Balkanska mreža Al-Kaide
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Balkanska mreža Al-Kaide

 1. #1
  Poznat
  Učlanjen
  24.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Post mortem nihil est
  Poruke
  9.290
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Balkanska mreža Al-Kaide

  POČEV od sredine avgusta 2003, radikalni islamistički lideri su povećali ulogu terorističke strukture na Balkanu kao ključno sredstvo u predviđenoj eskalaciji sukoba u srcu Evrope, Izraelu i SAD. Cilj terorističke kampanje je da se okupacija Bagdada definiše kao prekretnica u sudbonosnom džihadu za budućnost islama, tvrdi ekspert za terorizam Jozef Bodanski i dodaje: "Osama bin Laden se usredsređuje na Balkan za novi talas antizapadnog terorizma".

  Autor ove analize, koja je privukla veliku pažnju stručnih krugova, urednik Jozef Bodanski, direktor je za istraživanja u Međunarodnom udruženju za strateške studije, a obavljao je i dužnost direktora Kongresne grupe za terorizam i nekonvencionalno ratovanje u Predstavničkom domu SAD.

  Kao značajan događaj u ovoj ofanzivi teorista prema prostoru Balkana, Bodanski navodi imenovanje Emira Muse Ajzija - avganistanskog veterana bliskog vrhu Al kaide i talibanskom rukovodstvu - za koordinatora i vođu specijalnih operacija za regrutovanje novih kadrova.

  - Nedavno su viši komandanti Osame bin Ladena odlučili da prošire regrutovanje i aktiviranje slovenskih kadrova, zato što imaju evropski, a ne arapski izgled, kako bi povećali mogućnost njihove operativnosti na zapadu - navodi se u analizi.

  AJZI je počeo sa regrutovanjem avgusta 2003. godine sa glavnim centrom među bosanskim muslimanima i manjim delom u Čečeniji. Iako su islamisti trenirali buduće teroriste i bombaše još od ranih devedesetih godina, oni do sada nisu bili aktivirani. Sada izgleda, smatra Bodanski, da su se okolnosti promenile. Krajem avgusta 2003. godine, Ajzi je poslao izveštaj muli Kadratulahu, višem talibanskom zvaničniku, o uspehu u regrutovanju "slovenskih osoba" za islamistički džihad. Dodao je da su neki od ovih "belih đavola" već indoktrinirani i trenirani do tačke da mogu da izvedu "Alahov posao u mnogobrojnim evropskim gradovima i na teritoriji Izraela". To je tzv. bela Al kaida.

  Priprema dodatnog slovenskog kadra je u toku, izvestio je Emir Musa Ajzi, vođa za regrutovanje u Al kaidi. Trening i priprema se odvijaju na Balkanu i Kavkazu, zatim Gruziji, a operacije na Balkanu su pod supervizijom Muhameda al Zavahirija, brata dr Ajmana al Zavahirija, drugog čoveka Al kaide, najbližeg saradnika Osame bin Ladena.

  Bodanski posebno ističe da se program treninga izvodi pod pokrićem Albanske nacionalne armije (ANA) sa komandantima "mudžahedinima povučenim iz Bosne" i udruženim sa Al kaidom. U zamenu za pomoć Albanaca, islamisti pomažu lokalnim teroristima u pripremama spektakularnog terorizma u glavnim gradovima Srbije i Crne Gore, među kojima su, najverovatnije, Beograd i Niš glavne mete.

  Jozef Bodanski podseća da je rastući značaj Balkana pomenut i u islamističkom kominikeu koji je potvrđivao i objašnjavao bombardovanje zgrade UN u Bagdadu. Bila je to najznačajnija i najautoritativnija doktrinarna izjava islamističkog rukovodstva u avgustu 2003. godine. Saopštenje je naglašavalo situaciju u Bosni kao najznačajniji protest islamista protiv UN i zapada. Prvo saopštenje je izdala 19. avgusta 2003. godine brigada Abu Hafes al Masri, elitna grupa Al kaide. Islamisti su tvrdili da su zvaničnici UN "nadgledali masakr bosanskih žena i dece 1992. i 1995. godine" i da su "UN odgovorne za masakr 7.000 muslimana u Srebrenici 1995. godine jer su podržavale ideju o neuspostavljanju islamske države u Evropi".
  Bodanski zaključuje da raspoloživi obaveštajni podaci ukazuju da "značajni novi talas terorizma, ovog puta sa mnogo evropskih islamista, samo što nije počeo". Prvo su iz Avganistana, gde su se borili protiv Rusa, mudžahedini dolazili u Bosnu, a onda su odatle, sa bosanskim pasošima, dobijenim za "ratne zasluge", putovali po svetu i vraćali se natrag, u Avganistan, da bi se opet borili - ovog puta protiv Amerikanaca. U brdima nedaleko od Kabula, u jednom od skloništa Al kaide, u leto 2003. godine su pronađena i dva bosanska pasoša sa kojima su Egipćani Ibrahim Hosni i Mursi Rokai, koje još odavno goni zakon njihove zemlje zbog terorizma, sasvim legalno doputovali u Avganistan da bi se pridružili braći po Alahu i oružju, u njihovoj svetoj borbi protiv nevernika. Na tom istom mestu, duboko pod zemljom, u jednoj od prostorija pronađeni su i priručnici sa detaljnim uputstvima za izvođenje terorističkih akcija, pisani na srpskohrvatskom, odnosno "bošnjačkom" jeziku.

  OVA priča može samo neupućenima zvučati kao nova, jer je još 4. oktobra 1996. godine arapski dnevnik koji se štampa u Parizu, "Vatan al Arabi", koji profesionalno i objektivno već dugo prati zbivanja na Balkanu, upozoravao je da se "arapski Avganistanci u Bosni pripremaju na duže staze za akcije u Evropi i širom sveta" i da se radi o ljudima koji su "podjednako veoma dobro i profesionalno obučeni i kao borci i kao teroristi, i spremni su za akciju u svakom trenutku". Podsećajući da su mudžahedini stizali u Bosnu iz Avganistana, Jemena, Alžira, Tunisa, Maroka, Egipta, Irana, Turske, Saudijske Arabije, Pakistana, Kuvajta, ali i iz Francuske, Holandije, Velike Britanije, Italije i Nemačke, nedeljnik precizira da su svi "islamski borci" počeli da stižu u Bosnu još 1992. godine, u aranžmanu "muslimanske braće", a nešto kasnije i Osame bin Ladena i njegove organizacije. Tu su se odmah ženili domaćim muslimankama čime su sticali pravo na bosansko državljanstvo i, naravno, pasoš. Među njima ih je bilo podosta koji su bili poznati u krugu "svetskih terorista" iz redova Al kaide, poput Šabana Abu Harisa, jednog od istaknutih prvaka egipatske organizacije Gama al-Islamija, ili Abu al Moateza, komandanta odbrane avganistanskog grada DŽalalabada, u vreme rata sa Sovjetima.

  POLIGONI ISPOD ŠARE
  ISLAMISTIČKI kadar, uglavnom veterani iz Bosne, obezbeđuju trening hiljadama albanskih terorista u centrima na Kosovu i Metohiji, pored Prizrena, na padinama Šare, u kosovskoj dolini Morave, albanskim gradovima Kukeš i Tropoja, i oko Tetova u zapadnoj Makedoniji. Glavno uporište je Albanija, odakle su sa terena stigli izveštaji da je od sredine avgusta pristigao veći broj stranaca iz Turske, Saudijske Arabije, Pakistana i Irana.
  Novosti 2. #2
  Iskusan
  Učlanjen
  01.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "...pa ipak, nisam video da je duši negde tako slatko kao ovde”
  Poruke
  5.404
  Reputaciona moć
  152

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Ma nema nista od toga...nase muslimandzije su mirni kao bubice...

 3. #3
  Poznat
  Učlanjen
  24.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Post mortem nihil est
  Poruke
  9.290
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Samo ti se čini.

 4. #4
  Početnik sir Robert Bruce (avatar)
  Učlanjen
  04.09.2007.
  Lokacija
  Stirling
  Poruke
  18
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Mirni su sutra malo.Videces relativno uskoro.Mene ipak MI Srbi vise brinemo.Toliko je zla vladalo nasim zemljama,i toliko smo daleko od svega svetoga,da nece biti dobro,kao sto nije.Ipak moramo se boriti!!!!

 5. #5
  Aktivan član
  Učlanjen
  31.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Boka
  Poruke
  1.678
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Ma, to ti je srpska manija da izmislja svjetski problem, a ne vidi onaj pred svojim nosem!

  Zadnji put kada je drzava nam mila uhvatila okorjelog teroristu, ispostavilo se da je njegov jedini grijeh to sto je Arapin! Covjek nikakve veze sa teroristickim organizacijama nema, ali je zaboga tamnoput i ima cudno ime, pa mi se tu nesto sunjao i oni ga uhapse, skroz ponosni - kao nema Mladica, ali evo jovog bandita. A lik toliko obican da ej to nemoguce.

  Terorizam se ne moze opravdati kao ni onaj koji Amerikanci sprovode na bliskom istoku. Vraca im se milo za drago, samo sto mi je u oba slucaja zao nevinih stradalih.

 6. #6
  Aktivan član
  Učlanjen
  31.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Boka
  Poruke
  1.678
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Jeste mozda culi da Bin Ladenova snajka, dakle supruga jednog od njegovih stotinak burazera, zivi u SAD i pise knjigu o tome kako je tesko nositi prezime Bin Laden kada je on pocinio te strasne stvari.
  Da je strasno, jeste, ali ona blati kompletan arapski svijet, Saudijsku Arabiju kao nakaznu drzavu (parafraziram).

  Otprilike:
  "Osamini govori i pretjerana boboznost potvrdjivali su moje sumnje o toj izvitoperenoj drzavi..."

  Mamu joj sugavu americku. Znaci djecu bi prodala, odrekla se sebe, popljuvala brata rodjenog, samo da zaradi pare. Yebemu mamu, onda bolje otidji pa se qurvaj za pare. Postenije je. Samo qurve ne biraju sta ce da bi se domogle para. I to jeftine.

 7. #7
  Aktivan član andeli apokalipse (avatar)
  Učlanjen
  28.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  u samostanu
  Poruke
  1.886
  Tekstova u blogu
  33
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  http://www.bljesak.info/modules.php?name=News&file=article&sid=25605 NA BALKANU SE OSNIVA BIJELA AL KAIDA KOJA IMA ZA CILJ STVARANJE BALKANSKE DŽAMAHIRIJE KOJA BI POVEZALA ZAPADNU MAKEDONIJU,ALBANIJU,KOSOVO,SANDAK I BOSNU A PREKO NJE BI FANATICI IŠLI U POHODE NA EUROPU.

 8. #8
  Poznat
  Učlanjen
  24.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Post mortem nihil est
  Poruke
  9.290
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Šta vredi,Apokalipso kad ovde niko ne veruje u loše namere muslimana.Prvo se čeka rat,pa se traže lekovi,a ne obrnuto.

 9. #9
  Aktivan član andeli apokalipse (avatar)
  Učlanjen
  28.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  u samostanu
  Poruke
  1.886
  Tekstova u blogu
  33
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  http://forum.novipazar.org/thread.php?threadid=1467&boardid=1&sid=bcd14044260a5cd4bf8a848f375de4b6&page=1#14 Ovo se dogada u vašem dvorištu i otvoreno se raspravlja o uništenju Srba ovo je link na forum od vehabita sa sandaka.Pogledajte što pišu ovo je virtualni terorizam a država i srpska nacija spavaju.

 10. #10
  Poznat
  Učlanjen
  24.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Post mortem nihil est
  Poruke
  9.290
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Koga od njih briga za Srbiju,svi gledaju da se nakradu i zbrišu.

 11. #11
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Pročitao sam porekjuče da izbacuju gradjane izBosne koji su došli tokom rata a uglavnom iz arapskih i južnoazijskih zemalja da pomognu "belim muslimanima".

  E a Turci u stvari bili ovde 500 godina...

 12. #12
  Aktivan član andeli apokalipse (avatar)
  Učlanjen
  28.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  u samostanu
  Poruke
  1.886
  Tekstova u blogu
  33
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  http://soz-rs.org/forum/showthread.php?t=662 Ovaj forum piše opširno o kugi zvanoj vehabizam imate i karte,slike i druge dokumente koji dokazuju da nisu vehabiti samo vaš problem nego europski i svjetski.

 13. #13
  Aktivan član andeli apokalipse (avatar)
  Učlanjen
  28.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  u samostanu
  Poruke
  1.886
  Tekstova u blogu
  33
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2006,11,27,vahabiti_bih,52127.jl Svakako pročitati! http://www.novinar.de/2007/03/28/tajni-rat-u-ceceniji.html

  ---

  Vahabitska zajednica u Gornjoj Maoči, snivajući o danu kad će Alahova vojska poraziti križare (kako kažu, "sinove majmuna i svinja") i ući kroz vrata Rima u Vatikan, bezrezervno podupire stavove idejnog vođe Al-Qaide Osame bin Ladena.

  GORNJA MAOČA - Selo Gornja Maoča, smješteno nedaleko od Brčkog, već je dulje vrijeme u središtu pozornosti svjetskih medija, koji o njemu izvještavaju kao o kampu za obuku pripadnika zloglasne terorističke organizacije Al-Qaide.

  Nedavno uhićena skupina terorista, koji su pripremali bombaški napad na Vatikan, navodno je priznala da su se obučavali upravo u Gornjoj Maoči.

  Križari - sinovi majmuna i svinja

  Reporter Večernjeg lista Hassan Haidar Diab jedini je novinar koji je uspio posjetiti Gornju Maoču, razgovarati s mještanima te svjedočiti o potencijalnoj opasnosti koja doista prijeti iz toga malog sela u blizini granice s Hrvatskom. Naime, vahabitska zajednica u Gornjoj Maoči, snivajući o danu kad će Alahova vojska poraziti križare (kako kažu, "sinove majmuna i svinja") i ući kroz vrata Rima u Vatikan, bezrezervno podupire stavove idejnog vođe Al-Qaide Osame bin Ladena.

  U selu Maoči, 30- ak kilometara udaljenom od hrvatske granice, život se ne razlikuje od uobičajenog, no sedam kilometara dalje, na šumskom proplanku, stotinjak ljudi opire se suvremenoj civilizaciji i živi po najstrožim pravilima vahabizma. Današnji mještani Gornje Maoče nekadašnji su stanovnici sela Bočinje kod Maglaja, koje su prije pet godina pod pritiskom SFOR-a morali napustiti, podsjeća reporter Večernjaka. Prenosimo ono što je zabilježio:

  Makadamska cesta i nepristupačna priroda na putu prema Gornjoj Maoči nisu dali ni naslutiti da negdje gore, na samom vrhu, živi 30-ak obitelji.

  Divlja cesta, koja je na trenutke izgledala kao da ne vodi nikamo a koja nije asfaltirana zato što tako žele stanovnici Gornje Maoče na koncu nas je dovela do komada željeza, nemarno prislonjena na obližnje stablo, na kojem je rukom ispisano "Gornja Maoča".

  Zamskirane žene

  Ugledali smo prve kuće i ubrzo shvatili da smo nepoželjni. Žene, koje su do tada zamaskirane u burke mirno sjedile u svojim dvorištima, panično su odjurile u svoje kuće čim su nas ugledale. Za razliku od njih, muškarci, svi redom zarasli u duge guste brade, promatrali su nas s očitim nepovjerenjem, a nakon nekoliko trenutaka, krenuli su prema našem automobilu.

  Prilično neugodnu situaciju pokušali smo prekinuti upitavši za Enesa Mujkanovića, zvanog Abu Omar Al Khadab, koji je postao vođa skupine u Gornjoj Maoči nakon što je SFOR prije dvije i pol godine uhitio Sabahudina Fiuljanina. Naime, s novim vođom uspjeli smo, poslije dugotrajnih pregovora preko posrednika, dogovoriti njegov prvi intervju za javnost.

  Na sam spomen Enesova imena muškarci iz Gornje Maoče uzrujano su nas počeli ispitivati tko smo, odakle dolazimo i kako smo uopće došli do Enesa. Tek pošto smo odgovorili na sva pitanja, jedan od muškaraca nazvao je mobitelom Enesa. Nakon kratkog razgovora s njim, objasnio nam je da se Enes sprema na molitvu, a njima je rekao da nas provedu po selu. Ohrabreni, praćeni mnoštvom muških znatiželjnih pogleda i u pratnji trojice mještana, krenuli smo polako kroz selo.

  Glazba i zabava - zabranjeni

  Jedno od pravila vahabitskog načina života osjetili smo i sami, na samom početku boravka u selu, kada nam se veselom melodijom oglasio mobitel. Naši vodiči na to su se uzrujali i zapovjedili nam da ugasimo mobitel ili uključimo vibrafon jer, kažu, u njihovu selu nikakva vrsta glazbe ili zabave nije dopuštena. Prilagodili smo mobitele pravilima Gornje Maoče te nastavili razgledavanje.

  Poveće kuće, škola, vrtić, dućan, klaonica za piliće i džamija, koje su prije pet godina bile ruševne kuće, a današnji su ih stanovnici Gornje Maoče obnovili, potvrđuju nam da život ovdje teče ustaljeno i neometano. Jedan od vodiča kratko nam objašnjava da se bave uzgojem peradi. Svaka tri dana u Sarajevo, i u inozemstvo, odvoze 3000 pilića, a u novije vrijeme sve se više bave i pčelarstvom.

  Iscrpljivanjem do Alaha

  Da se tu ipak ne živi običnim seoskim životom, već na rubu mazohizma, shvatili smo kad smo ugledali muškarce kako starim sjekirama ruše golemo stablo iako posjeduju motornu pilu. Dodatno čuđenje izazvala je i vatra koja je gorjela u blizini drvosječa premda je taj dan bilo vrlo vruće. Kad smo zatražili objašnjenje, jedan od vodiča ponosno nam je rekao da naporan rad olakšava put do Alaha.

  Zapalili su vatru po velikoj vrućini da bi im otežala posao. Dodao je i da nakon naporna posla muškarci poste, jer svojom mukom pokazuju koliko štuju Alaha. U tom trenutku jednom od muškaraca u našoj pratnji zavibrirao je mobitel. To je bio znak da nas Enes očekuje, pa smo se zaputili kroz selo prema njegovoj kući. U dvorištu dvokatnice, za malim stolom dočekali su nas Enes, nekadašnji izbacivač iz bečkog diskokluba, i njegov otac.

  Razgovor je tekao u najboljem redu sve dok se nije pojavio muškarac koji se predstavio kao Mirsad. Grubo nas je prekinuo u razgovoru s Enesom i povišenim tonom upitao za koga radimo. Nakon našeg odgovora da radimo za Večernji list, rekao nam je da se pokupimo i odemo dok nas nisu skratili za glavu.

  Hrvati su najgora vrsta križara

  Hrvati su najgora vrsta križara! bjesnio je muškarac koji se predstavio kao Mirsad. Oni su prodane duše i treba ih što prije potamaniti. Kad Alahova vojska krene iz Bosne prema Rimu, proći ćemo i kroz Hrvatsku, a tada će Hrvati osjetiti Alahovu moć. U Bosni su ubijali muslimane, a i danas u Irak šalju plaćenike da ubijaju braću muslimane. Sigurno su vas poslali da špijunirate za Amerikance.

  Znamo i da je Hrvatska potpisala sporazum sa šijitskim organizacijama u Iraku, sve samo da nas ubijate. Idemo, pravac Zagreb, i ne dao Bog da stanete u Sarajevu, jer tamo ćete izgubiti glavu!

  U ekskluzivnom razgovoru za Večernji list, Enes Mujkanović, vođa skupine u Gornjoj Maoči, govorio je otvoreno o njihovoj nesnošljivosti prema svima koji ne misle kao oni. Na početku razgovora Enes je rekao da moli Alaha za to da se svi muslimani na svijetu okrenu prema njemu i slijede njegov put.

  Enes Mujkanović: Čekamo trenutak za osvetu

  U Maoču smo došli prije pet godina, nakon što su nas Alahovi neprijatelji SFOR i stranka Alijansa izbacili iz sela Bočinje. Čak i ovdje križari, sinovi majmuna i svinja, ne daju nam mira jer su uhapsili našeg brata Sabahudina Fuljanina, koji je doživio bosansku Kubu. Unatoč velikom pritisku, uz Alahovu pomoć naš se broj iz dana u dan povećava.

  Od svih problema u selu, najveći nam je problem kako zadovoljiti Alaha, jer svi se drugi problemi rješavaju, a mi živimo samo da ugodimo Alahu kako bismo otišli u raj.

  Tko ne prihvati islam pakao mu je vječni

  Život jednog muslimana danas vrijedi jedan metak. Šačica križara maltretira milijardu i trista milijuna muslimana u svijetu. Pogledajte što nam rade u Bosni. Da mogu, sve bi nas pobili. U Bosni je danas na vlasti nevjernik, ali samo dok se muslimani ne vrate na Alahov put. Na naše pitanje zašto žive izolirani od svijeta, Enes je odgovorio:

  Živimo po Muhamedovim pravilima. Kad se dogodi nevolja, treba se povući u izolaciju i čekati pravi trenutak za osvetu neprijatelju. Meni je najvažnije da moj sin i ostala djeca iz Maoče ne odrastaju s nevjernicima i da ih pripremamo za rat koji dolazi, jer nam je želja da postanu Alahovi borci na Alahovu putu. I križari to jako dobro znaju, pa se bore protiv nas iako znaju da će kad-tad slijediti Alahovu vjeru. Uvjeren sam da će Alahova vojska, na čijem ćemo čelu biti mi, ući u Rim i poraziti križare.

  Na kraju razgovora Enes je pozvao sve ljude da prihvate Alahovu vjeru. Onaj tko ne prihvati islam, pakao mu vječni! poručio je.

  16.9.2005.
  Pincom.info / Večernji list c/p i naš komentar:Mi Hrvati imamo problema sa njima ali znate vi nas mi smo bez milosti ako dirnu našu naciju ili svetinje.Zapamtili su oni naše kažnjeničke bojne i Generala Blaškića koji im je pokazao što znači braniti kršćanstvo i dom.

 14. #14
  Primećen član
  Učlanjen
  20.05.2007.
  Poruke
  799
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  ...ne kuzim......ne treba jurcati pred rudo....ostavite nek "oni" prvi nesto naprave..onda ce svijet biti uz Vas....da li ce križ i krst opet zajdeno jahati vidjet cemo...
  16.9.2005.
  Pincom.info / Večernji list c/p i naš komentar:Mi Hrvati imamo problema sa njima ali znate vi nas mi smo bez milosti ako dirnu našu naciju ili svetinje.Zapamtili su oni naše kažnjeničke bojne i Generala Blaškića koji im je pokazao što znači braniti kršćanstvo i dom
  onaj tko je to napisao nema pojma ....savezi su se u ovim zadnjim balkanskim ratovima sklapali iz interesa......kod nas u Osijeku ima muslimana i nikad nije bilo problema....i mislim da ih nece niti biti...evo grade ljudi i Džamiju kod mene na Jug-u2...neka grade.....

 15. #15
  Iskusan ljuta_mamba (avatar)
  Učlanjen
  16.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  made in PRC
  Poruke
  6.721
  Reputaciona moć
  137

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Citat Original postavio viva las vegasos
  ...ne kuzim......ne treba jurcati pred rudo....ostavite nek "oni" prvi nesto naprave..onda ce svijet biti uz Vas....da li ce križ i krst opet zajdeno jahati vidjet cemo...
  16.9.2005.
  Pincom.info / Večernji list c/p i naš komentar:Mi Hrvati imamo problema sa njima ali znate vi nas mi smo bez milosti ako dirnu našu naciju ili svetinje.Zapamtili su oni naše kažnjeničke bojne i Generala Blaškića koji im je pokazao što znači braniti kršćanstvo i dom
  onaj tko je to napisao nema pojma ....savezi su se u ovim zadnjim balkanskim ratovima sklapali iz interesa......kod nas u Osijeku ima muslimana i nikad nije bilo problema....i mislim da ih nece niti biti...evo grade ljudi i Džamiju kod mene na Jug-u2...neka grade.....

  to je moj Elvise morala da napise neka budala,jer Tihomir Blaskic,i njegove bojne,satne,jedinice,cete sto god,su veruj mi,bez zezanja,nesto sto je verovatno nekim vremeplovom uslo u evropu 20. veka iz hordi tatara,mongola..neznam ni ja koga,ludjih ljudi,neces nigde naci
  ovo potpisujem...ne jr su hrvati,nebitno je i da su mi rodjena braca...to su bili de luxe manijaci
  srbi nisu bili cvecke u bosn,ja ko neko ko je ucestvovao u nekim bitkama tamo to najbolje znam,ali ovi,to je bilo nezamislivo

 16. #16
  Aktivan član
  Učlanjen
  31.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Boka
  Poruke
  1.678
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Citat Original postavio Karlito Brigante
  Šta vredi,Apokalipso kad ovde niko ne veruje u loše namere muslimana.Prvo se čeka rat,pa se traže lekovi,a ne obrnuto.
  Tako je. A svi muslimani su inace vrlo pokvareni, promiljeni i zli i jedini zivotni cilj im je svim, bez izuzetka da uniste planetu...

 17. #17
  Domaćin Dikan (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ni EU ni Kosovo
  Poruke
  4.809
  Reputaciona moć
  86

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Citat Original postavio HEBEHA
  Tako je. A svi muslimani su inace vrlo pokvareni, promiljeni i zli i jedini zivotni cilj im je svim, bez izuzetka da uniste planetu...
  Stavi bre navodnike, jedva shvatih ironiju 8)

 18. #18
  Primećen član
  Učlanjen
  20.05.2007.
  Poruke
  799
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Citat Original postavio ljuta_mamba
  to je moj Elvise morala da napise neka budala,jer Tihomir Blaskic,i njegove bojne,satne,jedinice,cete sto god,su veruj mi,bez zezanja,nesto sto je verovatno nekim vremeplovom uslo u evropu 20. veka iz hordi tatara,mongola..neznam ni ja koga,ludjih ljudi,neces nigde naci
  ovo potpisujem...ne jr su hrvati,nebitno je i da su mi rodjena braca...to su bili de luxe manijaci
  srbi nisu bili cvecke u bosn,ja ko neko ko je ucestvovao u nekim bitkama tamo to najbolje znam,ali ovi,to je bilo nezamislivo
  ..poznam neke decke....

 19. #19
  Aktivan član
  Učlanjen
  31.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Boka
  Poruke
  1.678
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Citat Original postavio Dikan
  Stavi bre navodnike, jedva shvatih ironiju 8)
  Izvin'te...

 20. #20
  Iskusan ljuta_mamba (avatar)
  Učlanjen
  16.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  made in PRC
  Poruke
  6.721
  Reputaciona moć
  137

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  i gresim li??
  pazi bilo je momaka poslatih tamo na front iz hrvatske,oni su vecinom bili ok
  recimo na severu bosne iu posavini su bile 144,145 i mislim 146 satna,oni su bili ok momci,mada su imali mnogo mnogo nesposobnu komandu,kao i u hrvatskoj u slavoniji,i mi smo imali idiotsku komandu,onih genarala jna,ali oni,iznenadilo me,pogotovo kad smo pricali na hrvatskom forumu o tim nekim fazama bitaka,koliko su imali lose zapovednike,a koliko su bili odlucni sami vojnici,no nebitno je

 21. #21
  Primećen član
  Učlanjen
  20.05.2007.
  Poruke
  799
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Citat Original postavio ljuta_mamba
  i gresim li??
  pazi bilo je momaka poslatih tamo na front iz hrvatske,oni su vecinom bili ok
  recimo na severu bosne iu posavini su bile 144,145 i mislim 146 satna,oni su bili ok momci,mada su imali mnogo mnogo nesposobnu komandu,kao i u hrvatskoj u slavoniji,i mi smo imali idiotsku komandu,onih genarala jna,ali oni,iznenadilo me,pogotovo kad smo pricali na hrvatskom forumu o tim nekim fazama bitaka,koliko su imali lose zapovednike,a koliko su bili odlucni sami vojnici,no nebitno je
  ...za ove sto si naveo 144,145 i 146 za te nikad satnije nisam cuo..iskreno...pa cak ni za brigade...da smo imali nekih malo nesposobnjakovica jesmo...ne ponovilo se vise nikad...dosta je bilo..

 22. #22
  Iskusan ljuta_mamba (avatar)
  Učlanjen
  16.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  made in PRC
  Poruke
  6.721
  Reputaciona moć
  137

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  iz tvojih usta u bozije usi,vec ti rekoh na nekoj temi,da rat nije romantika,a postavljaci ovakvih tema tipa bolje spreciti nego leciti,ili treba dete tuci pre nego krene po vodu,jer kad razbije krcag,onda dzabe batine...njima savetujem da licno odu da to odrade,a ne da piju pivo,jedu kikiriki sa ortacima,slusaju vesti dok cekaju da pocne utakmica lige sampiona,i pricaju kako treba mamu siptarima i turcima...to nije lepoo sto bi reko pera mitic nije leepo

  neznam,nama su rekli da su te satnije pred nama,mislim da su 146 ili 147 karlovacke ali nisam siguran

 23. #23
  Primećen član
  Učlanjen
  20.05.2007.
  Poruke
  799
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Balkanska mreža Al-Kaide

  Citat Original postavio ljuta_mamba
  iz tvojih usta u bozije usi,vec ti rekoh na nekoj temi,da rat nije romantika,a postavljaci ovakvih tema tipa bolje spreciti nego leciti,ili treba dete tuci pre nego krene po vodu,jer kad razbije krcag,onda dzabe batine...njima savetujem da licno odu da to odrade,a ne da piju pivo,jedu kikiriki sa ortacima,slusaju vesti dok cekaju da pocne utakmica lige sampiona,i pricaju kako treba mamu siptarima i turcima...to nije lepoo sto bi reko pera mitic nije leepo

  neznam,nama su rekli da su te satnije pred nama,mislim da su 146 ili 147 karlovacke ali nisam siguran
  ...za te satnije nisam cuo..ko ce znati ..kak je rat odmicao...i bilo sve vise oruzja...osnivalo se sve vise brigada..mislim da je bilo popularno da svako selo ima svoju u najmanju ruku satniju....eeeeee sad koliko su one bile ucinkovite s operativne strane to je nesto drugo...gardijske brigade vojna policija specijalna oni su bili malo drugaciji mada su po mome i one mogle biti malo ucinkovitije da nije bilo politike..takvo je isto misljenje i s tvoje strane(svako vodu na svoj mlin)......cipelici su bili isto ko i domobrani....mada su i neke domobranske bile stvarno dobre ekipe.....aj necemo o tome ...nek se klinci napucavju s tim...ionako vise nama odsluzenja vojnog roka...jos malo pa ce se placati tko bude zelio u vojsku...ha ha ha ...a je nekad bilo dobro na Kopaoniku...

Slične teme

 1. CIA otkrila baze Al-Kaide u Crnoj Gori
  Autor Samanta_ u forumu Politika
  Odgovora: 13
  Poslednja poruka: 21.12.2008., 01:38
 2. Europa gura ameriku u zamku al kaide na Kosovu
  Autor Majka Rusija u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 22.02.2008., 07:48
 3. U Europi djeluje oko 20.000 boraca Al Kaide
  Autor simonset u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 10.11.2007., 14:41
 4. Srbi su u Bosni ratovali protiv bosnjacke Al Kaide!
  Autor Jerry Ropero u forumu Politika
  Odgovora: 31
  Poslednja poruka: 09.09.2007., 22:12
 5. U BiH ima pomagaca al-Kaide
  Autor porin50 u forumu Politika
  Odgovora: 62
  Poslednja poruka: 21.08.2007., 18:03

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •