Vec dosta vremena se bavim dizanjem tegova (ponekad i trcim). Pre mesec dana, na poslu dok sam sedeo primetio sam da me nesto pecka (ne uvek ali ponekad) u donjem delu stomaka. Podigao sam majcu i pogledao stomak, i video sam da mi je desna donja strana veca od leve.
Bas ovaj deo koji sam obelezio na slici.To me je mnogo zabrinulo. Pomislio sam da je bruh ili da mi je slepo crevno (operisao sam slepo crevo kad sam imao 8 godina).

Sutra dan kad sam ustao, situacija se poboljsala. Desna strana koja je bila veca od leve, malo se povukla. Pa sam resio i taj dan da pauziram u teretani. Prekosutra je bilo isto. Otisao sam i odradio sam trening. I kad sam dosao na posao u 14 casova situacija se opet pogorsala. Skontao sam da je uzrok dizanje tereta. Kad god odradim trening tezine to mi iskoci.

Odlucio sam sutra da odem kod doktora.

Kad sam dosao kod doktora, rekao mi je da legnem na krevet i savijem kolena. I poceo je da mi stiska stomak na razna mesta. Kaze da nije bruh, kaze da nije rana od slepog creva (hvala bogu) ali kad mi je stisnuo predeo kod kukova osetio sam bol. Kaze da je sve okej, da sam se isforsirao. Pitao sam ga, zasto bas desna strana? Kaze jer sam desnjak i desna ruka mi je jaca od leve, i desnom stranom vise vucem, dizem dok treniram.
Slazem se sa tim.
Takodje sam vadio krv i dao urin (za svaki slucaj). Sve je ispalo okej.

Jedan problem me muci. Proslo je oko mesec dana (kao sto sam napisao gore) i taj otok je jos tu. Kad ustanem on se ne vidi, ali kad odem na posao (oko 15 sati) on vec pocinje da se primecuje. Jedina stvar koju radim odkad ustanem pa do posla jeste voznja bicikla. Ne znam da li je od toga... Cak sta vise, kad podignem nesto teze, osetim kao malu struju tu kod kukova.

Naravno, nisam postovao ovu temu da bih pitao nekog sta misli sta je, to je totalno suludo. Mogu biti dosta prepostavke.
Vec zelim da znam, ako jeste isforsiranost, zasto mi se stomak uvek poveca? I koliko vremena treba da me prodje to?

Ranije sam imao upalu misica, maksimalno mi je trajalo 5 dana. Posle toga prodje, ne razumem kakva je razlika ovog misica i ostalih. Zar ne bih trebao i on da prodje u roku od nedelju dana, a ne da mi je tu jos mesec dana

P.S. Nemoj te me drzati za rec, ali mislim da mi se trcanjem poboljsava taj deo koji je natecen. Uvece trcim i lepse se osecam ujutru.