Huhh...ne znam kako da pochnem,ali da probamo ovako:
Potrebna mi je osoba zzenskog pola,do 45god. mada bi bolje bilo da je mladja da bi bilo shto regularnije i uverljivije za fiktivni brak uz pomocc kojeg bi dobio(-li) vishe poena(tachnije 15 pt vishe) na konto braka na testu poena za iseljenje u Australiju.Za useljenje je potrebno od 110pt pa na vishe.Ja lichno imam preko 135,ali shto vishe to bolje i brzze.
Nisam nikakav psiho,niti trgovac belim robljem i shto se mene tiche ta osoba mozze josh na aerodromu u Sidneju da ode gde zzeli...Jednostavno mi je muka od Srbije,zemlje sa narodom unishtene svesti i morala.Ovde je svakom lakshe da gleda u tudje dvorishte,posebno kada ne ume da radi svoj posao.Gleda kod komshije i lakshe mu je ako je onome ko zzivi pored njega loshije...Ova zemlja je za mene postala "deponija uspomena" koju zzelim shto pre da napustim.Ne bih nikoga da vredjam ali veccina ljudi ovde poseduje "kolektivnu glupost",na koju je mozzda mislio Laroshfuko kada je konstatovao : "Ima gluposti koje su kao zarazne bolesti."(Maksime,br.300).I ne zzele da se menjaju...Ja sam svoju shvatio,prihvatio i krenuo da je menjam."Ko je glup i to je pojmio,taj vishe nije glup" - Publije Sir.
Elem,da se vratim na temu...hajde ako je neka devojka spremna na izazov i odlazak odavde neka mi se javi,mozze i na mail (alexandar_vesic@hotmail.com ili alexandar_vesic@yahoo.com).Neke od potrebnih stvari su znanje Engleskog (IELTS),zatim ili neki fakultet ili neki zanat (Frizerka,mesarka i sl.),godine ispod 45(znam,znam da je neka starija gospodja jungovski simbol iskustva,ali 45 je gornji limit!),i jaka volja za iseljenjem kombinovana sa strpljenjem.Izgled je nebitan.
Molio bih da se jave samo ozbiljne osobe,ovo nije ni prevara niti "ono-mladi se volu pa se uzmu!"...u pitanju je ozbiljna stvar za mene i ne bih da troshim vreme sa provokatorima i zaludnima.Izvinjavam se istim i obeccavam da ccu za zezanje biti kad budem bio daleko odavde.
Shto se mene tiche,nisam primitivac,pristojno izgledam,kulturno se ponasham,imam dve diplome(Srednju 4 stepen i zanat za pekara) sa radnim iskustvom.Pored Srpskog,govorim i Engleski,Nemachki i Ruski.Ostalo ccu izneti zainteresovanim osobama.
Nadam se da ccu uspeti da nadjem dotichnu individuu pre i lakshe nego shto "ovi" nadju konacno reshenje za status Kosova i Metohije.
Veliki pozdrav svima i molim se Bogu da se nadje neka...