Informativna stranica


Ipswich Town Football Club je jedan od prvih inostranih klubova, koji otvara zvaničnu branšu Kluba simpatizera u Srbiji. Dakle, reč je o zvaničnoj branši Kluba, ne neformalnoj ili samoinicijativnoj skupini navijača.

Za slabije upućene, reč je o jednom od najstarijih fudbalskih klubova u Engleskoj, pa, samim tim i na svetu, klubu koji su, u svojoj istoriji, vodila dva najcenjenija engleska trenera, kao i, na primer, klubu koji je među prvima koristio mreže na fudbalskim golovima (negde oko 1890. godine...

Ipswich Town već ima osnovane branše Kluba simpatizera u velikom broju zemalja : u Engleskoj, Velsu, Škotskoj, Irskoj i Severnoj Irskoj po više njih, zatim u Kanadi, Sjedinjenim Američkim Državama, Južnoj Africi, Australiji, Skandinaviji, Kipru, a u skorije vreme očekuje se i zvanično formiranje branši u Grčkoj, Holandiji, Turskoj i verovatno Španiji i Poljskoj...

Ako ima simpatizera ili možda i fanova koji vide ovu vest, a nisu već obavešteni mogu, zajedno (ili odvojeno sa svim ostalim zainteresovanim pisati na mail itfcserbia@eunet.yu za više detalja ili informacija.

Napomena : nikakvih ugovora niti finansijskih ili pravnih obaveza unutar članstva nema, osim članarine na godišnjem nivou, koja iznosi simboličnih 100 dinara, a donosi Člansku kartu i katalog Kluba na srpskom jeziku.

Još jednom, svi zainteresovani mogu pisati na mail itfcserbia@eunet.yu

Hvala.