati da je pre neki dan uhapsen bivsi direktor Geneksa Miloradi Savicevevic zbog nekih malverzacija

  E danas je DHSS izneo u javnost da je Miki Savicevic 1 dan pre hapsenja napisao krivicnu prijavu protiv Mladjana Dinkica koji navodno hoce da proda bud zasto firmu Geneks Miodragu Miskovicu, Dinkicevom ujaku.

  Sta mislite da li ima istine u ovome?

  A ako ima onda to znaci da je Srbija privatna drzava Miroslava Miskovica i ostalih DOS tajkuna
  A šta misliš šta je u Rusiji Abramovič ili u Americi vlasnik npr. Microsoft-a ?
  Svuda je to tako Jerry...država dozvoli nekom da se obogati, onda taj neko kupuje po nalogu države.
  Nemo' brineš, ako su skembali Kariće jer nisu hteli da ulažu u Srbiju, skembaće i Miška. Pa čik nek se okuraži.

 18. #18
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Citat Original postavio Psihologue Pogledaj poruku
  Mišković jedva zaradio u doba Slobice nekih 5 milioooona,
  A kako?
  Kao što kaže čovek,prosio ispod mostova..

  pa koliko znam za vreme slobe miskovic se bavio trgovinom i tako zaradio tih 5 milioncica.

  a sta cemo sa ovih 995 sto je z aradio za vreme DOS-a?

 19. #19
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Abramovič i Gejts nisu nikako isto...
  Gejts sa ekipom smislio programe a gosn Abramovič se ulizao
  u bulju sa novcem predsedniku Rusije i dobio pravo na širenje
  energetskih postrojenja po svojoj državi..
  Kad to više nije moglo u novom režimu /koji je tražio svoj
  deo kolača/ gosn ROMAN je zbrisao u SVET - trbuhom za kruhom,kako se kaže sa tričavih 15 milijardi dolara..

 20. #20
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Citat Original postavio Jerry Ropero Pogledaj poruku
  pa koliko znam za vreme slobe miskovic se bavio trgovinom i tako zaradio tih 5 milioncica.

  a sta cemo sa ovih 995 sto je z aradio za vreme DOS-a?
  Pa lako mu je kad ima osnovu ...
  Mogu da ti izdiktiram poslovanje u doba Slobice,
  mada svi tako rade...
  KRADU na početku do iznemoglosti, a onda
  se smire i rade legalan biznis,mislim...
  Čuj Ropero svi treba da odgovaraju i ONI i OVI..

 21. #21
  Domaćin Dikan (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ni EU ni Kosovo
  Poruke
  4.809
  Reputaciona moć
  86

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Citat Original postavio Psihologue Pogledaj poruku
  Gejts sa ekipom smislio programe a gosn Abramovič se ulizao
  .
  Gejts je zajebao IBM, i malo toga sam smislio...
  Daleko od toga da ima čistu savest i ruke
  Ali to je duga priča, i nije za ovu temu....

 22. #22
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  pa ko je to odgovarao? koga je od tih tajkujna dos procesirao?

  ja cu ti reci - nikog. karica su jedino iskarali al to je zato sto je usao u politiku.

  ostalima su uzeli po 100-200.000e reketa i pustili ih da zive.

  kazu da je peconi platio zastitu DOS-a Cedi Jovanovicu sa 300.000 maraka svojevremeno.

  to je pravo lice DOS-a

 23. #23
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Citat Original postavio Dikan Pogledaj poruku
  Gejts je zajebao IBM, i malo toga sam smislio...
  Daleko od toga da ima čistu savest i ruke
  Ali to je duga priča, i nije za ovu temu....
  Oko toga se može diskutovati..
  Gejts je imao bolju reklamnu agenciju...
  Isto kao nekada BETA i VHS..
  VHS imao jaču reklamu a BETA
  davala bolji kvalitet ...
  VHS prolazio zbog cene a kvalitet ko te pita..

 24. #24
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  Citat Original postavio Jerry Ropero Pogledaj poruku
  pa ko je to odgovarao? koga je od tih tajkujna dos procesirao?

  ja cu ti reci - nikog. karica su jedino iskarali al to je zato sto je usao u politiku.

  ostalima su uzeli po 100-200.000e reketa i pustili ih da zive.

  kazu da je peconi platio zastitu DOS-a Cedi Jovanovicu sa 300.000 maraka svojevremeno.

  to je pravo lice DOS-a
  Verujem ti ali..
  Rekla kazala..
  Nemo se hvataš za babske priče..

 25. #25
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Miroslav Miskovic - gospodar zivota i smrti u Srbiji

  pa ako cemo da merimo po pravdi za vremena milosevica svi su tajkuni bili posteni.

  jer nijedan nije na sudu odgovarao i osudjen, zar ne?

Slične teme

 1. Tadićev režim subvencionise Miškovića!!
  Autor Тихи u forumu Politika
  Odgovora: 26
  Poslednja poruka: 05.02.2009., 13:30
 2. Da li se vlast plasi da udje u EU zbog Miskovica?
  Autor Banovani u forumu Politika
  Odgovora: 19
  Poslednja poruka: 19.12.2008., 10:31
 3. Umesanost Miskovica u rasturanje Agroziva...
  Autor Mali_Oglasi u forumu Politika
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 17.07.2008., 23:16
 4. NASI MINISTRI
  Autor kuvar u forumu Politika
  Odgovora: 8
  Poslednja poruka: 22.12.2007., 20:25
 5. Vojislav Koštunica saučesnik Miškovića
  Autor Vapor Glow u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 10.03.2007., 02:37

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •