Koštunica-najstariji zanat na svetu
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 63

Tema: Koštunica-najstariji zanat na svetu

 1. #1
  Zainteresovan član Polly Jean (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2007.
  Lokacija
  Down by the Water
  Poruke
  242
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Za ispravno mentalno uverenje kako današnja Srbija pripada najnižem redu organizama u podvrsti retardiranih cirkuskih kolektiviteta – bilo je sasvim dovoljno 96 sati koliko je prošle nedelje trajala ovdašnja politička šarada sa koloritnim elementima bolesnog horrora, polivanja govnima, udaranja glavom o patriotska zvona, mafijaških prevara i nagle promene polnog partnera, sve uz obavezni hičkokovski obrt s neizbežnim srpskim hepiendom!

  Nesrećni čitalac Ferala prethodnog je tjedna ostavljen da razbija mozak trigonometrijskim dilemama – koja je to količina pljuvačke koju Boris Tadić može da primi od Koštunice, a da, pritom, Koštunicu preklinje da bude premijer (odgovor: beskonačna količina); hoće li Europa ostaviti voljenog Koštunicu na cedilu (odgovor: naravno da neće); da li će se, konačno, formirati nova Vlada (odgovor: of course); kako je moguće da nekakva Skupština u četiri dana bira dva različita predsednika (odgovor: u Srbiji je sve moguće)... da bi već ovog tjedna isti čitalac video kako se Tadić & Koštunica srdačno pozdravljaju, kako je Europa presrećna što je Srbija dobila "proevropsku Vladu", kako se toj istoj Srbiji odjednom otvaraju sva vrata, o pobedi na "Eurosongu" da ne govorimo! Prava idila! Sve u devet poteza!

  PRVI POTEZ: Čitava dva minuta nakon (već zaboravljenih) januarskih izbora bilo je jasno da se Srbija nije otarasila Vojislava Koštunice kao premijera. Treća po broju glasova (47), daleko iza Šešeljevih radikala (81) i dovoljno blizu Tadićevih demokrata (64), stranka dr. Kalašnjikova našla se u ugodnoj poziciji: ako joj se prohte, s radikalima će lako imati većinu, ako baš bude moralo mogu i s demokratama, videćemo. Ono što ovdašnje analitičke hulje zovu "koalicionim kapacitetom" pretvorilo se u neviđenu vrstu kurvanluka: Vojin DSS, ispostavilo se, može s radikalima, može sa miloševićevskim nekrofilima, može s Dinkićevim parazitima, može s Tadićevim mekušcima, može s muškarcima, ženama, biljkama i životinjama, sve može i sve je dozvoljeno samo da Koštunica ostane predsednik Vlade!

  Takva vrsta stranke koja je pre podne "proevropska" a popodne "državotvorno srpska", partije kojoj je na srcu Ratko Mladić ali se baš ne usuđuje da to kaže javno, udruženja poremećenih građana koje se glasno radovalo zbog likvidacije Zorana Đinđića da bi danas tvrdili kako su baš oni nastavljači Đinđićevih "vizija"... to više nije ništa nego interesna organizacija u službi DSS Patrijarha. S takvom srboidnom ideologijom čiji su stubovi Kosovo, Republika Srpska, Crkva i Akademija nauka – DSS je rukopoložio prvi potez: mi koji sa svima možemo, čekamo vaše ponude!

  DRUGI POTEZ: Potresni detalj iz detinjstva Borisa Tadića: da se, po rečima svoje majke, davio u šnenoklama i gicetini i da je "samo mislio na hranu", moguće da je ostavio halucinantne posledice na misaone tokove u predsednikovom organizmu, naročito u čestim slučajevima napada gladi. Impresivna količina mlitavosti s ukusom kilavosti pretvorila je Tadića u najbezličniju političku šnenoklu evropske kuhinje; povremeni predizborni ispadi nezapamćene hrabrosti u detaljima opštih mesta ("kad mi dođemo na vlast, preuzećemo odgovornost") brzo su se povlačili pred Koštunicom koji je namirisao strah.

  Od svog kandidata za premijera (Božidara Đelića) Tadić je odustao pre nego što ga je za to mesto predložio; odustao je od borbe za ministra policije; odustao od borbe protiv srpskog gazde Velimira Ilića; odustao od svega što je u kampanji obećavao. Nije bilo teško naslutiti da je Tadić savršeno nesposoban: danas je verovatno van sebe od sreće što mu Koštunica nije tražio funkciju predsednika Demokratske stranke! Tko zna: popustljiv kakav jeste, pristao bi na potpredsedničko mesto! Čim je Tadić skeniran do detalja, Koštunica je mogao da odahne: od manekena Borisa ne preti mu nikakva opasnost.

  TREĆI POTEZ: Uvodeći u igru "tehničku Vladu" ma šta to značilo, Koštunica je poslao dimni signal Tadiću na koji se ovaj odmah primio. Strah da će ga Voja u poslednjem trenutku zajebati i okrenuti se radikalima, ili će Voja odbijanjem da se nova Vlada formira izazvati još jedne izbore a u međuvremenu nastaviti da bude na vlasti kao da se ništa nije desilo, učinili su da se Tadić sasvim izgubi: nekoliko meseci "pregovora" prošli su bez ijednog poena za predsednika države, svaki gem i set osvajao je Koštunica, povremeno reketom zamahujući prema Evropskoj Uniji, držeći se kao pijan plota onoga što najviše voli: srpskog Kosova i srpske Rusije.

  Pokušavajući da se u nacionalnoj poremećenosti takmiči sa Koštunicom koji mu je iza leđa stajao sa šibom u ruci, uvek spreman da protivnika optuži za izdaju – Tadić je ponekad vatrenije branio Kosovo od samog Voje, izjavljujući da Srbija "nikad neće priznati nezavisnost Kosova" i da se "nikad neće odreći integralnog dela svoje teritorije". U svakoj je kosovskoj prilici Tadić podržao Koštunicu: delom da se lično dokaže kao tough momak, a najviše zato da ga slučajno ne poistovete s Čedomirom Jovanovićem i njegovom strankom koja mu je (Borisu) bolna, neprežaljena rana. Vezan za dr. Kalašnjikova čeličnom stegom oko sopstvenih muda, Tadić je postao puka replika neprejebivog kosovskog junaka Voje: četvrti potez mogao je da se povuče!

  ČETVRTI POTEZ: Kao čovek koji obožava da ga svi obožavaju i da mu se pritom, vidljivo oznojeni, dive – Boris Tadić je tokom svojih (čudovišno mnogobrojnih) poseta inozemstvu, svojim domaćinima neoprezno obećavao da će se Srbija "sasvim promeniti" kad on i njegovi preuzmu vlast. Hvalisao se da će "njegova" Vlada okončati saradnju s Hagom, uvesti Srbiju u Evropu, da će svaki Srbin postati dobitnik lotoa... na šta su počeli da ga podsećaju pre mesec dana kad je izgledalo da se Koštunici uopšte ne žuri a da Tadić ne zna šta će od nervoze. Pod opsesijom da je on taj koji o nečemu odlučuje, Boris T. je u nekoliko navrata najavio "brzo formiranje reformske Vlade" što su europski tupsoni doslovno shvatili i razumeli.

  PETI POTEZ: Kad je pre godinu Evropska Unija prekinula pregovore s Beogradom glede nekakvog pridruživanja – ispostavilo se da razlog nije bio nimalo slučajan: dr. Voja je slagao EU, obećavajući im da će Ratko Mladić biti uhićen i isporučen Hagu do kraja aprila 2006. Premijer koji javno laže jedva je dočekao prekid pregovora; umesto da laže Evropu (što nije bilo teško), nastavio je da laže Srbiju, uživajući u svakoj minhauzenovskoj rečenici. Vrlo svesna tko je i od kakvog je nacionalističkog kova satkan Prvi Srpski Lažov, Evropa ga je nakon godinu dana kućnog zatvora – abolirala. Glasovi iz EU da se što pre formira "demokratska vlada" podrazumevali su da je integralni deo te Vlade – preciznije njen prvi čovek – isti onaj Koštunica iz aprila 2006: ista masa, ista zapremina. Taktika "štapa i šargarepe" zamenjena je oprostom i šećerlemama: ako budete dobri, ne pravite sranja, bićete nagrađeni! Baš kao što je Voja namirisao strah kod Tadića, osetio je miris evropskog straha: bolje Koštunica nego radikali! Dr. Voja se nasmeja i rukom povuče konja.

  ŠESTI POTEZ: Ničim izazvana, sednica na kojoj je Tomislav Nikolić izabran za predsednika Skupštine bila je kruna Koštuničinog trijumfa. Hinjeni žar uspaljenosti kojim se optuživao "izdajnik" Tadić a hvalio "patriota" Nikolić, bila je perfektna dramatizacija predvidljivog scenarija. Boris Tadić se paralizovao; Evropska Unija ostala bez reči; odlično organizovana medijska kampanja u Srbiji gde su, kao, spontano, ljudi počeli da mole/preklinju Voju i Borisa da se slože, sve u ime tobož srpske svetle mogućnosti – značila je da će Tadić na sve pristati. Još kad su evropski moroni poručili da će odmah nakon formiranja Vlade biti obnovljeni pregovori – bez ikakvih uslova, što je Ratko Mladić pozdravio aplauzom – i da će Srbija dobiti "mnoge beneficije", blaži vizni režim, finansijsku pomoć, možda pošalju Merkelovu u toplesu, šta god poželimo... bilo je jasno da su dani Tomislava Nikolića izbrojani.

  SEDMI POTEZ: Neponovljiva lakoća bestidnosti kojom su isti oni DSS poslanici koji su glasali za Nikolića četiri dana docnije tražili njegovu ostavku – ostaje kao lakmus ovdašnje politike u kojoj je sve dozvoljeno, samo ako se zoveš Koštunica Voja. Koliko god to bizarno izgledalo, Tomislav Nikolić poneo se vrlo časno: mada nije morao, ponudio je ostavku uz opasku da ga je sramota što je "nekim poslanicima bio Predsednik Skupštine". Teza da je Koštunica zloupotrebio Nikolića ne samo da je tačna do poslednjeg slova nego je egzemplarna kao omiljena Vojina taktika; pristajući da se reši Nikolića, Koštunica je od Tadića i Evrope dobio više nego što se 21. januara uveče mogao nadati u nacionalnom polusnu! Danke svima!

  OSMI POTEZ: Brzina kojom se pokušavalo pobediti vreme ograničeno tzv. Ustavom da se formira "demokratska, reformska, proevropska" Vlada, dovela je Srbiju pred svršen čin dvadeset minuta, u utorak, uoči ponoći; Koštunica je položio zakletvu zajedno sa svojim ministrima kojima je svima – da se zna – on šef, svejedno da li se oni zovu Đelić, Ilić, Šutanovac ili Đilas. Ova nakazna skupina sa čak 22 ministarstva kako bi se namirili svi partijski i lični apetiti, preti da će dugovečno živeti upravo zbog svoje mutantne retardiranosti i vertikalne brige o svojim ministarskim feudima. Imena ovde više nisu važna, jer je dovoljna činjenica da je premijer – Vojislav Koštunica.

  DEVETI POTEZ: Malo mi se povraća ali ne toliko da ne primetim šta je premijer hteo da nam kaže: odosmo u pizdu materinu!

  Petar Luković 2. #2
  Iskusan Salvantis (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  kosova eshte zemra e serbise
  Poruke
  6.455
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Da li na ovom sajtu ima moderatora, ili ova fasisticka trans-psihopata poly/kira MOZE DA VREDJA I PREDSEDNIKA I PREMIJERA OVE DRZAVE KADA I KOLIKO MU PADNE NA PAMET?!

 3. #3
  Zainteresovan član Polly Jean (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2007.
  Lokacija
  Down by the Water
  Poruke
  242
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Hahah,a jesi li ti zaljubljen u predsednika ili u premijera? Ili bi hopa-cupa sa obojicom?

 4. #4
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  pa nije to on pisao valjda

 5. #5
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Што више губиш време на њега,он ће да се бави већим глупостима.

 6. #6
  Obećava mali adađo (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2007.
  Lokacija
  bgd
  Poruke
  80
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Stvarno bre, Jomini se ponaša jako bahato, toleriše određene korisnike koji sebi daju za pravo da postavljaju ovakve teme!
  Jomini ovo je krivično delo, ajde lepo zaključaj ovu i slične teme, molim te?
  Ovo je dobronameran savet, ne bih da se preduzeće Krstarica i ti povlačite po štampi ili ne daj Bože po sudovima.

 7. #7
  Zainteresovan član Polly Jean (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2007.
  Lokacija
  Down by the Water
  Poruke
  242
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio svetolik trpkovic
  pa nije to on pisao valjda
  Pa piše ti lepo da to nisam pisala ja nego Petar Luković,šta nije jasno?

 8. #8
  Iskusan Enfroz2891. (avatar)
  Učlanjen
  28.05.2006.
  Lokacija
  Durance of hate
  Poruke
  5.905
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Petar Lukovic sigurno posecuje zaposlene u toj branshi jer mu je to jedini nachin da dodje do snoshke,tako da ne sumnjam da zna o chemu pricha.(:

 9. #9
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  "SEDMI POTEZ: Neponovljiva lakoća bestidnosti kojom su isti oni DSS poslanici koji su glasali za Nikolića četiri dana docnije tražili njegovu ostavku – ostaje kao lakmus ovdašnje politike u kojoj je sve dozvoljeno, samo ako se zoveš Koštunica Voja. Koliko god to bizarno izgledalo, Tomislav Nikolić poneo se vrlo časno: mada nije morao, ponudio je ostavku uz opasku da ga je sramota što je "nekim poslanicima bio Predsednik Skupštine". Teza da je Koštunica zloupotrebio Nikolića ne samo da je tačna do poslednjeg slova nego je egzemplarna kao omiljena Vojina taktika; pristajući da se reši Nikolića, Koštunica je od Tadića i Evrope dobio više nego što se 21. januara uveče mogao nadati u nacionalnom polusnu! Danke svima!"
  Pa ovo su tvrdili i radikalski diskutanti sa foruma kao i neki partijski funkcioneri izgleda da ih je Lukovic prekopirao

 10. #10
  Iskusan Salvantis (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  kosova eshte zemra e serbise
  Poruke
  6.455
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio Polly Jean
  Hahah,a jesi li ti zaljubljen u predsednika ili u premijera? Ili bi hopa-cupa sa obojicom?
  trandzo ko o cemu, ti o hopa-cupa......

  probaj da skoknes do Budimpeste, mozda prevaris nekog pijanog nemackog turistu (mada sumnjam da neko moz' da bude toliko pijan).

 11. #11
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio mali adađo
  Stvarno bre, Jomini se ponaša jako bahato, toleriše određene korisnike koji sebi daju za pravo da postavljaju ovakve teme!
  Jomini ovo je krivično delo, ajde lepo zaključaj ovu i slične teme, molim te?
  Ovo je dobronameran savet, ne bih da se preduzeće Krstarica i ti povlačite po štampi ili ne daj Bože po sudovima.
  pa da je to krivicno delo onda bi autor istog bio iza resetaka al vidis nije

 12. #12
  Zainteresovan član Polly Jean (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2007.
  Lokacija
  Down by the Water
  Poruke
  242
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio mali adađo
  Stvarno bre, Jomini se ponaša jako bahato, toleriše određene korisnike koji sebi daju za pravo da postavljaju ovakve teme!
  Jomini ovo je krivično delo, ajde lepo zaključaj ovu i slične teme, molim te?
  Ovo je dobronameran savet, ne bih da se preduzeće Krstarica i ti povlačite po štampi ili ne daj Bože po sudovima.
  Genije,onda prvo moraš povući po sudovima sajt www.cedajovanovic.com sa kojeg ovo iskopirano,a i Feral Tribjun u kojem je štampano...
  Poslednji put ažurirao/la Polly Jean : 20.05.2007. u 01:20

 13. #13
  Obećava mali adađo (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2007.
  Lokacija
  bgd
  Poruke
  80
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio Polly Jean
  Genije,onda prvo moraš povući po sudovima sajt www.cedomirjovanovic.com sa kojeg ovo iskopirano,a i Feral Tribjun u kojem je štampano...

  Komedijašu, neću ja ništa povlačiti po sudovima, ima kome je to posao,šta si se zaheftao za Čedu , misiliš ako on ima imunitet imaš ga i ti???

 14. #14
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  pa koliko znam Lukovic nema imunitet

 15. #15
  Iskusan Salvantis (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  kosova eshte zemra e serbise
  Poruke
  6.455
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio svetolik trpkovic
  pa nije to on pisao valjda
  Dobro bre, dal bilo gde na svetu najvisi drzavni funkcioneri, sta god neko o njima mislio mogu ovako da se vredaju, od strane nekog poremecenog trans-fasistickog bednika kao sto je ovaj kira???

  Prc,Borislava!
  http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=151077
  Kurrva del Koštunica
  http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=149764

 16. #16
  Zainteresovan član Polly Jean (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2007.
  Lokacija
  Down by the Water
  Poruke
  242
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio mali adađo
  Komedijašu, neću ja ništa povlačiti po sudovima, ima kome je to posao,šta si se zaheftao za Čedu , misiliš ako on ima imunitet imaš ga i ti???
  Možeš mami svojoj da se obraćaš u muškom rodu,idiote neotesani! Mrš na ignore..

 17. #17
  Iskusan malamargo (avatar)
  Učlanjen
  09.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  underworld
  Poruke
  6.553
  Reputaciona moć
  106

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio mali adađo
  Komedijašu, neću ja ništa povlačiti po sudovima, ima kome je to posao,šta si se zaheftao za Čedu , misiliš ako on ima imunitet imaš ga i ti???

 18. #18
  Obećava mali adađo (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2007.
  Lokacija
  bgd
  Poruke
  80
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Petar Luković

 19. #19
  Zainteresovan član Polly Jean (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2007.
  Lokacija
  Down by the Water
  Poruke
  242
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Pa to za ku*vu del Koštunicu izrekao je MINISTAR PRAVDE REPUBLIKE SRBIJE PRED TV KAMERAMA SA SKUPŠTINSKE GOVORNICE... Ahahahah...

 20. #20
  Obećava mali adađo (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2007.
  Lokacija
  bgd
  Poruke
  80
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio Polly Jean
  Možeš mami svojoj da se obraćaš u muškom rodu,idiote neotesani! Mrš na ignore..

  evo me nasekira......

 21. #21
  Iskusan malamargo (avatar)
  Učlanjen
  09.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  underworld
  Poruke
  6.553
  Reputaciona moć
  106

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio mali adađo
  Petar Luković

  Sta ti nije jasno.......

 22. #22
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio Salvantis
  Dobro bre majku mu , dal bilo gde na svetu najvise drzavni funkcioneri, sta god neko o njima mislio mogu ovako da se vredaju, od strane nekog poremecenog trans-fasistickog bednika kao sto je ovaj kira???

  Prc,Borislava!
  http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=151077
  Kurrva del Koštunica
  http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=149764
  pa i ja sam generalno protiv vredjanja mada je kod politicara taj nivo tolerancije dosta nizi ,a u slucaju ovog teksta kao i knjige o "qrvi del kostunici" postoje autori koji svojim imenom i prezimenom stoje iza njih pa oni valjda snose posledice svojih pisanija.

 23. #23
  Iskusan Enfroz2891. (avatar)
  Učlanjen
  28.05.2006.
  Lokacija
  Durance of hate
  Poruke
  5.905
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Ja sma oduvek govorio da su radikalima idealni koalicioni partneri LDP.
  Da nije pitanja Kosova oni bi se lako nashli.
  Ne zna se gde su veci primitivci.

 24. #24
  Obećava mali adađo (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2007.
  Lokacija
  bgd
  Poruke
  80
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  JOMINI REAGUJ, MOLIM TE!
  ILI MISLIŠ DA JE LONDONSKA ISPOSTAVA DALEKO, A CEO SAJT IZVAN USTAVA I ZAKONA DRŽAVE SRBIJE???

 25. #25
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koštunica-najstariji zanat na svetu

  Citat Original postavio mali adađo
  JOMINI REAGUJ, MOLIM TE!
  ILI MISLIŠ DA JE LONDONSKA ISPOSTAVA DALEKO, A CEO SAJT IZVAN USTAVA I ZAKONA DRŽAVE SRBIJE???

Slične teme

 1. Najmladji i najstariji
  Autor Truman u forumu Arhiva
  Odgovora: 175
  Poslednja poruka: 26.05.2009., 19:50
 2. Najstariji zanat je načisto propao!
  Autor WEISHAUPT u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 110
  Poslednja poruka: 29.07.2008., 00:59
 3. Zanat u ruke
  Autor Jary u forumu Preduzetništvo i radni odnosi
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 08.02.2005., 19:45

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •