АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 65

Tema: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

 1. #1
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.06.2007.
  Lokacija
  Ljubljana - Slovenija
  Poruke
  193
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  БАЛИЈА АЉО, МАГАРИЦА МОНТЕНЕГРИНА И КУКАВНО ЦРНОПОТУРЧЕ

  Браћо и сестре,

  Беше то негде пред крај 1995. лета Господњег у врлетном делу земље српске где се пре стотињак година рађаше јунаци којима јунаштво, чојство и србољубље би начин живота на крвљу препојеном брдовитом Балкану где ни Бог поадавно не залази више, те је сатана лично тамо себи створио царство на земљи. Нећу се упуштати у описивање те недођије где ништа дуго не рађа осим камена, криминала, разврата, богохуља, будалаштине и свега онога што се може назвати ђаволово жито не зато што не бих хтео, Бог ми је сведок да бих то радо учинио, да део себе уградим у темеље те накадашње СРПСКЕ СПАРТЕ када бих знао да могу својим казивањем да повратим макар једну изгубљену душу некадашњих Срба, већ зато што је смрад који се шири тим врлетним вукојебинама толико несносан да га једноставно не могу да поднесем. Да, браћо и сестре, беше то време када би рођена наша дична Република Српска и када ватикански педофили, Бин Ладенови терористи и потурчени Срби упогањени део СРПСКЕ БОСНЕ претворише у своју џамахирију, пардон БАЛИЈСКО-УСТАШКУ ПЕДЕРАЦИЈУ. Наравно, а шта друго и очекивати, да је на чело те сваколике накараде дошло лично демоново копиле, не тако давно и сам тврдих да су та гамад која се сада називају бошње настале тако што је босански међед креснуо трулу босанску букву, но све више увиђам да је и сотона ту имао умешане своје прсте, блентави балија АЉО ИЗМЕТЈЕДОВИЋ. Е, управо та поган над поганима биће предмет мог оводанашњог казивања зато што све више долазим до закључка да је он у ствари родоначелник људске снијети које ми Срби са правом називамо ЦРНОПОТУРИЦЕ НЕМИЉА ПОГАНИЋА – ЛОПУЖЕВИЋА.

  Нестало чибука, џебане и хране те смрдов Аљо Изметједовић одлучио да оде код свог брата Мурата, пардон Немиља Поганића – Лопужевића, балканског краља кокаина, џебане, тобака и осталог демонског тамјана, да би искамчио макар који чибук ако не буде могао шта више. Одмах по доласку у демонско краљевство Немиљо скиде крстаљушу ђеда свога поганога, а Аљо балијске чакшире те се братски изљубише. Жвалише се они тако, животињски инстикт им посве помрачио и оно мало ума што им је у главурдама још било остало, „летњи дан до подне“ како бисмо ми Срби рекли, но однекуд се зачу магареће њакакње и Аљо поче да клања као суманут. Гледа то Немиљо и пита:

  „Брате балија Изметједовићу, зар те тај севдах баш тако јако потрефи и занесе ?“

  „ Ма није болан никакав севдах већ те предивне илахије су тако милозвучне за моје потурчке крмаће клемпаше“
  простења Аљо турски клањајући и даље.

  „Чуш` илахије“, церека се Немиљо „па зар не чујеш да је то моја магарица Монтенегрина !?“

  На те речи Немиља Поганића – Лопужевића Аљо Изметједовић истрча у проклету авлију и поче да грли и љуби магарицу Монтенегрину узвикујуће:

  „Ех, драга моја, ти си љубав мог живота. Она болан моја роспија Фата, нема Србина који се није на њу успентрао и запрдио јој, не зна ни једну курванску суру, а ти цео наш турски Кур-ха-ха-ха-ан повасцели дан илачеш. Јој, каква памет и љепота, жено мог живота!“


  Авај, људи, како их би гадно слушати, а тек несносни смрад трпети, да повратиш ексере из сопствене утробе од богохулог призора, кад заједно почеше да илачу некакву оду о црном, поганом и блентавом арапину, камиловодцу Мууу-Мууу.

  Да, драге моје и уважена господо, беше то љубав, баш на први поглед, „машала“ рекли би турци лијевљани, између демонског копилана Аље Изметједовића и главне саветнице за све државне послове, а нарочито за братске односе са бошњама, Немиља Поганића - Лопужевића магарице Монтенегрине. То да је одмах Аљо заскочио магарицу Монтенегрину, потурица нема памети, већ животињски инстикт, ваљда није потребно посебно ни наглашавати, а, богами, нити шта друго очекивати од магарета и потурице, но занимљиво беше да се после неколико месеци роди некакво чудо-лудо које би велики српски поета, академик Бећко, сигурно овако описао:

  „Јес` кукавица, ал` није совуљага ушара зато што нема уши, већ вашке,
  Јес`, вала црн ко ђаво, оца му *****, ал` није црнац,
  Јес` блентав, сто посто к`о босанац, ал` није бошњо,
  Јес` да буњгура српски, ал` са Србима нема никакве везе,
  Јес` да смрди, фуј, матер му ***** погану, какав смрад, ал` није *****,
  Ама, људи, какво је то лудо чудо !?“


  Сакупили се, к`о на задњем испраћају Ђекне, поданици Немила Поганића – Лопужевића. Осим међусобног домунђавања, ћушкања, кревељења, бекељења и ту и тамо узвика

  „Ауууууу !“

  ништа друго се није могло ни чути ни видети. Распоп Мираш, ортодоксни педер, се баш био припремио да демонизује то копиле магарице Монтенегрине како би добио првог следбеника своје сотонске секте кад ли се појави и лично Немиљо Поганић – Лопужевић, намрштен, нађилкан и налађен као сицилијански мафијаш „орђинале сицилијано коза ностра“, те заурла на окупљену масу своји гузољуба, посебно нагласивши: 2. #2
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.06.2007.
  Lokacija
  Ljubljana - Slovenija
  Poruke
  193
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  „ О овоме да нијесте зуцнули ни ријеч јер не желим да дођем у сукоб са Шекијем. Тај српски јунак ако чује за ово не само да ћу му скакутати на банани као што то чини усташа, она будала, оца му *****, Никола Баровић, већ може да бидне и млого гадније. Има да у свим медијима, поготово на мојој лично РТ ЦГ, објавите да се је родио Монтенегрин, чистокрвни црногорац, пардоно ЦРНОПОТУРИЦА ! Ово је историјски тренутак – настанак црногорске нације. Од данас сви да радите на томе да створимо и своју самосталу Монтенегрину ! Моја магарица је од данас једина светица Мирашове „цркве“, а њена прва помоћница и замјеница је лично моја тека, опајдара и гадура Беба Џакович – Курвештија“

  Да, драга браћо и сестре, то је та дрхтавом руком написана, болом у души осећена и умом просвећена истина о постанку погане гамади коју Миљо Поганић – Лопужевић зазва црногорцима, а ми Срби знамо да се ради о демонском накоту који назвасмо ЦРНОПОТУРИЦЕ. Пљуните на тај сотонин окот, прекрстите се и скрушено замолите Створитеља нашег како би нам помогао да се тај кукољ истреби из свете земље српске, некадашње наше ДИЧНЕ СРПСКЕ СПАРТЕ.

  Крстан Ђ. Ковјенић

 3. #3
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.06.2007.
  Lokacija
  Ljubljana - Slovenija
  Poruke
  193
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  BOŠNJAKUS MAJMUNUS

  Braćo Srbi i sestre Srpkinje,

  Pošto mi polupismena induvidua koja se na ovom srpskom forumu predstavlja pod maskom na kojoj je sotona napisao "Jackie" mnogo, baš mnogo, zaudara na bošnju, da to je onaj blentov koji pre neki dan javno izjavi:
  "ponosan na svoje poreklo ali ne i na svoj narod" (vidi njegov post na: http://www.fokus-radio.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=246&whichpage=5

  (napominjem, da do sada nikada nisam čuo nešto tako pogano, bogohulo i neljudsko, no od poturica se svašta može očekivati osim ljudskog načina ophođenja) red je da podelim sa vama ovaj svoj doživljaj od pre nekoliko dana.

  Negde oko desetak časova tog prijatnog, pravog letnjeg, prepodneva dođoh na aeradrom Brnik kako bih iz Kube dočekao svoju kćerku Olju i dragog, trogodišnjeg vragolana, njenog sina i mog unuka Stefana. Vraćali su se posle jednomesečnog žuriranja u državi Fidela Kastra i jedva čekah da ih vidim. Mada dolazak aviona bi najavljen tek negde oko podne dođoh pre jer jednostavno u stanu nisam moga više da izdržim, a da im ne pođem u susret. Posle dve-tri ispijene kafice sa šlagom, popušenih pet-šest cigareta i stalnog buljenja na sat koji kao da je stao jer je vreme tako sporo prolazilo poče da me pomalo dosada hvata. Ustah i napravih desetak koraka, ali ne zbog toga što mi sedište na kojem sedeh ne bi udobno, već iz razloga što se na ulaznim vratima aeradromske zgrade pojavi prelepa plavuša čije duge nogice beše tako lepe izvajane kao da ih je Gospod za sebe vajao. Ustavi se nekoliko koraka od mene, te službenici na informacijama procvrkuta svojim predivnim glasićem:

  "Kada predviđate dolazak aviona iz Havane ?"

  Normalno ta službenica joj je rekla ono što je i meni do tada već dva puta ponovila. Na moje veliko zadovoljstvo ta prelepa damica se ulogori na korak-dva od moje malenkosti. Njen miris parfema mi je tako prijao da su mi se nosnice nadimale kao u razjarenog bika. Gledam kraičkom oka njene lepo izdepilirane nogice i gotovo sline počeše da mi se cede od pomisli kako bi bilo lepo da ih malokice pomazim.

  Da, drage moje i poštovana gospodo, i dalje sam nastavio da buljim u sat, ali vreme mi nije više tako sporo prolazilo. Istina izgarao sam od želje da što pre vidim kćerku i unuka, ali opijajući miomiris damice koja bi tu na domak mene mi nekako ublažava nestrpljivost čekanja meni najdražih bića na ovom svetu. Zadubljen tako u osmatranje plavušinog prelepog stasa, buljenja u sat i velike želje da što pre začujem Stefanov melodični glasić osećah se baš onako prijatno. Najedanput tu prijatnost prekinu nekakav čudan smrad. Pored mene protrča nešto majmunoliko što bi teško moglo čovekom da se nazove, ali ni majmunom se ne može, jer majmuni zaista manje smrde. Ta nakarada gotovo trčeći se uputi prema vratima na kojima je pisalo WC za dame. Nisam mogao da odolim i skoro na sav glas viknuh:

  "BOŠNJAKUS MAJMUNUS !"

  Damica koja se već neko vreme bila ulogorila tu pored mene se slatko nasmeja, namignu mi vragolasto, očigledno bi oduševljena tom mojom reakcijom i došavši k meni reče:

  "Profesore, da li je to dijagnoza ili naziv neke nove životinjske vrste ?"

  "I jedno i drugo"
  najiskrenije joj odgovorih nastavljajući rekavši da je to moja profesinonalna deformacija jer biti zaronjen tridesetak godina u klasiku i ne odreagovati na taj način bilo bi neobično.

  "Znam" reče plavuša i nastavi: "Ja sam Vilma ! Da li me se još sećate ?" ( Napomena: nešto više o Vilmi napisaću vam drugi put kada mi ona bude tema)

  Gledamo tako u onu nakaradu od malopre, BOŠNJAKUSA MAJMUNUSA, smejemo se i komentirišemo šta će da uradi. Znali smo da je taj blento nepismen i da ne zna da čita kao i sve druge bošnje ali čudno nam bi da nije video ni žensku štiklu koja je bila nacrtana kako bi i nepismene bošnje znale o čemu se radi. Bilo kako bilo BOŠNJAKUS MAJMUNUS nije to fermao, već je kao katapultiran ulete u ženski WC. Smrdljive turske čakšire je već bio spusti do kolena i majmunsku puzdru već držao u ruci kada mu gospođa koja bi tamo zaposlena ljutiti doviknu:

  "Gospodine, ovo je za dame !"

  "Pa i ovo je za dame nije za mog ćaću !"
  prodera se BOŠNJAKUS MAJMUNUS i htede da utrči u prvu kabinu kada se iz nje začu:

  "Aaaoojjj" - dopire nekakav ženski glas iz kabine, a BOŠNJAKUS MAJMUNUS opet životinjski promumlja: "Šta arlaučeš nisam ti još ni zavuk`o ?"

  Ona gospođa što je tamo radila mu na brzinu otvori drugu kabinu, a BOŠNJAKUS MAJMUNUS tada prostenja:

  "Kasno... već sam se usro...jebi ga..."

  Naravoučenije: Vežite, bre, amero-zločinci, vatikanski pedofili i "zapadne demokrate" svoje pobesnele smrdljive zveri kao što su BOŠNJAKUS MAJMUNUS, ARBANAKUS ŠIPTARUS i DOS-us HOMOSEKSUALUS !


  --------------------
  Krstan Dj. Kovjenic

  S verom u Boga, vaskoliko S R P S T V O, ujedinjenje svih zemalja S R P S K I H i RADIKALNO BOLJE sutra za SRBE, MAJKU SRBIJU i sve druge zemlje S R B I N O V E !!!
  Poslednji put ažurirao/la Srboljub-BGD : 23.06.2007. u 01:52

 4. #4
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  kada se ne bi "mesala" vera sa humorom mozda bih se i nasmejao

 5. #5
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  inace bas pratim izlaganja g. Krstan Dj. Kovjenica, meni to u nedostatku boljih emisija veoma interesantno, ponekad i simpaticno

 6. #6
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.06.2007.
  Lokacija
  Ljubljana - Slovenija
  Poruke
  193
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio adem_ks
  kada se ne bi "mesala" vera sa humorom mozda bih se i nasmejao
  Поштовани господине,

  Ваша примедба није на месту зато што се не ради о вери, већ о невери. Нећете ми ваљда доказати да преци Аље Изметједовића и Немиља Поганића - Лопужевића нису били Срби као што то и наши преци бише. Е, то што су променивши веру измислили и некакву другу нацију је оно што ја исмејавам. Немам ја апсолутно ништа против било које вере, но имам против издајника који издадоше не само веру прадедовску, већ и народ, а и отаџбину...

  С поштовањем,

  Крстан Ђ. Ковјенић

 7. #7
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Krstan is back

 8. #8
  Ističe se Arnold_Layne (avatar)
  Učlanjen
  11.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  2.322
  Reputaciona moć
  70

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio Srboljub-BGD
  BOŠNJAKUS MAJMUNUS, ARBANAKUS ŠIPTARUS i DOS-us HOMOSEKSUALUS ![
  yebote umro sam od smeha. lik treba da ide na kobajagrande.com
  Aristotel: "Drag mi je Platon, al' mi je Draza Mihajlovic"
  -----------------------------------------------------------------------------------
  "Nijedna maca koja voli ribu nije takva da je ne mozemo nesto nauciti. Nijedna maca bez repa nece se igrati sa gorilom. Mace s brcima uvek vole ribu. Nijedna maca koju mozemo nesto nauciti nema zelene oci. Nijedna maca nema rep ako ima brkove. Prema tome, nijedna maca sa zelenim ocima nece se igrati sa gorilom."

 9. #9
  Domaćin JABUCHILO (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva
  Poruke
  4.914
  Reputaciona moć
  94

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  ebote, pa ovo komotno moze da zazivi kao usmeno narodno predanje.
  batina ima dva kraja,
  k___c ima jedan kraj -
  a praznom divanu nigde kraja.

 10. #10
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.06.2007.
  Lokacija
  Ljubljana - Slovenija
  Poruke
  193
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio Arnold_Layne
  yebote umro sam od smeha. lik treba da ide na kobajagrande.com
  Поштовани,

  Баш ми је драго што сам успео да Вас насмејем. Некада Срби бисмо ненадмашни у сатири, но сада само нешто кмечимо, сикћемо и и изигравамо некакве црноризце. Лично сматрам да је издајнике најбоље исмејати јер то остаје у срцима људи. Верујем да данас нико не би ни знао ко је био Петар Кочић, мада по образовању би велики слависта, да није написао "Јазавца пред судом"...

  Поздрав,

  Крстан Ђ. Ковјенић

 11. #11
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio Srboljub-BGD
  Поштовани господине,

  Ваша примедба није на месту зато што се не ради о вери, већ о невери. Нећете ми ваљда доказати да преци Аље Изметједовића и Немиља Поганића - Лопужевића нису били Срби као што то и наши преци бише. Е, то што су променивши веру измислили и некакву другу нацију је оно што ја исмејавам. Немам ја апсолутно ништа против било које вере, но имам против издајника који издадоше не само веру прадедовску, већ и народ, а и отаџбину...

  С поштовањем,

  Крстан Ђ. Ковјенић
  g. Крстан Ђ. Ковјенићy, ostavljam pravo da svakom prema nahodjenju moze menjati veru, ime, pol ili... tako da ono sto je jednom vera drugom je nevera, ili obratno. ili mozda nemaju to pravo?

 12. #12
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.06.2007.
  Lokacija
  Ljubljana - Slovenija
  Poruke
  193
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio adem_ks
  g. Крстан Ђ. Ковјенићy, ostavljam pravo da svakom prema nahodjenju moze menjati veru, ime, pol ili... tako da ono sto je jednom vera drugom je nevera, ili obratno. ili mozda nemaju to pravo?
  ХРИШЋАНИ НЕ ! Променити веру прадедова својих је нешто најбедније што могу само кукавице да чине. Наши родитељи су нам с љубављу подарили уз живот име, веру и народносну припадност, те због тога мењати то је пљување по сопственим родитељима...

  Поздрав,

  Крстан Ђ. Ковјенић

 13. #13
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  uz rizik da moja malenkost bude dosadna uvazenom doktoru, zar nisu davno nasi ili vasi ocevi ostavili veru oceva zarad hriscanske [ili islamske] vere? zar i to tada nije bilo izdajstvo vere pradedova?

 14. #14
  Domaćin south (avatar)
  Učlanjen
  18.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  south fla
  Poruke
  4.270
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio Srboljub-BGD

  С поштовањем,

  Крстан Ђ. Ковјенић

  postovanje.

  ps. bas su te ljudi pominjali, ....ma nema 2 dana

 15. #15
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Vidim da vi stariji Krstasi znate gospodina, ali ja se prvi put susrecem sa ovim " mudrostima"...slatko se nasmejah...

  Bas je ovde zafalilo humora...

 16. #16
  Poznat WIBU (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  45º15'00N 19º50'00E
  Poruke
  7.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  547

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio Jerry Ropero
  Krstan is back
  Život je ponekad zaista surov!


 17. #17
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.474
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio JABUCHILO
  ebote, pa ovo komotno moze da zazivi kao usmeno narodno predanje.
  У праву си!
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 18. #18
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio Srboljub-BGD
  ХРИШЋАНИ НЕ ! Променити веру прадедова својих је нешто најбедније што могу само кукавице да чине. [B]
  onda smo mi nacija kukavica, od onog trenutka kad smo staroslovensku veru (veru pradedova) zamenili za pravoslavlje...
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 19. #19
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.06.2007.
  Lokacija
  Ljubljana - Slovenija
  Poruke
  193
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio adem_ks
  uz rizik da moja malenkost bude dosadna uvazenom doktoru, zar nisu davno nasi ili vasi ocevi ostavili veru oceva zarad hriscanske [ili islamske] vere? zar i to tada nije bilo izdajstvo vere pradedova?
  Поштовани и уважени господине,

  Нема тог ризика који умни и разумни нису спремни да учину да би добили валидан одговор на оно што сматрају да је потребно одгонетнути. Што се моје маленкости тиче, вероватно да је то моја професионална "грешка", веома ценим љубопитљивост, чак и подстичем је готово увек. Што се тиче Вашег питања којим сте заправо унапред већ одредили какав одговор би желели да чујете то баш и није фер, у најмању руку.

  Поштовани господине, одговор на тако комплексно питање захтева опсежност и време, а времена немам, мада бих жело да Вам у вези са тим одржим право предавање. Дакле, поштовани, мој садашњи одговор ће да буде баш на брзака склепан, но волео бих да ме кроз неколико дана подсетите како бисмо се вратили овој теми и заједнички нешто закључили из обиља података на основу којих се да закључити оно што Вас занима...

  Највећу збрку око вере и веровања подстичу они који немају благе везе са науком која се назива теологија (богословље), или то намерно чине они који то познају но управо због тога и желе да манипулишу са људима. Занимљиво је напоменути да многи људи заправо и не знају шта је црква, а шта храм у који се одлази на молитву. Најкраћа дефиниција цркве је: ЗАЈЕДНИЦА ИСТОВЕРУЈУЋИХ ЉУДИ. Дакле црква смо људи, а објекат у који идемо да се помолимо је ХРАМ или МОЛИЛНИЦА. Такође и сам појам КЛИР или КЛЕР (лат. clericus, от грч. κληρος kléros, = духовништво или свештена лица) некада производи некакве табуе. Занимљиво је напоменути да СУНИТСКИ МУСЛИМАНИ (то су они обрезани мухамеданци и готово сви словени који су прешли у МУХАМЕДАНСТВО су сунити) не признају у бити свештенство. Молитвени обред врши (арап. إمام (imam) = вођа) који је у суштини неко од тих верника.Шиитски мухамеданци имају другачију традицију и мало боље организовано духовништво (свештенство). Њихови клирики се називају ајатоле (арап. : آية الله, перз.: آيتالله) и муле (перз. ملا). Управо свештенство не гледајући на веру или верску заједницу су одвајкада злоупотребљавали незнање оних које предводе како би са њима манипулисали. Од увек сам веома критичано да таквог "свештенства". Какве, коме су упућене и зашто моје критике можете да видите у ономе што већ написах под темом SRCEM ZAPISAN, UZDASIMA DUŠE ISPREPLETEN I SUZAMA ZAČINJEN VAPAJ MNOGOGREŠNOG SLUGE GOSPODNJEG на:
  http://www.fokus-radio.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=246&whichpage=6
  Напомињем да у тим мојим прилозима можете да наиђете на обиље доказа на основу којих можете да и сами закључите ко је вера, а ко је не вера.

  Поштовани господине, то што желите комуњарским глупостима a la:

  "Шта је старије - кокошка или јаје" (Свако нормалан у томе не види никакву дилему, већ ће као из топа да опали ПЕТАО јер без оплођеног јајета нема никаквог заротка. Комуњаре су се можда и ископилиле из мућка, но то је њихов проблем, али Срби и Српкиње засигурно нисмо)

  да и самога себа доведете у заблуду је заиста нешто што имни и разумни не би требали да чине.

  Тачно је да смо Срби све до доласка светих отаца Кирила и Метода (друга половина IX века) били многобошци, но исто тако је тачно да су наши СВЕТИ ПРЕЦИ с љубављу примили Веру Христову Православно (само код нас Срба се тај дан слави и називамо га КРСНИМ ИМЕНОМ или КРСНОМ СЛАВОМ). Дакле наши преци нису издали ништа и никога (многе празнике из тог свог многобоштва су задржали и до дан-дани на пр Св. ВИД - Видов дан и сл.) већ су своје страхове, табуе и нејасности заменили Љубављу, Истином и Вером коју су добили од Сина Бога Оца...

  Што се тиче самих мухамеданаца у од вајкада СРПСКОЈ ДРЖАВИ БОСНИ они су углавном СВОЈУ ВЕРО ПРОДАЛИ ЗА ВЕЧЕРУ, понајвише у XVIII столећу. Они су се одрекли своје вере прадедовске само из разлога да би им било боље и да би се додворили поробљивачима своје отаџбине, свог народа и своје вере. Из некадашње неизмерне хришћанске љубави искотила се џихад мржња. Њихова мржња је толико изражена да не само што су издали веру издали су и народ, те желе да постану оно што нису – некакав народ. Да је њихова „вера“ заиста издајничка најбољи доказ је и чињеница што су за „пророка“ изабрали некадашњу пјандуру, јебиветра и луталицу, хришћанина камиловодца Арона којега прозваше МУУУ-МУУУ...

  Поздрав,

  Крстан Ђ. Ковјенић
  Poslednji put ažurirao/la Srboljub-BGD : 23.06.2007. u 11:12

 20. #20
  Buduća legenda jomini (avatar)
  Učlanjen
  18.04.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  33.537
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Užas, šta reći. :shock:

 21. #21
  Primećen član bogibatina (avatar)
  Učlanjen
  10.02.2007.
  Poruke
  767
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio jomini
  Užas, šta reći. :shock:
  ...subaru never...

 22. #22
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio adem_ks
  uz rizik da moja malenkost bude dosadna uvazenom doktoru, zar nisu davno nasi ili vasi ocevi ostavili veru oceva zarad hriscanske [ili islamske] vere? zar i to tada nije bilo izdajstvo vere pradedova?
  Zlato moje... 8-)

  Moji preci su ateisti...kod mene niko nije prodavao nista...mi samo skupljamo... :wink: 8-) ops:


  p.s. ...i prevodimo na...ma znas... ops: 8-)

 23. #23
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio Arnold_Layne
  yebote umro sam od smeha. lik treba da ide na kobajagrande.com
  Možda je već tamo

 24. #24
  Ističe se Jevdjo (avatar)
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva-Arandjelovac-Beograd
  Poruke
  2.951
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Kako mu nije dosadno da pise ovako duge postove.

 25. #25
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АЉО, МОНТЕНЕГРИНА И ЦРНОПОТУРЧЕ

  Citat Original postavio Srboljub-BGD
  ХРИШЋАНИ НЕ ! Променити веру прадедова својих је нешто најбедније што могу само кукавице да чине. Наши родитељи су нам с љубављу подарили уз живот име, веру и народносну припадност, те због тога мењати то је пљување по сопственим родитељима...

  Поздрав,

  Крстан Ђ. Ковјенић
  ATTN Крстан Ђ. Ковјенић

  Kao vrsnom poznavaocu ljudske istorije, čija sećanja datiraju do rimskog doba, sigurno znate da Srbaljsko plemne nije došlo iz Izrailja. Učkurdedovi imadoše svoju veru a kod pradedova dodjoše i Hrišćani i Islamisti. Jedni na dvor drugi na boj. Pa se onda Sloveni izujedaše medjusobno ko je bolji Hrišćanin iz ovog tabora a ko je bolji iz drugog tabora a knjiga ista. Da, mislim na Hrvate. Nadjite mi podatak kad smo se to svadjali pre odbacivanja vere slovenske?

  Uostalom, Muhamed i Isus su predstavnici jednog te istog. Čemu svadje?

  S zabrinutošću po Vašu percepciju
  Iron Lord
  Poslednji put ažurirao/la Iron Lord : 23.06.2007. u 23:37

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •