Чињеница је да се унутар Исламске конференције налазио и један водич, као што нас учи и сама историја, када су у питању нове ствари. У овом случају то је био Осама Бин Ладен.

„Ал-Каида“ је дефинисана као ријеч „база“, међутим, шта у ствари знамо о тој „брадатој наоружаној банди“? „Ал-Каида“ се може извести из термина „Qeidetil Maaloomaat“ и „Qeidat i-Taaleemaat“.
Оба термина представљају file који је био назван „Qeidat il-mutiaat“ који не значи ништа друго него DATA BASE, термин који су касније арапи поједноставили и претворили у „Ал-Каида“.
Ово је изјава Pierre Henri Brunel-а, бившег официра француске тајне службе и аутора многих текстова, од којих и „Криминал и НАТО“.То је потврђено и од стране енглеског министра Побина Кука, који је након напада на Ирак „мистериозно“ умро од срчаног удара. Обојица су потврдили да се ово што се данас назива тероризмом некада звало „ослободилачка борба“.
Систем о којем се говори, није ништа друго неог једна информатичка мрежа коју познаје само мали број особа.
Први компјутер назван „colossus“ ,направила је британска тајна служба током другог свјетског рата, да би скратили вријеме дешифровања нацистичких порука, које је трајало од 15 до 60 дана.
Први елаборат је имао капацитет од 5000 знакова у секунди и у то вријеме с обзиром на развијеност технологије оваква брзина је била зачуђујућа, тако да је очигледно како се од нас годинама прикривају неке чињенице.
Међутим,индустрија није заборавила на ову чињеницу и феномен производње елаборатора ставила је на располагање војним,економским и финансијским системима. Све то захваљујући томе пто су имали могућност за креирање базе података,а једини који су у почетку били у могућности да набаве ове системе биле су банке и велики економски системи.
Амерички предсједник Џон Фицџералд Кенеди, 4.јуна 1963. донио је наредбу под бројем 1110 да се повуку са тржишта сви ФЕД долари и да се замијене новом USD валутом,која ће имати конвертибилну вриједност у сребру. Предсједник Кенеди ,који је убијен у Даласу, граду нафтних магната, желио је поништитијавни дуг усагласивши ставове са Федерал Ресерве Нотес која није ништа друго него приватно удружење у коме су између осталих сувласници Рокфелер и Ротсчилд.
Када се децио атентат на Кенедија, у једној џамији у Јерби у Саудијској Арабији, створена је Исламска Конференција, на којојј је одлучено да се изврши телематизација фирми,министарства,амбасад а и свих вјерских сједишта. Систем је служио за координацију продаје нафте и злата са арапске берзе. Овај електронски систем, је исти онај који данас имамо у нашим кућама,Интернет, који се некада називао „Ал-Каида“, термином који је касније пренесен у енглески језик као data base.
Након догађаја који су промијенили америчку историју, предсједник Ричард Никсон је 15.августа 1971., у Камп Дејвиду, у вријеме када су сви већ увелико били на годишњим одморима, донио је одлуку да не постоји више конвертибилност долара и злата, јер амерички Трезор није више у могућности то плаћати и кратко речено амерички народ је тако постао прва жртва ММФ-а. Овакве чињенице су „измакле“, као објашњење народу управо зато јер су измислили Маркетинг за логистику, а дуг за клијента. Ово је једно од објашњења зашто је на Блиском истоку дошло до кризе јер амерички долар више нема никакву вриједност. Илуминати из Федерал ресерва су створили контравриједност у нафти, због чега је и добио назив петрол долар.За сваку одштампану новчаницу морају да испумпају одређену количину нафте,док у њиховим базама штампају пасоше и дајуу држављанства странцима који одлуче да иду у рат како би одржали вриједност цијеви у земљи из које морају да исисавају и посљедње капи нафте.
Сви извјештаји тајних служби из тог времена писани су на основу базе „Ал-Каиде“, као што ми данас имамо обичај рећи на основу базе података из ЕУ, или УНХЦР, или једноставно речено када пронађемо неку информацију кажемо нашли смо је на Интернету, исто што је значило и податак нађен у бази „Ал-Каиде“ гдје су били писани извјештаји са сједница Исламске конференције.
Наравно, чињеница је да се унутар Исламске конференције и свог овог система налазио и један ВОДИЧ као што нас учи и сама историја,када су у питаљу нове ствари. У овом случају то је био ОСАМА БИН ЛАДЕН који је путем овог система организовао герилу против Русије у Авганистану и служећи се системом прије свега за слање криптованих порука и спискова муџахедина који су му били на располагању.
Иза овог мог компликованог истраживања стоје историјске чињенице и атентати са економским узроцима. Након рата у Авганистану Руси су повукли своје базе, а плаћеници CIA су се преселили у Либију, гдје их је примио пуковник Гадафи. У истом моменту је схватио како је ово војска манипулисана од стране рафинираних умова који су жељели да се вјерује у одређене ствари имајући са друге стране сасвим другачије циљеве.
Пуковник Гадафи је био један од првих који је тражио хапшење тих група (плаћеници ЦИА) од стране Интерпола дајући свему томе интернационални значај.У тренутку када буде ухваћен Бин Ладен,према међународном закону,Америка га мора прво испоручити Либији.Вјерујем да се то никада неће догодити јер би се тако завршио серијал „мексичке сапунице“.
„Ал Каида“ представлја данас невидљиву групу која се у свјетској јавности назива терористичком, и на тај начин се трага за невидљивим непријатељем, јер реално „Ал Каида“ не постоји,али исто тако сви морају потписивати видљиве споразуме против тероризма.

www.evropanacija.com