da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 34

Tema: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

 1. #1
  Primećen član
  Učlanjen
  05.02.2007.
  Poruke
  686
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Jevrem Brkovic:
  PISMO CRNOGORCIMA KOJI MISLE DA SU SRBI

  LJUBEZNA MOJA BRACO (mada ste mi već nekoliko puta o glavi radili, sto je takođe dokaz da smo braca, a jednom ste mi i po kursumima bratske pozdrave slali), obracam vam se da vas podsjetim kako ne bi zaboravili ni prilikom ovog, valjda potonjeg, vaseg nasrtaja na Crnu Goru da nasrcete na Majku, na svoje crnogorsko-zetsko-dukljanske korijene, o kojima mnogi od vas ne znaju ništa, ne znaju ni koliko onaj gavran o pogibijama kada u pjesmi crne glase nosi, a oni sto nešto o crnogorskoj milenijumskoj drami i znaju, namjerno to presucuju i od samih sebe kriju ne bi li se onima pravim Srbima u Srbiji „čistijim i pravijim” Srbima prikazali: tudjinac i konvertit, vazda i u svim varijantama i prilikama konvertitskim, ima neodoljivu potrebu i pohlepu da bude u svemu čistiji i srpstvu odaniji od onih koji svoju odanost, onome sto su, ne moraju dokazivati!
  LJUBEZNA MOJA BRACO CRNOGORCI, koji uobraziste da ste Srbi, a uobraziste, kako onaj stari crnogorski senator na Cetinju svome Knjazu rece, samo zbog toga „sto su bogatiji i sto ih vise ima”. Nije ta vasa uobrazilja nikakav dokaz da ste Srbi, a pogotovo nije dokaz da nijeste Crnogorci, ako jesmo ljudi! Ta vasa neistorijska uobrazilja, mitomansko pjanstvo tudjim mitovima, pogotovo onim o Kosovskom boju i porazu, gdje nijedan Zecanin, to jest Crnogorac, nije ucestvovao, podmetnuto vam je da bi se bolje, po logici svoje epske konstante, nalijepili na mit o srpskom veljedržavlju, čija je jedina kost u grlu vazda bila, i ostala, Crna Gora: i Nemanjicima, i Dusanu Silnom, i Karadjordjevicima (čije je porijeklo albansko, po naučnim izvorima SANU), i Obrenovicima, i Iliji Garasaninu, a tek Petru Karadjordjevicu i sinu mu Aleksandru; Nikoli Pasicu, Draži Mihailovicu, Moljevicu, Aleksandru Rankovicu (kojemu je jedan soj Crnogoraca bio fanaticno odan), Milosevicu (a tek njemu), Seselju, Vuku Draskovicu – i onom podlijem od Baje Pasica, a prljavijem od Milosevica – Vojislavu Koštunici (čija ljubav samo prema mackama nije sporna), koji kosovski velikosrpski san i otrjeznjenje zamijeni paklenim snom o Crnoj Gori, ne bi li Srbiju izveo na More! Na tu vazdakadanju beogradsku zudnju, osmeracki ustihovanu: Nema vise Crne Gore, Srbija je izasla na more! – mladi Crnogorci, uz to i Lovcenski strazari – još 1990. godine gromko odgovorise: Nikad neće Crna Gora bit obala srpskog mora! Naravno, Srbi su nam, kao i ostali sa kontinenta, bez slane vode i morskih pejsaza, pogotovo zalazaka sunca, vazda dobrodosli, ali bez nacio- euforicnosti: Ovo je Srbija! – bez Topole i Ravne Gore troprsto ustihovanih, bez ratnih poklica o Srbiji koja je triput ratovala „i opet će ako bude sreće”!
  LJUBEZNA MOJA BRACO CRNOGORCI, a umišljeni Srbi, na sto vam se autenticni Srbi smiju, a pocesto vas i preziru, kada vas više ne mogu upotrebljavati protiv Crne Gore: u toj nacionalistickoj velikosrpskoj četnickoj pomami, uveliko ucestvujete i vi, braco moja srpstvom manito ostrasceni Crnogorci; sve to radite bez ijednog povijesnog i razumnog razloga. Vi, braco moja, sto Majku svoju za sisu ugrizoste vise no jednom, kao sto to ono davno uradi sin Ivana Crnojevica, nesrecni Stanisa, prozvan Skenderbeg Crnojevic. Njegos ga ukori i kaza Stanisi da majci „progrize sisu u posanje”, da „rajsko pice prosu u prsima”. Vas, nesrecna braco moja, niko neće tom strasnom kletvom prokleti, ali će vas savremena crnogorska istorija prezreti i vasem crnogorskom potomstvu prikazati da ste macehu vise od majke voljeli – „a majka vasa zemlja vam je ova”, kako kaza stari grudobolni pjesnik, setajuci mostarskim proljecnjim, ljetnjim i jesenjim sutonima pored Neretve i Radobolje.
  LJUBEZNA BRACO MOJA sto na Crnu Goru pljunuste, sto sve svoje svetinje srpstvu pripisaste, kao da Srbi nemaju svojih svetinja i svetaca; sto umisliste da ste vi, a ne srpski Srbi, so soli srpske, da za Srbiju i srpstvo nije grijeh i ruke okrvaviti, ugaziti u krv do koljena, biti koljac i palikuca, silovatelj i umom neshvatljivi mucitelj na bojistima gdje ste se trudili da ispred Srba iskoracite, kako biste i prolivanjem ljudske krvi svoje srpstvo dokazali! Takvi su bili i u krvavo zločinstvo ogrezli samo oni sto vas i tada, a evo i danas, tjeraju da pjevate, klicete, urlate i klikujete: „Evo ide Ture poljem, a ja za njim da ga koljem!” Ture u vasim koljacnicama (pjevanijama) često zamjenjujete Hrvatom, a odnedavno i Dukljaninom, na sto vas uputise takve neznalice i politicki strvoderi kakvi su neki vasi stranacki prvaci!
  LJUBEZNA BRACO MOJA, je li moguće da se potomci – sinovi, unuci i praunuci, casnih crnogorskih ratnika, komandijera, brigadijera, divizijara, sudija, plemenskih kapetana i veljesudija, casnih Bjelasa (sto brzo uvidjese da je Crna Gora „ujedinjenjem” sve izgubila), casnih Zelenasa, ubijenih komita, casnih komunista, pa i nekih casnih četnika, federalista, a mnogi od njih i sami dojucerasnji komunisti – pretvorise u izoblicena ljudska cudovista, koja, u sestoj godini 21. stoljeca, u Niksicu i Herceg Novom, u Kolasinu i Pljevljima, na toboze omladinskim stranackim sijelima zapjevase: „Nema boja da se bije, gdje ne dodju djurislije!” (Nekada su djurislije pjevale „gdje ne dodju jurislije”). Ili: „Ubi, zakolji, da Hrvat (po potrebi Turcin ili Dukljanin) ne postoji!” Ili, kao prije neku godinu, kada pred hramom Svetog Djordja pod Goricom, na Badnje vece, uz svete nalozene badnjake, zapjevase dvojica Moracana (jedna svjestenicka protuva i jedna guslarska hulja): „Ko je drugi ja sam prvi, da pijemo turske prvi!” Kuda vas, od prevelikog konzumiranja srpstva i pogresno procitanog pravoslavlja, nesrecni Crnogorci, vodi taj često praktikovani deseteracko-guslarski kanibalizam! Vjerujte, a vi ste to pri susretu s pravim Srbima i osjetili da se normalni i civilizovani Srbi groze takvih crnogorskih pridoslica u srpstvo!
  LJUBEZNA BRACO MOJA OSRBLJENI CRNOGORCI, možda je pravi trenutak da se zamislite ko vas i kuda vodi, čije ste žrtve i ciji glasaci. Zar vam nije cudno da su svi prvaci prosrpskih partija u Crnoj Gori, na celu s Predragom Bulatovicem, bili komunisticki kadrovi, čak i skolovani komunisti, clanovi opstinskih komiteta, a bilo je kandidata i za clanove Centralnog komiteta. Kako je moguće, ako se ne radi o dubokoj politickoj i ljudskoj amoralnosti, da već poznati komunisti, padom komunizma, ne odu u evropsko ljevicarstvo, već glavacke u srpsko-crnogorsko četnistvo?! Tako su, nesrecni Srbo-Crnogorci, takve vase vodje i od vas napravile četnicku partijsku rulju, a u toj rulji danas ima i sinova palih boraca casnog antifasistickog rata, poznatih antifasista, komunista i revolucionara! Danas je Predrag Bulatovic paradigma za politicko moralno posrnuce bivšeg komuniste: srpski su mu zandari, pod komandom kolasinskog komandira zandarmerije Uzelca, 1927. godine, u morackom selu Ravni, ubili djeda Radosa i Radosevog brata Draga, dvojicu casnih crnogorskih komita, koji svoje crnogorstvo i glavom platise! Njihov se unuk Predrag do porodicnog i narodnog ponizenja unizio da je već petnaestak godina pocesto boravio na Milosevicevom kanabeu, a odnedavno i na Koštunicinom, gdje je primao instrukcije kako da se bori protiv Crne Gore i kako da je sto ubjedljivije ponizi i privede na poslusnost Srbiji! Bulatovica, na zalost, u svemu slijede, mada do kanabea ne mogu doći, Zoran Zizic, Srdja Bozovic, Fuksan Simonovic, Dragisa Pesic i ostala SNP boranija. Danas je to unitarno prosrpska i početnicena partija, s velikom dozom kukavickog anticrnogorstva. Predrag Bulatovic i njegovi se svim sredstvima, najmanje casnim, bore za glasove potomstva nekadasnjih revolucionara, komunista i antifasista, koji Crnoj Gori povratise avnojevsko dostojanstvo.
  LJUBEZNA MOJA OSRBLJENA BRACO, da je to vas svjesni izbor, vasa konstanta, vase etnosom potkrijepljeno nacionalno stanje, niko normalan ne bi imao ništa protiv. Međutim, vama je i srpstvo, kao i mnogo toga istorijski neutemeljenog, nametnuto. Optuzuju nas da mrzimo Srbe, da smo antisrbi, sto zaista nije tačno. O izvjesnom prezrenju bi se moglo govoriti samo onda kada bi prave Srbe, srpske Srbe, njihovu državu, istoriju i kulturu, poistovjecivali s liderima takozvanih crnogorskih Srba, koji su svi do jednog do juče bili komunisti i Crnogorci: tako su se pisali i osjecali. Niko uman i razuman ne može srpsku naciju, povijest i kulturu poistovjecivati s hibridom, antipovijescu i nekulturom takozvanih crnogorskih Srba. Zagledajte se u lice i licnosti tih vasih srpskih vodja u Crnoj Gori: Postoje li ideje, partije, nacije, kulture i povijesti koje oni svojim cinjenjem nijesu izdali i četnistvu se kao olupine moralne, ideoloske i politicke priklonili?! Takvi su vam Predrag Bulatovic, Andrija Mandic, Goran Danilovic (svi znate i ono njegovo drugo ime i kako ga je dobio), Dragan Soc, Predrag Peco Popovic (komicna politicka kreatura), dr Novica Stanic, dr Ranko Kadic i drugi.
  LJUBEZNA BRACO CRNOGORCI, KOJI MISLITE DA STE SRBI, tragicna je sudbina toboznjih vodja vasih partija kojima, mjesto vas kao ljudi, treba samo vas glas! Crnogorci i gradjani Crne Gore ni po cemu prave Srbe ne mogu poistovjetiti s crnogorskim srpskim sustrimcima, ni terazijskim Crnogorcima. Srbi su svoji na svome, a crnogorski su Srbi tudjinci u sopstvenoj zemlji, a tragicni uljezi i nedobrodosli dodjosi u Srbiji! Razmislite o tome, ljubezna braco moja, htjeli me vi za brata ili ne! 2. #2
  Zainteresovan član nj@nj@ (avatar)
  Učlanjen
  11.04.2006.
  Poruke
  470
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Evo još jednog muslimana da tupi, strašno. Dao vam Tito naciju pa si našao ovde da kenjaš. A možda si i šiptar pošto još samo od njih čuh da ja Karađorđr poreklom Albanac.
  Strašno...

 3. #3
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Ne da mi se citati ovaj roman,hoce mi neko prepricati sustinu gore napisanog?

 4. #4
  Primećen član
  Učlanjen
  05.02.2007.
  Poruke
  686
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio Jelena87
  Ne da mi se citati ovaj roman,hoce mi neko prepricati sustinu gore napisanog?
  u naslovu ti je odgovor

 5. #5
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Ajd dobro...sta god to znacilo...

 6. #6
  Primećen član kreativac (avatar)
  Učlanjen
  08.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  novi sad
  Poruke
  692
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio Jelena87
  Ne da mi se citati ovaj roman,hoce mi neko prepricati sustinu gore napisanog?
  Сушптина је следећа.Срби,по мишљењу врлих дукљанских историчара не постоје као народ,већ су конгломерат Влаха,Цигана,Турака итд.Србе ијекавце је по њима измислио Вук Караџић.

 7. #7
  Iskusan SiIent Bob (avatar)
  Učlanjen
  26.04.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.188
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Ma, u pravu su. Samo neka to ne zaborave. ;-)

 8. #8
  Primećen član
  Učlanjen
  05.02.2007.
  Poruke
  686
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio kreativac
  Сушптина је следећа.Срби,по мишљењу врлих дукљанских историчара не постоје као народ,већ су конгломерат Влаха,Цигана,Турака итд.Србе ијекавце је по њима измислио Вук Караџић.
  Novinara Turskog CNN-a je zaintrigiralo Marijino poreklo uzevši u obzir njeno prezime Šerifović. Pošto je potvrdila da je po očevoj liniji upravo poreklom iz Turske, izazvala je oduševljenje među Turskom tv ekipom i 'garanciju' da Srbija i Marija ove godine od Turske dobijaju 12 poena.
  ------------------------------------
  osim mogucih dvanaest poena,steta je mnogo veca.

 9. #9
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio ca-mu47
  u naslovu ti je odgovor

  ajd odskakutaj odavde srpska poturice zvana crnogorac.

 10. #10
  Primećen član kreativac (avatar)
  Učlanjen
  08.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  novi sad
  Poruke
  692
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Какве везе има порекло Марије Шерифовић са темом?

 11. #11
  Aktivan član
  Učlanjen
  15.06.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Osijek...a nekada Vukovar
  Poruke
  1.343
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio kreativac
  Какве везе има порекло Марије Шерифовић са темом?
  Sa njom direktno nema,ali sa razmnozavanjem komaraca u mom kraju definitivno ima

 12. #12
  Iskusan Salvantis (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  kosova eshte zemra e serbise
  Poruke
  6.455
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Opet tema o tom ustaskom degeneriku Brkovicu

  Onda da se prisetimo njegovih stavova i koliki bolesnik je u pitanju:

 13. #13
  Početnik
  Učlanjen
  23.04.2007.
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio kreativac
  Какве везе има порекло Марије Шерифовић са темом?
  Да се ја питам , неби мени она ни "пијукнула". Што да ме циганка преставља!. Имам ја доста и лепших Српкиња.Ако прође добро - е то је зато што су за њу гласале све лезбејке у Европи ! Циганке !

 14. #14
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Е, јадан ли је тај Брковић.....

  Због оваквих дебила је данас Митрополија црногорско-приморска јавности представила ГЕОГРАФСКИ АТЛАС СРБИЈЕ СА 40 КАРАТА НАЈПОЗНАТИЈИХ
  КАРТОГРАФА СВЕТА о томе шта је и где је Србија и КиМ од вајкада... веома значајан
  културни подухват СВАКА ЧАСТ МИТРОПОЛИТУ АМФИЛОХИЈУ !!!!!!!!!!!!

  А, како је речено на конференцији за штампу - због изјава немачког амбасадора и других људи који немају довољно знања - ових дана изаћи ће и издање на енглеском језику.....

  Ово значајно дело изашло је из штампе уз помоћ Министарства културе Србије...
  свака част !
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 15. #15
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio ca-mu47
  Jevrem Brkovic:
  PISMO CRNOGORCIMA KOJI MISLE DA SU SRBI

  LJUBEZNA BRACO CRNOGORCI, KOJI MISLITE DA STE SRBI, tragicna je sudbina toboznjih vodja vasih partija kojima, mjesto vas kao ljudi, treba samo vas glas! Crnogorci i gradjani Crne Gore ni po cemu prave Srbe ne mogu poistovjetiti s crnogorskim srpskim sustrimcima, ni terazijskim Crnogorcima. Srbi su svoji na svome, a crnogorski su Srbi tudjinci u sopstvenoj zemlji, a tragicni uljezi i nedobrodosli dodjosi u Srbiji! Razmislite o tome, ljubezna braco moja, htjeli me vi za brata ili ne!

  Dukljanac,
  prema kreacionističko-balkanski-pripitomljenoj formi stvaranja Sveta Bog je radio sledeće:

  Ponedeljak - došao na posao
  Utorak - popio kafu
  Sreda - pogladio po bradi
  Četvrtak - pročitao novine
  Petak - stvorio Srbina pa posle Srpkinju da mu drobi kako ništa ne valja šta god joj radio
  Subota - stvorio mora, planine, nebo, Mesec, Sunce i Duklju
  Nedelja - zadremao

  Ne vidim šta je tu čudno? Ako zaista veruješ u Boga onda je najmanje bitna tabla na crkvi, džamiji, sinagogi... (koje je zaboravio da sklepa prilikom kreacije)
  Poslednji put ažurirao/la Iron Lord : 28.04.2007. u 23:49

 16. #16
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  09.12.2006.
  Poruke
  257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Ja koji sam iz CG, mogu samo da se zastidim sto ima smradova, iz stare evropske, srpske drzave...kako je Kralj Nikola zvao CG. Napominjem, crnogorska nacija ima svoje datum rodjenja...popis, komunisticki, 1948 godine

 17. #17
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  09.12.2006.
  Poruke
  257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Meni brat nisi...iako si iz CG, a da ista znas o CG, znao bi da su stari Crnogorci pisali da su Srbi, ucili srpski jezik, istoriju, Cetinje zvali srpski gradom....a iz ovoga svi mozemo zakljuciti da si ti srpski otpadnik. Sreca da vas dukljana, novih Crnogoraca ima 12% CG

 18. #18
  Primećen član Atreid (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  768
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Mrzi i mene da citam sve, mozda cu kasnije, ali ako je ovo izjavio:

  Citat Original postavio ca-mu47
  Jevrem Brkovic:
  PISMO CRNOGORCIMA KOJI MISLE DA SU SRBI
  Tezak glupander, pripadnost nekoj naciji je osjecanje, emocija i intimnog je i licnog karaktera. Zato npr. u ustavu Srbije postoji i odredba da se nemoras izjasnjavati o nacionalnoj pripadnosti, takodje ukoliko se izjasnis i kao Marsovac to se mora upisati u zvanicne dokumente.

  Napad na neciju nacionalnu pripadnost je na nivou: "je@em ti mater", znaci uvrjeda. Time je i Brkovic, ako je ovo tacno, porucio Srbima u Crnoj Gori bas to.

 19. #19
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  09.12.2006.
  Poruke
  257
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Tacno, nego je zalosno da u staroj srpskoj kraljevini, CG, hoda jedan duhovni i moralni otpad, kojeg podrzavaju neki rezimski mediji....

 20. #20
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  02.05.2007.
  Poruke
  151
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  sa svim duznim postovanjem,ja sam ovdje gost.
  no,ako smim da i ja pokoju da prozborim, ti tzv.srbi su sudeci po nekim "istorijskim" cinjenicama, "matrijal" jako loseg karaktera.

  zasto?

  pa malomalo pa se pokatolcise(Hrvati),malomalo,pa se poturcise(Bosnjaci),malomalo pa se ponjemcise(Sorbi),malomalo pa se po makedonce,maomalo pa se pocrnogorcise....

  yebes takav "narod"!


  izvinjavam se,al'nisam odolio.. :-D :grin:

 21. #21
  Primećen član Atreid (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  768
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  zato su i stavili 4S na grb, :-D


  P.S. Ne, bez zezanja da je Crna Gora pravna i demokratska drzava i da je ovo Brkovic stvarno izjavio, onda bi javno tuzilastvo po sluzbenoj duznosti trebalo da ga goni zbog raspirivanja nacionalne i vjerske mrznje.

 22. #22
  Domaćin Marin55 (avatar)
  Učlanjen
  14.03.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.040
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio проф-Гроф
  Да се ја питам , неби мени она ни "пијукнула". Што да ме циганка преставља!. Имам ја доста и лепших Српкиња.Ако прође добро - е то је зато што су за њу гласале све лезбејке у Европи ! Циганке !


  Jel ti ovo ozbiljno??To znaci da si rasista.Znas li da Srbija ne bi immala muziku da joj nisu Cigani. Tanja Savic je jedno ljupko stvorenje i lijepo pjeva.Da li to isto mislis i za nju??? I ona je Ciganka.

 23. #23
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  02.05.2007.
  Poruke
  151
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio Marin55
  Jel ti ovo ozbiljno??To znaci da si rasista.Znas li da Srbija ne bi immala muziku da joj nisu Cigani. Tanja Savic je jedno ljupko stvorenje i lijepo pjeva.Da li to isto mislis i za nju??? I ona je Ciganka.
  jos jednom se izvinjavam,nema veze sa temom.
  ta gospodja SAVIC je kako rekoshste Romkinja.
  sad moje pitanje,kako to da ima srbijansko prezime!??

  da li to znaci da je pored pokatolcavanja bilo i popravoslavljanja,tj.posrbljavanja na ovim prostorima.??

  jer se uvik nama Hrvatima sputava kako smo na milione Srba pokatolcili..

 24. #24
  Primećen član Atreid (avatar)
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  768
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  Citat Original postavio проф-Гроф
  Да се ја питам , неби мени она ни "пијукнула". Што да ме циганка преставља!. Имам ја доста и лепших Српкиња.Ако прође добро - е то је зато што су за њу гласале све лезбејке у Европи ! Циганке !
  Pazi, Njemacka je prije drugog svjetskog rata imala njajjacu i najbolju filmsku industriju u svijetu, Holivud je bio malo dijete za njih, a ostali da ne pricam. Medjutiv veliku vecinu te filmske industrije su drzali Jevreji. Pa, sad ti vidi u kulturnom smislu koliko je Hitler unistio Njemacku filmsku industriju.

  Ako se ti zalazes za isti princip u Srbiji, onda stvarno nemam rijeci, pa me sad opet mozete napasti kad kazem da je Srbija debelo fasizovana drzava, posebno ona: Norma Kampl, kojoj su domaci fasiti OK, ali nisu ostali.

 25. #25
  Iskusan tokyo (avatar)
  Učlanjen
  03.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  uskoro EU
  Poruke
  5.682
  Reputaciona moć
  107

  Podrazumevano Re: da li su Srbi u drugim republikama hibridni srbi

  ...strašno

Slične teme

 1. GDE CE SRBI NA MORE?
  Autor bugarin u forumu Politika
  Odgovora: 95
  Poslednja poruka: 09.06.2006., 02:25
 2. Srbi ratuju za Americko drzavljanstvo (Srbi u US Army)
  Autor Alekasandar2 u forumu Politika
  Odgovora: 25
  Poslednja poruka: 31.05.2006., 01:01
 3. Da li su Srbi zaista Srbi?
  Autor Sentimentalna budala u forumu Politika
  Odgovora: 56
  Poslednja poruka: 13.02.2006., 12:44
 4. Srbi
  Autor camaj3 u forumu Severna i Јužna Amerika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 22.09.2004., 20:32

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •