УДАРНА ВЕСТ!
На данашњој седници Савета министара ЕУ, донета је одлука о приступању >>Нeзависне Савезне Државе Београд<< Е.Унији, која ступа на снагу 1.1.2050.год.

Председник Независне савезне државе Београд (НСДБ) Чеда Јовановић, срдачно је поздравио ту одлуку и не скривајући задовољство и подсетио грађане шта то заправо значи за нашу земљу и колико ће у будућности бити повећан бруто прашкасти производ.
Јовановић је међутим изразио жаљење што је на челу толико велике земље која поред Калемегдана и ЗОО врта као Престонице, у свом саставу, као федералне јединице, садржи и Републике Врачар, сев. Савски венац, Зап. Звездару и Зап. Палилулу. Јер, како је нагласио, такво уређење, тако велике територије захтева велики државни апарат и велике трошкове администрације.
Наиме он је више пута због тога био упозораван од стране западних званичника и то је разлог његове забринутости. Он није на време успео да изврши додатно смањење територије своје земље како предвиђају стандарди ЕУ за новопридошле чланице.Али да ће се у наредним месецима потпуно посветити том проблему и лично радити на томе. НСДБ ће ући у састав ЕУ пре Албаније која не може да приступи (јер је под протекторатом САД и која је проглашена за америчку националну депонију радиоактивних материјала) и Великог Ратног острва на чијем је челу антиевропски оријентисан режим независних рибара.

Јовановић је такође обећао да ће дати свој лични допринос свргавању тог режима са В.Р.О. али да мора добити војну помоћ у виду нове флоте глисера.

Извор: NSDB NEWS Internacional `