ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Tema: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

 1. #1
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Lightbulb ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  У свом роману НЕМА ВРЕМЕНА ЗА КАРМУ - Paxton Robey, најављује Еру Водолије, која ће трајати наредних 2000 година!

  Карактеристике Ере Водолије

  Ера Водолије је доба када "ништа не може да се сакрије". То је време када се не влада помоћу тајни или помоћу великог бизниса. Системи комуникација омогућавају свакоме да види шта се дешава у свакој нацији и свакој корпорацији. Нема више костура скривених у ормарима, нико нема потребу да се крије иза неистина, наши морални судови се заснивају на саосећању и разумевању.


  Ера Водолије је донела телефон, радио, телевизију, сателите за комуникацију, авионе, ракете, путовања у свемир, различите технолошке направе које треба да повежу све народе ове галаксије. У овој ери простор и растојање постају мање конкретни. Можемо да превазиђемо простор. Не ограничава нас растојање.

  Ера Водолије доноси магнетофоне, видео рекоредере, филмове, технологије које могу да сачувају запис о прослошти, који могу да докажу да прошлост не мора више да буде само у прошлости. У Ери Водолије превазилазимо ограничења времена. Ускоро ћемо да бацимо поглед на ово.

  Карма нас, на свој начин, одувек учи да су сви народи један народ. Они који покоравају и тлаче неку расу, класу или пол, враћају се у следећем животу као припадници баш те расе, класе и пола. Па, сада се кармичке лекције завршавају. Полако схватамо да не постоје инфериорна људска бића. Енергија ере Водолије доноси и спознају да смо сви једно и да су сви индивидуализовани аспекти Бога.



 2. #2
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Енергија Рибе још увек доминира

  Енергија Рибе је још увек најдоминантнија на планети, иако има много сарадње, брижности, позитивне размене међу људима. Очигледно је да блаженство, данас, није просечно стање свести.

  Када су добровољци разговарали о свом уласку у енергетско поље Земље, осећали су да свака брза акција која би обухватала неку катаклизму на Земљи, као што је било потапање Атлантиде, обећава да ће њихова мисија лако остварити сигуран успех. Али, сада су ствари другачије. Већ је остварен примарни циљ. Зато је требало установити нови. (Жао ми је, али још не можете да идете кући). Сада су рекли: "Хајде да тражимо Злато! Хајде да урадимо све што треба да га нађемо!"
  Нови циљ је шокантан. Потпуно је апсурдан, бар по старим стандардима. Неки га сматрају и апсулутно неостваривим. Удахните. Да ли сте спремни за ово? Нови циљ није ниста мање него да 100% свих који сада похађају десети, једанаести и дванаести разред Земљине школе мора да дипломира пре него што се заврши Ера Водолије. Тачно тако. Толико треба проширити разумевање и безусловну љубав кроз телепатски резервоар да, пре него што продје 2000 година дипломира свако ко је одлучио да заиста више воли да буде безопасан и да не учествује у конфликту, да заувек буде ослобођен патње и бола!

  Ово за вас и за мене значи једноставно ово. Када се пробудимо, бићемо замољени да јошне напуштамо планету, као што је било раније. Замољени смо да останемо на планети и да помажемо, да делимо са људима сазнање које имамо, да волимо, чак иако нема никаквих кармичких захтева. Морамо нашој породици да покажемо да карма није шала, она наноси бол. Морамо да им покажемо да ако изаберу да прекину патњу и борбу, морају да мисле на нов начин сваког тренутка, сваки дан. Морамо да им покажемо да ако желе да се врате кући, нема времена за карму.

 3. #3
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Политика у Ери Водолије

  Можда ћете тешко поверовати, али ће кроз једно четрдесет година, политика какву ми познајемо, полако почети да нестаје. Спиритуалне владе нимало не личе на ове које ми знамо. Овде влада значи да нека група влада над другом групом. У Ери Рибе се веровало да је потребно контролисати људе, држати их по затворима, одузимати им новчана средства, као би се натерали да се понашају цивилизовано. Тако су се људи одрекли личне моћи у корист колективне која у њихово име доноси одлуке помоћу закона.

  У ери самосвесних, безопасних људи, неће бити полиције, војске, чак ни "Армије спаса". Владе ће личити на владу духовне хијерархије. Духовна влада има организације, структуру, (у којој су на врху најмудрији) и "законе". Али влада хијерархије нема потребе да примењује силу. Пробуђена бића су увек следила и следиће правац оних мудрих. Ако неко биће одабере да се побуни против система, нема везе. Није никаква штета. Пробуђена бића не допуштају себи да се намећу побуњеницима. Нико није жртва.

  Када сами креирамо реалност, то значи да сами креирамо будућност. Лепо би било рећи да, пошто сте просветљено биће и следите своје вођство, од сада па надаље ћете живети само у обећаној земљи Shangri-La. И опет, неће моћи.

  Сетите се да пробуђено биће има тенденцију да своје услуге стави на располагање другим бићима која су одлучила да се пробуде. Бића којима треба да помогнете у њиховом покушају да из мрака изађу на светлост, су повезана са вашим путем учења и искуства који сте изабрали. Ако следите своје блаженство и своје вођство, добијате цео пакет. Не само да ћете ходати путем радости и узбуђења, већ ћете и максимално помагати другима који су на сличном путу. Ако неко покуша да служи човечанству и избегава радост, он још увек верује да је кармички начин бољи и изабраће фрустрирајући пут. И, очигледно, не може се тражити радост, а да се избегава давање услуга. Систем је толико савршен, да ако неко искрено покуша да следи своје вођство и блаженство, он на најбољи могући начин служи и себи и другима.

  У свакој животној арени постоје особе које су спремне да се пробуде. Знаци да су радници светла потребни у војсци, влади, бизнису, грађевинарству, у свим постојећим професијама. Нема позива ни професија који нису духовни. Можда сте помислили да је посао у коме заиста уживате недовољно компатибилан са духовним животом. То је потпуна заблуда. Радници светла су потребнији у "обичном свету" него у манастирима. Зато ће вас, вас пут, следећих година, можда одвести у управни одбор, на бојно поље, па чак и, ох да, у манастир. Не постоје грешке. Бићете у право време на правом месту како бисте трансформисали животе.
  Кључ за свесно функционисање (уз стално сећање на велику слику) јесте: без обзира на то где се налазите и шта радите, нису неопходни бол и борба. Баш напротив, траже се срећа, здравље, изобиље. Не можете да дате човечанству нешто што не поседујете.

  У сваком периоду борбе на овој планети, било је људи које општа ситуација није дотицала. У свакој економској кризи, неко се богатио. У сваком рату ратници би заобишли неко мирољубиво биће. У сваком земљотресу, изолована парчад земље би остала "чудом" нетакнута. Ниједна прогноза будућности не може да се примени на особе које су одустале од карме. Не постоје жртве. Не постоје случајни догађаји. Нечија свест креира његову реалност.

 4. #4
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Економија у Ери Водолије

  Није потребно бити далековиди економиста како би се видело да се крећемо у правцу економије појединаца. Постоји неколико форми интернационалних картица које сасвим лепо функционишу. Master card, Visa, American Express омогућавају да може да се купи било који производ у било ком делу света. Али, не мора да значи да ће прелазак на светску економију ићи баш глатко.


  Наставиће се тренд Европске уније да од великог броја политичких нација направи једну економску нацију.

  Пада ми на памет да ће, у најрадикалнијој форми, највећу пажњу да привуку промене у економским структурама. Универзум толико воли човечанство, да ће се постарати да веома јасно покаже онима који јуре новац да је много већа вредност породица него банковни рачун. Људи који се фокусирају на прављење новца тако што више воле да тргују папирима тј. обвезницама и акцијама, уместо да нуде робу и услуге, изгубиће папире.

  Није грешка када се радије јури за материјалним добрима, а не за просветљењем. То само за неко време одлаже наш долазак до среће. Овај парадокс збуњује многе који уче духовност- од нас се тражи да будемо богати (јер је то природно стање у универзуму), а своје богатство одлажемо ако јуримо за материјалним добрима.

  Треба да постанемо богати онако како то ради Бог, а не човек. Богатство се не састоји само у новцу, оно се састоји у свеобухватном стању испуњеног постојања, у материјалном, менталном и емотивном смислу. Богатство је поклон, природно стање Божјег детета. Али, потребно је прво прочистити систем веровања. Исус је рекао: "Прво затражи Божје краљевство, и добићеш све друго". Он није рекао да то "све друго" искључује новац. У ствари, могао је да казе да ако желис да добијеш то тзв. "све друго", прво мораш да затражиш краљевство просветљења.

  Економије различитих држава проћи ће кроз процес усклађивања. Просечан животни стандард је низак у деловима света који су изван Северне Америке, Европе, Аустралије и других развијених земаља. Иако ће економија кроз сто година сигурно престати да се базира на похлепи и биће веома развијена, краткорочна слика говори да ће бити економских турбуленција. Када помажемо људима да цене породицу, пријатеље, љубав, и своју духовност изнад новца, универзум ће уштедети милионе година милионима људи у кармичком кругу. Економске невоље су показатељ да љубав ради свој посао.

  Нивелација светске економије ће се вршити и тако што ће се развијеније нације "одрећи" неких ствари у корист гладних у свету. Глад ће углавном нестати до 2025.г. Технологија Водолије у области комуникација и транспорта лако ће проблеме сваке нације показати у пуном светлу, ништа неће остати неоткривено.

  У истом временском оквиру, док ће се некима чинити да им се свет руши, други ће уживати у богатству. Добро ће проћи они који нуде праве услуге. Неће се мучити исцелитељи, консултанти, мали фармери, они који израђују намештај, столари, занатлије.
  Ако у овом тренутку имате неке материјалне потребе, не морате да купујете приручник о стицању богатства. Једноставно обратите пажњу на знаке које вам шаље универзум. Ваша прилика да уживате у богатству је спремна и чека вас!

  Неће бити мука за људе који се нису "упецали" на драму; који су стално имали у виду велику слику. Имаће пуне руке посла да размењују своје разумевање са другима и да масама нуде одговоре на питање: "Шта ми се то дешава?" Не треба заборавити да ако се "примимо" на нечију драму, само ћемо је ојачати. Ако наша пажња буде само усмерена на Бога, и одаберемо унутрашњи мир упркос околностима, ми ћемо исцељивати успешно као Исус, и боље од тога. Можемо да будемо исцелитељи или драмски критичари, не и једно и друго истовремено.

 5. #5
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Исцељење у Ери Водолије

  Када се прихвати веза измедју болести, односно здравља и емоција десиће се узбудљиве, драматичне и феноменалне промене у исцелитељским професијама, односно уметностима. Никада се на тело више неће гледати као на машину, састављену од посебних делова, које се може поправити тако што се замени гума или се стави нови ремен. За коју годину ће равноправно у исцељивању уцествовати доктори, "nеw аgе" терапеути, консултанти, специјалисти за релаксацију.


  Фармацеутски лобији ће попустити свој смртоносни стисак којим стежу законодавце и државне агенције за здравство. И као што оцекују бића која не пружају отпор, устројство свести везано за исцељење ће се променити не помоћу борби по судовима, већ тако што ће људи једноставно напустити "старомодне" докторе и помоћ потражити негде другде (па чак и под земљом). Срећом, сада има много "нових" доктора којима болесна особа може да се обрати.

  Самосвесни људи не слушају наређења доктора. Сами доносе одлуке. Сами бирају који третман (или који третмани) функционишу. Самосвесни људи се не устручавају да потраже мишљење другог, трећег, четвртог лекара. Узимају у обзир мишљење лекара који је отвореног ума, као и од терапеута, консултаната и експерта из области лечења свести и тела. Преузимају одговорност за своје здравље тако што сами бирају комбинацију различитих третмана која за њих најбоље функционише. И што је најлепше, људи који увек следе своје блаженство, када открију које су емоције изазвале болест, брзо их промене.

 6. #6
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Образовање у Ери Водолије

  Ако сви ученици могу да науче да добијају информације (знање) о било ком аспекту живота на Земљи, о прошлости и будућности, само тако што се заврши курс који траје четрдесет сати, а што је све Jose Silva доказао, онда школе у Ери Водолије неће имати никакве сличности са данасњим школама. Школе Водолије ће се бавити развојем и ширењем душе, учењем да се буде срећан и испуњен. Веровали или не.

  Образовни систем Рибе не едукује, већ етикетира. Ученици који добијају позитивну реакцију од система нису они који су креативни, срећни, који неограничено мисле. Награђују се ученици који могу да меморишу највише етикета, имена река, земаља, хемијских елемената, делова тела. Не учимо децу да истражују друге димензије у којима леже прави одговори, учимо их како да зарађују велике паре.


  Образовни систем Рибе су смислили Доктори образовања. А Доктори су они који додељују докторске титуле у области образовању, систему који сам себе уцвршћује. Док сам предавао на Државном универзитету Оклахоме кратко сам разматрао идеју да докторирам јер волим да предајем студентима. Наивно сам веровао да могу да држим курс на коме бих предавао о томе како ум учи, како пренети знање са једне особе на другу, како људе заинтересовати за учење.

  Како да стара учења заменимо увођењем неконвенционалних метода у усвајању новог знања. Такав курс није био предвиђен наставним планом.

  Многи докторанти уче процес етикетирања. Уче имена људи који су написали књиге које признаје образовни систем. Уче о преседанима. Уче како се административно води школа. Уче како да награђују оне који мисле линеарно и како да суптилно покопавају оне који мисле просторно и холистички.

  Пошто је у Ери Рибе основна претпоставка да су сва бића одвојена и да је помоћ ограничена, наше школе сасвим прагматично подучавају како се што боље такмичити. Такмичење претпоставља да само понеко може "да успе" и то онај ко се најбоље прилагоди. Већина школа Рибе даје дипломе и ствара добре и лоше ученике. Постоји велика разлика између тога да се неко научи да даје максимум од себе и тога да се такмичи. Први метод од свих ствара победнике, а други губитнике и интровертне ученике. У систему који се базира на разумевању да су сва бића једно, да је оно што је најбоље за вас најбоље и за мене, да је Бог извор све помоћи, да је међусобна сарадња важна, учиће се како треба међусобно сарађивати. Школе Водолије неће имати методе које су настале на основу идеје о одвојености и креирања различитих нивоа као што су различити степени образовања. Неће стварати победнике и губитнике. Нико неће бити љубоморан ако неко постане изузетан у пољу којим се бави.

 7. #7
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Образовање у Ери Водолије наставак...

  Деца Водолије која се сада инкарнирају залагаће се да школе рефлектују њихове потребе. Свако биће бира тренутак свог рођења, тренутак када ће се уписати у школу. Они унапред знају какви их изазови чекају, и астролоски и у окружењу. Они знају шта овде желе да науче и чему желе да науче друге људе.

  Друштво дефинише корисног, продуктивног грађанина који се сам издржава на основу сепаратног веровања да свако мора сам да ствара и прикупља своја материјална добра, да плаћа порез, да не љуља чамац. Када се пребацимо на енергију Водолије, постаје безначајно оно чему су нас учили у школи- да будемо корисни, продуктивни, да се сами издржавамо. Циљ образовања у Ери Водолије је потпуно другачији. Истраживање, сједињење тела и духа, слобода и радост, о томе се ради. Thea Alexander у својој књизи "2150 АD" види многе аспекте будућности, укључујући часове телепатије у школи, што се слаже и са мојим увидима.
  Препоручујем вам овај роман јер је забаван и даје добар увид.

  Током следећих педесетак година школа ће променити своју структуру и наставни план како би се изашло у сусрет ученицима који одбијају да забораве своју повезаност са духом. Изборни наставни план ће много више корелирати са великом сликом, моћи ће да повећа нечији ниво разумевања и среће кроз сто или хиљаду година од сада. Парадоксално, школа ће образовати оне који се не брину како да се припреме за надолазећа тешка времана, и који кажу да живот постоји само у виду серије тренутака садашњости.

  У образовању, као и у другим системима које друство највише штити, садашња структура се неће растурити тако што ће се снажно одбацити старе методе. Пробуђени људи не опиру се злу. Оно се само уруши када га запоставимо. Већ можемо да приметимо како се појављују "субкултурни" едукативни системи. Све је популарније школовање од куће, постоје и неки други алтернативни системи образовања као сто су Wаldorf, Montessori, Unschool.

  Најзначајније промене ће се, у деценијама које следе, десити када у школи почне да се учи телепатија. Док телепатија не постане главно средство комуникације, још увек ће бити драгоцене способности писања и читања. Биће потребно триста, четристо година док речи не престану да се употребљавају, а када се то деси, људи ће по први пут почети да комуницирају.

 8. #8
  Aktivan član
  Učlanjen
  07.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.471
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  interesantno, daleko od toga da ne moze biti istinito, samo..koliko ce ljudi to moci da prihvate kao relnost i moguce, to ostaje da se vidi...nadam se da ce do tada svi licnosti-bednici moci da se pogledaju u ogledalo, uplase od svog odraza koji vide, ako uopste mogu da ga vide..zapitaju u svom srcu gde su duse istinske

 9. #9
  Zainteresovan član sONE_SR (avatar)
  Učlanjen
  19.09.2006.
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  345
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Hmmm . . . Tipicna Vodolija . . . . Svidja mi se . . . Veoma interesantno i zanimljivo . . . Izvodljivo . . . Ima nade u ovome . . .
  Jos sam zapanjen . . .

 10. #10
  Obećava
  Učlanjen
  18.01.2007.
  Poruke
  87
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Vidim kako vlada era vodolije, razapinju se vestice i spaljuju na lomacama, npr Ana Rakic da vidite samo topik na ovom forumu

  http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/43/010345800.html?56


  uzas

 11. #11
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Citat Original postavio sirijka
  Vidim kako vlada era vodolije, razapinju se vestice i spaljuju na lomacama, npr Ana Rakic da vidite samo topik na ovom forumu




  uzas
  Nemoj ovako lepu temu upoređivati sa nekom vešticom,ne pristojno je..
  I pored toga što se užavas ova STRELINA tema zaslužuje da se ovakvi tvoji
  postovi ubuduće brišu..

 12. #12
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Телепатска комуникација у Ери Водолије, као је види Paxton Robey

  Пре двадесет година завршио сам курс Силва метод контроле ума. Ако не знате о чему се ради, не дозволите да се ушуња параноја колективне подсвести која се можда односи на име овог курса. Курс нема никакве везе са контролисањем свести других људи. Ради се о учењу како да искористимо свој ум. На том курсу људи уче како да употребе свој ум како би контролисали своје тело. Уче да контролису бол, да побољшају памћење, да се ослободе зависности, да повећају коефицијент интелигенције.

  На Силви људи уче како да комуницирају телепатски са различитим краљевствима на планети земљи, са краљевством минерала, биљака и животиња. Током четрдесет сати тренинга ума, људи у мислима путују у прошлост, у будућност, у друге димензије реалности. Као што је рекао један инструктор, ако немате осећај да сте екстрасенс који хода и говори када завршите курс, вратиће вам новац, без дискусије. Ја сам седам пута обнављао семинар и никада нисам видео да је неко тражио новац натраг.

  Један Силва инструктор је држао експериментални курс "заосталим" ђацима неке школе која је била озлоглашена по својим "лошим ставовима и као извор проблема". Ученици су радили стандардне тестове личности пре и после курса Силва методе и тестови су показали феноманалан напредак код ове деце. Деца су учила и "технику три прста" која је служила као окидач за телепатску комуникацију. Током испита, ако се ђак не сећа одговора на неко питање, само примени технику и ментално се обрати учитељу са молбом да му каже тачан одговор на питање. Ученици су почели масовно да добијају одличне оцене. На крају се један наставник изнервирао и рекао: "Ако само још једном видим некога да је спојио три прста, моментално ће добити јединицу".

  Ум нема границе. Долази време када људска врста престаје да види себе као тело и види се као неограничено, моћно, као свест. Ера Водолије нагласава телепатску комуникацију. Моћ ума истражује, сазнаје, креира.

 13. #13
  Poznat Truman (avatar)
  Učlanjen
  01.01.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.939
  Reputaciona moć
  200

  Podrazumevano Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Malo samm sumnjicav prema tim pricama...
  "Ne postoji stvaranje ni razaranje Ni sudbina ni slobodna volja; Ni staza ni postignuće; Ovo je konačna istina."
  Šri Ramana Maharši

 14. #14
  Iskusan immph (avatar)
  Učlanjen
  23.02.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Astro pdf
  Poruke
  6.939
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  109

  Cool Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Doci ce ... I can feel it... 8) :-o

 15. #15
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Lightbulb Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Предвиђања апокалиптичне катаклизме како је види Paxton Robey

  Земља знатно иде испред рока што се тиче буђења. Обично Ери Водолије претходи Ера Риба и то са наглашеним карактеристикама, тј. људи користе моћ да контролишу друге људе. Потапање Атлантиде због злоупотребе ласерског оружја или нека друга катаклизма која креира потоп је раније била начин да се они који нису спремни да дипломирају натерају да одустану од борбе, да се "почисте" из школе и ставе у посебно складиште да причекају повратак хаотичних времена.

  Подсвест свих оних који су доживели Потоп садржи сећање на масовна разарања и мучења која су задесила планету, која је највећим делом била ненасељена. Није случајно што се милиони становника планете данас боре за живот без нуклеарног оружја, глобалног загревања, загађења вода, деструктивних предрасуда. Тако је било прошли пут- док смо трепнули, деведесет процената популације је "отишло на одмор".

  Сада смо поново стигли до тачке када улазимо у Еру Водолије, када колективна подсвест треба да креира шта ће се дешавати у будућности са планетом Земљом. Многи нивои предвиђања појављују се и помажу људима или их збуњују да пређу са енергије Риба на енергију Водолије. Велики прогностичари као што су Нострадамус или Edgar Cayce дају прилично поуздане прогнозе. Али, с обзиром да будућност може да се реализује тек пошто се искреира у нашем уму у садашњости, прогнозе никада не могу да буду нешто што је сигурно, већ само нешто што је вероватно могуће. Човечанство има на располагању слободну вољу да промени своју свест, да поново искреира и будућност и прошлост. Као што многи већ примећују, ми смо променили нашу свест.

 16. #16
  Iskusan immph (avatar)
  Učlanjen
  23.02.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Astro pdf
  Poruke
  6.939
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  109

  Cool Re: ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ

  Znaci , zaostali menjajte se brzo jer moze da vas ne bude...grubo je to... 8) :-o
  Poslednji put ažurirao/la immph : 07.07.2007. u 20:08

Slične teme

 1. Месић долази на Косово
  Autor scot u forumu Politika
  Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 01.02.2009., 21:58
 2. Деда Мраз долази из Загреба
  Autor kisela bombona u forumu Politika
  Odgovora: 72
  Poslednja poruka: 08.12.2008., 22:27
 3. Долар одлази, јуан долази
  Autor Duh Sekire u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 19.11.2007., 10:37
 4. ДОЛАЗИ ЕРА ВОДОЛИЈЕ
  Autor Strela u forumu Politika
  Odgovora: 23
  Poslednja poruka: 23.05.2007., 22:53
 5. Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 11.05.2007., 14:12

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •