Da li se neko bavi programiranjem vestacke intaligencije za War craft 3 ili za DOTU ? Da li neko pravi mape za War Craft 3 ?

Ja imam mali problem sa mojim AI . Koristim blizzardov AI Editor koji je mnogo pojednostavljen ali opet imam problem . kada stratujem mapu za koju je AI isprogramiran AI jedino sto uradi jeste da posalje radnike u rudnik i vise nista . Nikako da mu napravim uslove koji bi presli na sledeci korak . Moze li neko da mi pomogne oko ovog shita ?

Uostalom napravio sam modifikaciju jedne mape - Mafarazzo TD GOLD 1.16 i moze te je downloadovati na ovom linku www.epicwar.com ... inace neki igrju bas nju na battlenetu :grin: ... tako da cu nastaviti u izradi novih verzija .

Pravio sam neke svoje mape , ali one nisu toliko dobre tako da ih nisam poslao na internet - ovu mapu koju pravim zaista ima velike potencijale - ali AI se baguje tako da jos nije zavrsena .

Ako se neko bavi slicnim aktivnostima neka se javi na eMail grupe zaludjenika SerbianTeam13@yahoo.com da saradjujemo i razmenjujemo ideje .

POZZZzzzzz