У посљедње вријеме, након уласка Бугарске и Румуније у ЕУ, као да је почела луда трка „ко ће прије“, а сви подстакнути ГУРУ амбасадорима и дипломатским свецима, који говоре о једном европском народу, као о непознатом и неоткривеном термину. Често се питам, пошто сам и сам грађанин Европе, гдје је та Европа?

Путујући, најљепше што можете видјети у тој Европи су виле. Некада споменици културе, а сада у посједу банкара и дипломата, оних који долазе овдје да „причају приче“ и филозофирају о томе како се треба живјети.То су исти они који на истеку мандата, враћајући се кући „тамо у Европу“, плачу.

Данас ЕУ представља уцијене,пресије и изолацију у ријечима дипломата, за које се не зна да ли представљају своју државу или су марктенишко-трговински агенти, који као да ништа друг не раде осим што нуде уговоре својих мултинационалних компанија.Шта желе ти људи истог мишљења, истог понашања, истог облачења и истих снова, маса која је и економски и друштвено потпуно иста? Пта се крије иза свих тих договора када и даље у Европи пристају чамци пуни емиграната?

Италија је склопила трговински договор са Либијом у вези са увозом појединхи производа из Либије, али ником не смета да заједно са робом стигне и понеки чамац са емигрантима. Немају ништа против ни италијанске фирме које на црно плаћају раднике, оне који без докумената не постоје ни на папиру,али кад треба да плате ПДВ ето га,чудо, на платном списку са порезом на зараду.

О чему то онда причају сви ти дипломатски филозофи?

Плаше нас да ћемо сви банкротирати ако се не приилагодимао европским условима и не спроведемо европске реформе које они захтијевају. Пријете нам порезима који ће стално расти да би се спријечио хаос кога најављују као природну катастрофу.

У овој апокалиптичној атмосфери коју стварају свакодневно путем медија, не нуде никакве солуције, него сву кривицу сваљују на емигранте као једино зло због којег поштени европски грађанин остаје незапослен.У ствари, емигранти требају истој тој Европи због јефтине радне снаге у којој остали дио грађанаства неће ни да прича без пет хиљада еура.

Италијани продани за три килограма угља,Ирачани за нафту, ми као мостобран и мјесто за војне базе, а за шта ће се продати Американци сада кад је дошао и њихов моменат? Они који немају ништа да продају остали су већ напуштени од свих, долар више нико не жели.

Демографска пропаст која је захватила цијели свијет, довела је до тога да се дјеца не рађају, што иде у корист економским илузионистима који су завршили највише школе на непознатим универзитетима, гдје су им прије дипломе додијељени сако и кравата. Након тога су их поставили као шефове организација које се понашају као државне институције. Исти ти који желе да постану конкуренција политичарима не знају да дају одговор, ко ће у овоме старом друштву у коме има све мање младе радне снаге, моћи исплатити пензије?

Европи емигранти и сиромашне нове чланице требају управо зато да би својом јефтином радном снагом могли исплатити пензије онима који су у европи радили цијели свој живот.

Јефтина радна снага, емигранти-робови које користе у Европи,у медијима су представљени као оно лоше што је далеко од њих самих. Данашњи економски систем преставља прави ЕТНОЦИД, свакодневно убијајући ментално једнак народ, избацујући ову ријеч чак и из ријечника да би могли да оптуже те исте народе за ГЕНОЦИД. Ово је невидљиви криминал против којег је могуће борити се само знањем и науком. Напади нових ГУРУА увијек су везани за ријечи национализам,тероризам,кор упција, док у својим одијелима дају објашњења цијелом свијету како се треба борити против таквих појава. Међутим, њихов рад се своди на испуњавање наређења мултинационалних компанија за које раде, истим оним који на фудбалским шампионатима за мало игре, народу нуде своје рекламе.

Зашто би овим дипломатским ГУРУИМА неко требао вјеровати, када они не вјерују нама, али ни себи самима?

E.Нација
www.evropanacija.com