Поштовани,

Част нам је да Вам представимо јединствени ходочасни, спортски и хуманитарни подухват – Видовдански марш 2007.
Видовдански марш предстваља покајнички пут одaбране групе србских родољуба, који намеравају да се пешке запуте ка Косовској Митровици и да ће се пут даље наставити ка Газиместану.
Ако буде обезбеђена сигурост учесника марша, од стране UMNIK-а на том, за Србе најсветијем месту, на сам Видовдан учесници марша поклониће се светом Кнезу Лазару, Милошу Обилићу и свим косовским Мученицима, пострадалим за Крст часни и Слободу златну бранећи цео хришћански род.
Марш ће у Београду отпочети 14. јуна, у 10 часова, испред Храма Светог Саве.
Током наредних 14 дана, учесници марша ће проћи кроз више србских градова (Топола – Крагујевац – Краљево – Рашка – Лепосавић –Газиместан) и обићи неке од највећих србских светиња (Жича – Студеница – Бањска).
Осим ходочасног, марш ће имати и хуманитарни карактер. У свим местима, кроз која се пролази биће организовано прикупљање хуманитарне помоћи за најугроженије србске заједнице на Косову и Метохији. По завршетку марша, на Видовдан, 28. јуна, сва помоћ ће бити предата представницима Српске Православне Цркве.

Као искреног и несебичног родољуба, позивамо Вас да, у оквиру својих могућности, помогнете остваривање овог племенитог подухвата. Број рачуна: Комерцијална банка ад. 205-101159-27
Прималац: Фамилија Србских Навијача; Сврха уплате: Видовдански марш

С поштовањем

САБОР СРБСКА СЛОГА
www.srbskasloga.org
Oрганизациони одбор Видовданског маршта 2007.
mail: vidovdanskimars@mail.ru
Телефон: +381 11 344 98 53
+381 64 141 34 49
Aдреса: Дубљанска 10, 11000 Б е о г р а д