СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 34

Tema: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

 1. #1
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Arrow СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  ИНТЕРВЈУ : Емил Влајки, професор на бањалучком Универзитету

  Србији је потребна револуција


  Када је ситуација у Русија била једнако лоша као ова данас у Србији, Лењин је рекао: "Да би се нешто истински спровело, потребни су револуционарни вођа, револуционарни програм и револуционарна партија." Срби у овом часу немају ниједан од та три елемента

  Русија нема никаквог интереса да брани права Срба. Читава српска политичка елита жели да Србија уђе у НАТО, а колико се мени чини НАТО је директни противник Русије. То онда значи да је и Србија противник Русије. Зашто би, онда, Русија помагала једну такву политичку екипу, каже у разговору за Глас др Емил Влајки, политички филозоф, професор на Независном универзитету за политичке и друштвене науке у Бањалуци. Влајки који је пре неколико дана у Београду промовисао своју нову књигу "Увод у комуницирање постмодернизма", верује да ће Русија ипак ставити вето на резолуцију о Космету, али "из других, геополитичких и геостратешких, разлога."

  Кажете да је НАТО непријатељ Русије, а ипак је чланица Партнерства за мир.
  - Те привремене институције ме уопште не занимају. Знам да са једне стране постоји Европа, са друге стране САД чији су интереси супротстављени, а ПЗМ је регионална организација која је ефемерна. Русија је велика сила и може себи да дозволи право на тактичко чланство у једној таквој организацији. Она мора да тактизира и да се извуче из блата у које су је увукли Горбачов и Јељцин. Русија преко Путина поново добија реноме велике силе. Путин је сигурно руски човек столећа, он је геније за политику.

  Како процењујете политички положај Србије у овом тренутку?
  - Ја сам 2002. године објавио текст у коме наводим да калварија Срба још није почела. Тада сам казао да ће прво отићи Црна Гора, затим Космет, па онда све редом. Мислим да се тај редослед, нажалост, остварује. Бивши амбасадор САД Монтгомери једном приликом је казао: "Ви сте Косово изгубили 1999. године, пошто смо ми тада донели одлуку да оно више не буде српско." Према томе, сви ови процеси преговарања су са становишта ове информације узалудни и служе само зато да би новинари имали о чему да пишу и испуњавају новинске странице у циљу заваравања народа.

  Ако је, како кажете, све већ решено, како би онда, по вама, Србија требало да се постави?
  - Постоји Резолуција 1244 и по њој Србија има право на одређени контингент војних трупа и полиције на Космету. Међународној заједници би требало рећи: "На основу ваше одлуке донесене у УН ми шаљемо дозвољени контингент на Косово", и онда сачекати да се види да ли ће она то да забрани и тако ускочи себи у уста и имплицитно каже да се резолуције УН доносе за будале које хоће у то да верују. Председник Тадић изјављује да ће се борити за Космет, али без рата. Наравно, познато је, ако ћемо лагати, да је Космет заузет врло мирољубивим средствима, без насиља и уз пристанак свих.

  Шта, дакле, да ради Србија са таквом политичком елитом која већ седам година не може да искористи чак ни оно што јој припада по међународном праву?
  Немате високо мишљење о српској политичкој елити.
  - Нема праве политичке елите у Србији. Мислим да је она највећим делом плаћеничка и да је и пре пада Милошевића почела да прима новац за свој рад против народа и земље. У Србији је 40 одсто људи незапослено, све друштвено богатство је распродато, уништено, а морал је пао на најниже гране. Мислим да та интелектуална и политичка елита одрађује посао за онај новац који је примила и који прима.

  А од кога га прима?
  -Немојте ме превише провоцирати. Ја сам научни радник и имам право да постављам хипотезе. Нажалост, моје су се хипотезе, мада су биле врло мрачне, показале као тачне. Те елите примају новац од оног корпуса који се назива међународном заједницом кроз пројекте, дотације, стипендије и слично, и зато морају да служе њиховим интересима.

  Хвалили сте Милошевића, Ђинђића, а сада и Коштуницу. Није ли то контрадикторно?
  - Нисам у последње време хвалио Коштуницу.

  Има ли шансе да једног дана и за Коштуницу кажете слично?
  - Не могу бити пророк, али Коштуница ипак не показује Ђинђићеве особине.

  Али сте за њега изјавили да "има добре намере".
  - Највећи део онога што је Коштуница написао или што говори јавно, ја бих могао да потпишем. Али, оно што ради, у супротности је са оним што говори и пише. Не само да то примећујем ја, него то примећује и народ. Њему је популарност од 2000. године толико опала, да је изгубио сваки кредибилитет. Мислим да је то човек коме је више стало до власти, него до части.

  Да ли је могуће повезати Милошевића и Ђинђића онако како то ви чините?
  - Нисам хвалио ни Милошевића. У својој књизи "Ново тоталитарно друштво и уништење Југославије" која је изашла у Отави шест месеци након агресије на Југославију, написао сам да је Милошевић због недостатка визије објективно издао српске националне интересе. 2. #2
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Arrow Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Ипак, последњих година сте били блиски с њим.
  - Да, зато што је у Хагу истински бранио интересе Србије и српског народа на један частан начин и тиме се искупио за све грехе које је раније направио.

  А Ђинђић?
  - Он је био политичка видра. На крају је схватио да је Европа његов основни интерес, да се питање Космета мора решавати у Србији, а не у Вашингтону и почео је да се удаљава од "Великог брата" - САД. Он је био латентни истински бранитељ Србије, и у овом часу на политичкој сцени Србије не видим ниједну особу која би да стварно утиче на судбину ове земље. Ђинђић је био расни политичар. У време док је био жив, ја сам говорио да би га требало сменити, али признајем да сам се преварио. Схватио сам да је Ђинђић био потенцијална величина.

  Како оцењујете политички учинак председника Тадића?
  - За њега сам рекао и написао да би било боље да је наставио да се бави ватерполом. Пуно би више урадио за ватерполо репрезентацију, него за Србију.

  Хоће ли и када Србија ући у ЕУ?
  - То су глупости. ЕУ је постала синоним за читав низ уцена које се врше у односу на Србију - ако урадите ово или оно имате шансу да уђете у ЕУ, а затим долази следећи захтев. ЕУ је зауставила примање нових држава. Неразвијене земље Европе осиромашују буџет ЕУ и бирачи у богатијим чланицама ЕУ су се изјаснили да је не би требало проширивати, барем за један дужи период. А, то је јасно и због тога што је основни циљ постигнут - прављење анакондиног загрљаја око Русије. Такође, границе на Балкану нису фиксиране, доћи ће до промена, нарочито у Србији. Сада се у Санџаку или Рашкој догађају исти процеси као некада на Космету: врши се притисак на Србе, купује се њихова земља, и многи Срби у оваквој ситуацији одлазе. Постаје питање времена када ће "Велики брат" одлучити да у Санџаку или на југу уже Србије (Бујановац, Медвеђа, Прешево) изазове нове тензије на националној и верској основи и са испровоцираним конфликтним ситуацијама наставити да омета уједињење Европе.

  Предајете на Универзитету у Бањалуци. Можете ли да предвидите даљи ток догађаја у БиХ?
  - БиХ чека разбијање Републике Српске. Наговештај одвајања Сребренице и Братунца од РС само је један од индикатора за исказани процес. Сада је за високог намесника постављена особа из Словачке (Мирослав Лајчак, оп.а), који каже да ће користити Бонска овлашћења (која високом представнику дају могућност да намеће законе и смењује политичаре, оп.а). Тако да је Србима остављена могућност да се или покоравају ономе што им намеће такозвана међународна заједница или их неће бити.

  Ваше прогнозе будућности Србије и Балкана делују прилично песимистично. Постоји ли могућност да се такав сценарио избегне?
  - Лењин је на слично питање, у време када је ситуација у Русији била једнако лоша као ова данас у Србији, одговорио: "Да би се нешто истински спровело, потребни су револуционарни вођа, револуционарни програм и револуционарна партија." Мислим да Срби у овом часу немају ни један од та три елемента.

  Мислите ли на симболичку или истинску револуцију?
  - Треба спровести истинску револуцију, односно другу октобарску, како би то рекао Коштуница, који је за 5. октобар 2000. казао да је то била октобарска револуција. Једино би народ могао да изведе ту револуцију, али је за то потребан програм, партија и вођа. Србија нема ништа од тога. Можда радикале.

  Ипак националистичка опција?
  - Ја више волим да говорим о националној опцији и не верујем да су радикали такав црни ђаво каквим их описују. Уосталом, за њих гласа трећина српског бирачког тела. Али, шта фали опцији која у бурним временима настоји да свим силама брани национални идентитет? Ако Хрвати, Црногорци, Муслимани могу да проводе такву опцију, зашто то не би чинили и Срби. Не видим у томе ништа лоше. Мислим да је у овом часу наглашена национална опција та која ће подржати интегритет Србије и побољшати живот српског народа.

  Да ли би супротстављање национализама довело до нових сукоба, или мислите да на Балкану могу постојати национализми без конфронтација?
  - То би могло да се дешава у неким другим, мирнијим временима, када национализам добија грађанске форме живљења. Шта има лошег у томе што неко жели да сачува свој идентитет, па ако је потребно и силом? Мислим да то сви у свету раде.

 3. #3
  Iskusan SiIent Bob (avatar)
  Učlanjen
  26.04.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.188
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Emil Vlajki: braćo Srbalji naprijed, sad ću ja... za vama...

 4. #4
  Primećen član
  Učlanjen
  11.09.2006.
  Poruke
  528
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Да ли то Стрела позива на бунт? Она Стрела?

 5. #5
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  743

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Све мање верујем да ова политичка ситуација може да се промени другачије. Потребан нам је Кемал паша Ататурк.
  ДСС и ДС гледају једино како да остану на власти и ништа друго није важно.
  Поћели су да пате од синдрома Исуса Христа, то јест да веују да су спаситељи и да су величине.
  На крају више неће бити важно постоји ли Србија, само а остану на власти.

 6. #6
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Citat Original postavio Alekasandar3
  Потребан нам је Кемал паша Ататурк.
  bice i to brate.... ne brini...

 7. #7
  Aktivan član Torrente BG (avatar)
  Učlanjen
  21.05.2007.
  Poruke
  1.498
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Citat Original postavio Strela


  Србији је потребна револуција


  E otkad ja to pricam

 8. #8
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  najbolje jedan građanski rat, pa ko ostane, ostane

 9. #9
  Primećen član
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  793
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Za Srbiju je najbolje da se raspiše tender, pa ko da više nek dodje i kupi. Nema drugog rešenja - vlada je nenormalna, a ni iduće svi su izgledi neće biti bolje, pa onda za naše dobro, neka dodje neki čovek od iskustva za premijera i svima dobro. Važno da nam niko ne dira ćirilicu i veru, sve drugo nema veze.

 10. #10
  Primećen član
  Učlanjen
  11.09.2006.
  Poruke
  528
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Ћирилица и вера су за Србију закон. Ко дирне у ћирилицу и веру српску православну неће проћи добро.

 11. #11
  Iskusan Duh Sekire (avatar)
  Učlanjen
  27.06.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  斧神
  Poruke
  6.638
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Не свиђа ми се тај почетак са Лењином. Ипак, у Русији је био неопходан радикални заокрет. Њихова елита се однародила, и то што су пали као крушке најбоље сведочи о њима. Улазак у Први светски рат (због Србије, немојмо заборавити) је такође пресудио царској Русији.
  Али револуција је била у погрешном смеру. Столипинове реформе би решиле пре тога ствар, да није убијен 1913. Такође, есери су имали занимљиве идеје сличне Пашићу и нашој НРС.

  Револуција... ипак увек лепо звучи.
  Био одличан концерт пре пар дана

  Swirling pictures of never ending dreams
  I can't see what these images mean
  Locked inside can't set the rainbow free
  Like perishing flowers they sag and twist and die
  There's a revolution
  There's a revolution
  There's a revolution
  Joy or sorrow what does revolution mean
  To save today is like wishing in the wind
  All my beautiful friends have all gone away
  Like the waves they flow and ebb and die
  There's a revolution
  There's a revolution
  There's a revolution


  https://www.youtube.com/watch?v=bu8OQSoB87s
  „Ko ne voli Dabić Rašu, popušio karu našu“ Kustendorf

 12. #12
  Primećen član
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  793
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Citat Original postavio popokatepetl
  Ћирилица и вера су за Србију закон. Ко дирне у ћирилицу и веру српску православну неће проћи добро.
  O tome ti pričam.

 13. #13
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Citat Original postavio filatelista, pa šta?
  najbolje jedan građanski rat, pa ko ostane, ostane
  Ne u tom smislu - građanski rat.

  Očigledno se u svetu težište sila pomera. Stvar je u tome da naša "intelektualna elita" otvori četvoro očiju i sagleda dobro stanje u tom smislu. Mislim da samo budala ne vidi da se nešto događa na globalnom terenu.
  Kao što je zamerka bila Miloševiću da nije video kuda stvari idu, ne bi to trebalo da se dogodi sada i ne "ovima i onima" koji danas "žive" na greškama Miloševića.
  Očigledno je "neko" stao na našu stranu i to toliko oštro da se ne sme zanemariti bar pokušaj da se sagleda otkud to i zašto. Svima je jasno da radikali vuku na stranu Rusije ali je pitanje šta će uraditi i kako će se snaći "demokratska opcija". A najpametniji Srbi bi trebalo da poput takođe omraženog Tita, balansiraju maksimalno između dve ponuđene opcije : Rusija - Amerika.
  Ja sebe u tom opredeljenju ne mogu smatrati potpuno objektivnim, jer koliko volim Ruse, toliko mrzim Amerikance. A vi braćo Srbi, pamet u glavu - gledajte dobro šta se radi na svetskoj sceni, predviđajte i odlučujte se. Tadićeva "opcija" i EU integracije, pa pismo bratu Bušu, pa daćemo i ispuniti sve za EU ... neće ići. Mora da revidira generalnu politiku DS-a. Sasvim mi je namera ne zlonamerna - ako verujete.

 14. #14
  Primećen član
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  793
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  A najpametniji Srbi bi trebalo da poput takođe omraženog Tita, balansiraju maksimalno između dve ponuđene opcije : Rusija - Amerika.

  Taman sam pomislio..... kad ono...... nastavak:
  Ja sebe u tom opredeljenju ne mogu smatrati potpuno objektivnim, jer koliko volim Ruse, toliko mrzim Amerikance. A vi braćo Srbi, pamet u glavu - gledajte dobro šta se radi na svetskoj sceni, predviđajte i odlučujte se. Tadićeva "opcija" i EU integracije, pa pismo bratu Bušu, pa daćemo i ispuniti sve za EU ... neće ići. Mora da revidira generalnu politiku DS-a. Sasvim mi je namera ne zlonamerna - ako verujete.

 15. #15
  Poznat ~Petar~ (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  bachelorette
  Poruke
  8.638
  Reputaciona moć
  132

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  srbiji je najpotrebno da se orke iskuliraju.
  gushe je
  http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/jun/23/ST-02-23062007.shtml

 16. #16
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Citat Original postavio BG1109
  A najpametniji Srbi bi trebalo da poput takođe omraženog Tita, balansiraju maksimalno između dve ponuđene opcije : Rusija - Amerika.
  Ja sebe u tom opredeljenju ne mogu smatrati potpuno objektivnim, jer koliko volim Ruse, toliko mrzim Amerikance. A vi braćo Srbi, pamet u glavu - gledajte dobro šta se radi na svetskoj sceni, predviđajte i odlučujte se. Tadićeva "opcija" i EU integracije, pa pismo bratu Bušu, pa daćemo i ispuniti sve za EU ... neće ići. Mora da revidira generalnu politiku DS-a. Sasvim mi je namera ne zlonamerna - ako verujete.
  Ja mišljah da je pošteno da prvo kažem iz mozga a onda iz srca. Tako je kako je - ne zavaravam sam sebe ... A kako ću uskladiti dva stava u sebi ...

  Po mom iskustvu - "racio" je račundžija a "srce" je moralista.

 17. #17
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  [QUOTE]Србији је потребна револуција[QUOTE]
  Хммм, није лоша идеја, баш ми се певају револуционарне песме!!!

 18. #18
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Talking Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Citat Original postavio ~Petar~
  srbiji je najpotrebno da se orke iskuliraju.
  gushe je
  http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/jun/23/ST-02-23062007.shtml


  А сад ти је добар Курир? :-D
  А што не пренесеш и коментаре читалаца на тај Борин интервју?

  Milan Jovanovic
  23.06.07 03:31:21
  - Bora Todorovic... bas mi ga zao! Nedostaje mu stari stabilini sistem, 15 Kongres KPJ-a; jedna partija i red... Tako i kaze: "...da se jedan partija izdvoji, a ostale da budu marginalizovane..." i eto ti `demokratije`! Sve je `primitivno` sto nije evropsko, a Evropa hoce da nam pomogne! Znamo! To su poceli 22 marta 1999, pa jos traje, srusili 176 crkava na KiM a sada treba da siptarima damo Kosovo... Eto tako nam Evropa pomaze! Boro, da li si ikad bio u Sumaricama u Kragujevcu da vidis kako nam je Evropa pomogla? Da li si ikada pitao roditelje Milice Rakic i mnoge druge `Rakice` po Srbiji kako im je Evropa pomogla? Prosto da covek povraca!

  cpbIN
  23.06.07 03:48:48
  - E, Boro, ne treba ti ovo uplitanje u politiku sad po stare dane! Znamo mi da si ti dobar covek, ali brate, nemoj posle da se kajes zbog ovakvih izjava. Kakva crna Demokratska Stranka? To su grobari Srbije!

  Sima
  23.06.07 08:29:35
  - E moj "umetnice",kazes svet hoce da nam pomogne!? Ili si izgubio mozak,ili izgleda da ga nikad nisi ni imao,posto za glumu i ne treba bas neka velika pamet. Znaci svet nam uzima srce nase zemlje i to ce zanas biti boljitak. Ja mislim da bi stvarni boljitak za Srbiju i srpski narod bio da se ti i tebi slicni nikad niste ni rodili?

  Mile
  23.06.07 08:35:37
  - E Boro bas si me iznenadio sta moze tvoj mali glumacki mozak da lupeta. Svet hoce da nam pomogne? Ostareo si burazeru i ofucao,zato je bolje nabi se u neki budzak i topi svoju tugu i iznemocalu pamet u alkoholu.

  miris dunja
  23.06.07 08:37:08
  - KOI BOMBASTICNI NASLOB SUNCE TI KALEMLJENO? KOI TO SVET BOOOOOOOOOOROOOOOOOOOOOO HOCE DA POMOGNE SRBIJI?I BOLJE TI JE DA SI SE POVUKAO U KUCU JER IZGLEDA DA TI JE DIOPTRIJA MALA PA SE NEVIDI NISTA.............

  ilija
  23.06.07 08:48:46
  - Eh sudbino sta si nam dodelila.**** zemlju u kojoj glumci dele pamet narodu pa su cak i ministri. Od kako je sveta i veka glumci su bili obicna neotesana glupa stvorenja ,dvorske budale koje su se druzile sa konjusarima i sa glupostima zasmejavali narod. A filozof Diderot je davno napisao da su glumci stvorenja sa ljudskim telom i pameti idiota. Zato druze Borivoje ako se lose osecas u ovoj nasoj Srbiji menjaj zemlju :mozes u Ameriku kod zene, jer takvi lesinari nam ovde nisu potrebni.

  stefan
  23.06.07 09:28:08
  - radikali su ti koji su branili uvijek zemlju cika boro,a vi ste ti,koji su nam dosovske kriminalce doveli na vlast i solaninu vlast uspostavili,sram vas bilo,kakvi ste vi to ljudi,samo gledate svoj interes i zemlju bi dali bud posto.dobro bi vam stojala neka uloga u otpisanima,ali u svapskom taboru,kao i voji brajovicu,doveli ste srbiju do dna,stidite se

  peca
  23.06.07 10:09:25
  - i ovo nam govori otac jednog beogradskog raspalog narkomana? e ј*bem ti drzavu  Glumac

  23.06.07 12:22:09
  - Eh moj koleg Todorovicu, Tebi je bio dobar komunizam u kome je tvoja sestra Mira lovila ofucale komunjare za svoj a koliko znam i tvoj licni boljitak. A najgore je sto neki glumci misle da rade nesto veliko i znacajno za svoj narod.Sve je to Boro beznacajno veruj mi,gluma je drkanJe mozga i stvaranje nekog sveta koji ne postoji.Gluma je djubriste zivota. A sto se hvalis za sina da ima veliki projekat sa Belogrlcem, nemas zasto da se hvalis. Da su oni negde na padinama Kopaonika gde se spremaju za oslobodjenje naseg Kosovo od dusmana onda bi Borivoje mogao da se dicis. A ti se hvalis sto ce oni da igraju neke kretene narkomane,i to mislis valjda za boljitak Srbije. I NATO JE BOMBAMA UBIJAO NASU DECU ZA BOLJITAK SRBIJE I KOLEVKU SRBIJE -KOSOVO-NAM OTELI ZA BOLJITAK SRBIJE,PA I VI GLUMACKA BAGRA POSTOJITE ZA BOLJITAK SRBIJE.!?Zao mi je sto i ti pripas jednoj obicnoj primitivnoj bagri koja kleci i lize da ne kazem sta za svoje dzepove i stomake krijuci se iza boljitka za svoj narod.


  ......Има још, не да су га напљували....

 19. #19
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Вала рекоше му момци ... Не волим што се омаловажава глума као позив, али кад то изузмемо ...

 20. #20
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Све у свему, још једна пропагандна "пошалица" у низу - против СРС-а који нас води назад , што је додуше истина - али у поновни блиски загрљај с Русијом

 21. #21
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  pa, tronogi bora je zhivi primer shta se deshava kad chovek koji je bio 'ebach bez milosti to ne mozhe vishe.....

 22. #22
  Poznat ~Petar~ (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  bachelorette
  Poruke
  8.638
  Reputaciona moć
  132

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Citat Original postavio Strela
  А сад ти је добар Курир? :-D
  А што не пренесеш и коментаре читалаца на тај Борин интервју?

  Milan Jovanovic
  23.06.07 03:31:21
  - Bora Todorovic... bas mi ga zao! Nedostaje mu stari stabilini sistem, 15 Kongres KPJ-a; jedna partija i red... Tako i kaze: "...da se jedan partija izdvoji, a ostale da budu marginalizovane..." i eto ti `demokratije`! Sve je `primitivno` sto nije evropsko, a Evropa hoce da nam pomogne! Znamo! To su poceli 22 marta 1999, pa jos traje, srusili 176 crkava na KiM a sada treba da siptarima damo Kosovo... Eto tako nam Evropa pomaze! Boro, da li si ikad bio u Sumaricama u Kragujevcu da vidis kako nam je Evropa pomogla? Da li si ikada pitao roditelje Milice Rakic i mnoge druge `Rakice` po Srbiji kako im je Evropa pomogla? Prosto da covek povraca!

  cpbIN
  23.06.07 03:48:48
  - E, Boro, ne treba ti ovo uplitanje u politiku sad po stare dane! Znamo mi da si ti dobar covek, ali brate, nemoj posle da se kajes zbog ovakvih izjava. Kakva crna Demokratska Stranka? To su grobari Srbije!

  Sima
  23.06.07 08:29:35
  - E moj "umetnice",kazes svet hoce da nam pomogne!? Ili si izgubio mozak,ili izgleda da ga nikad nisi ni imao,posto za glumu i ne treba bas neka velika pamet. Znaci svet nam uzima srce nase zemlje i to ce zanas biti boljitak. Ja mislim da bi stvarni boljitak za Srbiju i srpski narod bio da se ti i tebi slicni nikad niste ni rodili?

  Mile
  23.06.07 08:35:37
  - E Boro bas si me iznenadio sta moze tvoj mali glumacki mozak da lupeta. Svet hoce da nam pomogne? Ostareo si burazeru i ofucao,zato je bolje nabi se u neki budzak i topi svoju tugu i iznemocalu pamet u alkoholu.

  miris dunja
  23.06.07 08:37:08
  - KOI BOMBASTICNI NASLOB SUNCE TI KALEMLJENO? KOI TO SVET BOOOOOOOOOOROOOOOOOOOOOO HOCE DA POMOGNE SRBIJI?I BOLJE TI JE DA SI SE POVUKAO U KUCU JER IZGLEDA DA TI JE DIOPTRIJA MALA PA SE NEVIDI NISTA.............

  ilija
  23.06.07 08:48:46
  - Eh sudbino sta si nam dodelila.**** zemlju u kojoj glumci dele pamet narodu pa su cak i ministri. Od kako je sveta i veka glumci su bili obicna neotesana glupa stvorenja ,dvorske budale koje su se druzile sa konjusarima i sa glupostima zasmejavali narod. A filozof Diderot je davno napisao da su glumci stvorenja sa ljudskim telom i pameti idiota. Zato druze Borivoje ako se lose osecas u ovoj nasoj Srbiji menjaj zemlju :mozes u Ameriku kod zene, jer takvi lesinari nam ovde nisu potrebni.

  stefan
  23.06.07 09:28:08
  - radikali su ti koji su branili uvijek zemlju cika boro,a vi ste ti,koji su nam dosovske kriminalce doveli na vlast i solaninu vlast uspostavili,sram vas bilo,kakvi ste vi to ljudi,samo gledate svoj interes i zemlju bi dali bud posto.dobro bi vam stojala neka uloga u otpisanima,ali u svapskom taboru,kao i voji brajovicu,doveli ste srbiju do dna,stidite se

  peca
  23.06.07 10:09:25
  - i ovo nam govori otac jednog beogradskog raspalog narkomana? e ј*bem ti drzavu  Glumac[/B]
  23.06.07 12:22:09
  - Eh moj koleg Todorovicu, Tebi je bio dobar komunizam u kome je tvoja sestra Mira lovila ofucale komunjare za svoj a koliko znam i tvoj licni boljitak. A najgore je sto neki glumci misle da rade nesto veliko i znacajno za svoj narod.Sve je to Boro beznacajno veruj mi,gluma je drkanJe mozga i stvaranje nekog sveta koji ne postoji.Gluma je djubriste zivota. A sto se hvalis za sina da ima veliki projekat sa Belogrlcem, nemas zasto da se hvalis. Da su oni negde na padinama Kopaonika gde se spremaju za oslobodjenje naseg Kosovo od dusmana onda bi Borivoje mogao da se dicis. A ti se hvalis sto ce oni da igraju neke kretene narkomane,i to mislis valjda za boljitak Srbije. I NATO JE BOMBAMA UBIJAO NASU DECU ZA BOLJITAK SRBIJE I KOLEVKU SRBIJE -KOSOVO-NAM OTELI ZA BOLJITAK SRBIJE,PA I VI GLUMACKA BAGRA POSTOJITE ZA BOLJITAK SRBIJE.!?Zao mi je sto i ti pripas jednoj obicnoj primitivnoj bagri koja kleci i lize da ne kazem sta za svoje dzepove i stomake krijuci se iza boljitka za svoj narod.


  ......Има још, не да су га напљували....

  zasto bi mi bio dobar sad qrir?
  ovo je intervju- tako da je qrir samo parce papira gde je covek rekao sta misli.
  nema sta da mi bude tu dobar ili losh.

  a komentari chitalaca. pa kul. naravno da ce orke tako da reaguju. nesporno
  zasto bi to bilo bilo kome bitno

 23. #23
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Citat Original postavio Lacibg
  Вала рекоше му момци ... Не волим што се омаловажава глума као позив, али кад то изузмемо ...
  За глумце одавно важи она изрека: то није занимање, већ дијагноза! Част изузецима.
  Ко их не зна скупо би их платио. Само они највећи имају и виши IQ, попут Бранда, Паћина, Де Нира, Шон Пена, Николсона, Мерил Стрип, Софије Лорен....
  Балерине су рецимо много интелигентније и нормалније од глумица и готово су све удате и имају децу. И да, јако су тражене као супруге.

 24. #24
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Citat Original postavio Шон
  pa, tronogi bora je zhivi primer shta se deshava kad chovek koji je bio 'ebach bez milosti to ne mozhe vishe.....
  Да, то је давно завршена прича за Бору, а и син му је наркос са својих 40-так година....Није му лако.
  Марлоне, а колико је бракова имао и да ли је сад ожењен?

 25. #25
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: СРБИЈИ ЈЕ ПОТРЕБНА РЕВОЛУЦИЈА!

  Балерине су рецимо много интелигентније и нормалније од глумица и готово су све удате и имају децу. И да, јако су тражене као супруге.
  А пошто су? Јел` иду на комад или на кило?
  Poslednji put ažurirao/la Koschei.Besmertnii : 23.06.2007. u 18:52

Slične teme

 1. Потребна помоћ: УМОР
  Autor Vainqueur u forumu Zdravlje
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 09.01.2009., 20:18
 2. Odgovora: 17
  Poslednja poruka: 11.09.2008., 16:32
 3. Револуција
  Autor вождовац u forumu Politika
  Odgovora: 8
  Poslednja poruka: 19.02.2008., 22:50
 4. Потребна помоћ
  Autor Salac u forumu Hardver
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 03.03.2004., 16:53

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •