Masina za pranje-koja?????

dugmence

Zainteresovan član
Poruka
122
Dajte,pomozite da se ne razocaram... Nameravam da kupim neku ne mnogo skupu al medju boljima. Opcije su mi Wirpul,Indesit,LG i Samsung.Sve su do 1000 obrtaja sto mi je bitno i sve su od 22.000-28.000din. Kakva su vam iskustva sa ovim markama,pogotovo ovim novim u oblasti masina kod nas,kao sto su LG i Samsung?
Zahvalna
 
Pa nemam pojma sta da ti kazem..U sustini sve je to slicno,bar ja tako mislim..Moja mama je skoro kupila Candy,i ono,dobra je..isto 1000obrtaja..Koju god da kupis neces se pokajati..pere,obrce..:)
Mene interesuje kakva su vam iskustva sa masinama za susenje vesa..e tu vec postoji bitna razlika ja mislim u svalitetu..
 
Super su ove Gorenje Wt 51051 ili tako nesto..od 1-5 kg..sa bubnjem koji se otvara gore..nema saginjanja..odlicno peru..i zauzimaju manje mesta od klasicnih..mada moze i bilo koja druga marka ali da su takve..
 
ne kupujte proizvode gorenje...jedino ako niste slovenci pa zelite da pomognete vlastitu privredu...gorenje proizvodi kupuju sabo glupi srbi i niko vise u svijetu...jedino valjaju shporeti...imaju dobar dizajn
 
uglavnom, poenta je u tome da ne treba kupovati uredjaje od firmi koje ne raspolazu vlastitom tehnologijom jer i ja mogu kupiti tehnologiju od npr siemensa kao gorenje i nalijepiti svoj znak i prodati proizvod glupim srbima
 
Ja sam prezadovoljna indesitovom masinom.
A kupila je po preporuci puno poznanika koji je imaju.
Ne znam koji je model trenutno aktuelan.
Ja moju masinu akam vec 2 god (skoro svaki dan perem - troje male dece u kuci).
Bitan mi je mod za dodatno ispiranje, brza centrifuga (moja je na 800), odlicno pere zavese, vunu.
Ne trosi puno vode, a ni struje.
Ima i brzi program (30 min) , koji je zgodan, ali mora da ide tecni prasak.
Sve u svemu, odlican kvalitet za te pare.
 
kupi onu koja ti se svidja
mašine za pranje su postale potrošna roba neki dan sam video u metrou mašinu za 15000
i kung fu proizvođači su počeli da prave dovoljno dobre naprave
displeji diodice i slično su samo fensi, in i slično mislim ne može da škodi ali neće ni da koristi osim ako ti ne pregori sijalica u kupatilu ili ako ne želiš da impresioniraš komšinice i rodbinu
obrati pažnju na
energetski razred tipa AA
dostupnost servisa i dužinu garancije
broj obrtaja centrifuge
veličinu vrata
možda su ih naše bake ili mame kupovale dok ih smrt ne rastavi ali vremena su se nadam se promenila
dakle konkretno na primer gorenje sa 5 godina garancije je oko 22000 din
dakle 5x365=1825
22000/1825=12din/dan
nadam se da će posle toliko vrednog rada zaslužiti dostojnu zamenu
 
Ja sam videla jednu samsungovu,metalik sive boje,dizajn kao da je izasla iz svemira..2u1,i pere i susi,i bila je 1100evra..Mada kao sto neko rece to je potrosni mat,i uvek ce izlaziti nesto novo..tako da sluzi 5 god ona se isplatila..Mada mislim da ne treba uzimati ispod 1000obrtaja..I svaka radi isto..obrce,podesavas temp..nema tu neke bitne razlike,ako je cena veca to je zbog dizajna..Ja preporucujem candy,a ni indesit nisu lose..Ma koju god da uzmes neces se pokajati :)
A za sudove dobra je indesit,ja je imam..
Sta kazete o masinama za susenje..ima li ko?
 

Back
Top