EPOHALNO REŠENJE VERSKOG PROBLEMA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.959
Vernici žive duže od ateista!

Razlog - kroz molitve oslobadjaju svoj nervni sistem prepuštajući ili deleći svoju muku nekom imaginarnom prijatelju na nebesima. Taj prijatelj nije hteo da pozdravi kosmonaute kad su proletali pored njega, što nije lepo.

Do tridesete godine života baviti se hrišćanstvom. Nebitno koja varijanta. Ići redovno u osvajanja i razne druge pohode i praviti štetu kasno uveče. Neka svi pričaju o vama. Poznato je da seksualna aktivnost pozitivno utiče na rad srca, krvotok i nervni sistem. Bitno je imati periode unošenja i izbegavanja masne hrane. Prema kazivanju Hrist je završio u 32-oj. Sad će naravno da mi se nadju njegovi savremenici pa će da kažu bilo u 31-oj ili u 33-oj.. Uglavnom tu je!

Posle 30 a do 60 godine života posvetiti se duhu islama. Život će vam sigurno biti još duži jer izbegavanjem krmetine smanjujete holesterol i samim tim šansu da postanete šećeraš kom država nikada neće isplatiti penziju. Vodite računa da je šećerna bolest genetska a da je prisutnija kod onih koji posle 30-te nisu promenili veru tj ostali u onoj istoj. Uostalom kao porodičnom čoveku vrlo je važno da vam je zadnjica čista. Pa nebiste da se dete ugleda na Vas?

Posle 60-te godine pa nadalje bataliti sve oko sebe i posvetiti se samom sebi kog ste zaboravili. Čovek je sam sebi najveći prijatelj pa kuče. Dakle - budite budista. Ulepšajte sebi taj životni period maštanjem da kad već nikom ne trebate u ovom da ćete bar u sledećem životu biti ona bubamara koju svi vole. p.s. Srbi prema pravilu budizma nikada ne mogu biti puževi golaći.


Religion_1.gif
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top