ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 54

Tema: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

 1. #1
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Wink ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...  Ивану Жигон неко зна из позоришта и памти њене хероине, нарочито њену Настасју Филиповну, неко опет по њеним подвизима као председнице Друштва српско-руског пријатељства.

  Сећају се многи како је водила 520 деце, у три авиона, у Русију, како је тамо уочи шездесетогодишњице победе над фашизмом повела и 60 намучених осамдесетогодишњака, голооточана, како је на Косову и Метохији примила више од 50 еминентних руских новинара, десетине званичника московске владе, неколико конвоја помоћи, како је, управо на њен предлог, градоначелник Москве издвојио новац за изградњу косовског села, како је поделила 150 компјутера најталентованијој деци Косова...

  Деца Космета је памте и по томе што је у њихова села, осим конвоја помоћи, доводила певачке ансамбле из Русије, уметнике и писце, са којима је учествовала на око 200 сусрета са људима из удаљених косовских енклава.


  За овај рад додељен јој је, на свечаности у Кремљу, Орден за веру и верност светог Андреја Првозваног, који у нашој земљи имају још само патријарх Павле и митрополит Амфилохије!

  Ко Вас је увео у театар?
  Мој тата Стево ми је говорио да је театар храм у коме се учимо да живимо заједно, да је театар нарушавање тишине, а уздах – најлепша реч. Научио ме је да у светлости рефлектора трагам за капиларима својих очију, за својом сопственом суштином. Зато је за мене театар био потрага за смислом, и научила сам да смисао непогрешиво наслутим и пронађем.

  А после тога сте се потражили и ван сцене?
  Да. У данашње време театар није био само склониште од бескраја и заштита оних најтананијих осећања од промаје живота. Учинило ми се да немам право да се у њега скријем од онога што се дешавало мом народу... Зато сам из тог плишаног склоништа изашла на фронтове, мостове и тргове и потом кренула путем косметских села. Моје јунакиње у позоришту навикле су ме да делим са њима судбину и живот. У природи глумице је да не припада само себи.

  Како сте се осећали кад сте у Кремљу добили велику награду?
  Величанствено. Уз мене су била и моја деца из ансабла „Косовски божури” који водим већ две године и који су на српском, руском и енглеском језику одржали преко осамдесет концерата у Србији, Русији, Белорусији и Француској. У Кремљу су расплакали седам хиљада људи. У свему овоме учествовао је и мали Стево. Наиме, била сам тада у другом месецу трудноће. Сад се са правом шалим кад кажем да ће Стево бити – неки велики човек кад му је први наступ био у Кремљу...


  Колико сте имали времена за бављење спортом?
  И тата Стево и мама Јелена бавили су се спортом и тако ме васпитали. Тата је био гимнастичар у друштву „Соко”, и сачувана је његова диплома из 1939. у којој је освојио треће место у Словенији. И његов тата је био у „Соколу”. Мама је била атлетичарка, а њен деда, рођак краља Николе, био је ђенерал – дивизијар, а и ђенерали морају бити на неки начин спортисти, зар не? Тата је у својим роковницима бележио колико је трчао и пливао. Тако сам израчунала да је, у просеку, док је био у форми, претрчао 1.500 км, и препливао око 300 км годишње.. И мене је заразио пливањем. А и театар је на неки начин спорт и гимнастика... И то не само тела, већ и душе.

  Како доживљавате спортисте?
  Не чуди ме да су данас, код нас, најубедљивији примери племенитости управо из области спорта. Узмите само Синишу Михајловића, Дејана Станковића, Влада Дивца, па сад Јелену Јанковић, Новака Ђоковића... У времену расула, опстали су само најјачи. Спорт нас чини јаким и здравим... И психички и физички... Отуда и толико племенитости међу спортистима.

  Пре више година, пребродили тешку болест - како сте се усудили да родите дете?
  Нема ту – како сте се усудили... Он се усудио... Мој мали Стево је хтео да се роди... Ја сам му само мало помогла... Шалим се... То просто не стаје у овај текст... Свака мајка зна да је дете њена највећа срећа.

  Да ли ћете му подарити брата или сестру?
  Волела бих... У сваком случају мали Стево већ има петнаесторо браће и сестара у „Косовским божурима”. Већ два пута је путовао са њима на припреме у бање – Ковиљачу и Врујце. Ужива да га сестре носају и да му певају. Верујте, и он им се придружи. Прво што је научио, пре прве речи и корака, је да пева. Све захваљујући „Божурима” – својим сестрама и браћи.

  Како се сналазите у браку?
  Григорије и ја смо се нашли са веома сличним односом према животу. Тако данас имам подршку и заједно стварамо. Урадили смо и татин музеј, велики архив од 250 ДВД-а сачуваног Стевиног рада, много укоричених књига, роковника, писама... Био је то посао од скоро годину дана. Сад заједно водимо и „Косовске божуре”, припремамо сценарије, програме, путовања... Пре три дана вратили смо се из Русије, са Кавказа. Учествовали смо на отварању фестивала „Златни витез”, а потом у Москви, у нашој амбасади, одржали смо и концерт „Косовских божура” мајци Русији, као захвалност деце Косова за све што Русија, на челу са председником Путином, чини за спасење Косова и Метохије. 2. #2
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Wink Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Има ли спасења?
  Руси не могу спасити Косово ако ми то не желимо. Ми смо кроз векове остваривали своје интересе само у периодима када је Русија јака, а хвала богу, Русија је данас опет ојачала. И она је имала период када је на кратко клекла пред светским злом, али се дигла, и то сада и нама даје наду да ћемо се, можда, и ми сабрати и подићи са колена.


  Да ли припадате некој партији?
  Да, српско-руског пријатељства. То ми је једино чланство у животу. Нисам се чак учланила ни у Савез драмских уметника... Да ли нисам стигла?.. Или не волим ту колективну свест и ту колективну (не)одговорност. Глума је, на крају, усавршавање своје личности. Обожавам да гледам колективне спортове, али да сам спортиста била бих, рецимо клизачица или пливачица.

  Учествовали сте у „Пирамиди”, а то не личи на Вас?
  После свега што сам урадила пристала сам, ипак, да говорим. Јер, видим да се на телевизији више појављују они који ништа не раде. Пристала сам да учествујем у „Пирамиди”, иако она подсећа на боксерски ринг, а ја нимало на боксера... Међутим, време је за борбу, а за мене је борба – суперлатив од појма живот, а борац – суперлатив од појма човек. Кад већ ућуткују по телевизијама и новинама сваки виши глас људскости, решила сам да се борим, макар доживела и – нокаут. И, успела сам. У јулу ме чека суперфинале... А кад сам била у „Авалском торњу” освојила сам, са Вучићем, бар четири или пет пута више гласова од ривала. Али, кога је у јавном сервису брига за то за кога је народ гласа? Они су изгледа сервис за неке људе који немају никакву подршку у народу. Мене моја деца из „Божура"” питају зашто не пуштају наше спотове, зашто не обавештавају људе о нашим успесима по Русији и Србији, а ја не умем да им одговорим. Чак ме сад, после прошле турнеје, једна девојчица питала: „Зашто не одемо заједно до РТС-а. Морамо да их питамо зашто нас не воле. Ако неће да нас саслушају ми ћемо да – штрајкујемо”... Замислите како је време дошло када и „Божури” хоће да штрајкују.

  Како сте на Куби доживели сусрет са Кастром?
  То ми је један од најсветлијих момената у животу. Да бих изрецитовала „Пркосну песму” Кастру морала сам да научим шпански. Мени су Кубанци пример да ти ниједна сила не може ништа уколико си изнутра јак, здрав и снажан. Тамо два милиона људи изађе на улице, јер је отет дечак... И американци га врате!.. А нама убијају децу, пале манастире, затиру историју и достојанство, а ми о томе више ћутимо него што говоримо. Срамота је то...


  Разговарали сте са Михалковом.
  Пре три дана, кад сам била у Москви, опет сам разговарала са Михалковом. Позвао ме је да гледам снимање његовог филма. Као изненађење на снимање сам довела „Божуре”. Било је већ 11.00 увече! Снимање ратне сцене било је у шуми, у Подмосковљу. Међу екипом се чуло: „Посетили су нас анђели у белом”... И сусретоше се „Косовски божури” и подмосковске шуме, Русија и Србија, по ко зна који пут. Обасјани рефлекторима „Божури” су певали и говорили стихове на руском о Косову, а Михалков је плакао... Можете ли да замислите ту сцену?


  Шта Вас је тада у Русији посебно дирнуло?
  Били смо 20. маја у Мелихову, у дачи у којој је живео Чехов. Позвана сам да представим очеву књигу „Монолог о позоришту” коју је објавио национални театар Русије „Мали театар”. Овога пута сам, на неки чудан начин, поново „срела” оца... Руси га нису заборавили... Догодило се то управо у кући у којој је Чехов написао свог „Галеба”...


  А били сте и са Лукашенком...
  Што се тиче Лукашенка – он је за мене цар. Стварно. Сањам о томе да се и код нас појави неки такав сличан човек из народа... Сачувао је народ, фабрике... Ништа није продао, а имају боље плате од нас. О производњи и извозу да не говорим... Па Белу Русију ни Татари нису могли да покоре...


  Шта је Ваш лек за све невоље?
  Деца, пре свега... Њихова невиност, искреност, лепота, уметност покрета... Тако доживљавам мог малог Стеву. Његов осмех, па то како му заблиста његово плаво око... Знам да и он носи свој жиг... И он је Жигон... Тако је одлучио његов тата...

  Чиме ћете га сачувати?
  Љубављу. И ако баш хоћете – спортом. Већ планирам да га водим на пливање на ДИФ, ако стигнем пред одлазак на Тару. Тамо ћемо да научимо да ходамо, трчимо и да освајамо планинске врхове. То је оно словеначко у мени – кад видим планину, имам потребу да се попнем на врх.
  Славко Трошељ

 3. #3
  Primećen član СРБ (avatar)
  Učlanjen
  02.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Окупирана Краљевина Србија
  Poruke
  645
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Племенито.
  Свака част Ивани. Прави пример како се воли Отаџбина, а не мрзети друге.

 4. #4
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  02.05.2007.
  Lokacija
  Češka republika
  Poruke
  104
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Svaka čast Ivani! Ona je prava Srpkinja! Bilo bi sjajno da Srbija ima što više takvih iskrenih patriota.
  Ovo je još jedan dokaz koliko Rusi vole Srpski narod i koliko Srbi vole Ruski narod! Rusi su glavni saveznici Srbije. Trebalo bi da je Srbija uz Rusiju i da Srbija podržava Rusiju u njenoj borbi protiv američke hegemonie i agresije.

  Živela naša Slovenska i pravoslavna brača!!!
  Živela Rusija!!!
  Živela velika Srbija!!!

 5. #5
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  15.03.2006.
  Lokacija
  South Park
  Poruke
  345
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  rusi ce nas zaebati ponovo, kao i obicno. nikako da naucimo lekciju. moramo da biramo druge saveznike

 6. #6
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Овај интервју Иване Жигон, који је изашао у данашњој Политици, намерно сам пренела у целини, мада се неки делови интервјуа односе на њен приватан живот, а оно битно је наравно болдовано.
  У целој овој причи око Иване и њених контаката са Русијом, па и признања које тамо добија за свој хуманитарни и уметнички рад, веома је лоше што наша јавност о томе готово да уопште није информисана.
  Невероватан је овдашњи информативни мрак, који је везан искључиво за деловање са неких патриотских позиција и контакте са оним земљама које нису запад...
  Ко зна колико наших људи ради неке добре и корисне ствари за Србију, па се о томе ћути.

 7. #7
  Primećen član Frozen74 (avatar)
  Učlanjen
  03.12.2006.
  Poruke
  651
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Ja sam cuo da je Ivana ZIgon jedna isfrustrirana kucka a bogami i da je droljica...

 8. #8
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Arrow Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Frozen74
  Ja sam cuo da je Ivana ZIgon jedna isfrustrirana kucka a bogami i da je droljica...
  Нисам сигурна да неко ко је исфрустриран може да чини тако добре ствари какве чини Ивана. Пре ће бити да су исфрустрирани они који о њој шире такве гласине!
  Да ли јој негираш глумачки таленат или ове хумане активности везане превасходно за децу са Космета и контакте с Русијом, а за које је одликована?

 9. #9
  Zainteresovan član JMBG (avatar)
  Učlanjen
  07.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  КВОТ
  Poruke
  123
  Reputaciona moć
  43

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Frozen74
  Ja sam cuo da je Ivana ZIgon jedna isfrustrirana kucka a bogami i da je droljica...
  Vama isfustriranim chedicima smeta svaki patriota, kulturan i posten covek. Idi chedi da ti malo "dopne", pa nece biti Zlgon, vec Zigon. I pokupi sta jos trebas napisati nesto o nekome ko je jedan od najvecih umetnika Srbije a nije metuzalkem

 10. #10
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Када бих срео Ивану негде два пута бух јој пољубио руку: једном онако како се то чини правој дами, а други пут уз дубок наклон, као Патријарху.

 11. #11
  Primećen član СРБ (avatar)
  Učlanjen
  02.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Окупирана Краљевина Србија
  Poruke
  645
  Reputaciona moć
  46

  Post Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Frozen74
  Ja sam cuo da je Ivana ZIgon jedna isfrustrirana kucka a bogami i da je droljica...
  Јел данас 1. април? А?
  Сировино...

 12. #12
  Iskusan Norma Kampl (avatar)
  Učlanjen
  19.10.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Grad U Vecnom Nastajanju
  Poruke
  5.916
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Kartman
  rusi ce nas zaebati ponovo, kao i obicno. nikako da naucimo lekciju. moramo da biramo druge saveznike
  Ајд' не лупетај', кад немаш појма, ни о нашој историји, ни механизмима устројства светске геополитике.

  Поготово, што се у случају Иване Жигон уопште не ради о томе.

  А иначе ја врло ценим то што она ради. Крајње је искрено, и истински посвећено.


  А "дежурни (и по професији) пљувачи" и не знају ништа друго, (као и на примеру Кустурице), тако да њима можеш рећи само:: ОДХЕБИТЕ!.

 13. #13
  Primećen član malaaleja (avatar)
  Učlanjen
  17.04.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagrljaj Save i Dunava
  Poruke
  722
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Frozen74
  Ja sam cuo da je Ivana ZIgon jedna isfrustrirana kucka a bogami i da je droljica...
  Da ti je neko to rekao za tvoje najblize sa zenske strane, sta bi mu uradio?
  Ne moras odgovarati, smatraj da ti je vec uradjeno.

  IVANA JE PRAVA SRKINJA nacionalno opredeljena kroz ljubav prema svojoj zemlji a ujedno zeleci svako dobro i drugim.
  Ivana rodila te Majka Srbija.

 14. #14
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Hm, nešto se setih filma ''Lepa sela lepo gore''... Se seća neko izjava plemenite nam Ivane?

 15. #15
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  02.05.2007.
  Lokacija
  Češka republika
  Poruke
  104
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Kartman
  rusi ce nas zaebati ponovo, kao i obicno. nikako da naucimo lekciju. moramo da biramo druge saveznike
  A koje druge saveznike? Ko drugi če nama biti bolji saveznik nego Rusija?
  SAD i EU su dušmani Srbije. Oni su ubijali srpsku decu.
  Jedina država koja nas je uvek podržavala i dan danas nas podržava je Rusija! Naravno sa Rusijom nas podržava i Kina i neke druge manje antiameričke zemlje.
  Poslednji put ažurirao/la Zorba1 : 03.06.2007. u 20:54

 16. #16
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Strela


  Ивану Жигон неко зна из позоришта и памти њене хероине, нарочито њену Настасју Филиповну, неко опет по њеним подвизима као председнице Друштва српско-руског пријатељства.

  Сећају се многи како је водила 520 деце, у три авиона, у Русију, како је тамо уочи шездесетогодишњице победе над фашизмом повела и 60 намучених осамдесетогодишњака, голооточана, како је на Косову и Метохији примила више од 50 еминентних руских новинара, десетине званичника московске владе, неколико конвоја помоћи, како је, управо на њен предлог, градоначелник Москве издвојио новац за изградњу косовског села, како је поделила 150 компјутера најталентованијој деци Косова...

  Деца Космета је памте и по томе што је у њихова села, осим конвоја помоћи, доводила певачке ансамбле из Русије, уметнике и писце, са којима је учествовала на око 200 сусрета са људима из удаљених косовских енклава.


  За овај рад додељен јој је, на свечаности у Кремљу, Орден за веру и верност светог Андреја Првозваног, који у нашој земљи имају још само патријарх Павле и митрополит Амфилохије!

  Ко Вас је увео у театар?
  Мој тата Стево ми је говорио да је театар храм у коме се учимо да живимо заједно, да је театар нарушавање тишине, а уздах – најлепша реч. Научио ме је да у светлости рефлектора трагам за капиларима својих очију, за својом сопственом суштином. Зато је за мене театар био потрага за смислом, и научила сам да смисао непогрешиво наслутим и пронађем.

  А после тога сте се потражили и ван сцене?
  Да. У данашње време театар није био само склониште од бескраја и заштита оних најтананијих осећања од промаје живота. Учинило ми се да немам право да се у њега скријем од онога што се дешавало мом народу... Зато сам из тог плишаног склоништа изашла на фронтове, мостове и тргове и потом кренула путем косметских села. Моје јунакиње у позоришту навикле су ме да делим са њима судбину и живот. У природи глумице је да не припада само себи.

  Како сте се осећали кад сте у Кремљу добили велику награду?
  Величанствено. Уз мене су била и моја деца из ансабла „Косовски божури” који водим већ две године и који су на српском, руском и енглеском језику одржали преко осамдесет концерата у Србији, Русији, Белорусији и Француској. У Кремљу су расплакали седам хиљада људи. У свему овоме учествовао је и мали Стево. Наиме, била сам тада у другом месецу трудноће. Сад се са правом шалим кад кажем да ће Стево бити – неки велики човек кад му је први наступ био у Кремљу...


  Колико сте имали времена за бављење спортом?
  И тата Стево и мама Јелена бавили су се спортом и тако ме васпитали. Тата је био гимнастичар у друштву „Соко”, и сачувана је његова диплома из 1939. у којој је освојио треће место у Словенији. И његов тата је био у „Соколу”. Мама је била атлетичарка, а њен деда, рођак краља Николе, био је ђенерал – дивизијар, а и ђенерали морају бити на неки начин спортисти, зар не? Тата је у својим роковницима бележио колико је трчао и пливао. Тако сам израчунала да је, у просеку, док је био у форми, претрчао 1.500 км, и препливао око 300 км годишње.. И мене је заразио пливањем. А и театар је на неки начин спорт и гимнастика... И то не само тела, већ и душе.

  Како доживљавате спортисте?
  Не чуди ме да су данас, код нас, најубедљивији примери племенитости управо из области спорта. Узмите само Синишу Михајловића, Дејана Станковића, Влада Дивца, па сад Јелену Јанковић, Новака Ђоковића... У времену расула, опстали су само најјачи. Спорт нас чини јаким и здравим... И психички и физички... Отуда и толико племенитости међу спортистима.

  Пре више година, пребродили тешку болест - како сте се усудили да родите дете?
  Нема ту – како сте се усудили... Он се усудио... Мој мали Стево је хтео да се роди... Ја сам му само мало помогла... Шалим се... То просто не стаје у овај текст... Свака мајка зна да је дете њена највећа срећа.

  Да ли ћете му подарити брата или сестру?
  Волела бих... У сваком случају мали Стево већ има петнаесторо браће и сестара у „Косовским божурима”. Већ два пута је путовао са њима на припреме у бање – Ковиљачу и Врујце. Ужива да га сестре носају и да му певају. Верујте, и он им се придружи. Прво што је научио, пре прве речи и корака, је да пева. Све захваљујући „Божурима” – својим сестрама и браћи.

  Како се сналазите у браку?
  Григорије и ја смо се нашли са веома сличним односом према животу. Тако данас имам подршку и заједно стварамо. Урадили смо и татин музеј, велики архив од 250 ДВД-а сачуваног Стевиног рада, много укоричених књига, роковника, писама... Био је то посао од скоро годину дана. Сад заједно водимо и „Косовске божуре”, припремамо сценарије, програме, путовања... Пре три дана вратили смо се из Русије, са Кавказа. Учествовали смо на отварању фестивала „Златни витез”, а потом у Москви, у нашој амбасади, одржали смо и концерт „Косовских божура” мајци Русији, као захвалност деце Косова за све што Русија, на челу са председником Путином, чини за спасење Косова и Метохије.

  Nismo li već imali teme o Ivani Žigon i Stoji Grand Show kao oličenju šou biznis patriotizma?

 17. #17
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Šakal
  Hm, nešto se setih filma ''Lepa sela lepo gore''... Se seća neko izjava plemenite nam Ivane?
  Ja zaboravio a verujem i mnogi...

  Ajde Halile, ti ga prvi zalilaj...

 18. #18
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Kartman
  rusi ce nas zaebati ponovo, kao i obicno. nikako da naucimo lekciju. moramo da biramo druge saveznike

  Rat? Nema šanse...

 19. #19
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Šakal
  Hm, nešto se setih filma ''Lepa sela lepo gore''... Se seća neko izjava plemenite nam Ivane?
  Не знам нашта мислиш? О којој изјави је реч?

 20. #20
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Hm, nešto u stilu... 'dođi, čika Velja da bonu'

 21. #21
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Iron Lord
  Nismo li već imali teme o Ivani Žigon...
  А колико смо тема имали о ЛДП-у, Чеди, Ђинђићу....

 22. #22
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Šakal
  Hm, nešto u stilu... 'dođi, čika Velja da bonu'
  Буди мало конкретнији.

 23. #23
  Iskusan SiIent Bob (avatar)
  Učlanjen
  26.04.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.188
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Ona je Slovenka.

 24. #24
  Zainteresovan član Careca (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2007.
  Lokacija
  Napoli,Italia
  Poruke
  276
  Reputaciona moć
  42

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  Citat Original postavio Frozen74
  Ja sam cuo da je Ivana ZIgon jedna isfrustrirana kucka a bogami i da je droljica...

  Sizofrenicarka.
  A posebni su ovi,kji su ocigledno mentalni bolesnici odredjene vrste,koji kazu da je Ivana Zigon velika Srpkinja,iako joj je cale Slovenac,a vise voli Rusiju nego Srbiju.Sto rece jednom meni moja pokojna baba:"Sine,ko u crkvi pali najvecu svecu nije najveci vernik,nego najveci gresnik i otpadnik". Sve u svemu,sizofrenija se ne leci koliko je meni poznato.

 25. #25
  Aktivan član KOWYNUXX (avatar)
  Učlanjen
  14.05.2005.
  Lokacija
  habitujem u kontisu
  Poruke
  1.266
  Reputaciona moć
  70

  Podrazumevano Re: ИЗ РУСИЈЕ С ЉУБАВЉУ...

  rusi su naša braća, bre, koji vam je vrag, nikad nas nisu bombardovali ni ratovali protiv nas i uvek su bili na našoj strani pa makar na rečima. ovi svi ostali nisu ni toliko. pored ovog našeg rukovodstva što se učepljava americi i evropi a posle očekuje da im rusija stavi veto, naravno da neće da ga stave pa nisu valjda blesavi. ni ja ne bih stavio, i ne treba da nam stave veto kad smo birali ove kvislinge i poludebile na vlast. treba da smo srećni što nas i ovoliko podržavaju.
  SKuP

Slične teme

 1. ОДНОСИ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ !!!???
  Autor eremita u forumu Politika
  Odgovora: 159
  Poslednja poruka: 09.04.2010., 20:49
 2. Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 08.11.2009., 05:37
 3. Odgovora: 461
  Poslednja poruka: 20.04.2009., 14:57
 4. Страх ез од русије
  Autor Sorab1 u forumu Politika
  Odgovora: 38
  Poslednja poruka: 22.04.2007., 12:14
 5. Пут Русије
  Autor Duh Sekire u forumu Politika
  Odgovora: 65
  Poslednja poruka: 29.04.2006., 01:04

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •