laz ili istina (preneto sa drugog foruma)
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Tema: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

 1. #1
  Primećen član Hammerhead (avatar)
  Učlanjen
  28.12.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tziganin bez drzave"
  Poruke
  624
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Možda je naslov malo preoštar ali kad pročitate ceo tekst možda će te se i vi zapitati? U čemu se to „ogleda“ moral, ljudsko i političko poštenje, patriotski duh bivšeg predsednika Jugoslavije, a sadašnjeg predsednika Vlade Srbije.


  Oni tamo su krivi…
  „ja jedini mogu da vas pogledam u oči“

  Sve ovo može se sagledati kroz dilemu jednog visokog intelektualca, profesora beogradskog univerziteta. Kad ovim dilemama dodamo i deo razgovora sa Miloševićem - „Svedočenje“ Milene Arežine o Koštunici se stiče potpuno drugačija slika. U tom pravom odrazu ogledala najzad vidimo da je „poštenjačina“ u stvari prevejani prevarant, navodno zbunjen a u suštini veoma pribran. „Neobavešteni“ je vrlo dobro obavešten čak preinformisan ali je za ono neprijatno najbolje kao noj gurnuti glavu u pesak, i reći nisam znao. „Moralista“ koji je na đubrište bacio sve moralne vrednosti pa čak i one uobičajeno ljudske. „Legalista“ gde je lakše pobrojati ustave i zakone koje nije prekršio nego one koje kršio…

  „Moralista“ se koristi jednom krajnje nemoralnom metodom obmanjivanja domaće javnosti, pa često u svojim izjavama biva po prilično oštar, naročito na nacionalnom planu, ali rezultati su sve katastrofalniji po Srbiju i srpski nartod.

  Da bi zaključak doneli sami bez nepotrebnih sugestija, prepuštam vas tekstu profesora i njegovim razmišljanjima, uz jedno veliko pitanje??? Kako će se tek u ovakvom ambijentu podvala, afera i prevara, medijskih cenzura i manipulacija snaći jedan prosečan građanin??? Kako li će on odabrati svog kandidata i pokloniti mu poverenje na izborima, koje često na ovim prostorima i život znači???

  _____________________________ _____________________________ __


  Profesor:

  Pre 10-15 godina i ja sam verovao da je Koštunica „pošten“, „nacionalista“... samo malo muljav. Čak sam na jedim lokalnim izborima ovde na Voždovcu glasao za DSS. Međutim...očigledno da nisam sve znao. Čovek uči dok je živ.

  Pred izbore 2000-te još uvek sam verovao da je „pošten“ ali možda malo zaveden. Malo mi je teško da priznam da sam i ja naseo na zapadnu propagandu o Koštunici kao „umerenom nacionalisti“. Stvorena je takva atmosfera, ali nikako nisam mogao da predvidim da će on u stvari biti najubitačnije oruđe u tuđim (zapadnim) rukama za temeljno razbijanje Jugoslavije i Srpstva. Mada sam trebao.… odnosno, trebalo je već tada da shvatim neke stvari.… Neko ko uđe u koaliciju sa onakvim ološem, kakav su uglavnom činili DOS, sigurno ne može biti kvalitet.…

  Ipak, nisam hteo previše da rizikujem. Glasao sam za Slobu (prvi i poslednji put). Jedno mi je bilo potpuno jasno, da ako pobede te bitange nazvane DOS, crno nam se piše. S druge strane, Toma nije imao šanse, to je bilo više nego jasno, pa je izbor bio skučen, Koštunica ili Milošević. Negde pred same izbore, jedan naš čovek iz Kanade, patriota, dobro informisan, ima i svoju mrežu... reče mi: „Pre par nedelja za Koštunicu bih stavio desnu ruku u vatru. Međutim, sada znam da svaki čovek ima svoju cenu, a njegova je VEĆ PLAĆENA. Nisam baš bio uveren da je u pravu ali... Možda je i to bio neki gram više na Slobinom tasu.

  Onda su došli izbori, pa izborni rezultati…. I odluka ustavnog suda da se „izbori na Kosovu i Metohiji poništeni“ (potpuno nelegalna, bez jasnog obrazloženja) što je značilo da se ti izbori „moraju ponoviti jer utiču na konačni rezultat“ (bar tako piše u zakonu). Naime, čak i sa tim rezultatima Koštunica je imao nešto više od 48 procenata, a kada su poništeni ispalo je da ima nešto preko 49,2%, ali 50%+jedan glas nema. Dakle sve je jasno. Treba održati drugi krug izbora, ali i tu je bilo jedno veliko ALI:

  DOS neće drugi krug.… znaju da je Milošević otkrio da je pokraden na mnogim izbornim mestima i da će sada kontrola biti mnogo čvršća. Osim toga Tomini glasovi bi otišli Slobi a Koštunica je dobio sve što je mogao i pokrao.

  Za DOS i zapadne „instruktore“ ulično rušenje je bilo sigurnije nego neizvesni drugi krug i dolazi 05. Oktobar.
  05. Oktobar i da ne razglabam…
  06. oktobra uveče, Slobodan Milošević je priznao Koštunicinu pobedu!!! Kako i zašto???
  _____________________________ _____________________________ __

  Svedočenje - Milene Arežine

  07. oktobr:

  «Zovem u 11 časova ponovo. Mira mi hladno odgovara “Nemamo vremena, ne možemo da vas primimo”. Prekipe mi. Ustajte momci, idemo! Vozi me Joca, a i Slaviša je s nama. Izlazim u Užičkoj 11, a oni se vraćaju. NA ulazu kod kapije kažem: «Idem kod predsednika». Oni me već znaju. Vrlo brzo me puštaju.
  Utrčavam u rezidenciju, a jedan uljudan mladić odvodi me desno od ulaza. Sloba je bio sam u kabinetu, ležerno obučen, polusportski. Vidno se iznenadio kad me je video. “Sta je bilo Milena? Otkud ti?”, reče mi on ležerno.

  “Donela sam Vam, predsedniče, onu odluku Suda, za kojom tragate od 04. oktobra. Sinoć su Vam podmetnuli falsifikat.”
  “Ne zanima me ni Sud, a ni njihova odluka, bez obzira kakva je. Više ništa povodom toga!” – odbrusi kratko, i s lica mu se izgubi onaj nasmejani izraz.

  “Morate je pročitati, pa nek se desi što se desi. Celu noć lelujam između života i smrti da bih se dočepala ovog originala. Stvarno predsedniče, nije u redu. Vaša supruga me jutros zavlači, što sa frizerom, što sa gužvom, da bi me na kraju otkačila. A sad me i Vi ovako dočekujete. Ne dolazim radi sebe i nisam iracionalan čovek, pa da verujem da ću bas ja da Vas spasim! Ali je strašno da se od Vas krije odluka koja je sudbonosna za Vaš status.”

  Primetih da se smračio. Ja nastavih.
  “Morate znati izvorni sadržaj sudske odluke. To je sustina mog dolaska. Sinoć ste kapitulirali proglašavajući da je Koštunica pobedio sudskom odlukom Saveznog ustavnog suda, a to u odluci nigde ne piše, niti ona ima snagu izvrsnog naslova za izbor predsednika Jugoslavije.

  Otkud Vam to? Ko Vas je tako surovo prevario? Gde ste Vi to pročitali da je Koštunica izabran za predsednika?”

  “Sedi Milena, smiri se malo”, reče znatno pomirljivije.

  “Što se tiče tvog pitanja, nisam pročitao nigde, niti ću tu odluku čitati. Ta stvar je završena”.

  “Neću da se smirim, a i ne mogu. Satrah se hvatajući putanju istine, koja se razvlači i zavlači između podivljalih staraca SIK-a i SUS-a, verujući da Vam je vazna. A očigledno nije, čim se više ne borite. Bilo bi nevažno da je ova stvar završena, kako Vi to kažete, ali nije. Tek sada imate adut kojim, uprkos svemu, možete okrenuti sve u svoju korist. Samo tražite da se izborni postupak nastavi, tj. Ponove izbori na Kosmetu i ništa vise!”

  *****

  “Dajte mi sad da vidim tu Vašu odluku. Da li je moguće da postoje dve? Jedna za Vas a druga da sačeka vreme kad sve ovo više ne bude bitno.”
  “Kakvu odluku želiš da vidiš?”, upita Sloba prilično zbunjen.
  “Pa tu što ste sinoć dobili, jer sadržaj koji ste preneli u direktnom obraćanju naciji ne odgovara originalnoj odluci Saveznog ustavnog suda. A pozvali ste se na istu. Gde to piše da je Koštunica pobedio? Vi ste upravo to rekli.”

  “Ja sinoć nisam dobio nikakvu odluku, pa i ne znam sta piše”, reče ustajući od svog stola i sede prekoputa mene.
  “Kako niste kad ste je citirali? Vi ste rekli „dobio sam službenu informaciju da je odlukom Saveznog ustavnog suda pobedio Vojislav Koštunica“.
  “Pa da, dobio sam upravo takvu informaciju, a ne odluku. I ja sam tu informaciju preneo, i to je sve”, reče mirno.

  “Zašto pre obraćanja niste tražili zvanično od Suda odluku, da je uporedite sa tom dobijenom informacijom?”
  “A od koga odluku da tražim kad Savezni ustavni sud već više dana neće da mi je dostavi? Pa zar je nisam u tvom prisustvu tražio i četvrtog uveče, pa ceo dan petog oktobra? I uvek isto obrazloženje, te nisu je napisali, te nije potpisana, te ovo te ono. To i sama znaš. A onda sam šestog digao ruke. Prihvatio sam sinoć informaciju. Sta bih drugo?

  Nisam ja islednik pa da preispitujem kad je sud doneo odluku, kako glasi, kome je prvo dostavlja i kad se objavljuje u „Službenom listu“. Ja se zbilja tom procedurom ne mogu baviti. Ako je svima bilo važno da se odluka ne napiše i ne pošalje iz Suda dok ne izgori zgrada Skupštine, onda je sve potpuno jasno.

  Zašto bih se ja otimao za odluku koju Sud ne da? Ako je to bio njihov plan, eto, ispunili su ga, pa neka im je srećno. Svima!”, reče odlučno i stavi do znanja da odluku koju sam donela nema nameru ni da pogleda.

  Ja ipak nastavih “Ta „službeno dobijena informacija“ je gola laž kojom Vas srušiše a da se ni pomučili nisu.”
  On oćuta, i ja dodadoh:
  “Ko Vam je dostavio tu „službenu informaciju“?
  “Vojislav Koštunica”, odgovori on mirno.
  “Molim?” – zgranuh se do te mere da sam skočila. Kako Koštunica? Otkud on kod Vas sinoć? Pa zar niko drugi nego glavni protivkandidat? Koja je to caka? Kako je došao?”
  “Doveo ga Pavković.”

  *****
  planetary displacement failed (still stuck here) 2. #2
  Primećen član Hammerhead (avatar)
  Učlanjen
  28.12.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tziganin bez drzave"
  Poruke
  624
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  «Ostali smo samo ja i Koštunica. U razgovoru, Koštunica mi je rekao da je Savezni ustavni sud utvrdio njegovu pobedu, kao i da bi bilo dobro da ja to objavim, zbog stanja u državi. Ako ga je već Sud proglasio predsednikom, onda nemam razloga da to ne prihvatim – završi priču najnormalnije.»

  Nestrpljivo dodadoh: “Ma kakvo proglašenje molim Vas! Sudska odluka je takva da se njom izbor predsednika ne završava već ceo izborni postupak na Kosovu i Metohiji vraća na početak, da se ponovi jer je poništen, iz formalnih razloga, a ne prekrajačkih kako se predstavlja. I to je ta prevara!”

  Ćutao je nezainteresovano, a onda dodao: “Ne znam u čemu sam i od koga prevaren ali da je opšta konfuzija oko celog ovog postupka to znam”
  «Prevareni ste u tome, što Sud nije utvrdio ničiju pobedu, niti je mogao, jer nema konačnih rezultata. Poništeno se mora ponoviti.

  Je li on Vama pokazao bilo kakvu odluku Suda na koju se pozvao?»
  «Ne nije, niti sam ja to tražio.

  A i zašto bih?

  Koštunica mi deluje kao pošten čovek...»  On slegnu ramenima i ja nastavih: «To i jeste bravurozna prevara. Da Vam je došao bilo ko drugi iz DOS-a Vi biste mu u ovoj situaciji džepove prevrnuli tražeći odluku na koju se poziva. A ovako, poslali su Vam prepodobnog Koštunicu zato što u njega niko živ ne sumnja, i vi ste se upecali. To je smislio neki opak mozak, neko ko Vas je prethodno dobro psihološki izanalizirao. Neko ko je tu, ko je preblizu i ko zna kako na koga reagujete i šta Vam prolazi mimo pažnje.

  (svedočenje Milene Arežine)


  Profesor:

  Koja poštenjačina je taj Koštunica, zar ne?

  Posle toga, događaji se odvijaju brzo, i kad god je bilo nešto sumnjivo, prljavo (pokušaj ubistva pa hapšenje Miloševića…, isporuka u Hag...)... Koštunica je „bio na putu“, „neobavešten“...

  Od tada datira ona moja prepiska s njim, najpre privatna, a zatim kad je se dočepao TV „24 časa“ i objavio, počeo sam i ja da ih povremeno objavljujem na mreži. Tako sam se upoznao sa jednim Poljskim disidentom, koji je kao emigrant sreo Koštunicu u centrali MI6, gde je dotični (Koštunica) potpisao izvesni „formular o lojalnosti“ koji je Poljak odbio ( «jer, iako sam emigrant, ipak sam Poljak»). To se desilo davne 1976.


  Oni su ratni zločinci jer su se usudili da od NATO agresije brane svoju zemlju, a to kao primer za budućnost Srbije nije dobro.
  Zato ih je „patriota“ Koštunica „dobrovoljno“ smestio u Hag,
  pa ko preživi dobro će odrobijati svoju patriotsku obavezu

  Ako se malo prisetimo, taj isti Koštunica je učestvovao u svim ključnim odlukama uništavanja države: nelegalno ukidanje SRJ, uništenje privrede (pa su i visoko-profitabilni Mobtel prodali strancima), uništenje banaka, lopovska privatizacija, ali uvek nekako sa strane, neprimetan, „neobavešten“. Prljavštine su uvek činili drugi (Đinđić, Mihajlović, Vuk, Mlađa, Velja, razni Hamovići...), ali je konce vukao on.

  U toku njegove vladavine, do kraj je razorena Vojska, zemlja potpuno otvorena za defile NATO trupa, a Soroševa B92 nam je postala glavna televizija, dok su svi ostali patriotski mediji ugašeni. Isporučeno je znatno više Srba u Hag nego što je za to svojevremeno mimo znanja Koštunice Đinđolino radio.… Otišlo se i korak dalje u tom pravcu, pa su i sve naše državne tajne stavljene na izvolte…

  Kosmet je skoro izgubljen... ali glavna je briga kako to sada zamaskirati.

  Konačno, posle odstrela glavnog konkurenta Đinđića (ako mu je ikada stvarno i bio konkurent) pravi manjinsku vladu sa najgorim ološem na srpskoj političkoj (i „business“) sceni. Mnogi se pitaju zašto? Odgovor je jasan. Da bi drugi prljali ruke, on ostao čist, a istovremeno odradio svoj zadatak za koji je odavno pripreman. Jer ako se isprlja, kao što je to učinio Đinđolino, postaće nepotreban gazdama, čak štetan, i proći će kao i on. Za razliku od Đinđolina koji je bio naivna budaletina, „neobavešteni“ je mozak. Mozak, nažalost usmeren u pogrešnom smeru. Engleska škola vladanja i korišćenja „robova“. Jednom rečju: KOŠTUNICA, ZVER NAD ZVERIM

  Da li treba još da davim ili je iz ove moje forum diskusije bar većini sve jasno?

  Kad povežete ova dva teksta, uvaženog profesora beogradskog univerziteta i svetski priznatog stručnjaka uz odlomke iz knjige bivše predsednice suda (Arežine) nameće se pitanje šta je to poštenje. Dali se poštenim čovekom smatrate zato što niste ništa ukrali, ili je poštenje nešto više. Nije li poštenje nešto normalno što se podrazumeva pogotovu za čoveka koga biramo za predsednika ili smo svi postali toliko nepošteni da je to postalo raritet. Otvaraju se i bezbroj drugih vrlo važnih pitanja kao što su ispunjavanje predizbornih obećanja na bazi kojih ste dobili glasove građana. A kako kruna svega je odgovornost.

  Kako je Milošević izručen Hagu

  Cela drama oko hapšenja bivšeg predsednika Miloševića koja se odigravala u vili „Mir“ na Dedinju a koju su svi svetske i naše TV stanice gotovo direktno prenosile, okončana je „sporazumom“. Najzad posle neviđene državne blamaže pred očima celog sveta sve je okončano Miloševićevom „predajom“ nakon čega je odveden u CZ (Centralni Zatvor) u Beogradu.

  Milošević se u stvari nije opirao hapšenju i odgovornosti pred domaćim pravosuđem. Tražio je samo garancije da neće biti izručen Hagu što mu je u ostalom i važeći ustav garantovao. Takvu garanciju dobio je u pismenoj formi u obliku IZJAVE od predsednika Jugoslavije Koštunice, predsednika Vlade Srbije Đinđića…. što se vidi iz kopije dokumenta na linkovima.

  http://www.srpskapolitika.com/Meni-2-V/Izdaja/izdaja.01.jpg

  http://www.srpskapolitika.com/Meni-2-V/Izdaja/izdaja.02.jpg

  Koliko su potpisnici poštovali svoju „izjavu“ i svoje potpise znamo svi. Milošević je bez obzira na ustavna ograničenja i dobijene „garancije“ najodgovornijih ljudi u državi, po njihovom nalogu kidnapovan iz CZ-a i izručen Hagu.

  O kavom se tu „poštenju“ radi ako niste spremni da poštujete ni ono što ste sami potpisali.

  Predsednik Vlade je faktički jedina i najodgovornija ličnost za sve što se u zemlji i sa njom događa. Zašto? Mi imamo parlamentarni (kancelarski) sistem uređenja, kao i u Nemačkoj, Engleskoj…Niko ne proziva predsednika Nemačke, već Merkelovu ako nešto ne funkcioniše, kao što u Engleskoj svu odgovornost nosi Bler a ne Kraljica. Predsednik Vlade ima mogućnost da bilo koga ministra momentalno zameni ako on ne ispunjava zadatke ili ne sprovodi politiku koja je dogovorena. Da ne spominjem da svako iz Vlade mora da „leti“ zbog korupcije ili bilo kakve afere. Baš zbog tih ogromnih ovlašćenja Predsednik Vlade ima i ogromnu odgovornost pred nacijom koju predvodi i ne postoji ni teoretska mogućnost da o nekim važnim stvarima nije obavešten. To se može da dogodi samo jednom i svi u lancu propusta bili bi smenjeni. Prema tome „neobavešteni“ samo loše glumi noja.

  Njegov rad kontroliše Skupština a on u skupštini ima tesnu većinu pa ako smeni manitog Vuka ili aferaša Dinkića može da padne Vlada, jer će izgubiti podršku tih stranaka a samim tim i neophodnu skupštinsku većinu. Svi mandatari za sastav Vlade pri sastavljanju Vlade veoma vode računa o tome i za partnere biraju stranke koje će im omogućiti što brojniju skupštinsku većinu. „Zbunjeni“ je imao takvog partnera u Radikalima pa bi samo te dve stranke činile vrlo stabilnu Vladu sa 137 poslanika, odnosno 11 više od potrebnih 126. Osim toga Vlada koju čine samo dve stranke je najpoželjniji oblik kao vrlo stabilna Vlada. Pa zašto tu mogućnost nije iskoristio ako je već on a ne Toma dobio ulogu mandatara, odnosno budućeg predsednika Vlade. Nije, jer sa Radikalima ne bi mogao da vodi politiku po zapadnom (engleskom) diktatu a na štetu Srbije.

  Ovih dana 70% Srbije čak i javno psuje „manekena“ Tadića što je u Americi na ponižavajućem nivou potpisao još ponižavajući SOFA sporazum sa SAD, gde se NATO trupama širom otvaraju naše granice i svi vojni resursi i kapaciteti. Šta smo zbog tih povoljnosti dobili za uzvrat? Dobili smo američki stav i upozorenje da će Kosmet dobiti punu samostalnost pa bi bilo dobro da srpske vlasti na takvu mogućnost na vreme pripreme srpsku javnost. Svi s razlogom pljuju Tadića a niko ne spominje da je sve to prethodno zajedno sa „nacionalistom“ Koštunicom usaglašeno u Vladi Srbije i da Tadić u Americi nije ništa samovoljno potpisivao.

  Putin je ovih dana istupio sa stavom da Rusija može da stavi veto na odluku SB UN o samostalnosti Kosmeta. Ako to prevedemo na praktični jezik, to znači. Gospodine Koštunica mi vam možemo pomoći oko Kosmeta ako vi budete imali razumevanja za ruske privredne i političke interese u Srbiji. U protivnom pomoć da sačuvate Kosmet potražite kod onih sa kojima ste potpisali SOFA sporazum. „Zbunjeni“ sad pokazuje i svoju mutavost, ne oglašavajući se na tako direktnu i jedino realnu ponudu.

  Umesto toga a posle svih ovih poniženja, od Aktisarijeve izjave da Srbi kao narod krivi, neuspeha na Bečkim pregovorima do SOFA sporazuma on pravi skupštinsku paradu. Da bi se srpska javnost bar malo umirila na skupštini je doneta jedinstvena odluka da Kosovo i Metohija ostaju autonomni deo Srbije i u budućem srpskom ustavu. Da će se Kosmet odlučno braniti svim političkim sredstvima, ali ne i vojnim. Što u svetskoj terminologiji znači da ga nećemo ni braniti.
  planetary displacement failed (still stuck here)

 3. #3
  Primećen član Hammerhead (avatar)
  Učlanjen
  28.12.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tziganin bez drzave"
  Poruke
  624
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Veći deo Srbije je uvideo sve ove podvale i političari poput „poštenog“ Koštunice i servilnog Tadića nemaju šta da traže na novim izborima. Što „demokratski“ blok više tone to su mediji sve ažurniji u danonoćnom ubeđuju javnost kako rejting DS i DSS stalno raste. Kad god potpišu neki „minderluk sporazum“ rejting im toliko skoči da se i oni sami iznenade. Nada poslednja umire pa se i oni nadaju da će još nekog uspeti da prevare.
  Preneto sa foruma Zadovoljstina
  planetary displacement failed (still stuck here)

 4. #4
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  ovo sto sam procitao je strasno, ali bilo to istina ili ne ostajem pri tome da je kostunica zaista najveca greska koja se "desila" srbiji, a to sam tvrdio od pocetka njegove pojave na politickoj sceni

 5. #5
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Laž!

  I tu se recimo kao jedan od ključnih svedoka pojavljuje ona Arežina, koja je poznata kao jedan od najvažnijih aktera izborne krađe 2000.godine. Moja zamerka novim vlastima je bila što dotična i njeni drugari nisu u zatvoru. Ali, Koštunica i njegovi su naseli na ono ''nema revanšizma''. E, tu su stvarno katastrofalno pogrešili.

 6. #6
  Domaćin RACE MASTER (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.630
  Reputaciona moć
  92

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio adem_ks
  ovo sto sam procitao je strasno, ali bilo to istina ili ne ostajem pri tome da je kostunica zaista najveca greska koja se "desila" srbiji, a to sam tvrdio od pocetka njegove pojave na politickoj sceni
  Olako si zaboravio Milosevica.

 7. #7
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio DB 06
  Olako si zaboravio Milosevica.
  nisam ga ja zaboravio, ali nije fer da mu se pripisuju i stvari za koje nije kriv

 8. #8
  Zainteresovan član nj@nj@ (avatar)
  Učlanjen
  11.04.2006.
  Poruke
  470
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Ja bi rado da ustupimo Koštunicu Šiptarima, koji rade na ubrzano donošenje ustava, da im malo pomogne pri istom, pa dako se za to vreme, Amerika oslabi, te slomi zube o Iran i S.Koreju.

 9. #9
  Domaćin RACE MASTER (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.630
  Reputaciona moć
  92

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio adem_ks
  nisam ga ja zaboravio, ali nije fer da mu se pripisuju i stvari za koje nije kriv
  Pa dovoljne su i one stvari za koje je kriv da bude prvi na listi.
  Da ne bue zabune,ja ne branim Kostunicu,ali jedan je Sloba.

 10. #10
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio nj@nj@
  Ja bi rado da ustupimo Koštunicu Šiptarima, koji rade na ubrzano donošenje ustava, da im malo pomogne pri istom, pa dako se za to vreme, Amerika oslabi, te slomi zube o Iran i S.Koreju.
  cenim tvoju dobru nameru da nam "pomognes" ali neka nemoj...

 11. #11
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Па одлучите већ једном: јел` Коштуница неспособан, млохав, килав,необавештен... или је лукав кваран, добро информисан...
  Сада сте ме скроз збунили, не знам да ли да гласам за њега или не... мислим ако је ово све тачно, онда ћу да гласам за њега, то само значи да је веома способан и да мозе да изманипулише свакога, кад је успео Слобу... шта рећи!!!

 12. #12
  Aktivan član gnjec (avatar)
  Učlanjen
  02.01.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  1.809
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  a ti zakljucujes za koga cces da glasas putem foruma?

 13. #13
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio gnjec
  a ti zakljucujes za koga cces da glasas putem foruma?
  Па ако је ово истина, то значи да је Коштуница јако способан, а такав нам треба!

 14. #14
  Zainteresovan član nj@nj@ (avatar)
  Učlanjen
  11.04.2006.
  Poruke
  470
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio KoscheiBesmertnii
  Па ако је ово истина, то значи да је Коштуница јако способан, а такав нам треба!


  Svaka čast ako si sve ovo pročitao.

 15. #15
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio nj@nj@


  Svaka čast ako si sve ovo pročitao.
  Прочитај и ти, јако је интересантно, мада има и елемената мелодраме... оно кад Мира каже Милени:
  Немамо времена, не можемо да Вас примимо..
  Тај део ме је нарочито потресао...
  А друго, после овога више нико не би смео да Коштуницу назове Млохавим, јер како овде пише он управља Србијом још од 1976. а да нико то није ни посумњао! Какав играч! Феноменално!!!
  Poslednji put ažurirao/la Koschei.Besmertnii : 19.04.2007. u 18:25

 16. #16
  Zainteresovan član nj@nj@ (avatar)
  Učlanjen
  11.04.2006.
  Poruke
  470
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio KoscheiBesmertnii
  Прочитај и ти, јако је интересантно, мада има и елемената мелодраме... оно кад Мира каже Милени:
  Немамо времена, не можемо да Вас примимо..
  Тај део ме је нарочито потресао...
  А друго, после овога више нико не би смео да Коштуницу назове Млохавим, јер како овде пише он управља Србијом још од 1976. а да нико то није ни посумњао! Какав играч! Феноменално!!!
  Kilometarski tekstovi sa 16 linkova me zamaraju, samo letimice pogledah...Zadovoljiću se čitanjem komentara. Tekstove ove dužine me jedino natera da pročitam onda kada osoba koja otvara temu bolduje po nešto važno i zanimljivo, što prvo pročitam, pa me onda to "navuče" da pročitam ceo tekst. Kako god hvala na preporuci.

 17. #17
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Значи у тексту јасно пише да је један наш човек из Канаде, који је добро обавештен и има своју мрежу, чуо од једног Пољака који је `76. срео Коштуницу у чекаоници МИ6, где су заједно чекали да потпишу Меморандум о сарадњи, што је овај Пољак са индигнацијом одбио, а Коштуница потписао и узео деееебееееле паре!
  То је ок, бар неће нас да краде, има пара да нас све купи, знате ли ви колико плаћају ти из МИ6? Е да оће мене да позову да потпишем... ехххх:-(:-(:-(

 18. #18
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  boze moj.. kako neko ko ima pameti na "pretek" doticnu nestedimice trosi i nikako da je "potrosi" hahahah

 19. #19
  Zainteresovan član Mit dunavskih rusalki (avatar)
  Učlanjen
  19.10.2006.
  Poruke
  406
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Pročitao sam ovaj tekst sa mukom ali uporno sam sebe mučio i prisiljavao da čitam gluposti, lošu političku sapunicu i td.
  Mržnja prem DOSu je očigledna. Preuveličavanje Vojinih sposobnosti je neverovatna. Očegledno je Arežina čovek ili ti žena od integriteta, moralnog, kako da ne, hehehe.
  Da su izbori 2000. pokradeni jeste istina. Međutim, krađu je izvršila upravo Arežina i njeni ljudi u IK po izbornim jedinicama za oba veća (predsednici i sekretari) i Zavod za statistiku. IK nikada nisu doibile listinge niti dokumetnaciju koja potkrepljuje izveštaj zavoda za statistiku. Evidentno je vršena krađa, na šta je ukazano IŠ DOSa i njenoj pravnoj službi, koju je vodio N. Milić. No stav dosa je bio takav da se nije terao mak na konac, tako da su oni koji su morali krivično da odgovaraju za krađu, ostali nekažnjeni ali nisu izgubili ni svoje sudijske funkcije, osim Arežine ali i ona zbog drugih stvari.
  Sav taj šljam je posle vaskrsao pod Vojom Koštunicom. o jeste istina.
  Dakle, Voja i njegova udruga smutljivaca je kriva za masu stvari koje se događaju sada i nekoliko godina unazad, pa možda i za Zoranovu smrt, u šta verujem, ali za period predizborne kampanje DOSa, Voja je bio nekompetentna ličnost za poltička događanja. Posle jeste pokazao svoje lice.

  Dakle, ovaj pamflet je obična šitina

 20. #20
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "негде уз неко питјенце и мезенце"
  Poruke
  10.620
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Ja Voju nikada nisam gotivio! Oduvijek mi je bio nekako....metiljav! Da!! Upravo tako!!! Metiljavi nacionalista! Ni tamo, ni ovamo!!!
  Kako može da vodi državu osoba koja je bez djece u stanu koji vrvi od mačketina???
  Takav sigurno ne razmišlja o budućnosti naše djece!!! Zaboli ga ...! Poslije njega potop (doduše već nas sada potapa)!!!

 21. #21
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio Rainbow Six
  Ja Voju nikada nisam gotivio! Oduvijek mi je bio nekako....metiljav! Da!! Upravo tako!!! Metiljavi nacionalista! Ni tamo, ni ovamo!!!
  Kako može da vodi državu osoba koja je bez djece u stanu koji vrvi od mačketina???
  Takav sigurno ne razmišlja o budućnosti naše djece!!! Zaboli ga ...! Poslije njega potop (doduše već nas sada potapa)!!!
  А оклен си ти прика?

 22. #22
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio KoscheiBesmertnii
  А оклен си ти прика?
  I ja sam se potresao... On tako o drugu predsedniku...
  E kad se setim kako se postupalo sa takvim elementima...

 23. #23
  Ističe se Jevdjo (avatar)
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva-Arandjelovac-Beograd
  Poruke
  2.951
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Ziveo Kostunica

 24. #24
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Ja jos duze

 25. #25
  Buduća legenda Banshee (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  25.782
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  307

  Podrazumevano Re: laz ili istina (preneto sa drugog foruma)

  Citat Original postavio Jevdjo
  Ziveo Kostunica
  ziveo?

  zivela srbija!zivelaaaaaa!
  ziveo slobodan milosevic!!ziveoooooooooo!

  vec vidjeno?
  you make me sick because i adore you so

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •