form...kako?
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: form...kako?

  1. #1
    mask
    Guest

    Podrazumevano form...kako?

    kako da postavim formular koji ce se slati na moj mail?



  2. #2
    Registrovan korisnik
    Učlanjen
    23.03.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    395
    Reputaciona moć
    57

    Podrazumevano Re: form...kako?

    Citat Original postavio mask
    kako da postavim formular koji ce se slati na moj mail?
    Jel imas PHP tamo gde hostujes sajt?

  3. #3
    Primećen član RiSK (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    678
    Reputaciona moć
    57

    Podrazumevano

    Ako ne koristis nikakve skripte (CGI, PHP) evo nacina:

    <form action="adresa@provajder.com" method="post">
    naslov: <input type="text" name="naslov">
    <textarea name="poruka" cols=100 rows=30&gt
    <input type="Submit" name="Submit" value="sa_mog_sajta">
    &lt/form>

    Ako koristis neke od gore pomenutih skripti ili bar JavaScript, mozes ovo odraditi daleko lepse i bolje. Napisi mi koje skripte koristis i pokazacu ti...

Slične teme

  1. kako da ubacim VB 6.0 form u HTML stranicu?
    Autor ksauyit u forumu Programiranje
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 09.05.2007., 20:30
  2. Order form - kako napraviti ?
    Autor Inspector u forumu Web dizajn
    Odgovora: 28
    Poslednja poruka: 06.01.2007., 00:25
  3. Kako da napravim Sign Up form?
    Autor Figaroo u forumu Web dizajn
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 15.11.2006., 20:25
  4. Kako upisati promenljivu x na Form
    Autor C++ Builder u forumu Programiranje
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 12.10.2004., 04:10
  5. form.z 4.0
    Autor ana marija u forumu Softver
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 30.08.2003., 02:12

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •