ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш
Strana 1 od 14 1234511 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 338

Tema: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

 1. #1
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  А као АУДИ - Омиљено патриотско превозно средство. Згодан за стићи и утећи, као и за патриоту из супарничког клана кроз сувозачки прозор изрешетати.

  Б као БЛИНДИРАНИ АУДИ - Отпоран на погледе пуне мржње, као и на метке пуне мржње. Згодан и да ставите патриоту из супарничког клана у гепек.

  В као ВИРОВИТИЦА - Уз Карловац, Карлобаг и Огулин, најзападнији град наше Отаџбине. Иако о Вировитици не знамо скоро ништа (колика је, колико има становника, па чак и где је тачно), заклаћемо сваког ко каже да није наша.

  Г као ГОВНО - Други назив за припадника друге вере, нације или невладине организације.

  Д као ДОМАЋИ ИЗДЈНИК - Курва плаћеничка, која добија паре од смрдљивих Американаца и њихових подрепаша, да би блатила мајку Србију и тако покушала да спречи дефинитивну победу Небеског Народа над балијама, усташама и осталим шиптарима.

  Ђ као ЂАВО - Усељава се у тело сваког америчког председника и на тај начин помаже балијама, шиптарима, јеврејима и осталим усташама против Небеског Народа. Срећом, Бог је на страни праведника, па ђавољим Амриканцима припрема такву количину поплава, земљотреса, вулкана, расних немира и удара метеора, да ови неће ни приметити како смо за то време очистили мајку Србију и све Србске земље од балија, усташа, шиптара и осталих ђавољих измишљотина. Домаће издајнике ћемо да оставимо у животу, да би слиовали њих и њихове жене.

  Е као ЕКСТРАДИЦИЈА - Реч коју ниједан патриота не сме да изговори, а камоли да је примени, нарочито не на другом патриоти. Екстрадицију не треба примењивати ни у случају домаћег издајника, већ га радије ваља убити и у мутну реку бацити. Или га силовати. И жену му.

  Ж као ЖЕНА - Служи да се **** и да кува. Жена друге вере, нације или припадница невладине организације би могла да буде подведена и под словом К као КУРВА, али слово К је већ заузето.

  З као ЗОЉА - Имати увек једну код куће, уколико дође до потребе за преваспитавањем политичара који се због прљавог америчког новца продао балијама, усташама и осталим јеврејима и самим тим учинио велеиздају васколиког Србства.

  И као ИНДИЈСКА КОНОПЉА - Стратешка биљка, коју узгајају шиптари, холанђани и остали ђаволи, а онда је продају нашој омладини, како би јој смањили борбену готовост. Лажно осећање љубави (чак и према шиптарима) које се осећа после инхалације ове биљке, значајно угрожава Србске интересе, па зато уживаоца индијске конопље (у даљем тексту смрдљивог наркомана) ваља убити и на погодном месту закопати, како ред налаже, беѕ икаквога обележја.

  Ј као ЈЕВРЕЈИ - Немци нас, грешком, убијали заједно с њима. Касније, заједно са балијама, комунистима, демократама, масонима и осталим усташама осмислили заверу против Небеског Народа и замало да им успе.

  К као КОСОВО - Генетски мапирано у организму сваког патриоте. Рођени смо и умрећено са Косовом у глави, у срцу, на уснама и у гаћама. Ако немамо Косово, кој ће нам ***** и слово К. 2. #2
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Л као ЛИТЕРАТУРА - Патриота мора да чита, али не може, наравно, да чита нека срања. Од литературе, ту су списи мртвих (Велимировић) и живих (Шешељ) светаца, прогоњених праведника (Караџић) као и пропагандни патриотски памфлети у облику различитих дневних новина ниске цене.

  Љ као ЉОТИЋ ДИМИТРИЈЕ, Светац, ударио темеље патриотизму којега данас упражњавамо.

  М као МЛАДИЋ РАТКО, Светац, ујединитељ фудбалских навијача.

  Н као НОВИНАР - Згодан за потплатити да пише патриотске чланке. Згодан и за убити (уколико постане усташа, јевреј или балија), пре свега јер су шансе да вас не ухвате изузетно велике.

  Њ као ЊЕГОШ - Још пре двеста година непобитно утрвдио да у Црној Гори у ствари живе Срби, што значи да је у ствари утврдио како су Црногорци јеврејско-масонско-балијско-шиптарска измишљотина, с којом ћемо се ваљано обрачунати кад за то дође време (најбоље је у рано јутро, кад сви леже обамрли од бесомучног целоноћног коцкања, у јеврејским хотелима на Светој Србској Обали)

  О као ОРУЖЈЕ - Сваки прави патриота мора да има неко оружје у поседу, ради достизања одређених патриотских циљева. Од оружја су згодни: Калашњиков (погодан за убијање балија с леђа), кашикара (згодна за убијање више балија одједном, али и да се баци новинару у спаваћу собу), пиштољ (у случају контрамитинга, одличан да патриота опали метак у главу домаћем издајнику) и наравно нож (служи за клање свиња, балија, комуниста и осталих усташа).

  П као ПЕДЕРИ- Прљаве педерчине које се јавно јебу једни с другима и изгледају и говоре као жене, не треба мешати са честитим патриотама, које се у случају заточеништва или боравка у касарни окрећу сексу с другим патриотама, али уз интензивно размишљање о сексу са женама.

  Р као РЕПУБЛИКА СРПСКА КРАЈИНА - Још једно срце наше вишесрчане отаџбине. Само формално нестала у вихору рата, РСК и даље тиња у нашим душама. Кроз неколико стотина година, кад декадентна Европска Унија и ђавоља Америка пропадну и кад Хрвате не буде имао ко да брани, завијориће се поново србска застава на Книнској тврђави. У то нема ама баш никакве сумње.

  С, али као СРЕБРЕНИЦА - Велика победа патриотских снага у рату против турака, усташа и осталих јевреја. Побијена гомила балија, а жене и деца (женска) им остале уплакане. Све снимљено камером, да би се касније у снимцима уживало уз кулен и ракију.

  Т као ТУРЦИ - Било да су шиити, сунити, вехабије или њихове жене, турци су турци и због њих ћемо можда избацити слово т из азбуке.

  Ћ као ЋИРИЛИЦА - Писмо којим пишу искључиво патриоте. Уколико се деси да усташа, балија, шиптар, домаћи издајник или неко слично смеће покуша да пише ћирилицом, рука ће му се осушити, а децу ће му однети чума.

  У као УСТАША - Било који џрват, али и члан неке усташке организације у Отаџбини, у смислу организације која се према отаџбинским ратовима не односи са дужним поштовањем.

  Ф као ФОКУС - Патриотско јавно гласило радио-аматерског типа, на коме се свакодневно обрушују клетве на све шиптаре и њима сличне усташе, како из земље, тако и из иностранства. У оквиру забавног програма, ту је и интерактивна мастурбација слушалаца и водитеља, уз гласно маштање о влади састављеној од ДСС и радикала.

  Х као ХАГ - Тврђава на крај света у којој су заточене све највеће српске патриоте. Ту су и неке усташе, али у договору с усташком владом, само да би се замаскирала права улога овог срамног места, а то је покушај спречавања дефинитивне победе Небеског Народа над балијама, шиптарима и осталим јеврејима.

  Ц као ЦРКВА - Преко ње патриоте директно комуницирају с Богом. У случају рата црква ће радо крстити патриоту и благосиљати његов поход на турке, шиптаре и остале усташе. У случају потребе, патриота може рачунати на то да ће га црква ваљано сакрити, нахранити и уступити му део новца пронађеног поред икона.

  Ч као ЧЕТНИК - Патриота мора да буде спреман да се у сваком тренутку претвори у четника. Четник је патриота више категорије, опремљен брадом, кокардом, камом, аутоматом и гибаницом, увек спреман за акцију, али и релаксацију у угоститељском објекту, пре и после ратничког похода.

  Џ као ЏАМИЈА - Није битно шта је, само ти запали сваку на коју наиђеш.

  Ш као ШИПТАР - Становник Албаније, али несрећним случајем становник и средишта наше душе, Косова. Шиптар је добар за убити, а шиптарка добра за силовати, само што прљаве јеврејске америчке педерчине имају неки проблем с тим.

 3. #3
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Ovo je dobro baš!

 4. #4
  Domaćin Sivonja (avatar)
  Učlanjen
  20.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  milosrdnik po pozivu <3
  Poruke
  3.892
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  au kako ćete vi jedanput sesti u furgon na daleku destinaciju.....

 5. #5
  Domaćin Sivonja (avatar)
  Učlanjen
  20.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  milosrdnik po pozivu <3
  Poruke
  3.892
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Evo o vama jedna definicija:

  ...О АНТИСРБИМА

  1) Антисрби су људи који мрзе Србе.
  Кратко и јасно. И Србију. И свих десет претходних тачака. Из оправданих или неоправданих разлога.

  2) Антисрби су људи који негирају постојање српске националне посебности.
  Не прихватају само-детерминисање Срба преко нације. Они, најчешће, посматрају свет као скуп ндивидуа и презиру колектив. Српски колектив. Теже ширим, европским и евро-америчким интеграцијама.

  3) Антисрби су људи којима смета евидентна посебност Срба у односу на неке европске народе.
  Спецификум овог приступа се огледа у избегавању свега што није мондијалистички поглед на свет. Страх од идентификације са дедом и оцем, а слепа идолатрија према ТВ херојима. У корену овога је страх да се буде свој, различит и посебан, усправан и поносан, па нек се и небо сруши. Али, све чешће чујемо, и страх од подсмеха са запада. Што нисмо као они...
  3) Антисрби су људи који не познају српске обичаје, а ако их познају не прихватају их и одбацују уз подсмех.
  Презир према народним обичајима није новијег датума. Српска сељачка традиција и њене, кореном руралне и патријархалне одлике, од првог дана краљевине Југославије, долази под удар подсмеха неких про-аустријских кругова у новој држави. Развијана у слободи, па у ропству, па поново у слободи, та српска, сељачка и домаћинска филозофија је сигурно, била и остала силан трн у оку многима. Свој газда, својеглав, наоружан, пргав, прек и "рођен намргођен", Србин се није уклапао у француске манире, истина, али, пре свега, ни у аустријске представе света, по којима су Словени слуге, коњушари или собарице. За разлику од Чеха и Хрвата, ови Словени, Срби, гле чуда, хоће да буду газде и господари. Унмуглих... Мајн Гот... Антисрби, ово, хоће да спрече по сваку цену.

  4) Антисрби не поштују Српску Православну Цркву и њене светитеље.
  Свакоднево је нападају, ометају и омаловажавају њену улогу у српском народу, под маском секуларизације и страха од клерофашизма (који су, обоје, иначе католичке, дакле - западне, категорије). Они настањени у Србији, не поштују црквене догме и саопштења, постове и литије, прославе и правила. Не поштују Патријарха и Синод, манастире и њихова братства.

  5) Антисрби су људи који негирају и спречавају доминантну улогу Срба на Балкану.
  Претпостављају водећу улогу Хрватима, и другим "цивилизованим" народима, док се Србима, као "византијским варварима" одриче право на било шта, док се не "денацификују", "опамете", "упристоје", "приведу цивилизацији" и сл. Ово, слободно читајте, "док не прихвате подређену улогу у односу на Германе и сличне".

  6) Антисрби презиру ћирилицу и ометају њен живот свакодневно.
  Овде је битка рововска. Крвава. За сваку главу, за сваку руку. За сваку реч. За свако слово. Већ смо дошли до фазе у којој писање ћирилице представља ЈАСНУ политичку поруку и став. И обрнуто.

  7) Антисрби јавно призивају страни уплив непријатељских држава у српске државне послове, под изговором ослобађања.
  Ослобађања од чега? Србије од Срба? Слепа идеологија оданости западу се граничи са сулудом потуричко-јаничарском идеологијом идентификације са Арапима. Или Мамелуцима. И понављају научене строфе са Си-ЕН-ЕН топ листе о српским злочинима и зверствима... Злочине осталих прећутно оправдавају. Ово представља најтжнију строфу саге о антисрбима.

  8. Антисрби презиру крвну везу Срба и Руса и раде на њиховом одвајању.
  Притом, стално се позивајући на комунистичке размирице између две компартије, и сукобе оног Грузијца са оним Хрватом, покушавају да потуре да Руси нису наши пријатељи. Или наводе да је Русија, можда, ако нас воли толико, требало да уђе у рат `99. Иако сви Срби знају да је била сувише слаба.
  Овај ђаволски наум раздвајања Србије и Русије је потребан стога, јер су остали словенски народи већ одвојени од Русије - католичком вером. Или германском династијом на власти, као Бугари. Остали су још, само Срби...

  9) Антисрби активно раде на потирању културне матрице која Србе повезује.
  Исмевају и вређеју обичаје и традицију, имена и песме, писмо и предање. Негирају културне ауторитете, владике Његоша и Николаја, Светог Саву, епску народну поезију, њене аманете, националну мисао Срба из 19. века, дела писана између два рата и новије националне радове на теме о Србима у "Новом глобалном свету".

  10) Антисрби раде и делују свакодневно, свобухватно и промишљено, војно, политички, економски и медијски-пропагандно на разбијању и слабљењу српске Државе.


  Сума сумарум, антисрби су јака и организована група која делује споља и изнутра на уништавању српске државе. Не можда физичком, иако ни оно није искључено, али, барем, на уништавању посебне, јаке и независне српске државе и њено свођење на малу сателитску и од великих зависну, полу-вазалну државу.
  Такође, показују тенденцију да Србима разоре све наицоналне институције које их повезују у јаку и хомогену целину. То се постиже разним методима, од форсирања и ширења индивидуализма, атеизма, цивилиних права и слобода, дефетизма, бонвиванства, постхришћанских моралних кодекса, либерализма, мондијализма и глобализма, преко деловања разних организација, ТВ и радио станица, међународних интересних група, све до отворених притисака страних држава на нашу.

  ЗАКЉУЧАК
  Било би лепо кад страни антисрби, барем, не би имали подршку у српском народу. Као до пре комуниста.
  Али то је, изгледа, само моја пуста жеља.

  Neko se uklopi u stranu a neko u domaću stereotipiju! 8-)

 6. #6
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Pa to pisanije je u skladu sa tvojom fasisicko-komunistickom ideolgijom nije dzabe Putin zatvorio Limonova da ovaj ne siri tu bolesnu ideologiju koja je ubila desetine miliona ljudi.

 7. #7
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Српска сељачка традиција и њене, кореном руралне и патријархалне одлике, од првог дана краљевине Југославије, долази под удар подсмеха неких про-аустријских кругова у новој држави. Развијана у слободи, па у ропству, па поново у слободи, та српска, сељачка и домаћинска филозофија је сигурно, била и остала силан трн у оку многима. Свој газда, својеглав, наоружан, пргав, прек и "рођен намргођен", Србин се није уклапао у француске манире, истина, али, пре свега, ни у аустријске представе света, по којима су Словени слуге, коњушари или собарице. За разлику од Чеха и Хрвата, ови Словени, Срби, гле чуда, хоће да буду газде и господари. Унмуглих... Мајн Гот...

  Hi hi a ovo je glavni hit

 8. #8
  Domaćin vuk_ (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Gorshtachki krajevi
  Poruke
  3.751
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Svetolice... Je l' ti neki Srbin je*o zenu, ili devojku... ? Zasto takav stav covece... Opusti se, zivot je lep. Svi smo mi Srbi... Od toga pobeci ne mozes.

 9. #9
  Iskusan alergicna (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Austrobugarska(hahaha)trenutno u HOLANDIJI
  Poruke
  6.804
  Reputaciona moć
  109

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  BRAVO SVETOLICHE TRIPKOVICU!
  Josh samo da si "zahvalio" LOKAL (forumashkim) patriJOTIMA KOJI SU TI POSLUZILI KAO INSPIRACIJA ZA OVAKVO REMEK DELO.
  BRAVO!!!!!!!!!!

 10. #10
  Domaćin vuk_ (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Gorshtachki krajevi
  Poruke
  3.751
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Ne kapiram... Nije navedeno PatriJota, nego patriota...
  Napisao si nesto cime vredjas 90% sugradjana, i jos ti neko aplaudira...
  ******, treba da izumremo... Sami sebe mrzimo...

 11. #11
  Početnik
  Učlanjen
  23.04.2007.
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Нисте додали још једно-Село гори а ви ми га чешете.............

 12. #12
  Početnik
  Učlanjen
  23.04.2007.
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Све би ја вас у рудник: педераше, вехабије, шиптаре, комунисте, наркомане, лезбејке, лопове, преваранте, цигане, лажове, менаџере,................све би ја вас у Бор да радите за 100 Е.И да онај ко није као ви има право да вас пљује, и удари на улици........

 13. #13
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Citat Original postavio vuk_
  Svetolice... Je l' ti neki Srbin je*o zenu, ili devojku... ? Zasto takav stav covece... Opusti se, zivot je lep. Svi smo mi Srbi... Od toga pobeci ne mozes.
  Pa posto sam ja Srbin ondak si tehnicki u pravu a mislim da je i pre mene bila uglavnom Srbima mada mi to i nije narocito bitno al necemo o tim intimnim stvarima.Ja mislim da ti vredjas Srpski narod ako tvrdis da 90% Srba ima ovakva debilna shvatanja ,ja vidis nemam bas takvo lose misljenje i smatram da su takvi u manjini doduse ima ih na ovom forumu dosta al opet nisu vecina.

 14. #14
  Iskusan alergicna (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Austrobugarska(hahaha)trenutno u HOLANDIJI
  Poruke
  6.804
  Reputaciona moć
  109

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Citat Original postavio проф-Гроф
  Све би ја вас у рудник: педераше, вехабије, шиптаре, комунисте, наркомане, лезбејке, лопове, преваранте, цигане, лажове, менаџере,................све би ја вас у Бор да радите за 100 Е.И да онај ко није као ви има право да вас пљује, и удари на улици........

  Velike ambicije malih pacenika

 15. #15
  Početnik
  Učlanjen
  23.04.2007.
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Да добро си ме подсетила. И заразне а поготово алергичне........

 16. #16
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Citat Original postavio проф-Гроф
  Све би ја вас у рудник: педераше, вехабије, шиптаре, комунисте, наркомане, лезбејке, лопове, преваранте, цигане, лажове, менаџере,................све би ја вас у Бор да радите за 100 Е.И да онај ко није као ви има право да вас пљује, и удари на улици........
  Tako je bre ustase jedne vehabijske mamicu im jevrejsku

 17. #17
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Angry Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Ова тема је за катанац! Јомини закључавај ово!

 18. #18
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Sto da zakljuca da vide ljudi gde zivimo i skim zivimo nije to sramota .

 19. #19
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Citat Original postavio svetolik trpkovic
  Pa to pisanije je u skladu sa tvojom fasisicko-komunistickom ideolgijom nije dzabe Putin zatvorio Limonova da ovaj ne siri tu bolesnu ideologiju koja je ubila desetine miliona ljudi.
  Zar njega, velikog srpskog prijatelja?! Kad?

 20. #20
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Трипковићу... стрела је одапета!!!

 21. #21
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  A evo ga i Robin Hud se javio bas veselo vece nema sta

 22. #22
  Iskusan Salvantis (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  kosova eshte zemra e serbise
  Poruke
  6.455
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Ova tema je prepisana sa drugog foruma, inace ispostave LDP-a, jer 'nas' svetolik nije dovoljno inteligentan da skrsti ni prosecnu recenicu, a kamoli ovoliki tekst, niti zna da pise cirilicom (jos da pogodi i znake interpunkcije )

  Dakle ovo sranje je nasrao Marko Vidojković, a svetolik se kiti tudjim gov, ovaj perjem....

 23. #23
  Domaćin vuk_ (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Gorshtachki krajevi
  Poruke
  3.751
  Reputaciona moć
  90

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Citat Original postavio svetolik trpkovic
  .Ja mislim da ti vredjas Srpski narod ako tvrdis da 90% Srba ima ovakva debilna shvatanja ,ja vidis nemam bas takvo lose misljenje i smatram da su takvi u manjini doduse ima ih na ovom forumu dosta al opet nisu vecina.
  Tehnicki, ti vredjas pojam patriotizam. Nisam u pravu?
  Shvatanja koja si naveo gore ne smes da podmeces pod pojam patriotizam... Biti patriota je dobro pobogu.
  Ti si patriota? Ne volis svoju zemlju?

 24. #24
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Pa nisam ja ni rekao da je moje delo a nisam bio na B92 forumu odavno i ne znam sta pise vec mi je poslala koleginica preko maila to bez imena autora al dobro sad i to znamo.

 25. #25
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

  Citat Original postavio vuk_
  Tehnicki, ti vredjas pojam patriotizam. Nisam u pravu?
  Shvatanja koja si naveo gore ne smes da podmeces pod pojam patriotizam... Biti patriota je dobro pobogu.
  Ti si patriota? Ne volis svoju zemlju?
  Pa kao sto rekoh nisam ja autor toga mada se to odnosi na one koji imaju takva shvatanja a sebe proglasavaju za patriote i najglasniji su u tome a sve druge za izdajnike iako bi ja ono patriotki u naslovu stavio pod znake navoda jer takvi ljudi po meni ne vole svoju zemlju,doduse sam pojam patriotizmase upravo zbog takvih i srozao na niske grane.

Slične teme

 1. Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 22.02.2009., 03:26
 2. Odgovora: 118
  Poslednja poruka: 17.10.2008., 22:22
 3. Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 01.10.2008., 13:23
 4. ВИДОВДАНСКИ МАРШ 2008
  Autor Ilinoida u forumu Politika
  Odgovora: 187
  Poslednja poruka: 13.06.2008., 18:10
 5. Odgovora: 137
  Poslednja poruka: 03.12.2007., 21:28

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •