Пре неког времена, моја сека Биља ме ј епитала, зашто се тек сада појављују снимци како Муџахедини масакрирају српске заробљенике? Како то да је неко све време ово знао а није ништа рекао и ћутао?

Ја сам јој тада одговоио да је неко чекао да у погодном тренутку објави те снимке како би нанема максималну штету и како би остварили неки политички циљ или њему допинели.

- ЗАШТО ТРАНСКРИПТИ ИЗ 1999?

Ништа није случајно. Сада се воде две велике борбе, једна у САД друга на Косову, а обе имају заједнички чинилац-САД.
Унутар САД се води борба између клинтонових и Бушових, у ствари између људи које њих подржавају.
У овом тренутку Буша оптужују за рат у Ираку,цивилне жртве и слично.
У транскриптима се говори- напротив- о овим Клинтоновим који сада изигравају антиратне профитере, о њиховом рату и времену када су они убијали недужне цивиле.
Каосово, пријекат Била Клинтона, који се и помиње на транскриптима, али и пројекат Џорџа Буша. Само је било питање веремена када ће да се појаве овакви транскрипти против американаца.

- ЗАШТО ХОЗЕ АЗНАР И ШПАНИЈА?

Једноставно, Шпанија је најинтересантнија у Евопи.Једна од солидних ЕУ држава и једина таква од солидних и значајних која се противи отимачини Косова.
Ако се неко сећа, ја сам једном рекао да треба притегнути Шпанију претњом да ћемо притзнати баскију и Каталонију, неки су овде скочили "Шпанци су нам пријатељи".
Напротив. треба их још више стиснути јер нам нису пријатељи и ради се о нама а не о њима. Зато Шпанија.
зато што ће она сада притиснута транскриптима у којима њен премијер дефакто чини ратни злочин- морати да се опере од Косоваи целе те приче, још више ће бити притиснута да се опире независности Косова, ако ништа да спасавају своје дупе.

- ЗАШТО КАСТРО?

Какве има везе Куба са нама?
Никакве, ама баш никакве.
Али- Шпанија је увела санкције Куби- и гле чуда, изронили транскрипти у којима Шпански премијер чини ратни злочин! Чиста случајност...
Даље, јасно је да Куба нема обавештајне капацитете да набави ове транскрипте, њој су достављени.
КО?
Разне могућности, Русија, Израел, чак сама Шпанија да би минирала Азнара и пројекте око Косова, можда чак и део саме ЦИА која се противи клинтоновима.
Али круцијално питање - зашто кастро?
Не мора Кастро. овим достављањем разговора председника САД , стављено је до знања:
- Не мора Кастро. Може и Ахмединеџад, Ким Џонг ил и Чавез да добију неке транскрипте... О томе шта једе председник САД, које наредбе ј еиздао...
Ако су уловили овај разговор, ко зна шта имају...

- ПОРУКА

јасна је и гласна, наравно, језиком тјних служби-
Шат д фак ап, нме таласајте, нисте више свемоћни, овог пута је било о Косову и дато Кастру, следећи пут о Бушовим швалеркама и да ли му се ћерка дрогира, а то ће бити за рецимо Чавеза, или о стању војске САД, а то ће да буде послато Ахмединеџаду...
Или радомо заједно и заједно одлучујемо, или има да платите...
размислите шта сте причали телефоном последње време....