Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    31.05.2006.
    Poruke
    36
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    Samo mi treba jednostavno koja kontrola se
    koristi za linkovanje dugmeta na aplikaciji
    da bi pokrenuo neki drugi exe. file-pokretanje druge aplikacije u C#????



  2. #2
    Elita Svabov (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    24.984
    Reputaciona moć
    320

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    ukljuci System.Diagnostics u program, i izvrsi exe sa komandom
    Process.Start("program.exe");
    ili
    Process.Start("program.exe", "argument", "argument");
    Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

  3. #3
    Početnik
    Učlanjen
    31.05.2006.
    Poruke
    36
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    Hvala ti mnogo, mada mi bas ne radi sa svim exe. fajlovima
    NPR Skype...

  4. #4
    Iskusan
    Učlanjen
    06.12.2004.
    Poruke
    5.596
    Reputaciona moć
    103

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    [font=Verdana]Proveri da li pokrećeš odgovarajući program i koje argumente navodiš.
    [/font]

  5. #5
    Početnik
    Učlanjen
    31.05.2006.
    Poruke
    36
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    U stvari ne mogu da pokrenem programe koje sam naknadno instalirao

  6. #6
    Početnik
    Učlanjen
    31.05.2006.
    Poruke
    36
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    jedno glupavo pitanje, zasto mi je potrebno da navedem argumente??

  7. #7
    Iskusan
    Učlanjen
    06.12.2004.
    Poruke
    5.596
    Reputaciona moć
    103

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    [font=Verdana]Naknadno instalirao u odnosu na koji trenutak?

    Argumenti ti omogućavaju da programu koju pokrećeš saopštiš neke dodatne informacije i praktično predstavljaju ono što bi naveo u komandonj linij da program pokrećešiz command prompta. Dakle, nije obavezno da se navode, ali to zavisi od konkretnog programa.
    [/font]

  8. #8
    Primećen član maksvel (avatar)
    Učlanjen
    30.06.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    778
    Reputaciona moć
    57

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    Možda ti ne pokreće programe koji se ne nalaze u $PATH-u. Da li navodiš punu putanju programa?
    Let the boy try

  9. #9
    Elita Svabov (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    24.984
    Reputaciona moć
    320

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    evo zanimljivog linka o procesima
    How to Redirect standard Input/Output of application?
    Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

  10. #10
    Početnik
    Učlanjen
    31.05.2006.
    Poruke
    36
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    hvala ljudi resio sam problem, ovo mi je mnogo koristilo !!!!

  11. #11
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    48

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    @Obersturmfuehrer
    А јел може некако да се та три стандардна тока( in, out, error) "редиректују" уколико програм није направљен користећи .NET? Ја сам пробао, направио сам конзолни програм у С-у али онда неће да ради то преусмеравање... Ако направим тај конзолни програм(чије стандардне stream-ove треба касније из другог програма да "преусмерим") у Managed C++у или С#-у, све ради ОК односно може да се преусмере... Јел има неки начин да се то изведе ако програм чије stream-ове треба да преусмерим није писан на .NET-у( нпр.у С-у је писан програм)?
    Samo jedan klub--samo jedan grad---
    samo Z E T A bre
    kakav partizan

  12. #12
    Elita Svabov (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    24.984
    Reputaciona moć
    320

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    pa sto ne bi moglo, u onom primeru mozes da izvrsis bilo koju konzolnu komandu i uhvatis izlaz...
    za drugi deo pitanja nisam siguran, moracu da pogledam, a mozda neko drugi u medjuvremenu odgovori...
    Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

  13. #13
    Iskusan
    Učlanjen
    06.12.2004.
    Poruke
    5.596
    Reputaciona moć
    103

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    Citat Original postavio toxi
    @Obersturmfuehrer
    А јел може некако да се та три стандардна тока( in, out, error) "редиректују" уколико програм није направљен користећи .NET? Ја сам пробао, направио сам конзолни програм у С-у али онда неће да ради то преусмеравање... Ако направим тај конзолни програм(чије стандардне stream-ove треба касније из другог програма да "преусмерим") у Managed C++у или С#-у, све ради ОК односно може да се преусмере... Јел има неки начин да се то изведе ако програм чије stream-ове треба да преусмерим није писан на .NET-у( нпр.у С-у је писан програм)?
    [font=Verdana]Ne vidim razlog zašto ne bi moglo. Pogledaj WinAPI i nađi kako možeš iz aplikacije da pristupiš stadrdnom ulazu/izlaz neke druge aplikacije koju je tvoj program pokrenuo. Dakle, samo korak 3 i 4 iz datog primera http://www.codeproject.com/csharp/ProcessStartDemo.asp se (možda) razlikuju.[/font]

  14. #14
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    48

    Podrazumevano Re: Jednostavna pomoc-koju kontrolu koristiti.....za C#

    OK, моја је грешка што нисам нагласио да се питање односи на .NET( дакле да програм који ће вршити преусмеравање тока неког другог програма буде написан у .NET мислим без позива WinAPI функција). Може ли се то тако, или ипак мора WinAPI?
    Samo jedan klub--samo jedan grad---
    samo Z E T A bre
    kakav partizan

Slične teme

  1. Dva jednostavna pitanja
    Autor leceni u forumu Kompjuterska grafika
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 14.07.2008., 22:35
  2. pomoc - kako koristiti Kaspersky???
    Autor yu u forumu Sigurnost i zaštita
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 01.10.2007., 21:55
  3. Pomoc - Koju vrstu veza uzeti
    Autor cleaner u forumu Internet
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 15.09.2007., 02:43
  4. Koju grafiku uzeti - pomoc
    Autor Lookeed u forumu Hardver
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 06.03.2007., 23:23

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •